![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Selam...Yararlı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Emeğinize sağlık...10 yaşındaki oğlum da telkinleri dinleyebilir mi?Özlem Hanım ve Atakan Bey kimdir?Özgeçmişlerini öğrenmek isterdim.Sitede bu konu ile ilgili bilgi var mı? Şimdiden teşekkürler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi portal da hakkımızda bilgi vardır. telkinleri oğlunuz dinleyebilir.ancak depresyon,sigra birakma telkini gibi telkinleri yaninda dinlemeyiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi İlginiz için çok teşekkürler.Bu arada benim için çok yararlı oluyor telkinler.Herşey gönlünüzce olsun... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Takma adımla birlikte görülen teğmen ne anlama geliyor? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu telkinlerin farklı bir yerde (hatta kitabı var o kişinin) günlük 8-10 saatlik versiyonlarının yenilerini yapmışlar günde 3-4 saat dinlemek yeterli oluyomuş teknolojik bir gelişme söz konusu herhalde? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba ben biraz önce üye oldum. Biraz gezindim fakat sorumun cevabıyla ilgili birşey bulamadım. Sormak istediğim şu;ben bana özel bir telkin sipariş verdiğimde ne kadar zaman içinde sizden alabilirim ve o da ücretsiz mi? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
İsme özel telkinler ücretli olarak hazırlanıyorlar. Ne zaman size ulaşacağı ise Atakan beyin iş yoğunluğuna bağlı. Ama genel olarak 10-15 gün içinde hazırlanmış olur. Kendisiyle görüşürseniz böyle bir durumda daha net bilgi alabilirsiniz. Sevgilerimle. |
|
Tamam kendisiyle görüşeceğim çok teşekkür ederim. Benden de sevgiler.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 AM. |