![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Herkese Merhaba; Bir şey sormak istiyorum; ben bu telkinleri yaklaşık olarak 3 haftadır gündüzleri işyerinde dinleyebiliyorum.Çünkü akşamları fırsatım ve imkanım yok. Ayrıca pazar günleri hiç dinleyemiyorum.Bunun bi sakıncası var mı onu öğrenmek istiyorum. Yani 1 gün ara vermek etkisini kaybettirir mi? Bunun için bir öneriniz ver mı????? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Ara verdiğinizde dinledikleriniz boşa gitmez. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
daha önce bu soruyu başka bir konunun dışında sormuştum ama madem burdan cevap veriyosunuz burdan sorayımy789bana kızmayın ne olur.. geceleri dinlemek istedimizde kulaklıkla dinlemek mi hoparlör mü daha iyi olur.sitede bi kaç yere baktığımda hoparlör yanıtı sanki doğru seçenek ama bilemiyorum.anladığım kadarıyla kulaklıkla dinlendiğinde bazen bilinçaltımız bu sesleri duymuyormuş..doğru biliyor muyum bunu merak ediyorumhappy6çok teşekkürler şimdiden:)O0 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Birşey sormak istiyorum..doğru yerdeyim sanırım :) Telkini dinlemeye başladığımız zaman 4 veya 7-8 saat v.s. hiç ara vermeden mi dinlememiz gerekiyor..Ben iki saat dinliyorum işim çıkıyor veya uygun ortam olmuyor kapatmak zorunda kalabiliyorum sonra tekrar dinlemeye başlıyorum ama arada bazen 5-10 dk bazen saatler süren işim oluyor..Uyurken kesintisiz dinleyebileceğimi biliyorum ama benim için önemli olan kapatıp açmanın bir mahsuru varmı..Rehberi okudum ama istediğim cevabı verecek bir bilgi bulamadım..4897 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz..kapatıp açabilirsiniz..bu sorun olmaz. ama direnç oluştuğu için bırakmamak lazım. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Dinlemekten vazgeçmeyeceğim ama benden kaynaklı ara vermeler oluyordu onu öğrenmek için sormuştum..Direnç oluşursa bırakmak niyetinde değilim.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bir soru: farklı telkinleri eş zamanlı dinlemenin sakıncası yada etkilerinde azalma var mıdır,mesela winamp ta ego güçlendirici çalarken, media player da erken uynama çalması gibi? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba, Ben sitenizi ilk defa bugün ziyaret ettim ve yazılanlar/anlatılanlar bana çok ilginç geldi. Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Teknik bir konuda takıldım. Sizin kayıt esnasında müziğin içine eklemiş olduğunuz telkinler hangi frekansta ekleniyor ? Bu sorumun nedeni, benim bu kayıtları dinlediğim kulaklık sizin kayıt yaptığınız frekans aralığını desteklemiyor ise sonuç alamam sanırım ? (Örneğin bir kulaklık 20-20000 hz. aralığında çalışırken diğeri 40-18000 hz olabilir) Bu aralık içindeki sesleri zaten duymam gerekir diye düşünüyorum. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba hoşgeldin sefalar getirdin. evet kulaklıkla dinlenmesi frakansların duyulmasını kısıtlayabileceği için dinlenilmesi önerilmiyor hoporlörle dinlenilmesi öneriliyor..keyifli formlar.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi peki 10 dk lık bir telkini 8 saat boyunca tekrar tekrar baştan başlatıp mı dinlicez ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 AM. |