![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri karışık olarak dinleyebilirmiyiz? mesela dinlerken bir erteleme hastalığı bir kendine güven müziğini dinleyebilirmiyiz? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Erteleme telkinini ilk etapta Ego ve Suçluluk telkinleri ile beraber dinleyebilirsiniz.. Kendine güven telkinini ise, yaklaşık 10 günlük bir dinleme süresinden sonra listenize eklemelisiniz.. Karışık olarak dinleyebilirsiniz tabii,birer veya ikişer sıra halinde..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba,sitenizle yeni tanıştım..telkin cd lerini bir kaç sene önce yabancı bir filmde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. öncelikle,parayla satılan cdler ve ücretsiz mp 3 ler arasında ne fark var onu sorucaktım..ve cretsiz olarak indirebileceğimiz mp 3 ler bu 3tane mp3 mü?yani ego güçlendirme ve suçluluk duyugularını yenme ve özgüven arttırma mı?değilse nasıl indireceğiz?selamlar |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bebeklere zararı oluyormu |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Ücretsiz ve ücretli mp3 arasındaki fark ücretli mp3 ler kişiye özel olarak yapılyor. İçinde adınız geçiyor belli yerlerde, böylece bilinçaltı direk olarak alıyor söylenen sözleri ve bir çok konuda özel telkin yapılabiliyor. Ücretsiz indirebileceğin mp3ler anasayfada http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ linkinde mevcut. Alıntı:
Sevgiler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar,ben 15 gündür 1 suçluluk+1 ego dinledim. telkinlerin sadece doğa versiyonlarını gece uyurken dinledim.kendimi huzursuz ve bunalımlı hissediyorum.bunlara ek ne dinlemeliyim?suçluluk telkinini kaldırayım mı artık(rehber bölümünde 2.hafta suçluluk telkinini kaldırabilirsiniz demişsiniz.) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Suçluluk telkinini kaldırabilirsiniz ama 1 hafta kadar sonra tekrar ekleyin, dönüşümlü olarak listeye ekleyip çıkarabilirsiniz. Suçluluğun yerine kendine güven telkinini ekleyebilirsiniz. Ayrıca Atakan Bey'in yeni hediyesi mutluluk telkinini de ekleyebilirsiniz. Keyifli dinlemeler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi 15 gündür ego ve suçluluk dinledim şimdi kendime güveni ekledim.bundan sonra kaç gün arayla yeni telkin eklemeliyim?yeni telkin ekledikçe kaldırcak mıyım eskileri?eklemek istediğim çok telkin var da sabırsızlanıyorum biraz blissy |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri yeni dinlemey başlıcam ( suçlululk ego )kaç saat dinleyim günde ortalama cvp yazarsanz çok sevnrm birde telknlerin linklerini gnderirsenz çok mutlu olurum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri yeni dnlemeye başlıcam günde kaç saat dnlemem lazım birde hangilerini dnleyeyim lnklerini gnderirsenz çok sevnrm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |