Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

cemal111 25-07-2010 02:09 AM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

selam arkadaşlar bişe sormak istiyorum en fazla kaç telkin dinliyorsunuz ben şü anda 2 telkin dinliyorum artık başka telkınlerde dinlemk istiyorum öncekileri listeden çıkarıpdamı başka ekleyeyim yoksa dinlediklerimiz üzerinemi ekleyeyim
teşekürlerr

ugurum 30-07-2010 08:48 PM

selam siteniz çok güzel telkinler içinde çok teşekkürler.
ben bu telkinleri geçen sene dinlemeye başlamıştım ve çok işime yaramıştı fakat o zaman pcye sahip olmadığımdan ve mp4ümün bozulmasından dolayı da devam edememiştim şimdi pc alır almaz hemen siteye geri döndüm.
Bu arada bir sorum olacak
şimdi bu ilk iki telkini dinledikten sonra ihtiyacımız olan telkinleri bir bir eklicez ya,peki her bir telkini ekledikçe daha öncekilerden çıkartıcaz mı? eğer çıkartmıcaksak liste süresi uzayacağı için telkin süreleri kısalmayacakmı etkisi azalırmı

hayatimdegisti 30-07-2010 09:14 PM

actionsmile
Alıntı:

ugurum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759951)
selam siteniz çok güzel telkinler içinde çok teşekkürler.
ben bu telkinleri geçen sene dinlemeye başlamıştım ve çok işime yaramıştı fakat o zaman pcye sahip olmadığımdan ve mp4ümün bozulmasından dolayı da devam edememiştim şimdi pc alır almaz hemen siteye geri döndüm.
Bu arada bir sorum olacak
şimdi bu ilk iki telkini dinledikten sonra ihtiyacımız olan telkinleri bir bir eklicez ya,peki her bir telkini ekledikçe daha öncekilerden çıkartıcaz mı? eğer çıkartmıcaksak liste süresi uzayacağı için telkin süreleri kısalmayacakmı etkisi azalırmı

Listenizden cikartmaniza gerek yok.S Toplam süre kisalsa da zaten telkinler yeterince tekrar etmis oluyor.
Sadece suçluluk duyguları cok fazla olan ve bu telkin ağir gelebilecek kisilere bir süre cikarmalarini önermekteyiz.
Tekrar hoş geldiniz.

coiffeur 12-08-2010 01:27 AM

bugun aranıza ılk defa katılıyorum.parcaları bırkac kez dınleyebıldım bı gun ıcerısınde.sorulara nekadar yorumyapmam dogrudur bılemem ama sozlu olanlar hakkında sunu soylemek ıstıyorum muzıklerde telkınler sozlerde,sozlerdekı telkınlerde ezbere dayalı soylerken hıssettırdıklerınde.kısının kendını motıve etmek ıcın soylemesı gerekenleri soyletıyor eger yanlıs anlamadıysam.mesela 'bızcamlıcanın 3 guluyuz aşk bahcesının bulbuluyuz,dıllerde gezer soylenırız gamsız yasarız eylenırız' gıbımı?

yetersiz 23-08-2010 04:28 PM

hocam bu boy uzatmayla ilgili olan telkin cd sine nasil ulasabiliriz lutfen yardimci olun gunlerdir ariyorum bulamiyorum?????

RenaC 23-08-2010 05:03 PM

Alıntı:

yetersiz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764126)
hocam bu boy uzatmayla ilgili olan telkin cd sine nasil ulasabiliriz lutfen yardimci olun gunlerdir ariyorum bulamiyorum?????

Boy uzatma Telkin Cd si özel olarak yapılan telkin cd lerine girmektedir.Para ile satın almanız gerekiyor

aysegulatli 03-09-2010 03:46 PM

öncelikle bu telkinleri paylaştığınız için teşekkürler
fakat bende suçluluk duygusu yok ve mutsuzda değilim sadece güven eksikliğim ve topluluk önünde konuşamama sorunum var
bu yüzden suçluluk duygusunu dinlemesem bir sorun olurmu?

hayatimdegisti 03-09-2010 03:55 PM

Merhaba
Suçluluk ve ego temel telkinler.
Ancak tabii ki topluluk konuşma kendine güven telkinlerini dinleyerek de sonuç alabilirsiniz.

korku1sever 05-09-2010 03:09 PM

öncelikler herkese merhabalar. siteyi 3 gün önce keşfettim ve çok araştırma yaptım.. aslında bakarsak bu sitede birçok insanın ihtiyacına yönelik bilgiler mevcut.. burda vakit geçirmekten mutluluk duydum. bu telkinleri daha öncesinde hiç bilmiyordum.. ve bende etkilerini görmek istediğim için başladım ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye.. sitenin kesinlikle kötü amaçlı olduğunu düşünmüyorum.. okuduklarım mantığıma yattı fakat anlayamadığım bişey var.. bu kadar kolay bi şekilde bu dediğiniz etkileri görmek mümkün olabilir mi? insanlar çoğu şeyi yaşayarak öğrenirler tecrübelerle daha mutlu biri haline gelebilirler.. gerçekten bu kadar kolay mı ? ben sık sık depresyona giren biri olarak 'depresyon dünde kaldı' adlı telkinin etkilerini görsem muhteşem olurdu ...

reyna 05-09-2010 03:21 PM

korku1 bende senin gibiyim ama çaktırmam depresyona girdiğimi evime kapatırım kendimi şuan yaptığım gibi ama artık telkinler var ve dostlar her gün olumlu mesajlar veren dostlar birde telkinlerde olunca depresyondamıyım tatildemiyim anlamıyorum valla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM.