Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

kayıp35 15-08-2013 06:00 PM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

sağ kulak sol kulak gibi dikkat edilmesi gereken bir şey midir?

kamileaydn 05-09-2013 01:33 PM

çocuklar için ritmotrans uygunmudur acaba ?

kutayhun 06-09-2013 01:56 PM

ben bo konuya açık cevap veremeyeceğim ama yaşları önemli bence 12 yaşından büyük herkes dinleyebilir....
atakan beye sormak gerek...

çılgın 11-09-2013 08:36 PM

telkınlere tum dıkkatımı veremıyorum telkını dınlerken kafam baska yere gıdıyo ozamanda telkının bı faydası olmuyor ne yabmalıyım acıl yardım edın saygılar

letca 12-09-2013 03:56 PM

Alıntı:

çılgın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846524)
telkınlere tum dıkkatımı veremıyorum telkını dınlerken kafam baska yere gıdıyo ozamanda telkının bı faydası olmuyor ne yabmalıyım acıl yardım edın saygılar

sanırım nasıl kullanıldığını okumadan mesaj yazmışsınız

çılgın 15-09-2013 12:05 PM

tam olarak bır bılgı verrmısınız :)

sedazc 20-11-2013 03:11 PM

merhaba..
bir ayı aşkın zamandır ego, suçluluk, kendine güven telkinlerini dinliyorum. şu sura yeni telkinler de eklemeye başladım.
günde toplam 5-6 saat dinliyorum.
yalnız telkin dinlemeye başladıktan birkaç gün sonra tırnak yemeye başladım. ve de şu anda basbayağı bırakamıyorum.
hala inatla dinliyorum telkinleri ama geçici bir tepki gibi gelmiyor artık bu bana.
tesadüf diyemeyeceğim çünkü bu olay aralıklı olarak sanıyorum 4 seferdir başıma geliyor.
huzursuz bir ruh hali oluşturuyor aralarda sıkışmış kalmış gibi.
içinde olan bir cümle vs bana ters mi geldi acaba? olabilir mi böyle bir şey?

morfa 04-12-2013 11:54 PM

Merhaba, nerden soru sorabileceğimi bulamadığım için burdan yazıyorum. Ben şunu merak ediyorum; telkinler ( sosyal fobi için olanında duyuluyor zaman zaman, ordan biliyorum) erkek sesiyle seslendirilmiş, bir kadın olarak bilinçdışım buna nasıl tepki veriyordur acaba? yani dinleyen bir erkekteki etkisini görür müyüm, ayrıca bilinç dışımda bir karmaşaya neden olur mu?uy897 Teşekkürler

sweeet 05-12-2013 07:41 AM

Sorun olmaz. Telkinleri nasihat veren biri gibi düşün. Gönül rahatlığı ile dinleyebilirsiniz.

darkscream78 20-01-2014 10:59 AM

Merhabalar,

Ego ve suçluluğu ilk 2 hafta dinleyin demişsiniz.günde 8 saat dinlersem
o zaman egoyu 4 sucluluguda 4 saat dinlemiş oluyorum. bu yeterlimi yoksa 8+8 = 16 saat mi dinlemem lazım??

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 AM.