Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

vittoria è nostra 16-10-2010 11:54 AM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

peki ben suçluluk duygumu yok etmek amaçlı ego telkini ile birlikte suçluluk telkinini dinliyorum ama ne zamana kadar tamam bir 10 gün kadar dinlemememiz gerekiyor ben işimi sağlama almakiçin 15gün yapıyorum onu ancak devamında yani düzeldikten sonra suçluluk telkinini dinlememiz suçluluk hissimizi geri getirmezmi? sanki bana ben kendmi iyihissettiğimde biri suçlu değilsin kendini suçlu hissteme diye söylese habire yeniden şüpheye düşer suçluluk hissine kapılırım gibime geliyor :( bu konuda bir açıklama yapan olursa sevinirim :)

öykü35 18-10-2010 12:11 AM

mp3 indiremiyorum

ELPARANOID 18-10-2010 01:00 AM

Alıntı:

öykü35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773913)
mp3 indiremiyorum

telkinmp3.com sitesinden indirmeyi dene

vittoria è nostra 18-10-2010 10:51 PM

Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi

Alıntı:

ichbda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 46913)
Arayan mevlasini da bulur belasini da... cok sükür aradigimiza kavustuk, vesile olan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu kadar kisinin olumlu enerjileri ya da memnuniyetleri ya da dualari diyelim size eminim huzurlu ve güzel bir hayatin kapilarini coktan acmistir diye tahmin ediyorum sevgili site kuruculari...

Beni lütfen yanlis anlamayin, sorum sizi köseye SIKIStirmak icin degil, aklima takilan bir noktayi aydinlatmak, böylece mp3leri daha inanarak dinleyip daha cabuk faydalarini görmek amaciyla.

Ben herseyin dogali makbuldür diyerek doga seslerini dinliyorum ama bütün mp3lerde ayni su akiyor, ayni yerden, ayni sekilde.Demek istedigim ayni ses dosyasi, sadece süreleri farkli.Ayrica arada bir yerde cok kisa ve hafiften bir insanin digerine seslenmek icin bagirdigini duyuyorum.
Sorum ayni ses dosyasiyla nasil farkli etkiler elde ediliyor?Sadece süre farkliligi mi etken buna?Icindeki telkinler farkli diyeceksiniz ama cok özür dilerim gercekten bir telkin okundugundan süpheliyim.Yine de okunuyor diyorsaniz inanirim tabiiki...

Bu arada telkinlerin faydasini gördügümü itiraf etmeliyim, cok düzensiz ve cok az dinlememe ragmen kendimi o anda ve sonrasinda daha iyi ve huzur dolu hissettim.

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 46915)
Hoşgeldiniz..
Her telkinin mp3'ü 3 kayıdın birleşiminden oluşmaktadır...
1-Arka planda ki müzik yada doğa sesi
2-Mutluluk Telkini
3-Ana Telkin(Suçluluk ,ego,kendine güven vs)

Mutluluk telkini hepsinde sabit olduğu için arada duymuş olduğunuz seslerin aynı gelmesi normaldir.
Onun altında olan telkinler ise her mp3'de farklı farklıdır.

yalnız aradaki bu bagırma seslerini bende duyuyorum şaşkınx tam dalmış güzel güzel dinlerken ve huzur içindeyken sıçramama neden oluyor bu arada bagırışmı desem yukses sesle seslenmemi desemmm o garip sesler okadar sesini yuksekte açmıyorum ama evde yanlız oldugumda ve sırf doga müziği dinlediğimde yanında extradan bişi dinlemediğimde sanki kim var orda oluyorum biri bana seslenio yada bagırıo telkinin içinden çok dalmışsam sıçrıyorum yerimden şaşkınxşaşkınxşaşkınx

vittoria è nostra 18-10-2010 11:20 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 60183)
merhabalar silvia

ertelemeyi bırak ve zinde uyanma telkinleri kısa ve diğer telkinleri destekleyicidir..
eyleme geçirici özelliklerinden dolayı bunları ilk günlerden itibaren dinlemenizdee sakınca yoktur..

