![]() |
Hoşgeldin aramıza topalsolucan956k Ben nacizane cevap vermek isterim. Muzıkle tv seslerının bırbırıne karısmasında herhangi bir sorun olacagını sanmıyorum. Burada önemli olan müziğin arkasındaki telkinler. Sonucta tv kapalı olsa sadece muzıklerı dınlesen de bazı new agelerde sarkı sözleri de var.Yanı demem o ki muzık dınlerken tv de ızleyebılırsın kıtap da okuyabılırsın,arkadaslarınla sohbet de edebılırsın,hatta uyuyabılırsın de... Dınledıgın muzıklerdeki telkinleri bilinçaltın duyuyor ve kaydedıyor.Mevcut olumsuz duygu ve dusuncelerı silip telkinlerdeki olumlu dusunceleri yerlestırmeye baslayacak. Bu elbette zaman alacak.Bilinçaltının yogunluguna baglı.2 hafta boyunca ego ve sucluluk telkınlerını dınlemeye devam et.Sonrasında onlara ılave olarak kendıne guven telkınını ve dıger tercıh ettıklerını ekle... Başlangıcta duygu bosalmaları, dalgalanmalar, fiziksel rahatsızlıklar - bas agrısı,bas donmesı,mide bulantısı vs- yasayabılırsın.Endişe etmene gerek yok.Bunlar dogru yolda ilerledigini gösterir.Yanı bılıncaltın temizliğe baslamıs demektiry789 Fayda görmen dileğiyle.... Sevgiler.... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merabalar benim bir sorum olacak.suçluluk duygularını tek başına dinlenmemesi gerektiğini söylemişsiniz.ben ego güçlendirici yi çok dinledim.acaba suçluluğun yanında ego güçlendirici yerine kendine güveni dinlesem ya da sadece suçluluğu dinlesem olurmu |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi selam Shamanic.Sitenizde bulunmaktan çok mutluyum.ben güzel bir yola girdiğimi düşünüyorum ve tesadüfe inanmıyorum.doğruluğun ve güzelliğin olduğu heryerdeyim.reiki ile yakından ilgileniyorum ve 1.aşamadayım.ama hayata bakışım çok negatif kendimi bulmak için her yolu deniyorum insanlar çılgınca bulsada.özelden de görüşebilirsek sevinirim.ışıkla kalın. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Ben bişe sormak istiyorum ben 10 güne yakın zamandır telkinlerleyim.Şöyle yaptım 4 gün boyunca sucluluk ve ego telkinlerini dinledim sonra listeden sucluluk çıkardım ve sosyallik arttırıcı yı ekledim yani ego+s.arttırıcı. Sizce sucluluk telkinini erken mi çıkardım bide şöyle yaptım. Listem şu şekilde 1x ego+3x sos.art+1 ego+3 xsos art Cevap verirseniz sevinirim ve bu sosyallik artırıcı telkinin etkisini hissedemiyorum sanki..Bunu nasıl anlayabilirim..... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sosyallik arttırıcı telkinin etkisi insanlara daha çabuk iletişim kurabilmenizdir. Normalde tanımadığımız insanlara karşı mesafemiz vardır.Bu telkin bu mesafeyi azaltır doğal ve içten gelen bir şekilde insanlarla iletişiminizi sağlar. Suçluluk biraz erken çıkmış gibi..Eğer suçluluk telkini siz çok rahatsız etmediyse listenizden bu kadar çabuk çıkarmayın. Ayrıca topluluk konuşma telkini de sosyallik için etki sağlayacaktır |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Çok tşk ederim bide şu lyaptığım listenin bir etkisi olurmu... 1x ego+3x sos.art+1x ego+3xsos... Ayrıca şunları söylemek istedim.Siteniz abartısız söylüyorum üyeleriyle bu kadar ilgili olan bence 1. site sizi coook tebrik ediorum. Acaba bu yazdığım şeyler telkinlerin etkisinden mi :D:D:D ( şAkaydı ) Tüm site yönetimine ve sahibine cook tşk ediorum... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Tabii ki yaptığınız liste etkili olur.Ancak 3 sosyalik yerine topluluk konuşma ekleyebilirsiniz. 1Suçluluk ,1ego,2sosyallik ,1toplululuk konuşma da güzel bir seçenek olabilir |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi mrblar ben yenı katıldım hayatımda yolunda gıtmeyen seyler var teasadüf bu siteyle karsılastum yardımcı olursaız sevınırım kılom fazla ve pspkolojık oldugunu düsünüyorum nerden baslayım lınklerınız wındovs medıa plear olarak ınıyo ama bılgısyarım acmıy ne yapabılırım tskler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar ben bilgisayar kullanmakta acemiyim şu müzik indirme işini beceremedim lütfen yardımcı olabilirmisiniz |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Hoş geldiniz selma abla :) yukarıda kırmızı renkte mp3 lerı buradan yukleyınız yazısına tıkladıgınızda karsınıza cıkan lıstede baslangıc olarak ego vuven guclendırıcıyı tıklayınız. acılan sayfada farklı versıyonlardan tercıh ettıgınıze tıklayıp ılk mesajdakı lınke sag tıklayıp hedefı farklı kaydet dedıgınızde ıslemınız tamamdır. Çok mu karışık anlattım acaba :S |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM. |