![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi sağ kulak sol kulak gibi dikkat edilmesi gereken bir şey midir? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi çocuklar için ritmotrans uygunmudur acaba ? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ben bo konuya açık cevap veremeyeceğim ama yaşları önemli bence 12 yaşından büyük herkes dinleyebilir.... atakan beye sormak gerek... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkınlere tum dıkkatımı veremıyorum telkını dınlerken kafam baska yere gıdıyo ozamanda telkının bı faydası olmuyor ne yabmalıyım acıl yardım edın saygılar |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi tam olarak bır bılgı verrmısınız :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba.. bir ayı aşkın zamandır ego, suçluluk, kendine güven telkinlerini dinliyorum. şu sura yeni telkinler de eklemeye başladım. günde toplam 5-6 saat dinliyorum. yalnız telkin dinlemeye başladıktan birkaç gün sonra tırnak yemeye başladım. ve de şu anda basbayağı bırakamıyorum. hala inatla dinliyorum telkinleri ama geçici bir tepki gibi gelmiyor artık bu bana. tesadüf diyemeyeceğim çünkü bu olay aralıklı olarak sanıyorum 4 seferdir başıma geliyor. huzursuz bir ruh hali oluşturuyor aralarda sıkışmış kalmış gibi. içinde olan bir cümle vs bana ters mi geldi acaba? olabilir mi böyle bir şey? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba, nerden soru sorabileceğimi bulamadığım için burdan yazıyorum. Ben şunu merak ediyorum; telkinler ( sosyal fobi için olanında duyuluyor zaman zaman, ordan biliyorum) erkek sesiyle seslendirilmiş, bir kadın olarak bilinçdışım buna nasıl tepki veriyordur acaba? yani dinleyen bir erkekteki etkisini görür müyüm, ayrıca bilinç dışımda bir karmaşaya neden olur mu?uy897 Teşekkürler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sorun olmaz. Telkinleri nasihat veren biri gibi düşün. Gönül rahatlığı ile dinleyebilirsiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar, Ego ve suçluluğu ilk 2 hafta dinleyin demişsiniz.günde 8 saat dinlersem o zaman egoyu 4 sucluluguda 4 saat dinlemiş oluyorum. bu yeterlimi yoksa 8+8 = 16 saat mi dinlemem lazım?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 AM. |