![]() |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Merhaba ben erdal. Kişisel gelişimle ilgilenen biriyim. Sitenizin buna katkıda bulunacağına inanıyorum.başarılarınızın devamını dilerim. Not:ben çok uğraşmama rağmen mp3 cd si indiremedim.indirmiş olduklarım sadece ney ve su sesi içeriyor telkin içermiyor.bir hata mı yapıyorum acaba.... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age merhaba erdal hoşgeldin yanımıza.. yanlış yapmıyorsun, telkinler subliminal yöntemle kayıt edildiği için sadece müzik duyuyorsun.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri ilgili linkleri incelemeni öneririm sevgiler actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age telkin mp3 lerinden ilk kez güven ve suçluluk olanları indirdim ancak mp3 içersinde telkin geçmiyor mesela su versiyonunda doğa yada sadece su ırmak sesi var bu normal mi yoksa eksik kalan birşey mi var? Ayrıca telkin mp3lerini dinlerken ayrıca telkin içerği yazısını da okumak gerekli midir? sevgiler |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age yanlış yapmıyorsun, telkinler subliminal yöntemle kayıt edildiği için sadece müzik duyuyorsun.. ya da su sesi... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age mrb arkadaşlar ben bişey dinleyemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim suradan indir burdan dinle diyolar ama bişey yapamıyorum |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age New Age i daha önce indirenler bana gönderebilirmi??? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age evet arkadaşlar ben de new age dinlemek istiyorum.Önceden indirmiş olanlar benimle paylaşabilir mi? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Arkadaşlar öncelikle new age versiyonu ego güçlendiricinin 2007 eski versiyonudur, yeni şimdiki versiyonun yok malesef new age tarzı illada isteyen varsa özelden ulaşsın bana gönderiyim ben ama yenisini tavsiye ediyorum haberiniz olsun |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age tesekkurler tr |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Alıntı:
Demişim daha önce isteyen çoğaldı ben mail için upload yapıyorum çok zamanımı alıyo ayrıca bende her zaman olmayabilirim ama daha pratik yöntemi var bi arkadaşımız zaten toplamış daha önce bir araya ben ordan indirmiştim sizde indirebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age bu telkinleri yine düşük seste müziksizde verseniz aslında kullanım olarak çok rahatlar başka müzikleerlede beraber dinlenebilir. bunlardan herhalde zaten gelir elde edilmiyor sizin için bir problem olmayacaksa böyle bişey çok makbule geçerdi. verilen müzikleer güzel olsada hepsi uyku getirici ve sürekli aynı şeyleri dinlemek elbette bir noktadan sonra sıkıcı oluyor. ve sadece telkin olsa gece yatarken dinlemekte rahat olurdu. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age olup bitenden bişey anladıysam arap olayım bu ne abi yaaaaaaaa |
|
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age piyanao versiyonu yapılacak mı 4 gözle bekliyoruz |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age selam bende aranıza yenı katıldım muzık nerden yuklenıyor yardımcı olursanız sevınırımkrzm67 |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age arkadaslar new age i artık indiremiyormuşuz elinde olan varsa bana maille gönderebilirmi acaba genelde herkesin en hoşuna giden telkin o galiba merak ettim bendeactionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age merhabalar, new age tarzını ben de seviyorum,ama telif kakkı sorunundan dolayı kaldırılmış.bana bu telkinleri göndermeniz mümkün mü?teşekkürler... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age ya şu new age neden yok ... ya bırını eklesem bana atıverse :D |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age merhaba elif hanım,ben de zar zor buldum.dilerseniz paylaşayım.buraya mı ekliyeyim? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age canlı destek verilmiyor artık sanırım... |
Ancak tabii ki zaman zaman online olmayabiliyoruz.O zaman da mesaj gelmesi gerekiyor.Ayin 29 undan beri mesaj gelmemis saniyorum mesaj sorunu var. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age MERHABALAR,YENİ ÜYE OLDUM FAKAT HİÇBİRİNİ İNDREMİYORUM OLMUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ__?tuh788 |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Server değişikliği olduğu için bazi linkler silindi..Bu linkten indiriniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html Ayrica www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar calisiyor. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age teşekürlerrrr |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age telif sorunu olabileceği için kaldırılmış.. pekii daha önce indirmiş olan bir hayırsever .............. a atabilirmi parçayı |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html burdan indirebilirsin tüm telkinleri ben alternatif ikiden indiriyorum hepsini bulunsun lazım olur belki :) |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age herkese merhaba arkadaşlar. bana tüm telkinlerin new age versiyonlarını gönderebilir misiniz acaba? çok ihtiyacım var. bana email ile gönderen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum... yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Ama indirilmiyor.Nasıl indireceğim? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age new age versiyonlar kaldırıldı superxy |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age BND NEWAGE istioruuuuumm...new age koyun lütfnn |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age ya ben yeniym burda bana yardımcı olursanız çok sewinrm boyum 1.58 yaşım 17 telkin die bişey warmış konyla alakalı bi bilgim yok boyumn uzamsnı istiorm eminm faydasnı göreceğimi bana düzgün bi bilgi werrmsnzz şmdden teşekkrlerr:) |
17 yaşndayım 1.58 bana telkinle ilgili ltfen bilgi werin ben burda yeniymm lütfennnnnn şimdiden teşekkrlrr:) |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age ama ben yükleyemiyorum bunları:(( |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age 4 gündür müzikleri dinliyorum yeni üye oldum ego güclendirici dinliyorum ama new age olmadığı için diğerlerini dinliyorum. Bunu da dinlemem gerekli mi digerleri yeterli olur mu? New age nasıl ulaşabilirim? Müzikleri çok beğendim.Siteyi yapanlara çok teşekkür ederim. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age telkinlerin hepsinin içeriği aynı.yani değişik müzikleri seçenekleri var ama müziğin arkasındaki telkin aynı.değişik versiyonlar sadece aynı müziği dinlemekten sıkılmamak için yapılmış. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Kaldırılmış :( |
Telkinleri www.telkinmp3.com dan yükleyebilirsiniz..actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age tesekkürler. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age merhaba ben yeni üye oldum birçok yorumu okudum ama aklımda yine yanıt bekleyen soru(lar) var. örneğin, günde 8-9 saat dinlememiz gerekiyor deniyor.peki bu 8-9 saati aralıksız mı yoksa hiç kesintiye uğramadan mı dinlememiz gerek.mesela ben gece 5 saat dinledim okuldan geldikten sonra da 4 saat dinledim bu şekilde olur mu? teşşekürler.... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age Herkese merhabalar... Ben uzun zamandır sitenizdeki telkinli mp3 leri elimden geldiğince düzenli olarak dinlemeye çalışıyorum.Benim önerim; ön planda hiç bir ses olmadan (şarkı,müzik, doğa sesleri,vb...),sesiz bir şekilde sadece telkinlerin olduğu mp3 ler hazırlanabilirmi? Site yetkililerine şimdiden teşekkürler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 AM. |