![]() |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Öncelikle suçluluk ve ego telkini dinleyiniz.Bir hafta... Daha sonra topluluk konuşma ekleyebilirsiniz. Benim imzamada rehber konusu vardır.Ona da göz atınız. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi bir şey daha sormak istiyorum bu telkinler art arda mı dinlenmeli yoksa bir telkin 70-80 saat dinlendikten sonra diğerine mi geçilmeli????? |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Daha sonra yani bir hafta geçtikten sonra topluluk konuşma ekleyin yavaş yavaş diğerlerini ekleyin.. Genel olarak üyelerin yorumları gösteriyor ki ego ve suçluluktan sonra topluluk konuşma sosyallik arttırıcı gibi telkinler daha verimli oluyor. Bir kaç kişi kendine güven telkininden verim alamadıklarını söylediler.O nedenle listenizi bu şekilde yapabilirsiniz... |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Atakan bey öncelikle sizleri tebrik ediyorum ve bu güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyorum. Ben yaklaşık 3-4 ay önce dinlediğim sayın Nil-Gün hanımefendinin çalışmalarında bu cd leri format değişikliğinde (audio>mp3) gerekli etkiyi yok ettiğini söylüyordu. Bu yapımlar format değişikliğinde etkisini kaybedermi. Sizin bu çalışmalarınızın hazırlanış formatı audio mu yoksa direkt mp-3 olarakmı hazırlandı. Eklenen metinleri algılayabilen bir program varmı_? Normal haliyle karşılaştırarak aa evet bunda bir farklılık var beyne daha ikna edici bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Televizyonda reklamlarda yada filmlerde bu tekniği kullanıyorlarmı. Bazı markaların tahtı hiç sarsılmıyorda acaba diyorum. Demiyorum javascript:void(0); dedim. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba nitellia.Bu uygulamaların Tv de kullanımı ile ilgili birşeyler var eklediğim linkte.göz atabilirsin istersen. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...61670#msg61670 |
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Öncelikle böyle bir çalışma için teşekkürler. Sitede metin olarak verilen telkinleri kendimiz kasete okuyup bu şekilde dinlesek yararı olur mu? Şu anda Uykuda Öğrenme adlı bir kitap okuyorum. Bu kitapta kişisel gelişimle ilgili bir bölümde bu konudan bahsediliyor. Kitapla ilgili bilgiyi aşagıdaki linkde inceleyebilirsiniz. http://www.ideefixe.com/kitap/tanim....LM37MPBKSXVXT8 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi MERHABA ATAKAN BEY benim sorum bu müzikleri dinlerken değişiklik olması açısından başka müzikler de araya katsak (telkin içermeyen pop veya farklı tarzlarda)telkinlerin etkisinde farklılık gösterir mi yan etki misali durumlar ortaya çıkar mı çünkü bir günde 10 12 saat bu müzikleri dinlemek bir süre sonra dinlememe isteği ortaya çıkarır ya da bana öyle geldi |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Arkadaşlar benmi bişeyi yanlış anlıyorum.. telkinlerin türkçe olduğunu söyleniyor fakat türkçe değil??? bu konuya bir açıklık getirirmisniz??? |
hpm1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM. |