![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Zaten bu yüzden dünyada oldukça yaygin kullaniliyor. Ritmli okuma tekniği sitemize özgüdür ve etki süresi daha kisadir. Ortalama etki süresi 5 gün ile 1 aydır. Ancak 2 günde de etki görenler olabiliyor.Bu biraz kişinin dirençleri ile ilgili. Ve telkinlerin ona ne kadar hitap ettiği ile. Asıl sorunu suçluluk olan kişide daha çabuk etki eder. Depresyon için suçluluk ego ve kendine güven telkinleri ile başlayınız.Daha çabuk etki görürsünüz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi teşekkür ederiim atakan bey =) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi yaa ben anlayamıyorum.......... şimdi butelkinler bu doğa seslerinin içinde mi gizli? ACELE CEVAP PLSSSS |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Forumlarda gerekli açıklamalar mevcut,ben aradım bulamadım diyorsan forumlardan okuduklarımı aktarabilirim.Doğa sesleri,ney ve müziklerin altında belli bir ritimde kısık sesle okunan telkinler var.bu telkinleri kulağınız duymasada beyniniz bunları algılamaktadır. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi vaaayy eğer öyleyse vallaha bravo :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Atakan bey merhabalar,böyle bir fırsat sunduğunuz için,güzel bilgiler verdiğiniz için kısacası emekleriniz için öncelikle teşekkür etmek istedim.Aranıza yeni katıldım ve telkinleri dinlemeye başladım.Yalnız sormak istediğim bi kaç şey var.Öncelikle telkinleri günde 8-10 saat olmak üzere kesintisiz mi dinlemek gerekiyor,yoksa örneğin 2 saat dinleyip 3 saat ara vermiş olsak ama toplamda 8-10 saat dinlesek etkisi azalır mı?Bir de ben telkinlerden hariç olumlama yapıyorum bir konu üzerinde sabah ve akşam olmak üzere bu şekilde yapmaya devam etsem çok mu yüklenmiş olurum?Teşekkürler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi benim de bir sorum olacaktı girlhahaçok sorulan bölüme baktım ama sorumun cevabını bulamadım bir türlü ben telkinleri cep tele indirdim ve ceptelden dinliyorum telkinlerin etkisi kaybolurmu?dusun2birde ben ego güçlendirici ile başladım daha sonra listeme ekleyeceğim telkinleri bunlara ilave olarakmı dinlemem gerek yoksa dinlediklerimi listeden çıkarıp yenilerini mi dinlemeliyim?şimdiden sizlere çok teşekkür ederim . kiss3 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ben cevap bekliyorum lütfen cevap heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy blissysite yönetimi kusura bakmayın bu üyelerin soruları bitmez ne yapalım !y789 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Hopörler'den dinlenilmesi öneriliyor...telefondan dinleyipte verim alamayanlar oldugu gibi..verim aldıgını söyleyenlerde olmuştur.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi alk78çok teşekkür ederim daha açıklayıcı oldu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM. |