Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedef Ön Hazırlık > Hedefler Makaleler

Uyarılar

Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için

SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YAZAN:Bülent Altınkaya Secret'ın filmi ve kitabı gündemde olduğu için yazma gereği duydum. Filmi 2 kere seyrettim, filmin bize söyledikleri: 1) Odağını istediğin şeye yönelt, istemediğine değil. 2) İstediğin şeye sanki şu anda sahipmişsin hissini oluştur. 3) Bunun için ve diğer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi

SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-06-2007, 12:42 PM   #1 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

YAZAN:Bülent Altınkaya
Secret'ın filmi ve kitabı gündemde olduğu için yazma gereği duydum.

Filmi 2 kere seyrettim, filmin bize söyledikleri:
1) Odağını istediğin şeye yönelt, istemediğine değil.
2) İstediğin şeye sanki şu anda sahipmişsin hissini oluştur.
3) Bunun için ve diğer sahip olduğun şeyler için minnet duy, böylece enerjin yükselecek ve yükselen enerjin evrenin isteğini gerçekleştirmesini hızlandıracaktır.
4) Aklına olumsuz fikirler yada hisler gelirse, dikkatini hemen yine hedefine yönlendir.

Evet, film bize özetle bunları söylüyor. 4. maddeye kadar güzel hoş devam ediyor, filmin motive etme oranı da gayet iyi. Çünkü konuşmacılar zaten bu konuların eğitmenliğini yapan kişiler. Fakat beni şaşırtan nokta, Joe Vitale başta olmak üzere filmdeki kişilerin her biri, 4. maddenin aslında "Aklına gelen olumsuz fikirleri bilinçaltına itmek ve onların kuvvetlenmesini sağlamak" olduğunu bilmelerine rağmen buna hiç değinmemeleri.

O yüzden ilk 3 madde yapıldığında, ilk başlarda olumlu sıçrayış hissedilecektir ve bazı şeyler rayına giriyor gibi olacaktır hatta bazı hedefler gerçekten hemen oluşacaktır. Fakat 4. madde nedeniyle, bir süre sonra kişi kendini daha kötü, hedeflerinden daha uzakta ve motivasyonu daha fazla düşmüş ve bununla beraber zihinsel gürültüsü artmış olarak hissedebilir.

Zira olumsuz duygu yada fikir geldiğinde, siz bunu görmezden gelip, odağınızı olumluya doğru yönlendirirseniz. Aslında altta gerçekleşen şey, bu olumsuzun tamamlanması için bilinçaltının onu saklamaya ve daha sonra onu çözmeniz için tekrar size sunmasına sebep olacaktır. Siz onu her çözmedikçe, bilinçaltı onu çözmeniz için size daha yoğun bir şekilde bu olumsuzlukları sunacaktır.

Bilinçaltı temizlenmeden yapılan her türlü tezahür yada başka çalışmalar. Kirli duvarın üstüne yeni boya sürmeye çalışmak gibidir, ilk başlarda yeni boyanın etkisiyle, motivasyonunuz ve oluşan olaylar değişiyormuş gibi gözüksede, bir süre sonra alttaki kirli boya üstteki yeni boyayı da bozacaktır. Makyaj akacak, maskeler düşecektir.

O yüzden Secret'ın rüzgarına kapılan sevgili dostlarımı uyarmak isterim ki, daha sonra hayal kırıklığına düşüp daha da fazla bilinçaltı olumsuzluğu yaratmasınlar.

Gerçekten hayatınızda köklü, kalıcı ve doğal değişim istiyorsanız, bilinçaltınızı ciddi anlamda değiştirecek teknikler öğrenmelisiniz. Bilinçaltınızı tanımalısınız. Onun nasıl çalıştığını, nasıl kaydettiğini, nasıl sunduğunu ve ne söylemek istediğini bilmelisiniz. Çünkü bütün davranışlarımızdan ve hayatımıza çektiğimiz durum ve kişilerden O sorumludur.

