Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güven Güçlendirici New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/572-ego-guven-guclendirici-new-age.html)

hayatimdegisti 06-01-2007 01:55 PM

Ego Güven Güçlendirici New Age

Ego Güven Güçlendirici Telkini New Age Müziği Eşliğinde Dinlemek İçin Sağa Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterli Olacaktır.

New Age Telkinler Telif Sorunu Olabileceği İçin Kaldırılmıştır

Samed 03-02-2007 11:19 PM

Diğerlerini Dinlememiz Şartmı.mesela ben Ego güven güçlendirici NEw age dinliyorum.Diğerlerinii de dinlemem gerelirmii?????

hayatimdegisti 03-02-2007 11:22 PM

İçerik olarak Ego Güven güçlendirici size yeterli geldiyse sadece onu dinlemeyi seçebilirsiniz.
Müzik olarak soruyorsanız yani new age yukledim bunun yanında hem ney hem klasik hem sanat müziğini yüklemem gerekir mi diye gerek yok.
Sadece beğendiğiniz bir tanesini yüklemeniz yeterli.İçerikleri aynı zaten.

Samed 04-02-2007 12:07 AM

teşekkürlerrr

mostdream 12-02-2007 11:52 AM

Merhaba,
Hepsini ayrı ayrı dinlemeye gerek yok demişsiniz. Peki, ayrı ayrı dinlesek, mesela her gün birini dinlesek sorun olur mu?
Bir de günde kaç saat dinlememiz gerekli? Ve hepsini birden dinlemeye başlayabilir miyiz?

istanbullu 14-02-2007 11:34 PM

ben bildigim kadarıyla bilgi vermek isterim.
her gun birini dinlemek olmazmıs cunku burada onemli olan tekrar. haftada 10 ile gunde 10 arasındaki fark gibi yani. kendinize bir liste yapın ve gunde 10-12 saat dinleyin. gece icin ney versiyonları cok guzel oluyor ninni gibi :) gece zaten 8 saat dinlemis olursunuz. ama her gun her birini dinleyin derim.
mesela benim listemde ego guclendirici, sucluluk, kendine guven, kilo verme guven ve kilo verme ada var. siz de kendinize bu sekilde liste yapabilirsiniz..
sevgiler.

istanbullu 15-02-2007 10:06 AM

her zaman lerzan :)
yalnız dun gece basladım dinlemeye ama daha bir gelişme yok.
gelişme oldukca yazalım buraya deil mi

o_karakopru 27-02-2007 08:35 PM

Teşekkürler new age i daha çok sevdiğim için işime yaradı...İnşallah faydasını da görürüz u859

ohbeee 01-03-2007 06:17 PM

"o ise benim sevgi dolu derin sicacik bakislarimin yerine onu kizdiran buz gibi bakan dilsiz bir aynaya guveniyor" telkin diye buna derim şu saatten sonra içimin buzları çözülmüştür arkadaşlar, hakkattende bi sivilcenin yaptığını kanlı canlı bi anne yapamıyor yuh olsun o kendini bilemez sivilcelere :)

lalezar 01-03-2007 10:17 PM

Lerzancıımın o ifadesi beni de mestetti..sevgili Serhat ben de siteyi ilk dolaştıgımda aynını düşünmüştüm,kendi kendime bu kadar sorunun içinde sigarasız basedilmez diyodum,bunu dedikten bir haftadan biraz fazla geçti bişey ifade etmemeye başladı.bıraktım sonra da.. 26

tekrar 02-03-2007 11:48 PM

herkese slm..
arkadaşlar 1 mart itibariyle siteyi keşfedenlerdenim..niyetim sosyal fobimin önüne geçmek..şimdilik ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkiniyle başladım...artık haftalar geçtikçe kademe kademe artırmayı düşünüyorum..umarım bu yöntem bi işe yarar..

turgay0101 03-03-2007 03:18 PM

işe yaracağına emin olabilirsin biz de senle derttaşız ne hissettiklerini anlayabiliyorum ben dinleyeli 4 gün oldu ben önce günleri sayıyordum ama şimdi değişimin tadını çıkarıyorum sabret sonuç eline gelecektir ama sosyal fobiden önce kendine güven ve koruma kalkanı gibi mp3 leri dinlersen daha etkili olur diye duydum Atakan abiden selametle ve güvenle

tekrar 16-05-2007 10:46 PM

Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age

arkadaşlar bi sorum olacak..!!!

aynı telkinlerin ; mesela ego güç. , suç. duy. , kendine güven vb.. değişik versiyonlarını birarada dinlesek telkinlerin yapacağı etkiye olumsuz bi yanı olur mu ?
ben 5-6 telkini değişik versiyonları ile sıralayıp bi liste oluşturdum onları dinliyorum..

hayatimdegisti 17-05-2007 08:56 PM

Alıntı:

tekrar Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bi sorum olacak..!!!

aynı telkinlerin ; mesela ego güç. , suç. duy. , kendine güven vb.. değişik versiyonlarını birarada dinlesek telkinlerin yapacağı etkiye olumsuz bi yanı olur mu ?
ben 5-6 telkini değişik versiyonları ile sıralayıp bi liste oluşturdum onları dinliyorum..

Telkinleri değişik müzik versiyonlari ile dinleyebilirsiniz.Bu tercih meselesi.Zaten sıkılmadan dinlenilmesi için bu şekilde yapildi.Çeşitde artacak yakinda.. hismiley

tekrar 21-05-2007 12:35 PM

teşekkürler atakan bey.. sapkal89

berkay27 27-05-2007 08:16 AM

arkadaslar size bir sorum olucakk...Ego guven guclendırıcı newage le bırlıkte bıkac tane telkinli muzıkler indirdim fakat indirdigimm muzıkler ıcındeki telkinler yabancı dıl...bi yannısmı var ole mı olması gerek?

çağrı 04-08-2007 07:25 AM

merhabalar siteye yeni katıldım :) merak ettiğim bir şey var telkinlerin içeriğini yazılı olarak vermişsiniz hem türkçe hem ingilizcesi var şuan dinlediğimiz telkinler ingilizce olarakmı okunmuş yoksa türkçemi?

ehlirock 12-09-2007 01:59 PM

selam arkadaslar ben de daha yenı uye oldum bu sıteye bole bı sıte oldugundan bıle haberım yoktu...ben de de sf var....Telkınlerı yenı dınlemeye basladım umarım bı etkısı yararı olur;)

hayatimdegisti 12-09-2007 02:05 PM

Alıntı:

canan Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaslar ben de daha yenı uye oldum bu sıteye bole bı sıte oldugundan bıle haberım yoktu...ben de de sf var....Telkınlerı yenı dınlemeye basladım umarım bı etkısı yararı olur;)

Hoşgeldin Canan;
Ozellikle Sf 'de telkinlerin etkisi sabırla dinleyenlerde oldukça fazladır...
Göz temasını daha rahat sağlayabilme, dik yürüme,tepkilerini daha rahat ve net ifade etme,suçluluk duygularından kurtulduğun için karşılaştığın olaylarda kendini suçlamama,sesin daha gür çıkması bu etkilerden bazilaridir..
Sf li olup çok fayda gören bir çok üyemiz oldu.Darisi başiniza..Tabii ki sabirla dinlemek şartiyla...

ehlirock 14-09-2007 12:06 PM

Hoşgeldin Canan;
Ozellikle Sf 'de telkinlerin etkisi sabırla dinleyenlerde oldukça fazladır...
Göz temasını daha rahat sağlayabilme, dik yürüme,tepkilerini daha rahat ve net ifade etme,suçluluk duygularından kurtulduğun için karşılaştığın olaylarda kendini suçlamama,sesin daha gür çıkması bu etkilerden bazilaridir..
Sf li olup çok fayda gören bir çok üyemiz oldu.Darisi başiniza..Tabii ki sabirla dinlemek şartiyla...
[/quote]
Hosbulduk atakan bey...
Ben bu telkınlerı dınlıyorum yaklasık 3 gun oldu ama daha hıc bır etkısını goremedım tam aksıne sankı kendımde gerıleme bıle gozluyorum

orpheo 25-09-2007 11:01 AM

ya o başlarda bendede oldu hatta bi gece uyurken kalktım bi anda .bi garip hissediyodum.ilk önce çok fazla bi boşluk hissettim.anki fiziksel i boşluk.ya tam anlatamıcam çünkü tanımlanamıyacak bişey bence.nys.sonra kafa gi,tti geldi sanki.ondan sonra iyi hissetmeye başladım.çok fazla dinleyince yararını görüyosun.ama en hata yaptım.yararını gördüm dedim heheheh bi daha dinlemeye ihtiyacım yok.neredeyse eski hallerime geri dönüyodum.şimdi daha programlıyım dinleme konusunda.

Neptün 21-11-2007 01:21 AM

Ya neden indiremiyorum ben bunları ya!!!!!!!! 789569

power 27-11-2007 09:45 AM

MERHABA.bende sitenize yeni katıldım.. yanlız ben bazı linkleri html uzantılı olarak indirebiliyorum. mp3 yapsamda calışmıyor..acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler..

shamanic 27-11-2007 12:21 PM

merhabalar power... actionsmile

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar... actionsmile

atakan bey yenileme çalışmalrını hızla devam ettiryor.... pc05

hayatımdegisti.net serverinda olanlarda problem yok....

ritmotrance.com da olanlar yenileniyor... thumbsanim

çok kısa bir süre sonra tüm linkler aktif halde olacak smileydance gulensmiley

teşekkürler
ark5

kadriye 02-12-2007 10:21 PM

selammm.ben ego güçlendiriciyi başaıyla yükledimmm: derty dinliyorum şimdi.harika müzikler blissy

fatale 09-12-2007 11:27 PM

Bugüne kadar dinlediğim en güzel new age parçalarından biri bu..Telkin bu şekilde tam yerini buluyor kanımca.Önce,klasik versiyonla başlamıştım,sonrasında new age i de indirmeye karar verdim.Kendimi tebrik ettim valla:)
Klasiği dinlerken alttan sesler duyuyordum hala da arada dinlediğimde duyuyorum.Fakat aynı şey new age de olmuyor.Bu arada ilk başlarda olduğu gibi illaki ses duymaya uğraşmıyorum.İnsan ister istemez bir şeyler duymak istiyor.Fakat sitede okuduğum bazı yazılar doğrultusunda bilinçaltımın zaten duyacağına inanıp,güvendiğim için,kendimi müziğin kollarına bırakmaya karar verdim.İnanın böylesi çok daha rahatlatıcı.Bazı şeyleri fazla deşmemek gerek diye düşünüyorum.Böyle bir uygulama yapıldıysa,mutlaka bilinen bir şey vardır.Bilinçaltımıza güvenmemiz gerek:)))
Telkinler etkisini göstermeye başladı galiba:)))

ersinttL 10-03-2008 11:11 PM

arkdşlar ben yeni üyeyim,siteyi dolaştım.herşey kulağa çok hoş geliyo; kişisel yorumlar, sonuçlar, olabilcek durumlar vs.
şimdi ben hiç soru sormadan ego güven güçlendirici New Age'yi indiriorum, sanırım günlerce etkisini görene kadr; yatarken uykuya dalmadan dinlicem.içeriğinde de ne oldunu bilmiorum bu dinliceğim müziklerin.
şimdi anlayabildiklerim den hariç bana tavsiye ediceğinz ve yol göztericeğinz durumlar nelerdir. dusunhatta en başından ben buraya nasıl düştüm onuda bilmiorum yaa.beni nasl yönlendireceksinz.ilk sorunum kendimi kişiler karşısında güvensiz hissediorum ama fazlasıyla etkili olabileceğimi biliyorum, yalnız içimdeki ışığı kimselere yansıtamıorum,bu ışığı birtek ben görebiliorum,ama bunu gerçekleştiremediğim için kendime çok kızıyorum.
şimdiden yardım edicek arkdşlara teşekkürler. sapkal89

hayalayaz 10-03-2008 11:38 PM

önce bir hoşgelişler edeyim..sana hoşgeldin safalar getirdin..hangi telkini dinleyeceğin konusunda fikir vermiycem sana ben kendimi bu konuda çok yeterli görmüyorum..ama ne yapacağına dair önerilerim var..kendine bir günlük aç..içinden gelen her şeyi oraya yaz, bizde gelir senin misafirin oluruz, elimizden geldiğince , aklımızın yettiğince destek olmaya çalışırız.. telkinleri nasıl dinleyeceğin konusunda ufak bir önerim var...telkinleri gece uyurken full dinle. nedenmi.. uyurken entellektüel zihnimizde bizimle birlikte uyur, ama bilinçaltı zobuduk gibi ayaktadır..bir yandan bedenimizin fonksiyonlarını düzenlerken, diğer yandan telkinlerin hepsini kolayca alır ve hızla hayata geçirir...bu yüzden telkinleri dinlediğimiz uyku saatleri kıymetlidir..boşa geçirmeye gelmez..ışığını yansıtamadığını söylemişsin ben neyi görüp geldim buraya acep.... dusun tabiiki senin ışığını..sen yansıtamadığını sanıyorsun..çok değil iki gün sonra biz burası çok aydınlık deyip sung66 gözlüklerle dolaşırız..senin ışığından gariban gözlerimizi korumak için...sana öyle geliyor arkadaşım...aksine çok güzel bir ışığın olduğu için burdasın ve iyiki burdasın tekrar hoşgeldin safalar getirdin, sende aramızda safa bulursun inşallah..

ersinttL 10-03-2008 11:55 PM

hoşbulduk.tavsiye ve önerilerin için teşekkürlerimi arz ederim.bu ilk günüm devamını yaşayarak takip edicem,etkisi oldukça da paylaşıcam,sunulanlar beklentilerin önüne geçebilr, bakalım görücezz.umarım sitedeki bukadr kişiler arasındaki deişiklikleri bende kendimde görürm.ayrıca biraz tuaf geldi ilk başta ama...müzik deince durakladım,hayatıma yön verirken herzaman yanımda bulundurduğm şey o.tekrar hoşbulduk.

shamanic 11-03-2008 12:38 AM

merhabalar ersinttL hoşgeldin yanımıza... hismiley

aslında rehber bölümümüzü incelersen ön hazırlık için iyi olur diye düşünüyorum..

ilk etapta ego nun yanında suçluluk telkininide dinlemeni öneriyoruz..

bunları 15 gün kadar dinledikten sonra kendine güveni ekleyerek devam edersin..

hele bi bu şekilde başla bakalım.. hayal ablamın dediği gibi günlüğünü aç..
sonrası için tekrar konuşuruz..

sevgiler.. actionsmile

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

ersinttL 11-03-2008 12:51 AM

hoşbulduk,sende saol.evet önerdiğinz şekilde başladım bile.şimdi uykuya dalma zamanı hismileytekrar görşmek üzere...

blue jaloon 22-03-2008 08:27 PM

atakan kardes iki gündür Ego Güven Güçlendirici New Age dinliyorum emegine saglik dertlilere derman oluyosun sen cennetliksin yerinde olmak isterdim 96
hergünüm azap icinde idi 3 aydir sinirler cöktügü icin panik atak bas gösterdi neler cektim allah biliyo yani rabbim canimi al kurtulayim derecesindeydim
haftalik terapi görüyorum yararini gördüm ama o sikinti gitmiyo heleki sabahlari cok eziyo beni 2 gündür Ego Güven Güçlendirici New Age dinliyorum sabahlari o baski hali yok
gün ici geliyo ara sira ama huzur kapliyo icimi hissediyorum.

teoman_ 27-03-2008 12:50 PM

teşekkürler paylaşım için
bu müzik süper...

teoman_ 27-03-2008 01:06 PM

eee telkin ne zaman başlayacak?
müzik bitti telkin yok ortalarda dusun

shamanic 27-03-2008 01:13 PM

merhabalar teoman hoşgeldin yanımıza... hismiley

telkinleri müziklerle birlikte dinledin zaten...
burada hazırlanan telkinler subliminal kayıt teknikleri kullanılarak hazırlanmıştır...

daha fazla bilgi için rehber bölümümüzü inceleyebilirsin.. pc05

sevgiler.. actionsmile

ilgili linkler..

