![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi etkileri aldıgın zaman olumlamalar bilinçaltında yer etmiş olucak dinlemeyi bırakabilirsin bakarsın ihtiyaç hissediyorsun o zaman tekrar dinlersin etki alana kadar 10 saat dinledin diyelim etkilerini aldın memnunsun ara verdin baktın ihtiyacın var günde 1 2 saat bile yeterli olucaktır |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Hmmm..ben.olduruyomusum kendimi ya..7saat bi telkin 7saaat diğer telkin...on günde bir bir telkin ekliyorum ozaman... Son sorum:)) gün gece 7saat suçluluk bugün de 3saat kilo dinlemiş oldum bugüne bi 3saat falan da egoyu eklesem..ve bundan sonraki günlerde 3unu direk 10saat dinlesem nasıl.olur? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi böyle ekstra bir çabaya girmeye gerek yok 3 telkin ard arda çalsın bırak çoğu telkin birbirini destekliyor zaten bu eziyet olur :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri dilnerken başka müzikde dinleyebilirmiyiz |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi 7saat telkin dinlemedim anca 1 tane patlarim gibi geliyo |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba öncelikle ego ve suçluluk toplamda günlük 8 saat sanıırm ikisini media playerde listede açsam ikisnii 8 saat boyunca çalsa sıra sıra sıkıntı olurmu ? şmdiden teşekür ederim ^-^ aralıklı olsada bişey olurmu vede |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba, müzikler çok kısa ve çok sınızlı!!! örneğin; tek ego güçlendiricinin, tek sosyal fobinin ve benzeri .. bunların hepsinin, teker teker 80-100 saatlik farklı farklı müzikleri olması yazım..! BİRDE, burada bedava olalak indirdiğimiz mp3ler ile telkincd.com'da olup, aynı başlığı taşıyan cd'ler aynı mı? Yoksa ikisi arasında farklılıklar var mı? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi dinlemek acaba beyinde sıkıntı yaratır mı?yani epilepsi gibi birşeye sebep olur mu?ya da tetikler mi?yani beyine ait bilmediğimiz bir hastalık varsa, tetikler mi diye düşünüyor insan.bilginiz var mı acaba? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba telkinleri dün aksamdan beri dinlemeye başladım bazı telkinleri duyabiliyorum bu normal mi cunku telkinlerin duyulamayacak oldugu söyleniyor teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 AM. |