Filmin verdiği motivasyon ve coşku nedeniyle bana kızıp, söylediklerimi reddetmeden önce lütfen kısa bir düşünme molası verin. Teşekkürler.
pozitif ve negatif düşünce bir paranın iki yüzüdür. Dolayısıyla ben sadece pozitif düşünüyorum demek "kendimi pozitif düşünmeye zorluyorum, bunun için çabalıyorum" demekle aynı şeydir. Filmde şöyle bir ifade var. "Negatif düşünceler aklınıza geldiği zaman hemen hedefinize odaklanın, ilk başlarda zor olacak ama sonra kolaylaşacak" deniyor. Bunun türkçe meali şudur: "Kendine yeteri kadar zaman tanırsan bastırmakta uzmanlaşırsın"
Gelen fikir ya da hisleri TAM yaşamadan, görmezden gelirseniz veya olumluya yönelmeye çalışırsanız yazımda anlattığım durum ortaya çıkar. Bu negatifler bilinçaltına itilir. Bunu ise Reiki ile temizleyemezsiniz. Bilinçaltına tam nüfuz eden tekniklere ihtiyacınız var. Mesela EFT, Deep PEAT, zihni durduran nefes çalışmaları, Hipnoz vb.
Bunlar sonucunda yeniden programlamak değil, programlananları silmek esas olandır. Çünkü her program kendi sınırını getirir. Dolayısıyla her pozitif düşüncenin de bir sınırı vardır, insan ise ÖZÜ itibarıyla sınırsız olduğundan, pozitif düşüncede bile istediğini bulamayacaktır. Çünkü farkında olmasada, insan sınırsızlığı ve sonsuz özünü aramaktadır. O sonsuzluk ve özgürlük hissini ise pozitif düşünce sağlayamaz. Pozitif düşüncenin sağlayabileceği geçici rahatlık ve mutluluklarda insanın tatminsizliğini körükleyecek ve arayışı bitmeyecektir. TEK yol, programları silmektir. Özgürlüğün anahtarı budur. Programları silenin hayatı mucizeye dönüşür.
Kaynak: http://quantum.blogcu.com/3261684/

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2007, 02:58 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 93
Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
orpheo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

ben şuan 19 yaşındayım.bundan tam 8 ay önce 3-4 kez intaara kalkışmış,sfli olan ....... ve daha isürü sorunu olan kendini değersiz gören bi insandım.google hipnoz yazıp 2 gecede toplam 169 siteyi a'dan z'ye gezdim okudum.çözüm arıyordum kendime.hipnotistler,nlpciler falan filan.sonra bu telkin mp3 olayını keşfettim.3-4 gündür çok disiplinli bir şekilde dinliyorum ve hayatım naıl değişti size anlatsam inanamazsınız çünkü en ile şoktayım.şimdi üniversiteliyim.kendime güveniyorum vesaire sonuçta iyiyim.söylemek istediğime gelirsek;

bu tür siteler,yazarlar,kişiler,hipnotistler,herhangi bir zat tamamen parasal takılıyor.
bu site ana yararlı oldu itek hayret ettim zaten oda farklı bi konu.yinede teşekkürler yazı için.fakat aşarılı insanlara akarsak onlar hiç sukadar ilinçaltıyla fln uraşmamışlardır.onlar sadece istediler,karşılığını verdiler,azim ettiler,başardılar.



klavyem bozuk kusura bakmayın.
__________________
blues serinletir.......<br />rock titretir..................<br />heavy metal iyileştirir .................<br /><br /><br /><br /><br /><br />toplam 8 kere kullanmış olduğum dunlop koşu bandımı satıyorum.sıfır modeli 950 ytl.ben 600'e bırakıyorum.televizyon sehpasını ve hertürlü techizatını yanındada veriyorum.
orpheo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 01:05 AM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 15
Tesekkür: 7
8 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
omer75 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

Bu yazıyı bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. Gerçekten aydınlatılması gereken bir durumdu.Ben bunu bi kaç kez düşünmüştüm.Olumsuz düşünceyi nekadar bastırsakta etki tepki kuvetiymiş gibi karşımıza daha kuvvetli dönüyor.Peki benim anlamadığım bu olumsuz düşünceyi nasıl olumluya çeviricez.Yardımcı olabilirmisiniz. super
omer75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 01:24 PM   #4 (permalink)
Çevirmen
 
eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

orpheo canimin ici

su karanliktan ustume atlayacak gibi duran o adami lutfen degistir hem snein icini hem benim icimi karartiyor.soyle yasina uygun rengarenk bir resim koyda gonlumuz senlensin
hadi sekerim.bak kac zamandir soyleyecegim soyleyecegim unutuyorum simdi yazayim bari dedim


__________________
su.21
eylulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 01:48 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

Alıntı:
SuMBuL Nickli Üyeden Alıntı
orpheo canimin ici

su karanliktan ustume atlayacak gibi duran o adami lutfen degistir hem snein icini hem benim icimi karartiyor.soyle yasina uygun rengarenk bir resim koyda gonlumuz senlensin
hadi sekerim.bak kac zamandir soyleyecegim soyleyecegim unutuyorum simdi yazayim bari dedim




sümbül harikasın sen yaa..güldürdün beni,sende hep gül....atlamaz atlamaz merak etme..orpheo o resmi sevmese,benimsemese oraya koymazdı sanırım..bencede doğru söylüyorsun..ama bu bizim fikrimiz..bakalım orpheo buna ne diyecek..ben senin ne için böyle söylediğini tahmin ediyorum..aslında amacın orpheonun içini açmak..ama emin ol bu yazınla benim içimi çok iyi açtın..
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 03:47 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 62
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Regina is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

Ben bu yazılanlara katılmıyorum. Zaten birçok psikolog bilinçaltına direk etki edecek herhangi bir yöntemin beyhudeliğine inanıyor. Adı üstünde bilinçaltı. Bilincüstünde onu ne kadar kontrol edebilir, yeniden programlayabilir ya da silebilirsinki? Böyle birşey mümkün değil çünkü bilinçaltının kendi dili var ve onu bilinci kullanarak görmek, tanımak, çözmek falan mümkün değil. Kendi bilincini ya da birbaşkasının mesela bir psikoloğun ya da hipnozcunun bilincini kullanarak senin bilinçaltını yoluna koyması fikrini şöyle bir düşünün isterseniz, ne kadar gülünç. Tabiiki genelleme yapılabilen bazı durumlarda bu kısmen başarılabilir. Diyelimki çocukken annesi tarafından sürekli dayak yemiş bir insanın yetişkinliğinde bilinçaltının onu ne yönde etkileyeceğini tahmin etmek zor olmayabilir. Bu yüzden de bazı çözümler getirilebilir. Ama sonuçta herşey gelip kişinin davranış yapısını ve olaylara tepkisini değiştirmek için verdiği karara dayanıyor. Psikanaliz de, cognitive psikoloji de. Hipnozsa bunu kişinin dah apasif katılımıyla sağlamanın bir yolu. Düşününki benzer şeyler yaşamış iki kişiden biri seri katil biri din adamı olabilir. Demekki önemli olan bilinçaltımızı oluşturan deneyimlerimiz ya da bilinçaltındaki acılarımız değil bunlarla davranıisal olarak nasıl başettiğimizdir.

Bir de secretta önemli bir noktayı gözden kaçırmışsınız, o da sevgi. Her sorunun sevgiyle halledilebileceği söyleniyor. Bu idealist bir saçmalık değil gerçekten işe yarıyor. Hayatımızı zorlaştıran şeylerden bazıları insanlar arası iletişim, öfke, kin, inançsızlık, tedirginlik, sürekli eleştirel bir tutum takınmak, kabalık, hoşgörüsüzlük ama en önemlisi kendine güvensizlik. Çoğu sorunun altında insanın kendine güvenmemesi yatıyor. Kendini sevince insan kendine güveniyor. Kendini mutsuz bir hayata mahkum etmiş herkes kendine güvenmediği için bunu yapmıştır, kompleks ve korkularından dolayı yapmışitır. Güzellikleri hakettiğine inanan, kendini seven kendine güvenen hiçkimse kendi için kötü deneyimler seçmez.

Secret benim gerçekten de hayatımı değiştirdi. Bu site de çok iyi niyetlerle yapılmış birçok insanın da yarar sağladığına gerçekten inandığım teknikleri içeren bir site. Ama herkesi farklı teknikler etkileyebilir. Hipnoz, bilinçaltı mesajları vb teknikler bana biraz işten kaçmak ve kolaycılığı seçmek gibi geliyor ve en büyük gücü ve avantajı placebo ilaçların yarattığı etki. Büyü de böyle alternatif terapiler de. Ama çoğu insan için işe yarıyor. Benim için ise bilinçli bir şekilde davranış ve düşünce sistemimi değiştirme çalışmalarımı durdurmama neden olduğu için (sanırım bundan) işe yaramadı ve secretla tanıştığım zamandan beri ilk kez psikolojimin kötüye gitmesine neden oldu. Sizin bastırmak diye bahsettiğiniz şey aslında aşmaktır. Diyelimki bir insan çok kötü bir deneyim yaşadı ve r noktasına geldi. Sonra secret yöntemiyle psikolojisini düzeltti, yaşadığı şeyi 'bastırarak'. Diyelimki dediğiniz oldu ve sonra tekrar bazı düşünceler o kişiyi rahatsız etmeye başladı. O düşünceler hiçbir zaman o ilk andaki yoğunluğunda olmayacaktır. Çünkü aray azaman girecektir, kişi pozitif düşüğnmeye kendini sevmeye alışmış olacaktır ve daha sağlıklı bir şekilde o düşüncelerle başedebilecektir. Zaten yapılabilecek tek şey affetmek ve ileriye bakmak ve secretla yapılan da bu.

Psikologların kabul ettiği ve sağlıklı bulduğu tek bir savunma mekanizması var. O da sublimation denilen, kişinin kendini sanata estetiğe ya da bir amaca adayarak sorunlarından uzaklaşmasına verilen ad. Secretın bundan hiçbir farkı yok çünkü her alanda gelişmemeizi ve kendimizi sevmemizi sağlıyor. Sevgiler...
Regina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 06:18 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 43
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 91 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kenny is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

Zira olumsuz duygu yada fikir geldiğinde, siz bunu görmezden gelip, odağınızı olumluya doğru yönlendirirseniz. Aslında altta gerçekleşen şey, bu olumsuzun tamamlanması için bilinçaltının onu saklamaya ve daha sonra onu çözmeniz için tekrar size sunmasına sebep olacaktır. Siz onu her çözmedikçe, bilinçaltı onu çözmeniz için size daha yoğun bir şekilde bu olumsuzlukları sunacaktır.doğru demiş.

sınavlarda uykusuz kaldığım hiç olmamıştır.benim için çok önemli bir sınavdan önce ya uykusuz kalırsam ne olur diye düşündüm ama sonra yok canım olmaz öyle şey dedim.sonuç:bütün geceyi uyuyamıyorum diye ağlayarak geçirmek ve berbat geçmiş bir sınav.nedeni sınav öncesi bütün gün yatana kadar kola kahve içmek kitabımı ciltlettirmem gerekiyordu.ciltçiye giderken yıllar önce evde cilt yaptırdığımız bir kitabın ciltçi tarafından kenarları aynı boya gelsin diye kesildiğini anımsar gibi oldum ama üstünde hiç durmadım.sonuç itibariyle şu anda elimde her tarafı kırpıştırılmış ciltli bir kitap var ve kenarlara aldığım notların hepsi gitmiş vaziyette.sabahtan beri evde sinir krizleri geçiriyorum.o notları yeniden bulmam Allah bilir kaç günümü alacak.oysa adama kitabı verirken sorsaydım ve kesilmemesini rica etseydim böyle berbat bir durumla uğraşmayacaktı.şu an aklıma gelen basit örnekler belki ama ne zaman kötü bişey düşünsem ve umursamaz davranıp önlem almasam başıma geliyor dusun
kenny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 06:51 PM   #8 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

sizler çok gençsiniz ama bizim jenerasyon..ayıp, yasak, günah üçgeniyle çizilmiş katı bir çerçevenin içinde büyüdü..bilinçaltımız..başkalarına göre ayıp yasak ve günah olan bir yığın şeylerle dolu..kişisel gelişim sürecimde ayıplarımın aslında annemin, babamın, komşu ayşe teyzenin, toplumun ayıpları olduğunu farkettiğimde bilinçaltımı temizlemekte kolay oldu..ben işin mantığını bulduğum zaman, ve eğer bir insanla ilgili çalışma yapacaksam..(affetme) o insanın neyi neden yaptığını anlayamazsam asla affedemiyorum..affetme çalışması yapacağım insanı önce hassas bir mercekle inceliyorum..onu anlayabildiğim noktada affedebiliyorum..böyle yapınca, bilinçaltı çalışmalarım ivme kazanıyor..eğer çekim yasasını devreye sokmak istiyorsam..isteğim şeyin benim hakkım olduğuna inanırsam sonuca daha çabuk ulaşıyorum..size ne kadar faydalı olacak bilmiyorum, ama kendi yaptıklarımı paylaşmak istedim..iyiki varsınız ,burdasınız, ve araştırıp öğrenme gayreti içindesiniz..sizin sayenizde mutlu bir toplum yetişecek diye düşünüyorum..hepinize saygılı sevgiler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 07:47 PM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

sevgili regina daha önce kendi günlüğüne de yazmıştın ama oradan cevap vermek kısmet olmadı canım...
umarım hayatınla ilgili durumların olumlu yönde değişime başlamıştır...

yukarıdaki yazını okurken ne kadar çok içsel çelişki yaşadığını fark ettim.. bunları da en kısa zamanda dengeye otutabilmen dileğiyle...

psikolog olarak bir çoğumuzdan daha iyi bilmen gereken bir konuda bu çelişkili ifadelerine malesef tam olarak katılamayacağım...
eskiden de bir çok doktor açık kalp ameliyatı yapmanın yada bilimadamları uzaya gitmenin beyhudeliğine inanırdı...
yada matbaa kurmanın beyhude davranış olduğunu söyleyen ecdatlarımızın torunu olarak bu satırları yazmış olmak üzücü...

umarım olumlu yeniliklere açık ve uygulayıcı bir doktor olursun...

bilinçaltı na müdahale ederek kişiler üzerinde hatta kitleler üzerinde müthiş değişikliklere yol açacak çalışmalar yapılmıştır...
bunların bir çoğu bizlerin burada telkinlerde kullandığı sistemlerden biraz daha farklı ve etkilidir.. ama özünde aynı işlem gerçekleşir..

bir çok askeri kuruluş ve gizli servis örgütleri de bu sistemleri kullanmaktadır...
bu örnekleri uzun uzadıya tekrarlamak istemiyorum ama itiraz ettiğin konuyu ve kabullenemediğin durumu secret ile
hayatına uygulamaya çalışman burada düştüğün çelişkidir...


şu anın senin yarının için bilinçaltına attığın bir tohumdur...
yıllardır attığın tohumları görmezden gelerek bir anda tertemiz br bahçeye sahip olduğunu düşünmek büyük bir yanılgıdır...
bahçende ayrık otlarıda var.. en sevdiğin çiçeğine ağacınına dolanmış olan zehirli sarmaşıklarda...
o bahçeye girip bir peyzaş düzenlemesi yapmaya kalkışırsan eline dikende batacak burnuna kötü kokuda gelecek..

bunları yok ferzediyo olman yada suçu telkinlere veyahut başkalarına atıyo olman bu durumun olmadığı yada görmezden gelmen
hayatında bir daha sorun çıkarmayacakları anlamına gelmez... hazır çözülmelerin başlamışken nacizane tavsiyem üzerine gitmendir...

davranışsal olarak olaylarla baş etme yöntemlerimiz ise tamamen bilinçaltımızda oluşturduğumuz geleceğe bakış kodlarımıza bağlı olarak değişkenlik gösterir..
secret da bunu yaptırmaya çalıştırmaktadır zaten.. ama içsel sesimize ve bilinçaltı yankılarımızı oturup dinlemessek eğer...
hayatın sırrını... kuranın şifresini... tevratın gizemini.. incilin gizini öğrenmemiz bize hiç bir şeyden başka birşey sağlamaz...

sevgi secret ın özünde ki nokta değildir... insanın ve yaşamın özündeki noktadır.. herşey bir damla sevgiyle başlar ve tüm evreni kaplar..
sevginin özünde herşey vardır... nefret de başarızlıkta sevgiye dahildir... kötü kokuları bilmeseydik gülün mis koktuğunu nereden anlayacaktık ki..
herkese farklı terapilerin iyi geleceği ve sevgi ile yaklaştıkça her konunun üzerinde çiçekler açacağı görünüşüne bende katılıyorum...
ama kendimizdeki her yönü sevgiyle kabul etmeliyiz..
alternatif diye adlandırdığın bir kenara attığın çoğu konu şu an kabul gören tıp biliminin temelini oluşturmuştur.. önünü açmıştır..

yeni buluşlar diye ortaya çıkarılan bir çok tedavi yöntemide yüzyıllar öncesinden tatbik edilmektedi..
mimar sinan dı zannedersem yaptırdığı bir çok hasta bakımevinde
su sesleri ve akustik kullanılarak kişinin rahat ve huzuru bulmasına yardımcı olmaya çalışırken..
bu gün resmi olarak ta kanıtlanmış bir çok müzikle tedavi yöntemi uygulanmaktadır... (yeni buluş olarak)

secret da da bahsedilen bunların yeni buluşlar olduğu değil yüzyıllardır bilinmesine rağmen insanların bir çoğunun görmezden geldiğidir...
dolayısı ile bizlere sunulan bir çok yöntem bizden önce secret ın farkında olan insanlar tarafından önümüze serilmiş olan güzelliklerdir...