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

teoman_ 27-03-2008 01:43 PM

teşekkürler
bende müzik çalarken fısıltılar duyacağım diye bekliyordum smil56

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar teoman hoşgeldin yanımıza... hismiley

telkinleri müziklerle birlikte dinledin zaten...
burada hazırlanan telkinler subliminal kayıt teknikleri kullanılarak hazırlanmıştır...

daha fazla bilgi için rehber bölümümüzü inceleyebilirsin.. pc05

sevgiler.. actionsmile

ilgili linkler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/

NoLeafCLoVeR 28-03-2008 11:24 AM

arkadaslar ben siteye henüz yeni üye oldum..
sosyal fobim var kendime olan güvensizliğim var ilk önce nerden baslamamı neler dinlememi önerirsiniz pek inceleme fırsatım olmadı akşam eve gidnce dinlemeye baslıycam..
suan okuldayım:)

shamanic 29-03-2008 01:27 AM

merhabalar.. hismiley

rehber bölümde önerdiğimiz gibi suçluk ve ego telkinleri ile başlamanı tavsiye ederim..
15 gün sonra kendine güveni ekleyerek devam edersin..
daha sonra kendindeki gelişmelerini takip ederek ihtiyacın oldukça
kişisel gelişimine katkıda bulunacak diğer telkinleri eklersin..

ama her yeni telkin eklerken arada bana göre 1 ay kadar zaman aralıkları bırakmak lazım..
yinede bu süreleri kendine göre ayarlayabilirsin..

sosyal fobi
sosyallik arttırıcı
topluluk karşısında konuşma
başkalarının düşüncelerini önemseme telkinleri
ilerlediğin yolda sana yardımcı olacak olan diğer başlıklar..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne_yapmali-b18.0/

sevgiler..

cilekli 01-04-2008 07:50 AM

Merhaba;Öncelikle böyle harika bir platfomda emeği geçen herkeze teşekkürü bir borç bilirim. 1 nisan 2008 itibariyle sitenizle tanışmış bulunmaktayım.Önce acaba bu 1 nisan şakasımı diye düşündüm ancak kısa süre sonra anladım ki bu bir şaka değil,gerçeğin kendisiymiş 44 Bu arada ''Hangi terapiyi dinlemeliyim'' diye düşünen arkadaşlarımızın olduğunu gördüm ve ben de aynı soruyu kendime sordum.Bütün türleri dinledikten sonra ''ego güven new age'' de karar verdim.Bana kalırsa bu kararı vermek anlamında kişilerin bugüne kadarki yaşam tarzlarının etkisi büyük! Mesela ''ego güçlendirici sanat'' ı dinlediğim zaman bende herhangi bir ''uyarı'' ya da ''terapi'' anlamında bir etki uyandırmadı,aksine beni hüzünlendirdi diyebilirim.Bunun yanısıra ''ego güven new age'' i dinlediğim de büyük bir coşku ve hayata tutunma eğilimi içinde hissettim kendimi.Kısacası ne dinliyorsak dinleyelim bize hitap eden bir tarzın olması çok önemli diye düşünüyorum.Henüz bu anlamda (Müzik terapisi) yeniyim ancak uzun yıllar önce new age tarzı müzikleri bilinçsizce dinliyordum ve her dinlememde ''neden bu kadar mutlu oluyorum?'' diye düşünüyordum.Demek ki benim beyin alıcılarım ''new age'' müzikler ile doğru orantıda işliyormuş sevincli Düşüncenin gücüne inanan bir insan olarak bu çalışmaların olumlu sonuçlarını alacağıma gönülden inanıyorum ve herşeyin aslında düşünceden ibaret olduğunu,düşüncenin maddeleşmiş dünyasında yaşadığımızın bilincindeyim...Sonsuz bir kainatta,sonsuz afiyet,huzur ve sevgi dolu gelecek ile hep birlikte olmak dileğiyle... Alper smiliyface

LockeD 11-04-2008 02:41 PM

merhabalar..ben buraya biraz evvel üye oldum..tesadüfen buldum burayı..şuanad ego güçlendirici ney dinliyorum..ilk defa..doğa , su ve sanat müziği de iniyor..yalnız birşey sormak istiyorum..ney i dinlerken gerçekten çok sıkıldım.. ama kapatmak da istemiyorum.. sizde bu sıkılmamın sebebi nedir..normal midir değil midir..yardımcı olun lütfen.. birde etkisini 10-12 günde görürsünüz günde 6-8 saat dinleyin diyorsunuz ben bilgisayarda bu kadar çok oturmuyorum.. cep telefonuna kaydet diceksiniz cep telefonum da bozuk ve maddi durum bu aralar iyi olmadığından yeni alamıyoruz.. sizce ne yapmalıyım.. teşekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:48 PM.