![]() |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Merhaba ben erdal. Kişisel gelişimle ilgilenen biriyim. Sitenizin buna katkıda bulunacağına inanıyorum.başarılarınızın devamını dilerim. Not:ben çok uğraşmama rağmen mp3 cd si indiremedim.indirmiş olduklarım sadece ney ve su sesi içeriyor telkin içermiyor.bir hata mı yapıyorum acaba.... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age merhaba erdal hoşgeldin yanımıza.. yanlış yapmıyorsun, telkinler subliminal yöntemle kayıt edildiği için sadece müzik duyuyorsun.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri ilgili linkleri incelemeni öneririm sevgiler actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age telkin mp3 lerinden ilk kez güven ve suçluluk olanları indirdim ancak mp3 içersinde telkin geçmiyor mesela su versiyonunda doğa yada sadece su ırmak sesi var bu normal mi yoksa eksik kalan birşey mi var? Ayrıca telkin mp3lerini dinlerken ayrıca telkin içerği yazısını da okumak gerekli midir? sevgiler |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age yanlış yapmıyorsun, telkinler subliminal yöntemle kayıt edildiği için sadece müzik duyuyorsun.. ya da su sesi... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age mrb arkadaşlar ben bişey dinleyemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim suradan indir burdan dinle diyolar ama bişey yapamıyorum |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age New Age i daha önce indirenler bana gönderebilirmi??? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age evet arkadaşlar ben de new age dinlemek istiyorum.Önceden indirmiş olanlar benimle paylaşabilir mi? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Arkadaşlar öncelikle new age versiyonu ego güçlendiricinin 2007 eski versiyonudur, yeni şimdiki versiyonun yok malesef new age tarzı illada isteyen varsa özelden ulaşsın bana gönderiyim ben ama yenisini tavsiye ediyorum haberiniz olsun |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age tesekkurler tr |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Alıntı:
Demişim daha önce isteyen çoğaldı ben mail için upload yapıyorum çok zamanımı alıyo ayrıca bende her zaman olmayabilirim ama daha pratik yöntemi var bi arkadaşımız zaten toplamış daha önce bir araya ben ordan indirmiştim sizde indirebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 AM. |