Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

Işıldayan Safir 05-12-2010 10:21 PM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

Alıntı:

Emel.. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781755)
hyr demek istediğim şu.. bakın sizde sölediniz.. başlangıçta telkinleri ego ve suçluluktur diye.. ben bnm ihtiyacım olanı değil bundan sonra sırasıyla sizce ne önerirsiniz dedim.. özel bişiy yapılsın istemiyrm.. yapabilrmisiniz diyrm zaten yazımda da dikkatlice okursanız.. ya da şöle sölim siz 2 seçenek başlangıca koydunuz.. her bir işin ya da olayın ya da vs.vs. bir giriş-gelişme ve sonuç bölümleri olduğu gibi.. bunda da aynı şey var mı diyrm.. ha yoksa tmm.. ama bişiyler önerileiyo sonuçta.. bundan sonrakileri de yazabilirmisiniz diyrm.. hepsi olsun istyrm çünkü.. bu kadar.. teşekkürler..

Söylemeye çalıştığım şey sizin ihtiyaçlarınızı bilemeyeceğimiz... Neye ihtiyacınız olduğunu bilmeden size öneride bulunmam yanlış değil mi? Söylediğiniz şey doktora gittiğinizde şikayetinizi söylemeden doktorun ilaç vermesini beklemekten farksız.

Yazınızı dikkatlice okudum zaten ancak kendinizde neyi değiştirmek istediğinize dair herhangi bir ifade göremedim.

Mp3ler aşağıdaki linkte mevcut:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/

İnceleyip istediklerinizi www.telkinmp3.com adresinden indirebilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

Emel.. 05-12-2010 10:55 PM

doğru açıklama.. tmm sustum..

kargox 18-12-2010 11:51 PM

Atakan bey telkinleri kulağımızın duyamadığı db seviyesine getiriyorum dediniz.
normalde kulağımız bu telkini duymayacaksa neden üzerine müzik koyuluyor.

cevriye 19-12-2010 01:40 AM

yeni başladım hangi telkini ne kdr süreyle dinlemeliyim? birde mesela kilo verme dinlemek istiyorum. yine de en başta ego ve suçluluk mu dinleyeceğim? eğer öyleyse kaçar saat ?

Bilge İnan 19-12-2010 02:10 AM

Alıntı:

cevriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783581)
yeni başladım hangi telkini ne kdr süreyle dinlemeliyim? birde mesela kilo verme dinlemek istiyorum. yine de en başta ego ve suçluluk mu dinleyeceğim? eğer öyleyse kaçar saat ?

Hoşgeldiniz demekle başlayayım o halde :)

Telkinleri dinlemeye başlarken evet, öncelikle 1 hafta kadar sadece ego güçlendirici, suçluluk duyguları ve kendine güven telkinlerimizi dinliyoruz. Bir haftanın ardından kilo verme telkinini listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. :)

cevriye 19-12-2010 02:14 AM

teşekkür ederim ;) yalnız bişe daha ego ile suçluluk yazıyodu sitede kendine güveni demi dinlicem? bide nasıl olucak listeye bu 2sini atıp ard arda mı dinlemeliyim yoksa 3 4 saat ego 3 4 saat suçLuLuk mu?

Bilge İnan 19-12-2010 02:22 AM

Alıntı:

cevriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783583)
teşekkür ederim ;) yalnız bişe daha ego ile suçluluk yazıyodu sitede kendine güveni demi dinlicem? bide nasıl olucak listeye bu 2sini atıp ard arda mı dinlemeliyim yoksa 3 4 saat ego 3 4 saat suçLuLuk mu?

Evet, kendine güveni de dinlemenizi öneriyoruz. Normal MP3 listesi gibi, onları da playlistinize atın, sırayla çalsın :)

Işıldayan Safir 19-12-2010 12:44 PM

Alıntı:

kargox Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783577)
Atakan bey telkinleri kulağımızın duyamadığı db seviyesine getiriyorum dediniz.
normalde kulağımız bu telkini duymayacaksa neden üzerine müzik koyuluyor.

Merhabalar,

Telkinler ritmotrans yöntemiyle hazırlanıyor. O nedenle fon olarak müzik kullanılıyor.

Sevgiler. actionsmile

ethos 19-12-2010 03:55 PM

merhabalar benim de kafamda sorular var.aslına ağustosta dinlemeye başlamıştım ama direnç mi gösterdi neyse canım dinlemek istemedi ve bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum.en baştan başlayacağım fakat gece dinlemeyi seviyorum ben ve oğlumda benim yanımda yatıyor o da olumsuz etkilenir mi?ayrıca küçükken oğluma ego kendine güven veya oğlumun kişisel gelişimi için ne dinletebilirim etkisi nasıl olur?

Işıldayan Safir 19-12-2010 04:00 PM

Alıntı:

ethos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783609)
merhabalar benim de kafamda sorular var.aslına ağustosta dinlemeye başlamıştım ama direnç mi gösterdi neyse canım dinlemek istemedi ve bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum.en baştan başlayacağım fakat gece dinlemeyi seviyorum ben ve oğlumda benim yanımda yatıyor o da olumsuz etkilenir mi?ayrıca küçükken oğluma ego kendine güven veya oğlumun kişisel gelişimi için ne dinletebilirim etkisi nasıl olur?

Çocuğunuz da sizinle birlikte dinleyebilir telkinleri. Herhangi bir olumsuz etki söz konusu olmaz. Ancak çocuğunuza sigarayı bırakma, depresyon, kilo verme ve kanser destek gibi telkinleri dinletmeyiniz.

Sevgiler. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 AM.