![]() |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age hoşbulduk,sende saol.evet önerdiğinz şekilde başladım bile.şimdi uykuya dalma zamanı hismileytekrar görşmek üzere... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age atakan kardes iki gündür Ego Güven Güçlendirici New Age dinliyorum emegine saglik dertlilere derman oluyosun sen cennetliksin yerinde olmak isterdim 96 hergünüm azap icinde idi 3 aydir sinirler cöktügü icin panik atak bas gösterdi neler cektim allah biliyo yani rabbim canimi al kurtulayim derecesindeydim haftalik terapi görüyorum yararini gördüm ama o sikinti gitmiyo heleki sabahlari cok eziyo beni 2 gündür Ego Güven Güçlendirici New Age dinliyorum sabahlari o baski hali yok gün ici geliyo ara sira ama huzur kapliyo icimi hissediyorum. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age teşekkürler paylaşım için bu müzik süper... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age eee telkin ne zaman başlayacak? müzik bitti telkin yok ortalarda dusun |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar teoman hoşgeldin yanımıza... hismiley telkinleri müziklerle birlikte dinledin zaten... burada hazırlanan telkinler subliminal kayıt teknikleri kullanılarak hazırlanmıştır... daha fazla bilgi için rehber bölümümüzü inceleyebilirsin.. pc05 sevgiler.. actionsmile ilgili linkler.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age teşekkürler bende müzik çalarken fısıltılar duyacağım diye bekliyordum smil56 Alıntı:
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age arkadaslar ben siteye henüz yeni üye oldum.. sosyal fobim var kendime olan güvensizliğim var ilk önce nerden baslamamı neler dinlememi önerirsiniz pek inceleme fırsatım olmadı akşam eve gidnce dinlemeye baslıycam.. suan okuldayım:) |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar.. hismiley rehber bölümde önerdiğimiz gibi suçluk ve ego telkinleri ile başlamanı tavsiye ederim.. 15 gün sonra kendine güveni ekleyerek devam edersin.. daha sonra kendindeki gelişmelerini takip ederek ihtiyacın oldukça kişisel gelişimine katkıda bulunacak diğer telkinleri eklersin.. ama her yeni telkin eklerken arada bana göre 1 ay kadar zaman aralıkları bırakmak lazım.. yinede bu süreleri kendine göre ayarlayabilirsin.. sosyal fobi sosyallik arttırıcı topluluk karşısında konuşma başkalarının düşüncelerini önemseme telkinleri ilerlediğin yolda sana yardımcı olacak olan diğer başlıklar.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne_yapmali-b18.0/ sevgiler.. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Merhaba;Öncelikle böyle harika bir platfomda emeği geçen herkeze teşekkürü bir borç bilirim. 1 nisan 2008 itibariyle sitenizle tanışmış bulunmaktayım.Önce acaba bu 1 nisan şakasımı diye düşündüm ancak kısa süre sonra anladım ki bu bir şaka değil,gerçeğin kendisiymiş 44 Bu arada ''Hangi terapiyi dinlemeliyim'' diye düşünen arkadaşlarımızın olduğunu gördüm ve ben de aynı soruyu kendime sordum.Bütün türleri dinledikten sonra ''ego güven new age'' de karar verdim.Bana kalırsa bu kararı vermek anlamında kişilerin bugüne kadarki yaşam tarzlarının etkisi büyük! Mesela ''ego güçlendirici sanat'' ı dinlediğim zaman bende herhangi bir ''uyarı'' ya da ''terapi'' anlamında bir etki uyandırmadı,aksine beni hüzünlendirdi diyebilirim.Bunun yanısıra ''ego güven new age'' i dinlediğim de büyük bir coşku ve hayata tutunma eğilimi içinde hissettim kendimi.Kısacası ne dinliyorsak dinleyelim bize hitap eden bir tarzın olması çok önemli diye düşünüyorum.Henüz bu anlamda (Müzik terapisi) yeniyim ancak uzun yıllar önce new age tarzı müzikleri bilinçsizce dinliyordum ve her dinlememde ''neden bu kadar mutlu oluyorum?'' diye düşünüyordum.Demek ki benim beyin alıcılarım ''new age'' müzikler ile doğru orantıda işliyormuş sevincli Düşüncenin gücüne inanan bir insan olarak bu çalışmaların olumlu sonuçlarını alacağıma gönülden inanıyorum ve herşeyin aslında düşünceden ibaret olduğunu,düşüncenin maddeleşmiş dünyasında yaşadığımızın bilincindeyim...Sonsuz bir kainatta,sonsuz afiyet,huzur ve sevgi dolu gelecek ile hep birlikte olmak dileğiyle... Alper smiliyface |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar..ben buraya biraz evvel üye oldum..tesadüfen buldum burayı..şuanad ego güçlendirici ney dinliyorum..ilk defa..doğa , su ve sanat müziği de iniyor..yalnız birşey sormak istiyorum..ney i dinlerken gerçekten çok sıkıldım.. ama kapatmak da istemiyorum.. sizde bu sıkılmamın sebebi nedir..normal midir değil midir..yardımcı olun lütfen.. birde etkisini 10-12 günde görürsünüz günde 6-8 saat dinleyin diyorsunuz ben bilgisayarda bu kadar çok oturmuyorum.. cep telefonuna kaydet diceksiniz cep telefonum da bozuk ve maddi durum bu aralar iyi olmadığından yeni alamıyoruz.. sizce ne yapmalıyım.. teşekkürler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM. |