![]() |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi evt aynen öyle birşey ama mecburdum bu soruya.kafada kalacağına en azından yanıtlanır inşaallah. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Münin Arkadaşım actionsmile sanırım arkadaş 2 telkini birlikte dinlemekten bahsediyor hımmmm blook vallahi nasıl olurki mesala ben hepsinin su sesini indirdim medyaplayi suçluluk telkinini winaptada egoyu açsam nasıl olsa ikiside su sesi acaba beyinde bir sıkıntı yaratır mı? yani telkinleri dinlerken TV seyredeceğime iki telkin dinlerim olayı çabuklaştırırım blook hadi hayırlısı inşallah olurda dinlemek istediğim ama bir an önce daha öncekilerin bitmesini beklediğim telkinler yüklerim..ben bu telkin olayına süper ötesi inanıyorum birde bilinç altı belgeselleri var o yüzden artık aklımda hiç şüphe yok şimdi sustum ve cevabı 4 gözle bekliyorum hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Bu şekilde 2 telkini bir arada dinlemeyi önermiyoruz.Bunun yerine liste yapiniz bir o bir diğeri sıra ile çalsın. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi çok teşekkür ederim yanıt için.bundan sonra sırayla dinlerin. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Telkinleri indirdim ve gece uyurken dinlemeyi tercih ediyorum. Mp3 playera yükledim sabaha kadar tekrar tekrar dinleyebiliyoum bu şekilde. Hepsini aynı anda dinlemek ne derece doğru olur? |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Selam rehber bölümünde nasıl dinlemeliyim kısmı var.orada aklından geçen ve geçecek olan ( hatta hadi ya bu soruyu sormıyayım belki saçma bulurlar diyeceğin ) tüm sorların cevaplarını bulabilirsin hatta utananadam o saçma sorularında büyük bir kısmıda benim 88a malesef sevgiler hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba bende sitenizi bugün buldum ve hemen üye oldum anladığım kadarıyla öncelikle en az iki hafta ego ve suçluluk telkinleri dinlenecek bunlara kısa olduğu için ertelemeyi bırak ve zinde uyanda eklenebilir.Bu dördüyle başlamak istiyorum ancak benimde kilo ve sigara problemimde var malesef ve biran önce bu problemlerimi çözmek istiyorum açıkçası..Hemen ilk hafta bu ikisinide eklesem bir sorun olurmu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar sea... hismiley Hoş geldin aramıza... vien1 15 gün suçluluk-ego telkinlerini dinle, sonra diğerlerini de ekleyebilirsin... super İlk başlarda fazla telkin eklememelisin...Bu konuda rehber bölümünü incelersen yardımcı olacaktır... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ Sağlıcakla.. t678 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Depresyon ile ilgili olarak telkinleri doğru bir şekilde dinlemek istiyorum. Okuduklarımdan anladığım dinleme şekli aşağıdaki gibidir. Telkin Adı Hafta Saat Suçluluk + Ego(Güven) 1-2 8-10 Suçluluk + Ego(Güven) + Kendine Güven 1-2 8-10 Suçluluk + Ego(Güven) + Kendine Güven +Depresyon 1-2 8-10 Etkili bir sonuç almak için doğru dinleme yöntemi nedir ? Her iki haftada bir yeni bir telkin ekleyerek mi dinlememeliyiz? Teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:02 AM. |