Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güven Güçlendirici New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/572-ego-guven-guclendirici-new-age.html)

tekrar 02-03-2007 11:48 PM

Ego Güven Güçlendirici New Age

herkese slm..
arkadaşlar 1 mart itibariyle siteyi keşfedenlerdenim..niyetim sosyal fobimin önüne geçmek..şimdilik ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkiniyle başladım...artık haftalar geçtikçe kademe kademe artırmayı düşünüyorum..umarım bu yöntem bi işe yarar..

turgay0101 03-03-2007 03:18 PM

Ego Güven Güçlendirici New Age

işe yaracağına emin olabilirsin biz de senle derttaşız ne hissettiklerini anlayabiliyorum ben dinleyeli 4 gün oldu ben önce günleri sayıyordum ama şimdi değişimin tadını çıkarıyorum sabret sonuç eline gelecektir ama sosyal fobiden önce kendine güven ve koruma kalkanı gibi mp3 leri dinlersen daha etkili olur diye duydum Atakan abiden selametle ve güvenle

tekrar 16-05-2007 10:46 PM

Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age

arkadaşlar bi sorum olacak..!!!

aynı telkinlerin ; mesela ego güç. , suç. duy. , kendine güven vb.. değişik versiyonlarını birarada dinlesek telkinlerin yapacağı etkiye olumsuz bi yanı olur mu ?
ben 5-6 telkini değişik versiyonları ile sıralayıp bi liste oluşturdum onları dinliyorum..

hayatimdegisti 17-05-2007 08:56 PM

Alıntı:

tekrar Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bi sorum olacak..!!!

aynı telkinlerin ; mesela ego güç. , suç. duy. , kendine güven vb.. değişik versiyonlarını birarada dinlesek telkinlerin yapacağı etkiye olumsuz bi yanı olur mu ?
ben 5-6 telkini değişik versiyonları ile sıralayıp bi liste oluşturdum onları dinliyorum..

Telkinleri değişik müzik versiyonlari ile dinleyebilirsiniz.Bu tercih meselesi.Zaten sıkılmadan dinlenilmesi için bu şekilde yapildi.Çeşitde artacak yakinda.. hismiley

tekrar 21-05-2007 12:35 PM

teşekkürler atakan bey.. sapkal89

berkay27 27-05-2007 08:16 AM

arkadaslar size bir sorum olucakk...Ego guven guclendırıcı newage le bırlıkte bıkac tane telkinli muzıkler indirdim fakat indirdigimm muzıkler ıcındeki telkinler yabancı dıl...bi yannısmı var ole mı olması gerek?

çağrı 04-08-2007 07:25 AM

merhabalar siteye yeni katıldım :) merak ettiğim bir şey var telkinlerin içeriğini yazılı olarak vermişsiniz hem türkçe hem ingilizcesi var şuan dinlediğimiz telkinler ingilizce olarakmı okunmuş yoksa türkçemi?

ehlirock 12-09-2007 01:59 PM

selam arkadaslar ben de daha yenı uye oldum bu sıteye bole bı sıte oldugundan bıle haberım yoktu...ben de de sf var....Telkınlerı yenı dınlemeye basladım umarım bı etkısı yararı olur;)

hayatimdegisti 12-09-2007 02:05 PM

Alıntı:

canan Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaslar ben de daha yenı uye oldum bu sıteye bole bı sıte oldugundan bıle haberım yoktu...ben de de sf var....Telkınlerı yenı dınlemeye basladım umarım bı etkısı yararı olur;)

Hoşgeldin Canan;
Ozellikle Sf 'de telkinlerin etkisi sabırla dinleyenlerde oldukça fazladır...
Göz temasını daha rahat sağlayabilme, dik yürüme,tepkilerini daha rahat ve net ifade etme,suçluluk duygularından kurtulduğun için karşılaştığın olaylarda kendini suçlamama,sesin daha gür çıkması bu etkilerden bazilaridir..
Sf li olup çok fayda gören bir çok üyemiz oldu.Darisi başiniza..Tabii ki sabirla dinlemek şartiyla...

ehlirock 14-09-2007 12:06 PM

Hoşgeldin Canan;
Ozellikle Sf 'de telkinlerin etkisi sabırla dinleyenlerde oldukça fazladır...
Göz temasını daha rahat sağlayabilme, dik yürüme,tepkilerini daha rahat ve net ifade etme,suçluluk duygularından kurtulduğun için karşılaştığın olaylarda kendini suçlamama,sesin daha gür çıkması bu etkilerden bazilaridir..
Sf li olup çok fayda gören bir çok üyemiz oldu.Darisi başiniza..Tabii ki sabirla dinlemek şartiyla...
[/quote]
Hosbulduk atakan bey...
Ben bu telkınlerı dınlıyorum yaklasık 3 gun oldu ama daha hıc bır etkısını goremedım tam aksıne sankı kendımde gerıleme bıle gozluyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 PM.