![]() |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar locked hoşgeldin yanımıza.. hismiley telkinleri dinlerken sıkılma.. baş ağrısı v.b gibi durumların olması gayet normal.. her ne kadar bunlar bizi bunlatan etkiler gibi gözüksede aslında işe yaradığının ve içsel olarak mücadelemizin olduğunun bedensel yansımaları.. bu tarz etkiler geçici olacak bu gibi durumlarda içsel konuşmalarınla ve eylemlerinle kendini destekleyerek rahatlama çalışmaları yapabilirsin.. kendine değişimi sevgi ile kabul ettiğini.. kendine güvendiğini sık sık hatırlat.. etkiler seni bunlattığında o durumun içerisinden çıkıp ulaşmak istediğin hedefine güzel düşüncelerinle imgeleyerek rahatla.. elini yüzünü yıkayarak.. yürüyüş yaparak.. bitki çayları ve kesinlikle bol su içerek bu dönemlerini daha rahat atlatırsın.. ilgileniyorsan meditasyon ve yoga gibi rahatlatıcı çalışmalar yap.. önemli olan dinleyebildiğin kadar dinlemen.. bilgisayarında geçirdiğin her anı bu konuda verimli olarak değerlendir.. dilersen sus seslerinin olduğu versionu kullanarak kimseyi rahatsız etmeden kullanmış olursun.. bunları bir cd ye kopyalarak evde veya bulunduğun ortamlarda cd çalarlardan yararlanarakta dinleyebilrisin.. böylelikle tv seyrederken.. başka bir müzik dinlerken bile yanında bulunduğun kişileri rahatsız etmemiş olursun.. inşallah kısa sürede uygun koşullarda satılan bir mp3 çalar alarak bu sorunların tümünden kurtulursun .. sevgiler.. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age mrb, aranıza ayeni katıldım fakkat linkler ölü sanırım indiremiyorum mp3 ü linkleri güncellerseniz sevinirim,, |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Radyo ve Tv Yayıncısıyım,insanlardan kaçıyorum kimseyle konuşmak istemiyorum.Çevrem çok geniş,telefonum çalsa bakmıyorum.Msn bile çevrimdışı açarım.Bu sonradan oldu.Umarım bende sonuç alırım.Siteyi sürekli takip edeceğim.Sonuç almam durumunda tüm herkesi haberdar edeceğim. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age inşallah kayazaki ummduğun değişimleri yaşarsın ki sen telkinleri düzenli dinlediğin sürece bence mutlaka istediğin sonucu alırsın kendine iyi bak.... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age ya alakasız olucak ama bu müzik hangi sanatcı ya da gruba ait ögrenebilir miyim?? |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar. psikoloji bölümü öğrencisiyim. bu güçlenen ego hangisi acaba onu öğrenebilir miyiz? id(altben), ego mu yoksa süperego mu?? yada hepsi birdenmi?? bunu biraz açabilir misiniz?? teşekkürler birde içinde okunan yazılı metin nedir bulamadım |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar yanımıza hoşgeldiniz.. bu noktada 3 ünü birbirinden ayrı ayrı incelemek ne derece doğru olur bilemiyorum.. ilk başta süper egonun yada egonun dikkatini çeksede asl olarak id i besleyip ego yada süper egoda ki davranış değişikliği olarak karşımıza çıkar.. ego ile ilgili yazımız bu konuda biraz daha detaylıdır müsait olduğunuzda bakabilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-t5176.0.html aşağıda vereceim linktende telkin içeriğini okuyabilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-t1376.0.html sevgiler.. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..Gerçekten çok ilgimi çekti konular fakat bazı indirme linkleri bizde yasak olduğu için açamıyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim ttli3 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Alıntı:
|
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar.. ana linklerimiz aktif onlardan indirebilirsiniz.. linklerimiz kendi server ımıza kayıtlı olduğu için yasaklı olmayabilir.. yinede sorun yaşıyorsanız dosya.cc den indirebiliyorsanız oraya ilk etapta dinlemek istediklerinzii yükleyebilirim.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age ilginize çok teşekkür ederim.Linklerden nasıl indirilme yapıcağımı biliyorum y789 linkin altında şirketimiz tarafından yasaklandığını yazıyor...Hiçbirini indiremiyorum..Nasıl yapabiliriz teşekkür ederim şimdiden |
olmazsa evden indirmekten başka çare kalmıyor. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age öncelikle Herkese merhaba uğraştığınız ve emek verdiğiniz için ve ayrıca işi ticarete dökmediğiniz için canı gönülden teşekkür ederim.. çok güzel çalışmalarınız olmuş devamını diliyoru.. fakat birde bu telkinleri Keman eşliğinde yapsanız Örneğin Farid Farjad - robabeh jan vs.. kendi açımdan değilde seçtiğiniz müzikler beğenilmiş olur...umarım yanlış anlamamışsınızdır teşekkür ederim..sadece fikirdi :) |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhaba arkadaslar ben telkinli mp3 olayına ilk başlarda sahtekarlık gözüyle bakmıştım ama ücretsiz bölümlerininde olması aklımda acaba düşüncesini bıraktı yani bir soru işareti bunun üzerine uzm.psikolo bi abim var ona sordum abi ben sigarayı bırakmayı düşünüyorum böyle bir site buldum bana pek inandırıcı gelmedi die aldığım yanıt beni şoke etti tayfun abm kulakları çınlasın :) evet var öyle bişiy akif hatta ve hatta sıkı durun büyük textil firmaları reklam müziklerindede bu telkin olaını ele almışlar evet bu doğru (bende diyorum bizim hanıma neden para yetmiyo hahahaha reklamları yasaklamak lazım hehehe) neyse bunun üzerine kendi ihtiyacım olan mp3 leri indirdim ve tabiri caizse kullanım klavuzu inceledim ilk başta ego güçlendirme ve kendine güven sınıfındaki telkinleri dinlememizi daha sonraları dierlerini dinlememizi önermişler bende aynen dedikleri şekilde uyguladım sigarayı bırakma konulu telkini daha dinlemeye başlamadım ama ego ve kendine güven konusunda hakikaten iddaalı konsuyorum büyük etkisi oldu diyebiliyorum hissedebiliyorum yani değişikliği telkinlerinde bir kısmını bazen duyabiliyorum ama bence önemli değil önemli olan etkili olması ki ben bunu gördüm önümüzdeki hafta sigarayı bırakma konulu telkini dinlemeye başlıcam tabiki aynı anda kendine güven telkinini de ki sigara konusunda etkili olacağını düşünüyorum tahmin ediyorum büyük ölçüde başarılı olacağına inanıyorum inşallah sigarayı bıraktığım zamanda yine böyle uzun bir yorum siz değerli formdaş'larıma yazarım;) hepinize iyi telkinler :) |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar inn.dream.. ertelemeyi bırak telkininide listene alırsan hedeflerine daha rahat ulaşırsın.. super sevgiler.. hismiley |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age ilk deneyimim olacak begenicegimi umuyorum |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Merahabalar bu sitenini içeriğiçok etkileyiici bende yeni katıldım. Sormak isteğim bi soru var yanıtlarsanız sevinirim. bu mp3leri dinlerken sözlü telkinleri nasıl kullanmamız gereikiyo acaba |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar siteyi gerçekten çok beğendim fakat merak ettiğim bir şeyler var, scriptlerin ilk başta bazı etkileri olabildiğini okudum, baş ağrısı mide bulantısı gibi, ben 7 aylık hamileyim acaba bu süreçte herhangi bir olumsuz etki söz konusu olabilirmi? merak ediyorum... ::) |
ilk sayfadan kullanım bilgilerini okursanız daha geniş bilgiler edinebilirsiniz........ |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age teşekkürler ben site ile yeni tanıştım çok güzel şeyler var. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Ben de bu siteye çok teşekkür diyorum böyle bi çalışmayı bizlere sunduğu için...... smiliyface |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age new age müziğini çok seviyorum s456 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Merhaba. Ben daha yeniyim ve bu siteyi tesadüfen görmüştüm. Merak edip telkinli müzikleri indirdim. Gerçekten çok güzel. Umarım kısa zamanda etkisini göreceğim. Emeğinize sağlık. Yolunuz açık olsun. wave |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age sevgili atakan bey ve site ekibi öncelikle boyle faydalı bir site olusturdugunuz için hepinize tesekkur ediyorum.ben de bu telkinleri dinliyorum ve olumlu sonuclar aldım. bir aya yakın ego+sucluluk dinledim .daha dinleeyeli bir hafta olmadan kendi davranıslarımda degişmeler oldugunu farkkettim sadece ben degil cevremdekilerde bende bir degişiklik oldugunu soylediler.simdi ertelemeyi bırak ve zinde uyanma telkinlerini dinliyorum. sizden bir ricam var ego new age versiyonu sarkısının sadece mutluluk eklenmiş halini ya da sadece müziğini indirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz veya kullandıgınız müziklerin sanatcılarına ait bilgilerini buraya ekleyebilirmisiniz müzikler cok hosuma gittibelki baska müziklerini de bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim. ha bide unutmadan sunu soyleyeyim ben birileriyle yuksek sesle tartıstıgımda aglama hissi olusuyor bundan once ben boyle birsey yoktu bu iyi mi?bilgilendirirseniz cok sevinirim.tekrar tesekkur ederim... alk78 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age ben daha siteyle yeni tanştm siteyi bulmamda tesadüf eseri oldu mp3 dnlemeye yeni başladm sonçlarını bnde merakla bekliyrm... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Merhaba Ben bu Siteyi tesadüfen buldum konuyla alakali hicbirsey aramama ragmen dikkatimi cekti ve incelemeye daha sonrada üye olmaya karar verdim. yaklasik olarak 1.5 saat dir mesajlari cevaplari okuyorum ve cokda ilgimi cekti. ben Müzisyenim müzigin insan hayatinda zaten olumlu etkilerini oldugunu cok iyi bilen birisiyim tabiki telkinlerinde etkisi oldugunu düsünüyorum,lütfen kizmayin fakat bu telkin olayina cok inandigimi söyleyemem fakat emeklerinize saygi duyup denemeye karar verdim ve inanmasamda etkisinin olacagini düsünüyorum.(Bu nasil bir celiski ama sevincli) neyse sonuc olarak üye oldum emeginize saygi gösterip deniyecegim ve umarim faydasini da görürüm. Iyi calismalar |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age Merhaba uparla; hismiley Öncelikle yanımıza hoşgeldin. vien1 Ben de bu siteyi nette gezinirken tesadüfen bulmuştum.Kişisel gelişimle ilgilendiğim için, bir arayış içindeydim zaten . Okuduklarım çok ilginç geldi.Telkinle ilgili bazı şeyler duymuştum yıllar önce, hatta kızımın alt ıslatma problemini bu yolla çözmüştüm. Fakat böyle müzik eşliğinde,mp3 tarzında olması çok güzel olmuş.Ve tam da ilgilendiğim konular.Ben çok olumlu sonuçlar aldım.Forumu incelediğinde çok farklı sonuçlarla karşılaşacaksın.Subliminal ve ritmotrans hakkında bilgilenirsen, pek çok merak ettiğin şeyleri de eminim öğreneceksin. Aşağıdaki linklerden faydalanabilirsin... http://hayatimdegisti.com/forum/subl...j-t4476.0.html http://hayatimdegisti.com/forum/telk...guvenli-b269.0 http://hayatimdegisti.com/forum/rehb...ormayiniz-b8.0 Güzel paylaşımlar...http://www.hizliresim.com/2008/9/11/304.gifhttp://www.hizliresim.com/2008/9/11/304.gifhttp://www.hizliresim.com/2008/9/11/304.gif |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age arakadaşlar bende ilk siteye girdiğimde inançsız olanlardanım fakat ilk günlerden itibaren etkisini gördüm şimdi çok farklı bir insanım inanamyorum allah bu siteyi düşünenlerden ve emeği geçen herkesten razı olsun ... çevremdeki kimse muzikle bunların olabieceğine inanmıyor du taki bendeki farkları görene kadar şimdi cevremdekilerde dinliyor gerçekten faydalarını gördüm teşekkur ederim |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age herkese merhaba ne tesadüftür ki ben de siteyi tesadüfle buldum:) tam da böylesine telkinler arıyordum fakat bulamıyordum.bugün telkinlere başladım! 8977 umuyorum ki değişimi kısa sürede farkedeceğiz. bütün mesajları okudum sonuçlarını yazan pek fazla yok. bence gelişme gösterenler muhakkak bi kaç satır yazmalı. |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age New Age versionu gerçekden güzel...Ben Ego Güçlendirici'dede Suçluluk Duygusundada New Age'yi dinliyorum... |
neden bu müzikte yabancı sözler var anlayamıyorum ben ??? |
merhabalar burada önemli olan müziklerden ziyade müziklerin içerisine gizlenmiş olan telkinlerdir.. bu telkinlerde türkçedir.. aşağıda vereceğim linkleri müsait oldukça inceleyebilirsiniz.. sevgiler.. http://hayatimdegisti.com/forum/telk...-muzik-mi-var/ http://hayatimdegisti.com/forum/telkinler-guvenli/ http://hayatimdegisti.com/forum/rehb...ru-sormayiniz/ Alıntı:
|
Merhabalar...Ben dün geceden bu yana dinlemeye başladım ve ne gibi bir değişim olacak merakla bekliyorum...Aslında çok yabancı bir ritim olarak gelmedi çünkü yaklaşık 40 saat aralıksız chıllout ve trance dinleme kapasitesine sahiptim :) İçinde bulunduğum psikolojik yıkım sürecinde bunların bir nebze olsun olumlu bir araç olacağına kendimi inandırdım.Umarım öyle olur...Emek veren herkese teşekkürler. Sevgiyle... |
ben telkinleri dinlemeye başladıgımdan beri,geçmişe gidip geliyorum.hatta çocukluguma kadar iniyorum bu durum beni bazen korkutuyor.hatırlayamadıgım olaylar son günlerde gölerimin önüne geliyor.sizce bu normalmi arkadaşlar |
merhaba sevgili telkinler işlevlerini yaparken geçmişteki yaşanmışlıkların üzerine inşaa etmezler etkilerini. önce bilinç altında temizlik yaparlar.. yeterince temizlik sağlandıktan sonra mesajlarını bilinaç altıma kaydetmeye başlarlar.. bilinç altımızdaki negatif birikimlerden kurtulmanın etkisi herkeste farklı oluyor. ağrılar, içine kapanmalar, rüyalarda ki kabuslar, hesaplaşmalar, veya bir an da abartılmış pozitif enerji vs. geçirdiğimiz bu süreçte yaşadıklarımıza dalgalanma diyoruz. önce arınıyoruz sonra gelişiyoruz.. vaktin olduğunda linkleri incelemeni öneririm. http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/zaman-etkisini-gorurum/ mutlu değişimler sevgiler ark5 |
siteyi tesadüfen yeni keşfettim eşimle birlikte dinlemeye başladık 3 gün oluyor.işimizin yoğunluğundan dolayı toplamda 8 saat dinleyemiyoruz ama fırsatları değerlendiriyoruz sonuçları sabırla bekliyoruz..... |
merhabalar burcy yanımıza hoşgeldin.. eğer uyurken dinleme imkanınız varsa tavsiye ederim.. biz uyusakta bilinçaltımız algılamaya devam eder.. böylelikle uykuda geçirdiğimiz saatleride verimli hale getirmiş oluruz... kısa sürede güzel haberleriniz almak dileklerimle.. sevgiler.. |
merhabalar size bi sorum olacak telkinlere başlayalı 1 gün oldu gece yatmadan önce dinlemeye çalıştım ama saat 3 oldu hala uyuyamadım diğer zamanlardada dinlemeye çalışıyorum etkisi olurmu şimdiden teşekkürler |
merhabalar hakikat genel olarak gündüz dinlemenizi öneriyoruz.. tv seyrederken kitap okurken bilgisayarda işiniz varken dinleyebilirsiniz.. önemli olan sizin en rahat ettiğiniz şekilde düzenli olarak dinlemeniz.. super actionsmile sevgiler.. |
ben daha dün başladım listemde ego güçlendirici ve suçluluk var 1 hafta böyle devam edeceğğim ondan sonra bunların yanına kendine güven ve başkaların düşüncelerinide ekleyeceğim bakalım 15 günün sonunda ne olacak |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 AM. |