Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

angel_xl38 17-04-2009 03:51 PM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

slm kendine güven cd ile başlamıştım bırakayım mı şimdi bunu dinlemeyi?ben kişisel gelişim amaçlı dinliyorum.

keskin38 17-04-2009 08:49 PM

Önerildiği gibi ego ve suçlulukla başlaman daha faydalı olacaktır. Çünkü duygusal boşluklarımız, zedelenmeler, eksiklikler, gelişmesini istediğimiz herşey ego ile alakalı. Ayrıca bilinçaltımızdaki olumsuzluklardan da ancak suçluluk duygusunu atarak kurtulabiliriz. Zaten suçluluk duygusu atıldığında kişide kendine güven de oluşuyor. Yaşanmış bir olay yüzünden kendini suçlu hissettiğinde ve benzer şeylerle karşılaştığında kendine güven eksikliği doğuyor. Suçluluğu yendiğimizde güvenimiz tazeleniyor 956k

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-anlami.html

Belirtilen süre kadar ego ve suçluluğu dinledikten sonra onlara ek olarak kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemseme telkinini ekleyebilirsin diye düşünüyorum.

Sevgiler...

meralcan 28-04-2009 07:05 PM

Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende panik atak var nasıl kurtulacağım bilmiyorum uzun zamandır ilaç kullanıyorum işe yaramıyorrrr

stomris 03-05-2009 10:04 PM

BEN GERÇEKTEN DE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. HAYATIMIZ İNANILMAZ DEĞİŞTİ, ESKİSİNDEN ÇOK DAHA OLUMLU GELİŞİYOR HER ŞEY.
BEN VE AİLEM ADINA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BUNLARI BİZİMLE ÖZELLİKLE ÜCRETSİZ PAYLAŞMANIZ, SİZE BİNLERCE DUA VE BEREKETİ İLE GERİ DÖNÜYOR BUNA İNANIYORUM. SEMİNERİNİZE DE KATILDIM. İNANIN HER HAFTA OLSA GELİRİM. DAHA DA BÜYÜK BİR KALABALIĞA ULAŞACAĞINIZA İNANIYORUM. BU DÜNYANIN VE İNSANLARIN SİZE ÇOK İHTİYACI VAR. HEP BÖYLE KALIN.

ecemersin 06-05-2009 09:01 PM

bazı telkinlerin müzikleri neden aynı sorusunun cevabı doğru verilmemiştir?

hayatimdegisti 06-05-2009 11:59 PM

Alıntı:

ecemersin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461681)
bazı telkinlerin müzikleri neden aynı sorusunun cevabı doğru verilmemiştir?

Sanıyorum kast ettiğiniz bu sorunun cevabını forumda bulamadığınız yada verilen cevabı yeterli bulmadığınız.

Burada önemli olan müzik değil telkinlerdir.
Dolayısı ile amaç asıl etkinin telkinlerden olduğunun altını çizmektir.

Örneğin Suçluluk telkini ile ego telkini müzikleri aynı olmasına rağmen farklı etki gösterirler.Eğer her telkinin müziği farklı olsaydı o zaman etkinin telkinlerden değil müzikten dolayı olduğunu düşünebilirdiniz.Müzik sadece bilinçaltı dirençlerini azaltmak telkini rahat dinlemenizi sağlamak için bir araçtır başka bir etkisi yoktur.

Telif sorunu nedeni ile çok çeşitli müzik kullanamıyoruz bu da çok fazla müzik çeşidi kullanılmamasında bir etken.

sanchopanza 09-05-2009 12:59 PM

ben arkadan gelen sesleri duyuyorum bunun zararı olur mu acaba etkisini azaltırmı :( nolur cevap verin cok merak ettimm

umut6 09-05-2009 05:10 PM

mrb.
bende duyuyorum, sanmıyorum etkisini azaltacağını arkadaşım. önemli olan heralde istikrarlı bi şekilde dinlemek.

suskunx 10-05-2009 03:25 AM

herşeyi iyi güzel anlatmıssında benim sorunum kekemelik 23 yaşında bir bayanım hangi cd den başlamam gerekiyo ve hangileriyle devam etmem gerekiyo bu konuda bilgi verirseniz sevinirim tşk

eritroblastozis 13-05-2009 12:42 AM

merhaba. ben Nil Gün isimli yazarın şöyle bir yazısını okumuştum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Nil Hanım bu telkinleri oğluna ameliyat olurken anestezi altında dinletmiş. anestezi altındayken daha hızlı ve etkili sonuç almamız mümkünmü?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:07 AM.