Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

Işıldayan Safir 15-04-2012 06:30 PM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Sesleri dinlemek size keyif veriyorsa dinleyebilirsiniz o şekilde. Sorun teşkil etmez. Yani odaklanmak veya odaklanmamak gibi bir zorunluluğunuz yok. Bazı arkadaşlarımız müziklerin altına gizlenen telkinleri duyabilmek için özel bir çaba harcıyorlar. Genellikle onlara odaklanmamalarını söylüyoruz. Bir de telkinleri günde 8-10 saati aşmayacak kadar dinlemenizi öneririz.

Sevgiler.

aritmetiks 15-04-2012 06:38 PM

ilginiz için teşekkür ederim sanırım ben biraz fazla dinliyorum iki gündür önerilen saatlere uymaya çalışıcam, bu arada ben telkinleri kesinlikle duymuyorum zira amaçta bu değilmi duyulmaması
tekrar teşekkürler sevgiler.

Işıldayan Safir 15-04-2012 06:44 PM

Evet telkinler kulaklara değil, direk bilinçaltına hitap eder. O nedenle kulaklarımızla duyamayacağımız bir ses seviyesinde hazırlanırlar. Saatleri özellikle hatırlatma sebebim şu: Önerilen saatlerin üzerinde dinlenildiğinde bilinçaltınıza aldığı telkinleri işleyebilmesi için zaman bırakmamış oluyorsunuz. Bilinçaltına zaman tanımak gerekiyor.

Sevgiler.

aytaçhoca 01-05-2012 11:53 PM

kolay gelsin "hayatım değişti ekibi". ben birkaç yıldır sitenize üyeyim.üye olduğum yaklaşık ilk 2 hafta telkinleri dinledim, pek etki alamadım ve bıraktım. ancak 5 gün önce tekrar dinlemeye başladım(suçluluk ve ego güçl.). hafif baş ağrısı, ani öfke tepkileri,gerginlik, mutsuzluk, hemen heyecanlanma, uykudan tat alamadığım halde sürekli uyuma isteği vb. etkiler yaşıyorum. bu etkileri önceki yıllarda yaşadığımı hatırlamıyorum. günde ortalama toplam 4 saat tlf. veya bilgisayardan dinliyorum. bu etkiler normal midir,aşağı yukarı ne kadar sürer ? yardımcı olmanız dileğiyle... iyi çalışmalar dilerim.

sweeet 02-05-2012 12:07 AM

Bu tarz etkilerin farkında olmanız ne güzel, bunu değişimin başlangıcı sayabilirsiniz. Bu etkiler normal. Ne kadar süreceği de değişimlere ne kadar sürede adapte olacağınıza bağlı geçecektir. Mümkünse günde ortalama 8 saat dinlemekle daha iyi verim alabilrsiniz. İnşallah bu süreçte daha düzenli dinler ve daha çok etkilerini görürsünüz. Yaşadığınız güzel gelişmeleri de bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

Değişiminiz istediğiniz yönde, gelişiminiz bol olsun. :)

Mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Sevgiler.

aytaçhoca 02-05-2012 11:06 PM

çok teşekkürler... sabredeceğim bakalım. sigrt56

kutayhun 03-05-2012 05:45 PM

hocam ben 2 ay sürekli dinledim.... hem de daha çok telkin dinledim... emin ol iki aydan sonraki dinlemelerde herhangi bir kafa ağrısı falan olmuyor.... ondan sonra zihin alışıyor.. ve gelsin bakalım güzel etkiler...

huriye_89 12-05-2012 07:06 PM

arkadaşlar benim daha önce sorduğum ama cevap alamadığım bir sorunum var ;
2 aydır toplamda 8 tane telkin dinliyorum ;
- Suçluluk Duygusu
- Ego Güçlendirici
- Mutluluk Telkini
- Topluluk Karşısında Konuşma
- Sosyal Fobi
- Sosyallik Arttırıcı
- Kendine Güven
- B. D. Önemsememe
ama buna rağmen yabancı bir ortama girdiğimde bi gerginlik oluşuyo, konuşacağım varsa bile kısa kesiyorum. Bu zamanla aşılabilir mi ? Gelecek hafta başındaa ego güçlendiriciyi çıkarıp koruma kalkanını koymayı düşünüyorum siz ne önerebilirsiniz ?

komando_asker19 04-06-2012 05:27 PM

merhabalar bir sorum olcaktı ben sosyal fobi tedavisi ve depresyon tedavisi görüyorum bununla beraber ilaç kullanıyorum acaba ilacla beraber bu telkinleri dinlesem herhangi bir zarar görürmüyüm

Işıldayan Safir 04-06-2012 09:04 PM

Hayır zarar görmezsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 PM.