Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güven Güçlendirici New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/572-ego-guven-guclendirici-new-age.html)

cotton77 17-01-2009 10:09 PM

Merhabalar,
Ben de bu hafta aranıza katıldım. Sanırım birkaç gündür linklerde sorun var. 1. linkte
Forbidden

You don't have permission to access /dosya26/ego guven guclendirici 2007 new age hayatimdegisti.com(1).mp3 on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

2. linkte ise Premium üye olmak gerekiyor.
Rica etsem, yardımcı olabilirmisiniz.

wafer master 17-01-2009 10:36 PM

rapidshare linklerinden başka hiçbir indirme linki cevap vermiyor.hepsi hata veriyor.neden?

cotton77 17-01-2009 10:39 PM

New age ve ney versiyonunu rapidshareden de yükleyemiyorum. premium üyesi olmak gerekiyormuş

sanemce 17-01-2009 11:41 PM

merhaba cotton77

linke tıkladığınızda dosya yok gibi görünse de, free deyip sayma işleminin bitmesini beklediğinizde indirme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. rapidshare de üyelik gerekmiyor.

wafer master forum yakın tarihte taşındığı için diğer linkler hata veriyor olabilir. rapidshare linklerinden indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Atakan beyin yoğunluğu geçtiğinde diğer linkleri güncelleyecektir.

sevgiler actionsmile

cotton77 17-01-2009 11:52 PM

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim.

yetonyali 24-01-2009 09:52 PM

merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda bir arkadaşımın tavsiyesiyle şuan burdayım hoşuma gitti gerçekten ilk olarak ego ile suçluluk ikisini bir indir dedi ikisini birlikte dinliyordum su sesi ile başladım bugün diğer versiyonlarıda indirip denemek istediğim şimdi klasik ,sanat,su,new age hepsini sırayla dinliyorum acaba bu şekilde bir sakıncası var mı ne kadar bu telkinleri dinlemeye devam edeyim günde en az 2 saat en fazla 4 saat dinleyebilirim ancak ve 1 ay bu 2 saatlik zaman dilimi yeter mi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar 44a

yetonyali 25-01-2009 10:58 PM

dün ego ile suçluluk telkini bir dinlemeye başladım midem bulandı kusacak gibi oldum karnım çok açıktı anlamadım bu telkinleri dinlememle ilk defa böle bişey oldum bugün 2.günüm bugün allahtan ilk günki gibi olmadı daha huzurluyum mutlu olmaya çalışıyorum istediğim şeyi gerçekten istiyorum ki onunda ne olduğunu söleyim bari green card a ilk defa bu sene başvurdum çok istiyorum gerçekten ilk başta bilgisayar atama yapacağı için benim elimden gelen bişey olmadığı için farklı düşündüm ama telkinler sayesinde beynimdeki dalgalar ile istedikten sonra o bilgisayara hükmedip istediğim sonuca kavuşacağım inş. gerçekten inanıyorum diğer günlerdeki gelişmeleri yazmaya çalışacağım hergünkü değişiklerden haberdar edicem sizleride bana yol gösterirsenz sevinirim hak verirsiniz ki sitede yeniyim44a

kinetix 26-01-2009 12:03 AM

Siteye yeni katılan arkadaşlar ego güven güçlendirici, suçluluk, başkalarının düşüncelerini önemsememe mp3 lerini dinledim. 1 ay gibi bir süre içerisinde psikolojimde çok değişiklikler oldu. Olumlu olan bu değişiklikler sayesinde uzun zamandır bir türlü veremediğim kararları verebildim. Bu benim için önemli bir şeydi. Hemen pat diye veremedim kararımı ama, bu telkinlere rastlamasaydım hala düşünüyor olacaktım:)

yeni bir hayat 26-01-2009 12:51 AM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307573)
Siteye yeni katılan arkadaşlar ego güven güçlendirici, suçluluk, başkalarının düşüncelerini önemsememe mp3 lerini dinledim. 1 ay gibi bir süre içerisinde psikolojimde çok değişiklikler oldu. Olumlu olan bu değişiklikler sayesinde uzun zamandır bir türlü veremediğim kararları verebildim. Bu benim için önemli bir şeydi. Hemen pat diye veremedim kararımı ama, bu telkinlere rastlamasaydım hala düşünüyor olacaktım:)

Tebrikler intercool,25889

Farkındalıklarının artması dileklerimle..

Sevgiler..actionsmile

yeni bir hayat 26-01-2009 12:56 AM

Alıntı:

yetonyali Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307489)
merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda bir arkadaşımın tavsiyesiyle şuan burdayım hoşuma gitti gerçekten ilk olarak ego ile suçluluk ikisini bir indir dedi ikisini birlikte dinliyordum su sesi ile başladım bugün diğer versiyonlarıda indirip denemek istediğim şimdi klasik ,sanat,su,new age hepsini sırayla dinliyorum acaba bu şekilde bir sakıncası var mı ne kadar bu telkinleri dinlemeye devam edeyim günde en az 2 saat en fazla 4 saat dinleyebilirim ancak ve 1 ay bu 2 saatlik zaman dilimi yeter mi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar 44a

Merhaba yetonyali;t678

Aramıza hoşgeldiniz..vien1

Aşağıdaki linki incelerseniz, sorularınıza yanıt bulabileceksiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yebilirim.html

Sevgiler..actionsmile

yetonyali 26-01-2009 02:32 PM

hoşbulduk bu bende görülen şeyler nomal mi peki midem bulandı kusacak gibi oldum ve açıktım ilk dinlediğimde böle oldum ne dün gayet normaldim bugünde bi sorun yok şuana kadar yeni başlayanlardamı oluyor yoksa telkinler boyunca sürüyor mu doğru yoldamıyım yani ben arkadaşlar

shamanic 26-01-2009 03:19 PM

merhabalar yetonyali..
bu tarz etkilerin olması normal...
zamanla geçecektir..

sevgiler.. actionsmile

ebru_li 28-01-2009 03:06 PM

merhabalar ben hem kitap okuyarak hemde müzik dinleyerekte bu telkinleri dinliyorum.ve çok memnunum:)

nenharma 05-02-2009 06:02 PM

merhabalar,ben daha dün bu siteyle tanıştım ve alışılmışın dışında hakikaten yardım ve paylaşım amacıyla yapılmış gibi görünüyor.gereksiz sorular sormamak için baya inceledim.öncelikle ego güçlendirme konusunda kafama takılan sorular vardı,ruhsal gelişim ve benlik gelişimiyle kendimce ilgilenmeye ve kendimi tanımaya çalışıyorum uzunca bir süredir.haliyle ego diye görünce biraz üzüldüm,ama sonrasında ego nedir başlıklı bir açıklmanızı okudum,ve tedirginliğim konusunda biraz rahatladım.benim düşündüğüm manadaki ego değil sanırım?suçluluk duygusu çocukluğumdan beri üzerimden atamadığım ve bu sebepten kendime sürekli eziyet ettiğim bir problemdir benim için.yıllarca ilaç kullandım ama kişi kendisi istemedikçe faydası olmuyor...sanırım müziklerdeki sesleri kulağımızla duyamamız alt beyin ile ilgili değilmi?son olarak sizlerle tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum,faydalı olacağını ümit ediyorum.teşekkür ederim:)

isoguzkan 07-02-2009 12:12 AM

indirmeye başladım bakacaz teşekkürler

catlakk_91 14-02-2009 11:59 PM

yha ben farklı kaydet diyorum ama site bulunamadı şeklinde bi yazı çıkıyo ve indiremiyorum...lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyo

sanemce 15-02-2009 03:01 AM

Alıntı:

catlakk_91 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309534)
yha ben farklı kaydet diyorum ama site bulunamadı şeklinde bi yazı çıkıyo ve indiremiyorum...lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyo

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza

RapidShare Webhosting + Webspace

linke tıklayın, free ye tıklayın, geri sayma işlemi bittikten sonra çıkan kutucuğa yandaki karakterleri yazın ve downloada tıkladığınızda açılan küçük pencerede kaydet i tıkladığınızda belirttiğiniz yere kaydedecektir.

mutlu dinlemeler actionsmile

ebru_li 20-02-2009 12:55 PM

kendimi farkedebiliyorum eskiden panik yaparken bazı şeyler karşısında şimdi ise heyecanımı kontrol edebiliyorum kolay kolay üzülmüyorum daha güçlüyüm dalgalanmalar şu an için gitti gibi. değişimleri ilerleyen zmanlarda anlatacağım.hayret verici herşey çok teşekkür ederim.
956k956k

bbusemm 24-02-2009 10:03 AM

arkadaşlar ben mp3 leri indiremiyorum ve yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim

shamanic 24-02-2009 10:52 AM

merhabalar yanımıza hoşgeldiniz..

her konunun ilk mesajında linklerin olduğu mesajı göreceksiniz..
< telkin ya da script içeriği diye başlığı olanlar metin içerir.. >

örneğin bu konu için ilk mesajı aşağıdaki gibidir..

keyifli indirmeler dilerim..
sevgiler.. actionsmile

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1431)
Ego Güven Güçlendirici Telkini New Age Müziği Eşliğinde Dinlemek İçin Sağa Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet Demeniz Yeterli Olacaktır.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/ego%20guven%20guclendirici%202007%20new%20age%20ha yatimdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

RapidShare Webhosting + Webspace

sanemce 06-03-2009 12:25 PM

ego güven güçlendirici new age versiyonu alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile

cemboli 16-03-2009 10:45 PM

benim de bugün üçüncü günüm bende de baş ağrısı oldu ve tuvalete daha sık gidiyorum henüz pek değişiklik olmadı bende ama uzun zaman sonra ilk defa kahkahayla güldüm bu beni çok mutlu etti benim geçirdiğim depresyon yaşım 18 olmasına rağmen biraz ağırdı ondan etkisini hemen göstermedi heralde ben de devamlı birşeyler yazmaya çalışıyorum buraya yazmazsam ayıp olur zaten:D

cemboli 17-03-2009 09:52 PM

şey ben bişi sorcam bende çok fazla heyecan var ille özel bi durum olmasına gerek yok normal konuşurken felan bi de bişeye ters cevap verince arkasından hemen çok aşırı bi heyean geliyo sangi aklım yerinden gidiyo site yöneticilerine sesleniyorum ya da bilen varsa o söylesin handi script i dinlemem lazım ego ve suçluluk haricinde teşekkür ederim mesajımı okuduğunuz için.ayrıca benim bu 5. günüm ...

hayatimdegisti 17-03-2009 09:55 PM

Alıntı:

cemboli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312539)
şey ben bişi sorcam bende çok fazla heyecan var ille özel bi durum olmasına gerek yok normal konuşurken felan bi de bişeye ters cevap verince arkasından hemen çok aşırı bi heyean geliyo sangi aklım yerinden gidiyo site yöneticilerine sesleniyorum ya da bilen varsa o söylesin handi script i dinlemem lazım ego ve suçluluk haricinde teşekkür ederim mesajımı okuduğunuz için.ayrıca benim bu 5. günüm ...

Suçluluk ego telkinlerini dinleyebilirsiniz.Bunların faydası olacaktır...
Ardından ikinci hafta sosyallik topluluk konuşma ve başkalarının düşüncelerini önemsememe ekleyiniz.actionsmile

cemboli 18-03-2009 12:05 PM

teşekkürler

hakikat1990 18-03-2009 12:11 PM

bunlardan özellikle suçluluk duyguları telkini çok işe yarıyor hayatım renklenmeye başladı aşırı sinirimdende kurtulduğum zaman herşey daha iyi olacak

dağ 18-03-2009 02:37 PM

25889merhaba ben dag! Tanışmak için yazıyorum.sitenizi bugün keşfettim ve hemen üye oldum.nickime bakmayın 38 yaşında evli bir cocuk annesi iktisat mezunu bankacılık yapmış biriyim.Ama adım sitenizde baskası tarafından da kullanıldıgından yazamadım. Bir regresyon terapisi ve kuantum düsünce teknikleri egitimi aldım.Fakat hayatımdaki mutsuzlugu gideremedim. teknikleri uygulayan ve hayatı degisen arkadaslar yazarsanız sevinirim.Bu arada son bi senede istanbuldan adanaya tasındım.işsiz kalmadım ama sevmediğim bir işteyim. ve son bir yılda tam 15 kilo aldım. sevgiyle kalın

esen27 19-03-2009 08:23 AM

hoş geldin ilk cevabı kendin vermişsin
sevmediğin işte çalışıyorsun
ilk neden
sevgiler

ahmetxyz 20-03-2009 12:09 AM

LİNK GİTMİŞ HER HALDE

besken 22-03-2009 03:42 AM

Hepinize sevgiler saygılar bu siteye yolum tesadüfen düştü.
Yapılan yorumlar arasında hiçbir olumsuz görüşe rastlamadım, faydası olduğunu düşünüyorsanız doğrudur,
ben de bir tane indirdim. Su şırıltısından başka birşey yok, nasıl olacak anlamadm ama,
olsun bu da tek başına yeter aslında dinlendirici bir fon.. İnşallah faydasını herkes görür.

Ayrıca sorunu olanlara inançlı olmalarını kendilerini asla hayatın çıkmazlarına esir etmemelerini,
daima ümitli olmalarını tavsiye ediyorum. İnançlı insanların sarılacak bir dalları mutlaka vardır unutmayınız.
Bu çalışmaları yapanlara da teşekkür ediyor, emeklerini takdir ediyorum.

sanemce 22-03-2009 10:47 AM

merhabalar besken

hoşgeldiniz yanımıza..

aşağıdaki linklerde aradığınız cevapları bulabileceksiniz.

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

sevgiler actionsmile

GüLüCüK 24-03-2009 06:30 PM

Bütün sayfaları okudum tekrarlamış olmayayım diye ama, bir iki kişi sormuş olmasına rağmen cevabını göremedim sitedeki tüm new age tarzları harika seçilmiş; şarkıların ve söyleyenlerin de ismini belirtmeniz mümkün mü acaba? mahrum kalmayalım bunlardan :)
Bu arada ben tekrar başladım dinlemeye bu sefer önerilen saatlere uymaya çalışıcam mutlaka, bugün daha 2.günümdü şaşırtıcı şeyler olursa anlatırım yine..

turkvezir 26-03-2009 11:21 PM

Cevap: Ego Güven Güçlendirici New Age

selam benim bir sorum olacak ego güçlendirici sinirlilik etkisi yaparmı öyle bir etki görülmüşmüdür.çünkü ben ego güçlendiriciyi ne zaman dinlesem sinirlerim tavan yapıyor.içinde sinirlerin daha net olacak diyor.bunula bir ilgisi varmıdır

shamanic 27-03-2009 05:34 PM

merhabalar turkvezir

aynı telkinin içerisinde
"kendini daha sağlıklı ve her duruma daha hazır hissedeceksin. kendini çok daha tetikte hissedeceksin ve hem fiziksel hem de ruhsal açıdan mutlu olmanın o mükemmel hazzını yaşayacaksın… ve şu andan itibaren, yaşama daha pozitif bir bakış geliştirmeye devam ettiğin sürece, daha fazla enerjiye sahip olacak, daha fazla istekli (veya ilgili ) olacaksın… ve yaşama daha pozitif bir bakış geliştirmeye devam ettikçe kendini çok daha iyimser hissedeceksin…" de diyor..

adil maviş ten bülent uran a, r. şanal a kadar farklı kulvarlarda hazırlanan pek çok telkin örneğinde olumsuz mesaj geçmektedir..

bu telkinler hipnotik bir dil ile hazırlanmıştır.. buna bağlı olarak içlerinde bazı olumsuz kelimelerin olması gayet normaldir..

bunu daha iyi anlayabilmek için kendimizi tanımamız gerekir.. korku kızgınlık öfke gibi isimlendirdiğimiz duygular temelde bize yararlı olan duygulardır ancak biz bu duyguların bize verdiği olumlu mesajları almak yerine yaşamın kendisine verdiğimiz tepkiyi o duygu haline getirdiğimizde problem başlar..

sürekli mutlu olmak da sürekli öfkeli olmak kadar zarar verici olabilir..
duygu blokojları olumsuz duyguları ifade edememek kadar olumlu duyguları ifade edemediğimiz içinde olabilir..

olumlu düşünme sanatı ile olumlu telkin vermek aynı şey değildir..
bir trafik kazası olduğunda karşısına geçip gülmeyi istemeyiz hiç birimiz..
olayın içerisinde ki durum ağlamamızı gerektiriyorsa ağlamalıyız da..

olumlu düşünmek yaşadığımız olaylardan ders alıp hayata devam edebilmektir..

bu vesileyle bu günlerde sık sık gündeme gelen bu soruya bi nebze olsun ışık tutabilmiş olmayı dilerim..

sevgiler..
actionsmile

ohayyam 09-04-2009 12:05 AM

Alıntı:

GüLüCüK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337106)
Bütün sayfaları okudum tekrarlamış olmayayım diye ama, bir iki kişi sormuş olmasına rağmen cevabını göremedim sitedeki tüm new age tarzları harika seçilmiş; şarkıların ve söyleyenlerin de ismini belirtmeniz mümkün mü acaba? mahrum kalmayalım bunlardan :)
Bu arada ben tekrar başladım dinlemeye bu sefer önerilen saatlere uymaya çalışıcam mutlaka, bugün daha 2.günümdü şaşırtıcı şeyler olursa anlatırım yine..

UMARIM YANLIS BİRSEY YAPMIYORUMDUR ..

grup yada sanatcı adı KARUNESH albumun adı JOY OF LIFE.

Music From The World Of Osho - New Age Meditation Vol. 13 (torrent te aratın mininovada var)

nOT: Asıl önemli olan çoğumuz netten bir sürü mp3 indirip dinliyoruz ama altında neler gizli bilmiyoruz !!! ))) bunun yalunu bulan varsa lütfen paylaşsın !!! subliminal mp3 yapmak 5 dakika ama yapılanı kontrol edebilmek cok zor nedense !!! ))))

hayatımdegisecekmi 09-04-2009 03:44 PM

Merhabalar, Ben Ego Güven Güçlendiriciyi New age olarak dinlemek istiyorum.. Arkadaşlar çok güzel bahsetmiş merak ettim, ancak "New Age Telkinler Telif Sorunu Olabileceği İçin Kaldırılmıştır" diye bir mesaj var.. Siz nerden indirdiniz, yardımcı olurmusunuz ? Bende istiyorum...

Vodoo 09-04-2009 03:53 PM

19 marttan önce indirmiştik.19 martta telif sorunundan dolayı kaldırılmış okuduğum kadarıyla

angle4340 10-04-2009 07:00 PM

yaf be n new ace ı indirdim ama doğa versiyonu ...new ace dinledim .çok güzel onu nasıl indirebilirim link.PLEASE:):):):):))))))))

okanbozkurts 11-04-2009 07:13 PM

Merhabalar, birşey sormak istiyorum bu telkinleri ne kadar süre ile dinlemeliyim bir telkini 10 kere dinlemek veya 100 kere dinlemek fark eder mi? Ve bu telkinleri kitap okurken, otobüste vs. dinlemek verimli olur mu? şimdiden teşekkürler.

melodiss 11-04-2009 07:36 PM

mrb okanbozkurtsactionsmile

sormuş olduğun soru birçokkez soruldu rehber bölümünü vaktin oldukça incelemeni tavsiye ederim.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

merak ettiğin birçok sorunun yanıtı var yinede tatmin olmadığında elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışırız.sevincli

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 AM.