sevgiler.. hismiley

bunu ilk defa duydum ve okudum ve çok sevindim bugun telkinlerde 4. günüm ve acayip üşengecim butun gün telkin dinlemekten başka hiçbişi yapmıyorum sanırım bunu 4. günde listeme almamada sakkınca olmıcak diye düşünüyorum ve teyit etmek için yinede sormak istiyorum söylediğiniz doğrultuda seçlulukveego dinliyorum diğer telkinlere destekleyici oldugundan dolayı ertelemeyi bırak telkinini listeme 4.günde katabilirmiyim? bir sakıncası olurmu diğer telkinlerin etkisine?

vittoria è nostra 18-10-2010 11:42 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 63116)
Telkinler ard arda dinleyin.Yani media player'da bir listeniz olsun.Sıra ile bir suçluluk bir ego çalsın.
Daha sonra yani bir hafta geçtikten sonra topluluk konuşma ekleyin yavaş yavaş diğerlerini ekleyin..

Genel olarak üyelerin yorumları gösteriyor ki ego ve suçluluktan sonra topluluk konuşma sosyallik arttırıcı gibi telkinler daha verimli oluyor.
Bir kaç kişi kendine güven telkininden verim alamadıklarını söylediler.O nedenle listenizi bu şekilde yapabilirsiniz...

kafam karıştı şimdi ben topluluk önünde konuşmayımı tercih etmeliyim yoksa kendine güvenimi :/ pek özgüvenm yoktur bir işe kalkıştıgımda yada birşey söylemek istediğimde tereddüt edeim devamlı huzursuzumdur bu sebepten ötürü yanlış yapıcam yanlış sölicem korkusu var :S

ikigözüm 09-11-2010 02:43 AM

selamlar
tam olarak yapacağım şeyi anlamadım
sadece mp3 telkinini dinleyecekmiyim .ve bu mp3 yaklaşık 10 dakika sürüyor (örnek ego)tekrar baştan dinleyecekmiyim
daha yeni üye oldum ksr bakmayın :))

ben.den 24-11-2010 09:19 PM

çok teşekkür ederim Atakan bey

firidin 25-11-2010 10:37 PM

öncelikle teşekkür ederim emekleriniz içın.gece dinleyebiliyorum,ikinci gün şiddetli baş ağrısı başladı sanırım bu normal:ancak dinlerken sanki beynimde bomba patladı bu normal mi?

asas76 03-12-2010 04:43 PM

Merhaba Atakan bey,
Suçluluk duyguları telkinini 3 ay önce 1 ay kadar dinlemiştim ve ilk andan itibaren olumlu değişimler gözlemlemiştim kendimde, daha sonra bilgisayarım arızalandı ve ara verdim dinlemeye istemeyerek,
Şimdi son 2 haftadır gene dinlemeye başladım farklı versiyonlarınıda edinerek ( farklı versiyonlar için de teşekkür ederim ) ancak aynı şeyleri gözlemleyemeyince suçluluk duyguları- ney versiyonunu sesini açıp dikkatle dinledim (telkinleri duyabilmek için) ve üst üste iki telkinin olduğunu duydum, yani iki telkinin sesi birbirine karışıyordu, bu karışıklığın nedeni nedir acaba?
Ve diğer telkinlerde de böyle bir karışıklık olması mümkün mü?
İnsanlık hali telkinli parçanın üzerine bir daha telkin kaydedilmiş olabilir mi acaba?
Birde yeni indirdiğimz telkin parçalarında ki telkinleri kontrol etmek için (doğru telkin olup olmadığını) bir program verir yayınlar mısınız, böylelikle telkinleri kontrol edip öyle dinleyebilelim.
Teşekkürler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM.