![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Herhangi bir hata yok telkinlerde. Tüm telkinlerin içinde mutluluk telkini de vardır. O nedenle karışıklık var gibi gelebiliyor. Ancak zaten sesleri duymamanız gerekiyor. Telkinler kulağınıza değil, bilinçaltınıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. Telkinleri dinlerken biraz daha sesini kısarak dinleyebilirsiniz. Sesleri ayıran stüdyolar var. Ayırtabilirsiniz güven sorununuz varsa. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sağolun cevabınız için , yani tüm telkinlerde birde mutluluk telkini var ayrıca , böylece 2 telkini aynıanda dinlemiş oluyoruz, bu bilinçli yapıldyysa zaten problem yok, hata olmadığı sürece. ( benim duyduğum ikinci telkinde mutluluk telkiniydi daha derinden geliyordu) Teşekkürler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi slm ben 2 haftadır sucluluk ve ego dinliyorum sık sık depresyona giriyorum cok kiloluyum once hangisini eklemeliyim sucluluk ve egoya devam ediyimmi kendime dinleme planı yapmam icin yardım edermisiniz |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi kacar saat dinlemem konusundada yardımcı olursanız sevinirim yine aynı yogunluktamı dinlemeliyim gerci hicbizaman 8 10 saat dinleyemedim ama hangilerini kacar saat dinlicem956k |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi 8-10 saat dinleme süresi günlük maksimum dinlenmesi gereken süre. Çabuk etki görmek isteyen arkadaşlarımız 8-10 arası vakitleri varsa dinleyebiliyorlar. Sizin vaktiniz yoksa bu kadar saat dinlemeye tabii ki daha az süreyle dinleyebilirsiniz. Bu sizin uygunluğunuza bağlı. Zaten 2 tane telkin de dinleseniz, listenizde 10 telkin de bulunsa 8-10 saatin aşılmamasını öneriyoruz. Çünkü bilinçaltınıza aldığı telkinleri işlemesi için de vakit tanımak gerekli. Dolayısıyla önceden ne kadar vakit ayırabiliyorduysanız şimdi de aynı yoğunlukta dinlemeye devam edebilirsiniz. Dilerseniz uyurken de dinleyebilirsiniz. O zaman, zaman sorunu da yaşamazsınız. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi tesekkürler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bişiy sormak istiyrm.. bu telkinler başlangıç olarak ego güçlendiriciyi önerdiniz.. şuanda dinliyrm.. aslında hiç tarzım değil bu tür bi müzik ama harika bişiy.. hoşuma gitti.. ama şöle söliim sonrası ne olabilir.. ya aslında başlangıç,orataları ve sonuncusu olmak üzere hepsini sırayla yazıp,indirebilmemizi sağlayabilirmisiniz...? 1'den kaça kadarsa mesela.. hepsini yazabilrmisiniz.. indirebileceğim şekilde.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi hyr demek istediğim şu.. bakın sizde sölediniz.. başlangıçta telkinleri ego ve suçluluktur diye.. ben bnm ihtiyacım olanı değil bundan sonra sırasıyla sizce ne önerirsiniz dedim.. özel bişiy yapılsın istemiyrm.. yapabilrmisiniz diyrm zaten yazımda da dikkatlice okursanız.. ya da şöle sölim siz 2 seçenek başlangıca koydunuz.. her bir işin ya da olayın ya da vs.vs. bir giriş-gelişme ve sonuç bölümleri olduğu gibi.. bunda da aynı şey var mı diyrm.. ha yoksa tmm.. ama bişiyler önerileiyo sonuçta.. bundan sonrakileri de yazabilirmisiniz diyrm.. hepsi olsun istyrm çünkü.. bu kadar.. teşekkürler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 AM. |