![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Genel Kullanım Rehberi sayfasının içindesin ve sorduğun sorular zaten bu konuda mevcut..Baştan sona okursan aradığın tüm soruların yanıtlarını fazlasıyla bulacaksın..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi evet soruyu yanlış sormuşum sanırım.. ego ve suçluluk dnlicem ama inceledim biçok mp3 var türk sanat muziği snra doğa sesleri flan onları anlayamadım |
Yalnız ego ve suçluluğun yenilenen doğa versiyonlarının başında ve sonunda mutluluk telkini de yer adığı için tavsiye ederim..Linki aşağıda.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html Bilgisayarında rar programı varsa dinleyebilirsin..Yoksa yüklemen gerekiyor..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ilginiz için çok teşekkür ederim.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba bende yeni kayıt oldum.Rehber bölümünde söylendiği gibi ego ve suçlulukla başladım fakat mesela suçluluk telkinlerinden doğa sesleri,klasik müzik gibi mp3ler var bunlardan hangisi dinleyeceğim sadece bir tanesini sürekli dinlemek oluyor mu yoksa hepisini mi(doğa,klasik vs.)dinlemek gerekiyor? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Benim sormak istediğim soru şu.Bazı yerlerde sadece sabit olarak ego güçlendirici olsun deniyor.Bazılarında ise ego güçlendirici ve suçluluk duygusu sabit olsun deniyor.Bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu telkin fayadalarını en iyi hangi şekilde görürüz mesela kulaklıkla mı yoksa hopörlörle mi dinleyerek daha iyi olur |
Fark etmez.Sağlık açısından kulaklık zararlı çünkü bakteri oluşuyor. |
Soruma cevap yok mu? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM. |