Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

yeni bir hayat 19-11-2009 04:06 PM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570693)
Benim sormak istediğim soru şu.Bazı yerlerde sadece sabit olarak ego güçlendirici olsun deniyor.Bazılarında ise ego güçlendirici ve suçluluk duygusu sabit olsun deniyor.Bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim.

Merhabalar,

Ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinlerini listemizde sabit tutuyoruz..
Fakat bazı üyeler, suçluluk duygusu telkininin dalgalanma sürecini zor geçirebiliyorlar..Baş ağrısı,sinirlilik durumlarını yoğun yaşıyorlar..O zaman arada bir dinlemek daha uygun..Eğer böyle bir sorun yaşamıyorsanız sabit kalabilir..actionsmile

igav 19-11-2009 04:34 PM

Teşekkürler

igav 22-11-2009 08:04 AM

Meditasyon yaparken bu müzikleri dinlememimizin herhangi bir sakıncası olur mu acaba?

derya hanim 24-11-2009 06:48 AM

cok onemli benim icin gecen haftayida eklersek benim omrum boyunca basaramadigim birsey basardim bu hafta erken kalktim peki simdi erken kakmak benim icin en onemli unsur olduguna gore sucluluk ve ego guclendirici neden on sirada gunduzleri sucluluk gecelei erken kalkma dinliyorum egoyu sonra eklesem olmazmi bugun aksam 20.00 de uykum geldi uyudum gece 01.00de uyandim uykuyla fazla sorunum kalmadigi icin 05.00 de sucluluk duygusu dinliyorum (su sesi) su anda basim cok donuyor mide bulantim var guzel bir his degil neden oldu aciklarmisiniz tesekkurler

derya hanim 24-11-2009 06:56 AM

ben sucluluk duygusunu bu hafta sadece 8 saat dinleyebildim su anda dinliyorum cok huzursuz oldum nefes alamiyorum yarinda olursa dinlemicem yada ne zaman dinleyim onun yerine ne koyabilirim

yeni bir hayat 24-11-2009 11:21 AM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571389)
cok onemli benim icin gecen haftayida eklersek benim omrum boyunca basaramadigim birsey basardim bu hafta erken kalktim peki simdi erken kakmak benim icin en onemli unsur olduguna gore sucluluk ve ego guclendirici neden on sirada gunduzleri sucluluk gecelei erken kalkma dinliyorum egoyu sonra eklesem olmazmi bugun aksam 20.00 de uykum geldi uyudum gece 01.00de uyandim uykuyla fazla sorunum kalmadigi icin 05.00 de sucluluk duygusu dinliyorum (su sesi) su anda basim cok donuyor mide bulantim var guzel bir his degil neden oldu aciklarmisiniz tesekkurler

derya hn., Ego ,suçluluk ve erken uyanma telkinlerini birarada dinleyebilirsiniz..Ayrı ayrı vakitlere bölmenize gerek yok.Erken uyanma telkinini zaten uyku öncesinde ve uyku süresince dinleyebiliyoruz..Ego ve suçluluğu her zaman dinleyebilirsiniz..

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571390)
ben sucluluk duygusunu bu hafta sadece 8 saat dinleyebildim su anda dinliyorum cok huzursuz oldum nefes alamiyorum yarinda olursa dinlemicem yada ne zaman dinleyim onun yerine ne koyabilirim

Mide ve baş sorunları suçluluk telkininin etkisi olabilir..Dalgalanma sürecini yaşıyorsunuz şu an..Bilinçaltının negatifliklerini ve vücudunuzdaki toksinleri atma dönemindesiniz..Size özellikle tavsiyem bol su tüketmeniz..Yine de çok rahatsız olursanız,suçluluk telkinini arada bir (2-3 günde bir)dinleyebilirsiniz..actionsmile

igav 25-11-2009 08:08 PM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571246)
Meditasyon yaparken bu müzikleri dinlememimizin herhangi bir sakıncası olur mu acaba?

Sorularım neden cevapsız bırakılıyr?

Reosta 04-12-2009 02:51 PM

Alıntı:

igav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571587)
Sorularım neden cevapsız bırakılıyr?

Merhaba sevgili igav. Ben siteye daha dün katıldım. Açıklamalardan anladığım kadarıyla telkinleri uyurken dahil istediğin işi yaparken dinleyebilirsin. Mesela ben telkinlere bu sabah okulda ders çalışarak başladım.

Bu siteye emeği geçen herkese çok teşekkürler ve başarılar.
Benim de iki sorum var:
1. Ben bu sabah suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım. Müziği dinlerken telkinleri müziğin arka planında çok sessiz mırıltılar şeklinde duyabiliyorum. Ama rehberde telkinlerin kulağımızla duyamadığımız db'de olduğu yazıyor. Benim müzikte telkinleri mırıltı şeklinde duymamda bir anormallik olabilir mi?
2. Klasik müzik şeklindeki telkinleri indirdim, ancak telkinleri dinlerken sanki ruhum sıkılıyor gibi oluyor ve nefesim daralıyor(sanırım suçluluk telkininden dolayı oluyor). Benim en sevdiğim müzik türü new age. Ancak telif hakkı sorunu nedeniyle bu new age türü telkinleri forumdan kaldırmışsınız. Acaba tüm telkinlerin new age türü olanlarını nereden bulabilirim?dunk56
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

jeton 06-12-2009 01:20 AM

merhabalar, ben siteye yeni katıldım sayılır. katıldıktan sonrauzun süre uğramadım. ben katıldığımda mp3lerin indirilmesiyle ilgili sorun yaşınıyordu. İşlerimden vakit buldum ve sonunda indirdim. ego güçlendirme su sesini seçtim. dinlerken en sonda galiba bir ses duydum. sonra bir kaç kez daha dinledim ama bir daha duymadım. o sırada açtığım bir siteden mi diye baktım ama açtığım pencrelerde öyle bir konuşma yapacak site de görmedim. söylenenleri duymuş olmam mümkün mü?

jeton 06-12-2009 01:32 AM

reosta mırıltılara ne dendiğini anladın mı. benimki mırıltı değildi son cümleleri baya rahat duydum. ama nereden geldiğini anlayamadım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM.