Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

hayatimdegisti 02-07-2008 11:25 PM

Ynt: Genel Kullanım Rehberi

Öncelikle suçluluk ve ego telkini dinleyiniz.Bir hafta...
Daha sonra topluluk konuşma ekleyebilirsiniz.
Benim imzamada rehber konusu vardır.Ona da göz atınız.

seren_ 02-07-2008 11:28 PM

bir şey daha sormak istiyorum bu telkinler art arda mı dinlenmeli yoksa bir telkin 70-80 saat dinlendikten sonra diğerine mi geçilmeli?????

hayatimdegisti 03-07-2008 12:29 AM

Alıntı:

seren_ Nickli Üyeden Alıntı
bir şey daha sormak istiyorum bu telkinler art arda mı dinlenmeli yoksa bir telkin 70-80 saat dinlendikten sonra diğerine mi geçilmeli?????

Telkinler ard arda dinleyin.Yani media player'da bir listeniz olsun.Sıra ile bir suçluluk bir ego çalsın.
Daha sonra yani bir hafta geçtikten sonra topluluk konuşma ekleyin yavaş yavaş diğerlerini ekleyin..

Genel olarak üyelerin yorumları gösteriyor ki ego ve suçluluktan sonra topluluk konuşma sosyallik arttırıcı gibi telkinler daha verimli oluyor.
Bir kaç kişi kendine güven telkininden verim alamadıklarını söylediler.O nedenle listenizi bu şekilde yapabilirsiniz...

nitella 03-07-2008 01:51 AM

Merhaba Atakan bey öncelikle sizleri tebrik ediyorum ve bu güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyorum.
Ben yaklaşık 3-4 ay önce dinlediğim sayın Nil-Gün hanımefendinin çalışmalarında bu cd leri format değişikliğinde (audio>mp3) gerekli etkiyi yok ettiğini söylüyordu. Bu yapımlar format değişikliğinde etkisini kaybedermi. Sizin bu çalışmalarınızın hazırlanış formatı audio mu yoksa direkt mp-3 olarakmı hazırlandı. Eklenen metinleri algılayabilen bir program varmı_? Normal haliyle karşılaştırarak aa evet bunda bir farklılık var beyne daha ikna edici bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Televizyonda reklamlarda yada filmlerde bu tekniği kullanıyorlarmı. Bazı markaların tahtı hiç sarsılmıyorda acaba diyorum. Demiyorum javascript:void(0); dedim.

peacemaker 03-07-2008 07:24 PM

Merhaba nitellia.Bu uygulamaların Tv de kullanımı ile ilgili birşeyler var eklediğim linkte.göz atabilirsin istersen.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...61670#msg61670

CeM 04-07-2008 11:50 AM

Alıntı:

nitella Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Atakan bey öncelikle sizleri tebrik ediyorum ve bu güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyorum.
Ben yaklaşık 3-4 ay önce dinlediğim sayın Nil-Gün hanımefendinin çalışmalarında bu cd leri format değişikliğinde (audio>mp3) gerekli etkiyi yok ettiğini söylüyordu. Bu yapımlar format değişikliğinde etkisini kaybedermi. Sizin bu çalışmalarınızın hazırlanış formatı audio mu yoksa direkt mp-3 olarakmı hazırlandı. Eklenen metinleri algılayabilen bir program varmı_? Normal haliyle karşılaştırarak aa evet bunda bir farklılık var beyne daha ikna edici bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Televizyonda reklamlarda yada filmlerde bu tekniği kullanıyorlarmı. Bazı markaların tahtı hiç sarsılmıyorda acaba diyorum. Demiyorum javascript:void(0); dedim.

Şu format değişikliği benimde aklıma takıldı 4897 daha önce farklı bi formatta indirmiştim ama etkisini bilemiyorum sadanim

mhrmuharrem 23-07-2008 09:17 PM

Merhaba
Öncelikle böyle bir çalışma için teşekkürler.
Sitede metin olarak verilen telkinleri kendimiz kasete okuyup bu şekilde dinlesek yararı olur mu?
Şu anda Uykuda Öğrenme adlı bir kitap okuyorum. Bu kitapta kişisel gelişimle ilgili bir bölümde bu konudan bahsediliyor.
Kitapla ilgili bilgiyi aşagıdaki linkde inceleyebilirsiniz.

http://www.ideefixe.com/kitap/tanim....LM37MPBKSXVXT8

kaafinur 26-07-2008 11:05 AM

MERHABA ATAKAN BEY
benim sorum bu müzikleri dinlerken değişiklik olması açısından başka müzikler de araya katsak (telkin içermeyen pop veya farklı tarzlarda)telkinlerin etkisinde farklılık gösterir mi yan etki misali durumlar ortaya çıkar mı çünkü bir günde 10 12 saat bu müzikleri dinlemek bir süre sonra dinlememe isteği ortaya çıkarır ya da bana öyle geldi

estocada 28-08-2008 03:54 AM

Arkadaşlar benmi bişeyi yanlış anlıyorum.. telkinlerin türkçe olduğunu söyleniyor fakat türkçe değil??? bu konuya bir açıklık getirirmisniz???

certugral 28-08-2008 09:43 AM

Alıntı:

estocada Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar benmi bişeyi yanlış anlıyorum.. telkinlerin türkçe olduğunu söyleniyor fakat türkçe değil??? bu konuya bir açıklık getirirmisniz???

Merhaba kafinur. Bahsettiğin sorun bende de vardı. Bütün gün sürekli aynı şeyi dinlediğim için bir süre sonra sıkılmaya başlamıştım fakat forumda yaptığım araştırmalardan çok güzel bir tavsiye aldım. Telkinleri doğa sesi olarak açıyorum ve aynı anda başka bir player'da dinlemek istediğim telkin içermeyen müzikleri dinliyorum. Böylece hem günlük dinlediğim telkin sayısı azalmamış oluyor hem de sıkılmadan istediğim müziği dinleyebiliyorum pop rock jazz blues reggae :)
hpm1

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM.