![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Yazınızı dikkatlice okudum zaten ancak kendinizde neyi değiştirmek istediğinize dair herhangi bir ifade göremedim. Mp3ler aşağıdaki linkte mevcut: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ İnceleyip istediklerinizi www.telkinmp3.com adresinden indirebilirsiniz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi doğru açıklama.. tmm sustum.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Atakan bey telkinleri kulağımızın duyamadığı db seviyesine getiriyorum dediniz. normalde kulağımız bu telkini duymayacaksa neden üzerine müzik koyuluyor. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi yeni başladım hangi telkini ne kdr süreyle dinlemeliyim? birde mesela kilo verme dinlemek istiyorum. yine de en başta ego ve suçluluk mu dinleyeceğim? eğer öyleyse kaçar saat ? |
Telkinleri dinlemeye başlarken evet, öncelikle 1 hafta kadar sadece ego güçlendirici, suçluluk duyguları ve kendine güven telkinlerimizi dinliyoruz. Bir haftanın ardından kilo verme telkinini listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi teşekkür ederim ;) yalnız bişe daha ego ile suçluluk yazıyodu sitede kendine güveni demi dinlicem? bide nasıl olucak listeye bu 2sini atıp ard arda mı dinlemeliyim yoksa 3 4 saat ego 3 4 saat suçLuLuk mu? |
|
Telkinler ritmotrans yöntemiyle hazırlanıyor. O nedenle fon olarak müzik kullanılıyor. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar benim de kafamda sorular var.aslına ağustosta dinlemeye başlamıştım ama direnç mi gösterdi neyse canım dinlemek istemedi ve bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum.en baştan başlayacağım fakat gece dinlemeyi seviyorum ben ve oğlumda benim yanımda yatıyor o da olumsuz etkilenir mi?ayrıca küçükken oğluma ego kendine güven veya oğlumun kişisel gelişimi için ne dinletebilirim etkisi nasıl olur? |
Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 AM. |