![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telefon numaraları var iletişim bölümünde oraya bakabilirsiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi acil biri bana mesaj atabiliri bunları hazırlamayla ilgili birşey soracam |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Açıklama için çook teşekkürler. Aklımdaki bütün soruları yanıtlamışsınız. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba sevgili Çekirdek İnanç ailesi, Bende kendi problemlerimi çözmek adına birçok psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okumaktayım. Sonra da araştıra araştıra sizi buldum. Ben mükemmelliyetçi bir insan olduğumdan dolayı bir soru sormak istiyorum bu çalışmadan-telkinden- maksimum verim elde edebilmem için... Sorum şu; - İşim çok yoğun olduğundan dinleme fırsatım olmuyor akşamleyin 2-3 saat dinliyorum sonra bölünüyorum yemek yiyorum bazen ailemle sohbet ediyorum. Onları karşıma alıp da "hadi telkin dinleyelim", ya da tek kulağıma kulaklık takıp bir taraftan ailemle sohbet edemem. Onlara saygısızlık olur.Sonra yine odama geçiyorum ve dinlemeye başlıyorum. Uyurken de dinliyorum tabii ama maksimum verim 8-10 saat arası. Ben 5 saat ancak uyuyabiliyorum. Bu kesintili dinlemeler verimi ne derece de etkiler? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Kimse yok mu? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Telkinler günde maksimum 8 saat dinleyiniz. 5 saat ara ara dinleseniz yine de etkili olacaktır. t678 Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba birşey sormak istiyorum,şimdi bu telkinlerin çoğunu dinlemek istiyorum , her telkinden bir tane seçip ve bunları gün içerisinde karışık olarak dinlesem etkili olurmu acaba ? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Olur tabi ki ama çok dinlediğin için ve birden dinlediğin için etkileri uzun süre sonra gelebilir. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Kilo verme Ada ve Kilo verme güven bölümündeki telkinlerin indirme linkleri ölmüş, güncellemenizi rica ederim. En son 2007 de ki paylaşımlar var hala. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Çekirdek inanç yaptırdım ve 6 telkin dinliyorum.Ben hala bir etki göremedim.Çok üzüyor bu durum beni.21 gün dinleyip 10 gün ara veriyorum.5 tur tamamladım.Umudumu kaybediyorum giderek. agl34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 AM. |