![]() |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age bu telkinleri yine düşük seste müziksizde verseniz aslında kullanım olarak çok rahatlar başka müzikleerlede beraber dinlenebilir. bunlardan herhalde zaten gelir elde edilmiyor sizin için bir problem olmayacaksa böyle bişey çok makbule geçerdi. verilen müzikleer güzel olsada hepsi uyku getirici ve sürekli aynı şeyleri dinlemek elbette bir noktadan sonra sıkıcı oluyor. ve sadece telkin olsa gece yatarken dinlemekte rahat olurdu. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age olup bitenden bişey anladıysam arap olayım bu ne abi yaaaaaaaa |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Alıntı:
|
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age piyanao versiyonu yapılacak mı 4 gözle bekliyoruz |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age selam bende aranıza yenı katıldım muzık nerden yuklenıyor yardımcı olursanız sevınırımkrzm67 |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age arkadaslar new age i artık indiremiyormuşuz elinde olan varsa bana maille gönderebilirmi acaba genelde herkesin en hoşuna giden telkin o galiba merak ettim bendeactionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar, new age tarzını ben de seviyorum,ama telif kakkı sorunundan dolayı kaldırılmış.bana bu telkinleri göndermeniz mümkün mü?teşekkürler... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age ya şu new age neden yok ... ya bırını eklesem bana atıverse :D |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age merhaba elif hanım,ben de zar zor buldum.dilerseniz paylaşayım.buraya mı ekliyeyim? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age canlı destek verilmiyor artık sanırım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |