Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

tibet 08-07-2010 01:18 AM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Selam...Yararlı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Emeğinize sağlık...10 yaşındaki oğlum da telkinleri dinleyebilir mi?Özlem Hanım ve Atakan Bey kimdir?Özgeçmişlerini öğrenmek isterdim.Sitede bu konu ile ilgili bilgi var mı? Şimdiden teşekkürler...

hayatimdegisti 08-07-2010 01:21 AM

portal da hakkımızda bilgi vardır.
telkinleri oğlunuz dinleyebilir.ancak depresyon,sigra birakma telkini gibi telkinleri yaninda dinlemeyiniz.

tibet 09-07-2010 02:54 AM

İlginiz için çok teşekkürler.Bu arada benim için çok yararlı oluyor telkinler.Herşey gönlünüzce olsun...

tibet 10-07-2010 11:47 PM

Takma adımla birlikte görülen teğmen ne anlama geliyor?

clarnet 24-07-2010 01:34 PM

bu telkinlerin farklı bir yerde (hatta kitabı var o kişinin) günlük 8-10 saatlik versiyonlarının yenilerini yapmışlar günde 3-4 saat dinlemek yeterli oluyomuş teknolojik bir gelişme söz konusu herhalde?

xxPyromaniaxx 24-07-2010 03:12 PM

Merhaba ben biraz önce üye oldum. Biraz gezindim fakat sorumun cevabıyla ilgili birşey bulamadım. Sormak istediğim şu;ben bana özel bir telkin sipariş verdiğimde ne kadar zaman içinde sizden alabilirim ve o da ücretsiz mi?

Işıldayan Safir 24-07-2010 03:21 PM

Alıntı:

xxPyromaniaxx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758994)
Merhaba ben biraz önce üye oldum. Biraz gezindim fakat sorumun cevabıyla ilgili birşey bulamadım. Sormak istediğim şu;ben bana özel bir telkin sipariş verdiğimde ne kadar zaman içinde sizden alabilirim ve o da ücretsiz mi?

Merhabalar hoşgeldiniz yanımıza,

İsme özel telkinler ücretli olarak hazırlanıyorlar. Ne zaman size ulaşacağı ise Atakan beyin iş yoğunluğuna bağlı. Ama genel olarak 10-15 gün içinde hazırlanmış olur. Kendisiyle görüşürseniz böyle bir durumda daha net bilgi alabilirsiniz.

Sevgilerimle.

xxPyromaniaxx 24-07-2010 03:35 PM

Alıntı:

xxPyromaniaxx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758994)

Pardon ''Sipariş CD'' başlıklı konuyu incelediğimde sorumun cevabını aldım fakat başka bi soru oluştu kafamda..Hazır olarak bulunan tüm telkinli mp3 cd'lerinin hiç biri benim sorunuma cevap verecek türden değil..ben size kişisel sorunumu anlattığımda ve bunun üstesinden gelmem için bir telkin hazırlamanızı istediğimde (yine ismime özel),hazırlayabiliyor musunuz?

xxPyromaniaxx 24-07-2010 03:37 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758996)
Merhabalar hoşgeldiniz yanımıza,

İsme özel telkinler ücretli olarak hazırlanıyorlar. Ne zaman size ulaşacağı ise Atakan beyin iş yoğunluğuna bağlı. Ama genel olarak 10-15 gün içinde hazırlanmış olur. Kendisiyle görüşürseniz böyle bir durumda daha net bilgi alabilirsiniz.

Sevgilerimle.

Tamam kendisiyle görüşeceğim çok teşekkür ederim. Benden de sevgiler..

Işıldayan Safir 24-07-2010 03:42 PM

Alıntı:

xxPyromaniaxx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758998)
Pardon ''Sipariş CD'' başlıklı konuyu incelediğimde sorumun cevabını aldım fakat başka bi soru oluştu kafamda..Hazır olarak bulunan tüm telkinli mp3 cd'lerinin hiç biri benim sorunuma cevap verecek türden değil..ben size kişisel sorunumu anlattığımda ve bunun üstesinden gelmem için bir telkin hazırlamanızı istediğimde (yine ismime özel),hazırlayabiliyor musunuz?

Hazırlanır ancak ego ve suçluluk başlangıç telkinlerimiz. İsminize özel olarak telkin hazırlatsanız bile öncelikle başlangıç telkinlerini dinlemeniz gerekiyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 AM.