![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba bir günde birden fazla telkin dinleyebilirmiyiz?mesela bugun ego ve sucluluk yarım saat birini yarım saat birini dinlemek istedim. birde istediğimiz kadar telkin ekleyebilirmiyiz listemize.şimdi iki telkinle başladım. 2 hafta sora bi tane 3 tane birden sora 4 sora 5 bunları sürekli dinlemek istedim mesela |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba, telkinler türkçedir demişsiniz. telkın cd bana yenı geldi ancak sözlü birşey yok içinde |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sevgili mukercan en az iki telkini günde 8 saate kadar dinleyebilirsin. 2 telkin çalma listesi gibi sırasıyla çalsın. 4 saat biri sonra 4 saat diğeri değil. Sıralı beyin sürekli aynı şeyi dinlemekten bıkar. Sevgili hbgo telkin metinleri türkçedir. Fakat kayıt stili subliminaldir. Subliminal sesleri bilincimiz değil bilinçaltımız algılıyor. Bu da etkisini arttırıyor. Ücretli ve ücretsiz tüm telkinler bu yöntemle hazırlanıyor. Yani bu çok normal bir şey. Sesleri duymaman telkinleri duymadığın anlamına gelmez. Ses boşluklarında bazen telkinler kısmı de olsa duyulabiliyor. Ücretli telkinler için metinleri de tekrar onlarla irtibata geçerek isteyebilirsin. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merabalar bende yüz kızarma telkini aldım fakat dinlemeye başladığımdan beri daha fazla kızarmaya başladım acaba içinde kızarma kelimeleri geçtiği için mi tepetaklak oldum lütfen bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz ego suçluluk kendine güven ile birlikte dinliyorum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Meraba.Bu telkinleri kulaklıklamı yoksa hoparlörlemi dinlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Her ikisini de kullanabilirsiniz. Sesi kulak tırmalamayacak yükseklikte açmak telkinlerin çalışması için yeterli. Sadece kulaklık ile dinlenenler de var ancak onlar binaural yöntemle hazırlananlardır. Atakan Bey'in tüm telkinleri kulaklık veya hoparlör ile dinlenebilir. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi kulaklık çok eski veya kalitesiz değilse kulaklıkla dinlenebilir . onun dışında telkinlerle ilgili sorularınızı arayıp sorabilirsiniz . |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sevgili angelmaki bu konuyla ilgili Atakan Beyle iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Sevgiler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
bu sayfayı inceleyiniz.. sevgiler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi atakan beyle nasıl iletişime geçebilirim acaba? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM. |