![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Depresyonla ilgili LİNK de bulabilirseniz çok sevinirim.TEŞEKKÜRLER. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telkinleri hızlandırılmış dinlersek ritimler bozulur mu? |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Teşekkürler.Suçluluk ile ilgili olanı dinlediğimden beri rüyalarımda beni rahatsız eden kişilerle tartışıyorum.Daha önce söyleyemediğim şeyleri söylüyorum. Uyanınca ben nasıl böyle dedim bunu diyorum.Ne zamana kadar uykumda gerginliğim azalır?Eşimde bir değişiklik yok. Acaba neden? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba arkadaşlar, henüz yeniyim ve bir sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim :) henüz dün başladım dinlemeye,günde 10-12 saatten fazla dinlemenin bir zararı olur mu acaba merak ettim.yani dün akşamdan beri kesintisiz çalıyor da bi sorayım dedim henüz işin başındayken :) teşekkürler şimdiden. |
güzel güzel ilerleme varkrzm67ne kadar süredir dinlediğinizi bilmiyorum ama taa ki o kişilerle tartışmayı bitirene ya da o kişiler aklınıza geldiğinde içiniz cızzz etmeyene kadar dinleyin ben de ilk dinlediğimde o kişileri rüyamda dövdüğümü görüyordum2600sonra bitti yerini güzel rüyalar aldımusic45 |
|
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi bu arada centcim kaç gündür dinliyorsun bilmiyorum ama suçluluk + ego ile başlayarak(2 hafta kadar dinle ) daha sonra kendine güveni ekle bunuda 10 - 15 gün kadar dinledikten sonra suçluğu arzuna göre ara ara dinlemek koşulu ile çıkararak yeni telkin ekle ama listeni birden kalabalık hale getirme lütfen.. slm ben bu gün başladım dinlemeye suçluluk klasik ve ego güven güçlendirici klasik ile başladım daha sonra ekleyeceğimiz kendine güven mp3 lerini bu isim altında göremedim.yani ego güven ile kendine güzen farklı değilmi. yani doğru bir başlangıç yapmışmıyım.birde şu an klasiklerini dinlemeyi seçtim ard arda dinliyorum bir ego bir suçluluk,3.olarak suçluluk newage eklersem listeme olurmu yoksa tarz değişikliği nasıl bir etki yapar klasiktemi devam etmeliyim.cvp için şimdiden teşekkür ederim.özel msj olarak cevaplarsanız sevinirim kayboluyorum sitede çünkü:) tekrar bulamayabilirim. |
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 AM. |