![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
öncelikle telkinleri duymanızda bir sorun yok. herkes duyuyor blissy özellikle ney de daha çok duyuluyor. duymak istemezseniz müzik sesini kısmanız fayda sağlayacaktır. sonralıkla new age müzikleri sanırım telif hakkı sorunu olabileceği için kaldırılmış. ben bi açık keşfettim smil56 bi arkadaş gitmeden tüm telkinleri rapidshare ye upload etmiş. sanırım konu başlığı tüm telkinler tek sayfada ydı. orada var new age. işine yarayabilir. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ya benim sorun şunu merak ediyorum mesela matematikten hiç anlamıyoruz formülleri telkinlen müzüin arkasına atsak yazılıya kadar hep dinlesek formülleri ezberlemiş oluyormuyuz ? :D |
sevgiyle kalınactionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Yaşadığınız şeyler gayet normaldir.Zaten bu tür dirençler olmasaydı herkes hayatını daha çabuk ve fazla çaba sarfetmeden değiştirirdi diye düşünüyorum.Sonuçta daha önceki alışkanlıklarımızdan inançlarımızdan tamamen arınıyoruz onların yerine doğrularını bilinçaltımıza yerleştirmeye çalışıyoruz, bu süreçte biraz dalgalı olacaktır doğal olarak.İnş en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız.. Sevgiyle kalın |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi siteye yabancıyım da kusura bakmayın suçluluk ve egoyu indirip ayrı ayrı mı dinlenecek bir hafta suçluluk bir hafta ego mu yoksa winamp da ikisini sadece koyup o şekilde mi dinleyelim teşekkür ederim herşey için. |
Yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini beraber,sırayla dinlemelisiniz..Ayrı ayrı dinlemeniz gerekmiyor..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi teşekkkür ederim yeni bir hayat verdiğiniz bilgiler için |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba bu siteyi gecen sene kesfetmistim ve buyuk bir heyecanla kurallara uygun olarak gece gunduz dinlemeye basladim. Gunduz calisirken, gece uyurken. Hatta her bir telkini 21 gun dinleyerek yeni telkinlere gectim. En buyuk dertlerimden biri olan erteleme hastaligini yenmek icin erteleme telkinini yaklasik 100 gun dinledim ama hic bir etki goremedim. Artik oyle oldu ki ney sesi beynimi tirmaliyor gibi hissediyordum, gercekten cok rahatsiz etmeye basladi ve biraktim. Bu konudaki yorumlarinizi alabilir miyim ? Saygilarimla |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Toplam 1 Eklenti bulunuyor. öncelike suçluluk duygusunu tavsiye ederim. neden mi ? hayatımız boyunca davranışlarımız ve duygularımız yüzünden kaç kez cezalandırıldık , susturulduk ve suçlandık bir hatırlayın bakalım ... önce suçluluk duygusu temizlensin ki, diğer telkinleri dinlerken ammaaannn yarabbimmm ben bunları haketmiyorum ki diye kendimizi suçlamayalım ya da bunlara layık değilim ben bir tırtılım diye aynada kendimizle burun buruna gelmeyelim |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi arkadaslar benım anlamadıgım tamam muzık dınlıyoruz arada arkadan ses gelıyor konusma yanı sanırım o telkın oluyo ama neden cok az ses ve hıcbısey anlasılmıyo :S bu sesı duymak ıcın caba harcayınca :S basına agrılar gırıyo ınsanın ben ılk defa dınledım ama umarım işe yarar saoln ıyı gunler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 PM. |