kendimiz daha yeni öğrendik bu sırrı diye eski öğrenenlerin uygulamalarını bir kenara atmak ise
çıkarmaya çalıştığımız at gözlüklerimizin farklı bir modelini takmaya benzer..

hayatımızı zorlaştıran konuların neden bize doğru geldiğini öğrenmeden tekrar tekrar karşımıza çıkmalarını engelleyemeyiz...
affederek yolumuza devam etmemiz gerekir evet ama kimi affedeceğini bilmeden ortaya söylenmiş af sözleri gideceği adresi bulamayabilir...
sonra en ufak bir engelde düşünürüz ben herkesi affetmiştim ama..
ama ile ile biten yada başlayan cümleler kurmamak için olayların temelini bilmemiz gerekir...

ben şimdi sana tedaviye gelsem... aman boşver geçmişi çek üstüne bir çizgi hayatı sev sevgi herşey... affet herkezi ve yoluna devam mı diyeceksin..
geceleri karanlıktan neden korktuğumu bulmadan bana karanlığı sevmeyi nasıl öğretebilirsinki...
bu gün severim belki ama yarın yine korkabilirim.. bunun için korku kodumu çözüp yerine güven duygusunu koymadan yoluma nasıl devam edebilirim ki..
tecavüze uğradığı için cinselliği ve erkkeleri kötü tanımlamış bir kadın neyi seveceğini bilmeden nasıl yoluna devam eder...
resim yapıp piyano çalarak bu korkusundan nasıl kurtulur... hangi doktor bunun bir tedavi olduğunu kabul eder..
bilinç altında tecavüz ve yaşadıklarının kendisinde bıraktığı bilinçaltı mesajları değişmeden nasıl aşık olur...

psilogların kabul ettiği ve sağlıklı bulduğu tek bir savunma mekanizması yoktur..
bu konuyuda bu şekilde noktalandırmamanı tavsiye ederim..
bilim her koşulu bu şekilde tek nokta koyarak sonuçlandırsaydı her konuyu bu gün çığır açan gelişmeler hayatımızda olmazdı...

bilinçaltımıza yeniden yapılandırmaya çalışmayı işin kolayına kaçmak diye mi adlandırıyorsun..
psikolojinin bu kadar içinde olan birisinden bunu duymak beni çok şaşırtı..
asıl işten kaçmak bilinçaltının bize gösterdiklerini yoksaymaktır bence..
bu tıpkı tarihi bilmeden geleceği şekillendirmeye benzer..
burada uygulanan telkinler v.b. diğer yöntemler olaylara kalıcı çözümler üretmek adına atılan adımlardır..
bilinçaltımızdan çıkan kötü kokuları oda parfümü sıkarak bastırmaya çalışmak ise elimizde bir kutu parfümle
kısacık temiz kokulu anlar yaratmaya çalışmaktan başka bir şey değildir.. secret daki sırları daha derinlerinde hissedebilmen dileğiyle...

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 11:01 PM   #10 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

Avrupada ve amerikada hipnoz ve rüya analizi gibi konularla psikolog ve psikiyatristlerin yüzde 90ı ilgilenmekte ve terapilerinde kullanmakta iken bizdeki durum ne yazıkki içler acısı (bir kaç istisna dışında)
Türk psikologlar bu alana yeni bişeyler katmayı bırak psikoloji litaratürünede bilmemekte
o yüzden türkiyede kaliteli terapistler ya alan dışından çıkmakta ya da bikaç otorite psikolog ve psikiyatrist bu işi götürmekte ya da bu iş şaklabanların eline düşmekte
o yüzden subliminal telkin olayında dünyaya yenilik getiren Atakan beye minnet borçluyuz
ve eleştirmek yerine değişime ve gelişime açık olan ve katkıda bulunan herkeze teşekkür ediyorum
muhabbetle


keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ

Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler SECRET'İN SÖYLEMEDİKLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız YAZAN:Bülent Altınkaya Secret'ın filmi ve kitabı gündemde olduğu için yazma gereği duydum. Filmi 2 kere seyrettim, filmin bize söyledikleri: 1) Odağını istediğin şeye yönelt, istemediğine değil. 2) İstediğin şeye sanki şu anda sahipmişsin hissini oluştur. 3) Bunun için ve diğer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.