Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

keskin38 31-03-2009 09:39 AM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Link vermek daha mantıklı sanırım

Linke tıklayın selma abla

turkvezir 31-03-2009 06:03 PM

benim bir sorum olacak.suçluluk ve ego telkinleri anti depresan etki yaparmı yani depresyonu yenmek için bu ikisi yeterlimidir yoksa depresyon dünde kaldıyımı dinlemek daha doğru olur .ego ve suçluluk tek başlarına depresyonu yenmemize yeterlimidir...

keskin38 31-03-2009 06:14 PM

Merhaba turkvezir. Buradaki telkinler tedavi amaçlı değildir. amaç kişisel gelişim alanında adımlar atmaktır. İlk defa dinliyorsanız eger 2 hafta boyunca yaklaşık 70-80 saat ego guven ve sucluluk telkinlerini dinlemeniz öneriliyor. 2 haftadan sonra kendıne güven ve depresyonu ekleyebilirsiniz. Depresyon ciddi bir rahatsızlıktır ama tedavisi de mümkündür. Çok ileri derecede değilse telkinlerin etki edeceği kanısındayım fakat tekrar belirteyim telkinler tedavi amaçlı değildir... Aşağıdaki link de size yardımcı olacaktır.
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Olumlu değişimlerinizi paylaşmanız dilegimle....

Alıntı:

turkvezir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337942)
benim bir sorum olacak.suçluluk ve ego telkinleri anti depresan etki yaparmı yani depresyonu yenmek için bu ikisi yeterlimidir yoksa depresyon dünde kaldıyımı dinlemek daha doğru olur .ego ve suçluluk tek başlarına depresyonu yenmemize yeterlimidir...

keskin38 31-03-2009 06:47 PM

Al işte çok bilmiş tavırlarla her soruya atlarsan olacagı buydu keskin38dunk56 soru zaten rehber bölümünde sorulmus. Ne o öyle çok bilmiş edasıyla rehber bölümü linki veriyosun?

Ay çok utandımtuh788

durugörü 14-04-2009 07:05 PM

Arkadaşlar herkese selam bende bu siteye yeni üye olanlardanım öncelikle kendim ve çevrem için maddi manevi hayırlara vesile olmasını dilyorum şimdilik sadece araştırma safhasındayım bir iki sorum olucak iki adet telkin indirdim bir tanesi ego güven gülendirici ikincisi astral seyahat le ilgili. herhangi spor la ilgili branşta başarı için özel telkin yapılabilirmi?

keskin38 14-04-2009 07:31 PM

Durugörü hoşgeldin.
Özel telkin için hayatımdeğişti nickli Atakan Bey e özel mesaj atabilirsin. Gerekli yardımı yapacaktır.

Belgin ∞ 14-04-2009 07:38 PM

Alıntı:

durugörü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 416664)
Arkadaşlar herkese selam bende bu siteye yeni üye olanlardanım öncelikle kendim ve çevrem için maddi manevi hayırlara vesile olmasını dilyorum şimdilik sadece araştırma safhasındayım bir iki sorum olucak iki adet telkin indirdim bir tanesi ego güven gülendirici ikincisi astral seyahat le ilgili. herhangi spor la ilgili branşta başarı için özel telkin yapılabilirmi?

Merhaba durugörü actionsmile

Yanımıza hoşgeldin. Okuduğun bölümlerde mutlaka görmüşsündür. Telkinlere öncelikle suçluluk+ego yla başlamanız tavsiyedir. 2 hafta sonunda ihtiyacınıza göre diğer telkinleri de ekleyebilirsiniz.

Spor konusunda her branş için başarı telkini yapılmaktadır. Yukarıdaki bölümlerden Portal bölümünü inceleyebilirsin, ayrıca sipariş bölümünden form doldurarak ilgili maile yollayabilirsin. Ayrıntılı bilgi gelecektir.

Sevgiler.

durugörü 16-04-2009 06:36 PM

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

angel_xl38 16-04-2009 11:29 PM

ben bu sitede yeniyim.iki gündür kendine güven ney versiyonunu dinliyorum.günde 8-10 saat diyorsunuz ama ben 2-3 saat ancak dinleyebildim.müthiş bir baş ağrısı,baş dönmesi,kalp çarpıntısı ve boşluk hissi var. henüz iki gün oldu.değişim mi başladı? bu şekilde 2-3 saat dinlemeyle ne kadar sürede sonuca ulaşırım?yardımcı olursanız sevinirim.O0

keskin38 17-04-2009 09:26 AM

Angel_xl38 aramıza hoşgeldin.956k
Telkinleri dinlemeye önce ego güven güçlendirici ve suçluluk ile başlaman gerekli. Çünkü onlar ana telkinler. Bu telkinleri ortalama 2 hafta dinledikten sonra ihtiyacın doğrultusunda diğer telkinlerden eklemelisin. Bu linkler sana yardımcı olacaktır.

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ne Zaman Etkisini Görürüm - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Hangi Aşamalardan Geçiliyor - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Ayrıca telkinler sonrası etkiler de bu linkte mevcut.

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

İncelemeni tavsiye ederim.

Sevgiler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM.