![]() |
ego güven güçlendirici new age versiyonu alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile |
benim de bugün üçüncü günüm bende de baş ağrısı oldu ve tuvalete daha sık gidiyorum henüz pek değişiklik olmadı bende ama uzun zaman sonra ilk defa kahkahayla güldüm bu beni çok mutlu etti benim geçirdiğim depresyon yaşım 18 olmasına rağmen biraz ağırdı ondan etkisini hemen göstermedi heralde ben de devamlı birşeyler yazmaya çalışıyorum buraya yazmazsam ayıp olur zaten:D |
şey ben bişi sorcam bende çok fazla heyecan var ille özel bi durum olmasına gerek yok normal konuşurken felan bi de bişeye ters cevap verince arkasından hemen çok aşırı bi heyean geliyo sangi aklım yerinden gidiyo site yöneticilerine sesleniyorum ya da bilen varsa o söylesin handi script i dinlemem lazım ego ve suçluluk haricinde teşekkür ederim mesajımı okuduğunuz için.ayrıca benim bu 5. günüm ... |
Alıntı:
Ardından ikinci hafta sosyallik topluluk konuşma ve başkalarının düşüncelerini önemsememe ekleyiniz.actionsmile |
teşekkürler |
bunlardan özellikle suçluluk duyguları telkini çok işe yarıyor hayatım renklenmeye başladı aşırı sinirimdende kurtulduğum zaman herşey daha iyi olacak |
25889merhaba ben dag! Tanışmak için yazıyorum.sitenizi bugün keşfettim ve hemen üye oldum.nickime bakmayın 38 yaşında evli bir cocuk annesi iktisat mezunu bankacılık yapmış biriyim.Ama adım sitenizde baskası tarafından da kullanıldıgından yazamadım. Bir regresyon terapisi ve kuantum düsünce teknikleri egitimi aldım.Fakat hayatımdaki mutsuzlugu gideremedim. teknikleri uygulayan ve hayatı degisen arkadaslar yazarsanız sevinirim.Bu arada son bi senede istanbuldan adanaya tasındım.işsiz kalmadım ama sevmediğim bir işteyim. ve son bir yılda tam 15 kilo aldım. sevgiyle kalın |
hoş geldin ilk cevabı kendin vermişsin sevmediğin işte çalışıyorsun ilk neden sevgiler |
LİNK GİTMİŞ HER HALDE |
Hepinize sevgiler saygılar bu siteye yolum tesadüfen düştü. Yapılan yorumlar arasında hiçbir olumsuz görüşe rastlamadım, faydası olduğunu düşünüyorsanız doğrudur, ben de bir tane indirdim. Su şırıltısından başka birşey yok, nasıl olacak anlamadm ama, olsun bu da tek başına yeter aslında dinlendirici bir fon.. İnşallah faydasını herkes görür. Ayrıca sorunu olanlara inançlı olmalarını kendilerini asla hayatın çıkmazlarına esir etmemelerini, daima ümitli olmalarını tavsiye ediyorum. İnançlı insanların sarılacak bir dalları mutlaka vardır unutmayınız. Bu çalışmaları yapanlara da teşekkür ediyor, emeklerini takdir ediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 AM. |