Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

Nilcem 06-02-2016 09:59 AM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Izmir de seminer olacakmi

MuminOKAN 06-02-2016 09:18 PM

Yakın zamanda bir seminer olmayacak gibi, seminer planlandığında konusu açılacaktır.

caglar06 05-03-2016 02:17 PM

İyi günler yeni üye oldum hemen başlangıç telkinlerini indirdim gece uyurken hafif kısık sesle sabaha kadar 10 saat boyunca çaldı böyle etkisi olur mu olursa beni rahatsız etmiyor yalnız yatıyorum 1 sene rahat dinlerim böyle

KıpçakBeyi 05-03-2016 03:00 PM

Alıntı:

caglar06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857450)
İyi günler yeni üye oldum hemen başlangıç telkinlerini indirdim gece uyurken hafif kısık sesle sabaha kadar 10 saat boyunca çaldı böyle etkisi olur mu olursa beni rahatsız etmiyor yalnız yatıyorum 1 sene rahat dinlerim böyle

Sekiz saati geçmeni kimse tavsiye etmiyor.Baştan kolay gelecektir ama bilinç altın bombardımana tutulurken ilerleyen dönemde kafanı kaldıramaz olacaksın.Telefon bile seni zor uyandıracak.Cumartesi pazarları 11 saat dinlediğim oldu özellikle doğa ve su sesinde.Uyanmak istesem dahi kafamı kaldırıp uyanamıyordum.

Sonra sabah kalkınca müziği kapatıp üzerine bir iki saat uyuduğumu biliyorum.O uyku öyle rahatlatıyor ki.Dokuz saat bence maksimumda iyi.

Ses seviyesinin bir önemi yok ben hoparlorle hatta kulaklıkla (büyük müzik kulaklığı film izlemiştim ve takılı kalmış hatta son sese getirince neden bu az çıkıyor demiştim) dinledim fark etmiyor.Sadece hoparlörle belli bir mesafede olunca arkadaki telkinleri daha rahat duyabiliyordum ve aşırı direnç oluştu.

Bilgisayar yan odada arada küçük bir metrelik koridor var rahat duyuluyor.Sonra bilgisayarı odaya taşımaya başladım ve kendi hoparlörünü kullandım.

Hatta uykum çok hafif olmasın diye klasik müzikli olanlarda ses düzeyini % 30 gibi yapıyorum.

caglar06 05-03-2016 05:10 PM

Bende baya kısık dinledim sağa sola dönerken sesi duyamadım bile bu kuş sesleri baya belirgin biraz daha artırmalımıyım

ava 11-04-2016 01:06 PM

Merhaba ben bir soru sormak istiyorum forumda araştırdım bulamadım telkinleri hızlandırıp dinlesem etkisinde bir kayıp olur mu? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Rosa_Ann 22-04-2016 12:37 AM

Cevap alana kadar aynı soruyu sormaya devam :)
Merhaba bir sorum olacak Yazar olmak telkinini kullanıp etkisini gören var mı ?
Yazmayı seviyorum. Şiir olsun öykü olsun vs. ama bazen yazarken tıkandığım zamanlar oluyor ? Bu telkin etkiliyse almayı düşünüyorum.

alp arslan 27-04-2016 06:21 PM

Selam herkese...
ben bir tesadüf eseri siteye girdim.....ben nerden ve nasıl başlayacağım...bu konuda yardıma ihtiyacım var ....yardım lütfen...yönlendirmeye ihtiyacım var...

şimdiden teşekkürler.....

humulin 11-07-2017 10:54 PM

Atakan Bey merhaba,
dün sipariş cd ulaştı öncelikle teşekkürler, diğer taraftan içinde sadece 3 tane mp3 var ve 9 ile 12 dakika aralıklarında, sizce bu süre yeterli midir? bana açıkçası az ve yalın gibi geldi.. birde hangisinin ego hangisinin kendine güven ya da suçluluk olduğunu nasıl bilebilirim? teşekkürler..

En-Nur 22-11-2019 09:35 AM

Merhaba İsmim Nur. Bende dikkat eksikliği, odaklanam ama sorunum vardı.
Bi kaç gün önce isme özel cd yaptırdım. Ama mp3 kullanmadığım için genelde telefondan dinliyordum telkinleri.
İlk başlarda sadece müzik ve su sesi garip gelmişti bana. Bana cd olarak değil mp3 formatında yollandı.
Ben hepsini telefona yükleyince karışık sıradan çalmaya başladı.
Tek başına iken yüksek sesle dinleyebiliyorum ama evde birileri varken sesden rahatsız oluyolar. Özellikle su sesinden annem sürekli musluk açık kaldı sanıyor🤭 Günde 8 saat olmasa da her her fırsat bulduğumda dinliyorum.
Yorumları okuyunca pcden veya mp3den dinlemenin ayrı bi etki oluşturacağını öğrendim. Bide bunu deneyeceğim. Ben mp3lede olsa kulaklıkla müzik dinlerim hep telkinleride yolda vs kulaklıkla dinliyorum mecburen . Şuana kadar belirgin bi etki görmedim acaba mp3 den dinlemediğim içinmi bilmiyorum?🙄İlk dinlediğim gece kabus görmüştüm ağlayarak uyandım😭. Gündüz ailemle küçük bi tattışma yaşamıştım gece rüyamda onu gördüm ve o kadar ağladım ki telkinin etkisi mi bilmiyorum . İnşallah bende sizler gibi güzel haberler verebilirim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 PM.