![]() |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhabalar.. bu üç telkini listelediğiniz gibi dinleyebilirsiniz.. telkinlerin etkili olması için tekrarlamaları önemlidir.. listeye her yeni telkin alışınızda diğerleri ile birlikte tekrarlanma sayısı azalacaktır.. iki üç haftada bir yeni telkin ekleyebilirsiniz ama önceliğiniz listede olupta etkisini görmek istediğiniz konularda olmalıdır.. bunun için listeyi kalabalıklaştırmadan emin adımlarla ilerlemek daha yararlı olacaktır.. sevgiler.. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi slm. benim sorum telkinleri nasıl nerde dinlemem ile ilgili değil. bunların tam olarak ne olduğu. bazı yerlerde frekanstan bilinçaltından bahsedilmiş ama tam olarak biz neyi dinliyoruz. tanışma kısmına yazdım, yanlış yere yazdım galiba. "TR-ance" "Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // " KuLLandığım DaLga BoyLarı 8 Hz : Muladhara Çakrası.. (Kök.. ) 9 Hz : Swasthisthana Çakrası.. (Sakral.. ) diye yazmış başka bir yerde ama 8 hz i insan kulağı duyamaz kafam çok karıştı ne yaptığınızı anlamaya çalışıyorum. kötü birşey yapıyonuz demiyorum ama biraz gizemli olmuş veya çok fazla bilinmeyen var. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi copper frekanstan bahsedilen yer sanırım farklı konu. telkinle ilgili değil. telkinlerin içeriğini giriş sayfasında bulabilirsin. aşağıdaki linklere bi göz at istersen. sorularının cevabını orda bulabilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tlerimiz-b2.0/ |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
konuyla gerçekten ilgiliyim ama aklımda bazı soru işaretleri var. umarım ilerleyen günlerde bu sorunları çözeceğim |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhabalar...okuduğuma göre telkinlerin günde 8-10 saat dinlenmesi gerektiğini anladım..eğer doğru anlamışsam... "Her telkinin dinleme süresi ortalama 70–80 saattir. Günlük 8-10 saatlik bir dinleme ile 1 hafta içinde etkiler ortaya çıkmaktadır" demişsiniz... peki bu 8-10 saat aralıksız ve kesintisiz mi olmak zorunda ? yoksa gün içinde zaman dilimlerine bölerek toplam olarak 8-10 saati bulsam olur mu ? mesela örneğin sabah 2 saat boyunca, öğlen 1 saat, akşam 3 saat, gece 2-3 saat dinlesem fayda görürmüyüm ? diğer bir sorum da..başlangıç olarak suçluluk ve egodan başlanılması tavsiye edilmiş...2 hafta boyunca bu 2 sini aynı anda dinledikten sonra listeme erteleme yi de katabilir miyim...ertlemeyi katmak için en az 2 hafta mı geçmesi gerekiyor.. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
isterseniz gece uyuyorken. bildiğiniz üzere 8 saate yakın bir süreyi uyku halindeyken harcıyoruz. başlangıç olarak suçluluk ve ego telkini tavsiye ediliyor. iki hafta boyunca bu iki telkini dinledikten sonra yeni telkinler ekleyebilirsiniz. yeni telkinler size kalmış. sağlıcakla ve ışıkla. hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Bir de telkinlerin etkisinin görülmesi, tekrarıyla alakalı. yani gün içnde yarımşar saat aralıklarla dinlemektense(abzürt bi örnek ama anlaşılması açısından açık smiliyface) sekiz saat boyunca aralıksız dinlemek daha verimli oluyor.Değişimin başlangıcına hoş geldin silvia music45 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhabalar silvia ertelemeyi bırak ve zinde uyanma telkinleri kısa ve diğer telkinleri destekleyicidir.. eyleme geçirici özelliklerinden dolayı bunları ilk günlerden itibaren dinlemenizdee sakınca yoktur.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi boy için olanı yok mu acaba????? :S:S |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi kendine güven telkinini indirdim 7.38 dk sürüyor sadece bunu mu günde 8-10 saat dinlemeye çalışacam yoksa devamı falan var mı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM. |