![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Herkese merhaba. telkinli müzikler ile fiziksel değişim sağlanılabilir mi? mesela kişiye özel hazırlanan bir telkin ile vücuttaki tüylerden de kurtulunabilir mi? çok teşekkürler yardımlarınız için.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ücretsiz olarak verilen ve isme özel ücretli telkinler arasındaki fark ne? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bilen yokmu? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinlerin faydaları farklı en önemlileri bedava olanlar |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi sucluluk ve ego güçlendirme telkinlerini ne kadar sure dinlememiz gerekiyor kendi telkinlerimize geçmeden önce lutfen acil cevaplandirin cok merak ediyorum ve bir an önce kendi telkinime gecmek istiyorum cok heycanliyim bu konuda benim uzerimde ise yarayip yaramiyacagini cok merak ediyorum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi sanırım ben sorumun cevabini muhammed isimli uyenin sorusunu okuyunca aldim ama soruyu sormadan once gormemistim onu kusura bakmayin tesekkurler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu telkinlerin hiçbiri indirilmiyor.başlamadan bırakmak zorunda kalacağım sanırım |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi selam... telkinleri cep telefonumdan dinleyebiliyorum şöyle bir sorunum var telefonla birisi beni aradığında ve uyarı mesajlarında kesiliyor bu durumda kaldığım yerden devam etsem bir sakıncası olur mu? yoksa baştan mı başlatmalıyım ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:58 PM. |