Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

spestnaz 06-12-2009 12:07 PM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Alıntı:

Reosta Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572324)
Merhaba sevgili igav. Ben siteye daha dün katıldım. Açıklamalardan anladığım kadarıyla telkinleri uyurken dahil istediğin işi yaparken dinleyebilirsin. Mesela ben telkinlere bu sabah okulda ders çalışarak başladım.

Bu siteye emeği geçen herkese çok teşekkürler ve başarılar.
Benim de iki sorum var:
1. Ben bu sabah suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım. Müziği dinlerken telkinleri müziğin arka planında çok sessiz mırıltılar şeklinde duyabiliyorum. Ama rehberde telkinlerin kulağımızla duyamadığımız db'de olduğu yazıyor. Benim müzikte telkinleri mırıltı şeklinde duymamda bir anormallik olabilir mi?
2. Klasik müzik şeklindeki telkinleri indirdim, ancak telkinleri dinlerken sanki ruhum sıkılıyor gibi oluyor ve nefesim daralıyor(sanırım suçluluk telkininden dolayı oluyor). Benim en sevdiğim müzik türü new age. Ancak telif hakkı sorunu nedeniyle bu new age türü telkinleri forumdan kaldırmışsınız. Acaba tüm telkinlerin new age türü olanlarını nereden bulabilirim?dunk56
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

sayın reosta, ben moderatör değilim ama öğrendiğim kadar yardım edeceğim.

öncelikle telkinleri duymanızda bir sorun yok. herkes duyuyor blissy özellikle ney de daha çok duyuluyor. duymak istemezseniz müzik sesini kısmanız fayda sağlayacaktır.

sonralıkla new age müzikleri sanırım telif hakkı sorunu olabileceği için kaldırılmış. ben bi açık keşfettim smil56 bi arkadaş gitmeden tüm telkinleri rapidshare ye upload etmiş. sanırım konu başlığı tüm telkinler tek sayfada ydı. orada var new age. işine yarayabilir. actionsmile

daedalion 09-12-2009 09:35 PM

ya benim sorun şunu merak ediyorum mesela matematikten hiç anlamıyoruz formülleri telkinlen müzüin arkasına atsak yazılıya kadar hep dinlesek formülleri ezberlemiş oluyormuyuz ? :D

Houner 09-12-2009 10:02 PM

Alıntı:

daedalion Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573237)
ya benim sorun şunu merak ediyorum mesela matematikten hiç anlamıyoruz formülleri telkinlen müzüin arkasına atsak yazılıya kadar hep dinlesek formülleri ezberlemiş oluyormuyuz ? :D

yok artık LeBron Jamesy789(şakaydı...)malesef böyle birşey olmaz.Böyle birşey olsaydı zaten bilinçaltımızda olan herşey aklımıza heran gelirdi sanırım.sizin dediğiniz Hafıza ile ilgili birşey.Ancak matematik öğrenme becerisini arttırmak için telkinler yapılabilir..
sevgiyle kalınactionsmile

Houner 10-12-2009 05:08 PM

Yaşadığınız şeyler gayet normaldir.Zaten bu tür dirençler olmasaydı herkes hayatını daha çabuk ve fazla çaba sarfetmeden değiştirirdi diye düşünüyorum.Sonuçta daha önceki alışkanlıklarımızdan inançlarımızdan tamamen arınıyoruz onların yerine doğrularını bilinçaltımıza yerleştirmeye çalışıyoruz, bu süreçte biraz dalgalı olacaktır doğal olarak.İnş en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız.. Sevgiyle kalın

musti_turgut 17-12-2009 12:09 AM

siteye yabancıyım da kusura bakmayın suçluluk ve egoyu indirip ayrı ayrı mı dinlenecek bir hafta suçluluk bir hafta ego mu yoksa winamp da ikisini sadece koyup o şekilde mi dinleyelim teşekkür ederim herşey için.

yeni bir hayat 17-12-2009 12:14 AM

Alıntı:

musti_turgut Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574273)
siteye yabancıyım da kusura bakmayın suçluluk ve egoyu indirip ayrı ayrı mı dinlenecek bir hafta suçluluk bir hafta ego mu yoksa winamp da ikisini sadece koyup o şekilde mi dinleyelim teşekkür ederim herşey için.

Merhabalar musti_turgut,

Yanımıza hoşgeldiniz..vien1

Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini beraber,sırayla dinlemelisiniz..Ayrı ayrı dinlemeniz gerekmiyor..actionsmile

musti_turgut 17-12-2009 12:25 AM

teşekkkür ederim yeni bir hayat verdiğiniz bilgiler için

ichigo 21-12-2009 08:32 AM

merhaba
bu siteyi gecen sene kesfetmistim ve buyuk bir heyecanla kurallara uygun olarak gece gunduz dinlemeye basladim. Gunduz calisirken, gece uyurken. Hatta her bir telkini 21 gun dinleyerek yeni telkinlere gectim. En buyuk dertlerimden biri olan erteleme hastaligini yenmek icin erteleme telkinini yaklasik 100 gun dinledim ama hic bir etki goremedim. Artik oyle oldu ki ney sesi beynimi tirmaliyor gibi hissediyordum, gercekten cok rahatsiz etmeye basladi ve biraktim.
Bu konudaki yorumlarinizi alabilir miyim ? Saygilarimla

ZEYNEP2 27-12-2009 04:57 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
öncelike suçluluk duygusunu tavsiye ederim.

neden mi ? hayatımız boyunca davranışlarımız ve duygularımız yüzünden kaç kez cezalandırıldık , susturulduk ve suçlandık bir hatırlayın bakalım ...

önce suçluluk duygusu temizlensin ki, diğer telkinleri dinlerken ammaaannn yarabbimmm ben bunları haketmiyorum ki diye kendimizi suçlamayalım ya da bunlara layık değilim ben bir tırtılım diye aynada kendimizle burun buruna gelmeyelim

sf_li_prenses 29-12-2009 02:11 AM

arkadaslar benım anlamadıgım tamam muzık dınlıyoruz arada arkadan ses gelıyor konusma yanı sanırım o telkın oluyo ama neden cok az ses ve hıcbısey anlasılmıyo :S bu sesı duymak ıcın caba harcayınca :S basına agrılar gırıyo ınsanın ben ılk defa dınledım ama umarım işe yarar saoln ıyı gunler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 PM.