Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

Seçii 18-01-2010 01:07 AM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Depresyonla ilgili LİNK de bulabilirseniz çok sevinirim.TEŞEKKÜRLER.

Işıldayan Safir 18-01-2010 01:16 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 25012)
Telkini yuklemek icin link üzerine gelip saga tiklayip farklı kaydet yapiniz.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/depresyon%20dunde%20kaldi%202007%20doga%20hayatmid egisti.com(1).mp3

yukarıdaki linkte geçici problemler olması durumunda aşağıdaki alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace

Alternatif link:

http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/12..._doga.mp3.html

Konuları dikkatli incelerseniz sevinirim superxy

Reyhani 19-01-2010 04:51 PM

Telkinleri hızlandırılmış dinlersek ritimler bozulur mu?

Reyhani 19-01-2010 04:59 PM

Alıntı:

Reyhani Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580186)
Telkinleri hızlandırılmış dinlersek ritimler bozulur mu?

Tabiki ritimleri nedir?Nasıldır bilmiyoruz ama belki herşeyi eşit oranda hızlandırmış olmak ritimlerin özelliğini muhafaza eder!

Seçii 26-01-2010 12:56 AM

Teşekkürler.Suçluluk ile ilgili olanı dinlediğimden beri rüyalarımda beni rahatsız eden kişilerle tartışıyorum.Daha önce söyleyemediğim şeyleri söylüyorum. Uyanınca ben nasıl böyle dedim bunu diyorum.Ne zamana kadar uykumda gerginliğim azalır?Eşimde bir değişiklik yok. Acaba neden?

pulbiber 29-01-2010 04:19 PM

merhaba arkadaşlar,

henüz yeniyim ve bir sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim :)

henüz dün başladım dinlemeye,günde 10-12 saatten fazla dinlemenin bir zararı olur mu acaba merak ettim.yani dün akşamdan beri kesintisiz çalıyor da bi sorayım dedim henüz işin başındayken :) teşekkürler şimdiden.

armoni111 29-01-2010 04:30 PM

Alıntı:

Seçii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581292)
Teşekkürler.Suçluluk ile ilgili olanı dinlediğimden beri rüyalarımda beni rahatsız eden kişilerle tartışıyorum.Daha önce söyleyemediğim şeyleri söylüyorum. Uyanınca ben nasıl böyle dedim bunu diyorum.Ne zamana kadar uykumda gerginliğim azalır?Eşimde bir değişiklik yok. Acaba neden?

güzel güzel ilerleme varkrzm67ne kadar süredir dinlediğinizi bilmiyorum ama taa ki o kişilerle tartışmayı bitirene ya da o kişiler aklınıza geldiğinde içiniz cızzz etmeyene kadar dinleyin ben de ilk dinlediğimde o kişileri rüyamda dövdüğümü görüyordum2600sonra bitti yerini güzel rüyalar aldımusic45

igav 29-01-2010 05:24 PM

Alıntı:

pulbiber Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581920)
merhaba arkadaşlar,

henüz yeniyim ve bir sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim :)

henüz dün başladım dinlemeye,günde 10-12 saatten fazla dinlemenin bir zararı olur mu acaba merak ettim.yani dün akşamdan beri kesintisiz çalıyor da bi sorayım dedim henüz işin başındayken :) teşekkürler şimdiden.

Sıkıntı yok.Siz sıkılmadıktan sonra

sueyda 04-02-2010 12:15 AM

Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi

bu arada centcim kaç gündür dinliyorsun bilmiyorum ama
suçluluk + ego ile başlayarak(2 hafta kadar dinle )
daha sonra kendine güveni ekle bunuda 10 - 15 gün kadar dinledikten sonra
suçluğu arzuna göre ara ara dinlemek koşulu ile çıkararak yeni telkin ekle
ama listeni birden
kalabalık hale getirme lütfen..

slm ben bu gün başladım dinlemeye suçluluk klasik ve ego güven güçlendirici klasik ile başladım
daha sonra ekleyeceğimiz kendine güven mp3 lerini bu isim altında göremedim.yani ego güven ile kendine güzen farklı değilmi.
yani doğru bir başlangıç yapmışmıyım.birde şu an klasiklerini dinlemeyi seçtim ard arda dinliyorum bir ego bir suçluluk,3.olarak suçluluk newage eklersem listeme olurmu yoksa tarz değişikliği nasıl bir etki yapar klasiktemi devam etmeliyim.cvp için şimdiden teşekkür ederim.özel msj olarak cevaplarsanız sevinirim kayboluyorum sitede çünkü:) tekrar bulamayabilirim.

Işıldayan Safir 04-02-2010 12:28 AM

Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi

Alıntı:

sueyda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582649)
slm ben bu gün başladım dinlemeye suçluluk klasik ve ego güven güçlendirici klasik ile başladım
daha sonra ekleyeceğimiz kendine güven mp3 lerini bu isim altında göremedim.yani ego güven ile kendine güzen farklı değilmi.
yani doğru bir başlangıç yapmışmıyım.birde şu an klasiklerini dinlemeyi seçtim ard arda dinliyorum bir ego bir suçluluk,3.olarak suçluluk newage eklersem listeme olurmu yoksa tarz değişikliği nasıl bir etki yapar klasiktemi devam etmeliyim.cvp için şimdiden teşekkür ederim.özel msj olarak cevaplarsanız sevinirim kayboluyorum sitede çünkü:) tekrar bulamayabilirim.

klasik ya da doğa farketmez bunlar sadece seçenek telkinin içeriği aynı sonuçta. başlangıç doğru. yalnız new age versiyonlar telif hakkı nedeniyle kaldırıldı. kendine güven telkini ve ego birbirinden farklı gayet doğru anlamışsınız. Sevgiler sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 AM.