![]() |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age ya o başlarda bendede oldu hatta bi gece uyurken kalktım bi anda .bi garip hissediyodum.ilk önce çok fazla bi boşluk hissettim.anki fiziksel i boşluk.ya tam anlatamıcam çünkü tanımlanamıyacak bişey bence.nys.sonra kafa gi,tti geldi sanki.ondan sonra iyi hissetmeye başladım.çok fazla dinleyince yararını görüyosun.ama en hata yaptım.yararını gördüm dedim heheheh bi daha dinlemeye ihtiyacım yok.neredeyse eski hallerime geri dönüyodum.şimdi daha programlıyım dinleme konusunda. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Ya neden indiremiyorum ben bunları ya!!!!!!!! 789569 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age MERHABA.bende sitenize yeni katıldım.. yanlız ben bazı linkleri html uzantılı olarak indirebiliyorum. mp3 yapsamda calışmıyor..acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar power... actionsmile Alıntı:
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age selammm.ben ego güçlendiriciyi başaıyla yükledimmm: derty dinliyorum şimdi.harika müzikler blissy |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Bugüne kadar dinlediğim en güzel new age parçalarından biri bu..Telkin bu şekilde tam yerini buluyor kanımca.Önce,klasik versiyonla başlamıştım,sonrasında new age i de indirmeye karar verdim.Kendimi tebrik ettim valla:) Klasiği dinlerken alttan sesler duyuyordum hala da arada dinlediğimde duyuyorum.Fakat aynı şey new age de olmuyor.Bu arada ilk başlarda olduğu gibi illaki ses duymaya uğraşmıyorum.İnsan ister istemez bir şeyler duymak istiyor.Fakat sitede okuduğum bazı yazılar doğrultusunda bilinçaltımın zaten duyacağına inanıp,güvendiğim için,kendimi müziğin kollarına bırakmaya karar verdim.İnanın böylesi çok daha rahatlatıcı.Bazı şeyleri fazla deşmemek gerek diye düşünüyorum.Böyle bir uygulama yapıldıysa,mutlaka bilinen bir şey vardır.Bilinçaltımıza güvenmemiz gerek:))) Telkinler etkisini göstermeye başladı galiba:))) |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age arkdşlar ben yeni üyeyim,siteyi dolaştım.herşey kulağa çok hoş geliyo; kişisel yorumlar, sonuçlar, olabilcek durumlar vs. şimdi ben hiç soru sormadan ego güven güçlendirici New Age'yi indiriorum, sanırım günlerce etkisini görene kadr; yatarken uykuya dalmadan dinlicem.içeriğinde de ne oldunu bilmiorum bu dinliceğim müziklerin. şimdi anlayabildiklerim den hariç bana tavsiye ediceğinz ve yol göztericeğinz durumlar nelerdir. dusunhatta en başından ben buraya nasıl düştüm onuda bilmiorum yaa.beni nasl yönlendireceksinz.ilk sorunum kendimi kişiler karşısında güvensiz hissediorum ama fazlasıyla etkili olabileceğimi biliyorum, yalnız içimdeki ışığı kimselere yansıtamıorum,bu ışığı birtek ben görebiliorum,ama bunu gerçekleştiremediğim için kendime çok kızıyorum. şimdiden yardım edicek arkdşlara teşekkürler. sapkal89 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age önce bir hoşgelişler edeyim..sana hoşgeldin safalar getirdin..hangi telkini dinleyeceğin konusunda fikir vermiycem sana ben kendimi bu konuda çok yeterli görmüyorum..ama ne yapacağına dair önerilerim var..kendine bir günlük aç..içinden gelen her şeyi oraya yaz, bizde gelir senin misafirin oluruz, elimizden geldiğince , aklımızın yettiğince destek olmaya çalışırız.. telkinleri nasıl dinleyeceğin konusunda ufak bir önerim var...telkinleri gece uyurken full dinle. nedenmi.. uyurken entellektüel zihnimizde bizimle birlikte uyur, ama bilinçaltı zobuduk gibi ayaktadır..bir yandan bedenimizin fonksiyonlarını düzenlerken, diğer yandan telkinlerin hepsini kolayca alır ve hızla hayata geçirir...bu yüzden telkinleri dinlediğimiz uyku saatleri kıymetlidir..boşa geçirmeye gelmez..ışığını yansıtamadığını söylemişsin ben neyi görüp geldim buraya acep.... dusun tabiiki senin ışığını..sen yansıtamadığını sanıyorsun..çok değil iki gün sonra biz burası çok aydınlık deyip sung66 gözlüklerle dolaşırız..senin ışığından gariban gözlerimizi korumak için...sana öyle geliyor arkadaşım...aksine çok güzel bir ışığın olduğu için burdasın ve iyiki burdasın tekrar hoşgeldin safalar getirdin, sende aramızda safa bulursun inşallah.. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age hoşbulduk.tavsiye ve önerilerin için teşekkürlerimi arz ederim.bu ilk günüm devamını yaşayarak takip edicem,etkisi oldukça da paylaşıcam,sunulanlar beklentilerin önüne geçebilr, bakalım görücezz.umarım sitedeki bukadr kişiler arasındaki deişiklikleri bende kendimde görürm.ayrıca biraz tuaf geldi ilk başta ama...müzik deince durakladım,hayatıma yön verirken herzaman yanımda bulundurduğm şey o.tekrar hoşbulduk. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar ersinttL hoşgeldin yanımıza... hismiley aslında rehber bölümümüzü incelersen ön hazırlık için iyi olur diye düşünüyorum.. ilk etapta ego nun yanında suçluluk telkininide dinlemeni öneriyoruz.. bunları 15 gün kadar dinledikten sonra kendine güveni ekleyerek devam edersin.. hele bi bu şekilde başla bakalım.. hayal ablamın dediği gibi günlüğünü aç.. sonrası için tekrar konuşuruz.. sevgiler.. actionsmile Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 AM. |