Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güven Güçlendirici New Age (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/572-ego-guven-guclendirici-new-age.html)

Selii 14-05-2008 04:09 PM

Ynt: Ego Güven Güçlendirici New Age

ilginize çok teşekkür ederim.Linklerden nasıl indirilme yapıcağımı biliyorum y789 linkin altında şirketimiz tarafından yasaklandığını yazıyor...Hiçbirini indiremiyorum..Nasıl yapabiliriz teşekkür ederim şimdiden

MuminOKAN 14-05-2008 04:13 PM

Alıntı:

Selii Nickli Üyeden Alıntı
ilginize çok teşekkür ederim.Linklerden nasıl indirilme yapıcağımı biliyorum y789 linkin altında şirketimiz tarafından yasaklandığını yazıyor...Hiçbirini indiremiyorum..Nasıl yapabiliriz teşekkür ederim şimdiden

bu durumda yapılacak bişey yok. server bu duruma izin vermiyor. şirket bilgi işlemcisiyle görüşüp ana makineden indirmeye çalışmalısınız. bu durum da bilgi işlemcinin alakasına bağlı olarak değişir.
olmazsa evden indirmekten başka çare kalmıyor.

CeRvaNteS 25-05-2008 12:52 AM

öncelikle Herkese merhaba uğraştığınız ve emek verdiğiniz için ve ayrıca işi ticarete dökmediğiniz için canı gönülden teşekkür ederim..
çok güzel çalışmalarınız olmuş devamını diliyoru.. fakat birde bu telkinleri Keman eşliğinde yapsanız Örneğin Farid Farjad - robabeh jan vs.. kendi açımdan değilde seçtiğiniz müzikler beğenilmiş olur...umarım yanlış anlamamışsınızdır teşekkür ederim..sadece fikirdi :)

inn.dream 29-05-2008 01:01 AM

merhaba arkadaslar ben telkinli mp3 olayına ilk başlarda sahtekarlık gözüyle bakmıştım ama ücretsiz bölümlerininde olması aklımda acaba düşüncesini bıraktı yani bir soru işareti bunun üzerine uzm.psikolo bi abim var ona sordum abi ben sigarayı bırakmayı düşünüyorum böyle bir site buldum bana pek inandırıcı gelmedi die aldığım yanıt beni şoke etti tayfun abm kulakları çınlasın :) evet var öyle bişiy akif hatta ve hatta sıkı durun büyük textil firmaları reklam müziklerindede bu telkin olaını ele almışlar evet bu doğru (bende diyorum bizim hanıma neden para yetmiyo hahahaha reklamları yasaklamak lazım hehehe) neyse bunun üzerine kendi ihtiyacım olan mp3 leri indirdim ve tabiri caizse kullanım klavuzu inceledim ilk başta ego güçlendirme ve kendine güven sınıfındaki telkinleri dinlememizi daha sonraları dierlerini dinlememizi önermişler bende aynen dedikleri şekilde uyguladım sigarayı bırakma konulu telkini daha dinlemeye başlamadım ama ego ve kendine güven konusunda hakikaten iddaalı konsuyorum büyük etkisi oldu diyebiliyorum hissedebiliyorum yani değişikliği telkinlerinde bir kısmını bazen duyabiliyorum ama bence önemli değil önemli olan etkili olması ki ben bunu gördüm önümüzdeki hafta sigarayı bırakma konulu telkini dinlemeye başlıcam tabiki aynı anda kendine güven telkinini de ki sigara konusunda etkili olacağını düşünüyorum tahmin ediyorum büyük ölçüde başarılı olacağına inanıyorum inşallah sigarayı bıraktığım zamanda yine böyle uzun bir yorum siz değerli formdaş'larıma yazarım;) hepinize iyi telkinler :)

shamanic 29-05-2008 10:44 AM

merhabalar inn.dream..

ertelemeyi bırak telkininide listene alırsan hedeflerine daha rahat ulaşırsın.. super

sevgiler.. hismiley

bigci 29-05-2008 12:55 PM

ilk deneyimim olacak begenicegimi umuyorum

ecopirin 07-06-2008 01:22 PM

Merahabalar bu sitenini içeriğiçok etkileyiici bende yeni katıldım. Sormak isteğim bi soru var yanıtlarsanız sevinirim.
bu mp3leri dinlerken sözlü telkinleri nasıl kullanmamız gereikiyo acaba

KALAMITI 07-06-2008 02:26 PM

merhabalar
siteyi gerçekten çok beğendim fakat merak ettiğim bir şeyler var, scriptlerin ilk başta bazı etkileri olabildiğini okudum, baş ağrısı mide bulantısı gibi, ben 7 aylık hamileyim acaba bu süreçte herhangi bir olumsuz etki söz konusu olabilirmi? merak ediyorum... ::)

MagNetiC 07-06-2008 04:07 PM

Alıntı:

ecopirin Nickli Üyeden Alıntı
Merahabalar bu sitenini içeriğiçok etkileyiici bende yeni katıldım. Sormak isteğim bi soru var yanıtlarsanız sevinirim.
bu mp3leri dinlerken sözlü telkinleri nasıl kullanmamız gereikiyo acaba

sözlü telkinler sadece müziğin içinde ne gibi bi telkinvar,onu görmemiz için verilmiş,illa okumak gerekio die bişi yok.. yapmanız gereken sadece telkinli mp3leri dinlemek o kadar...
ilk sayfadan kullanım bilgilerini okursanız daha geniş bilgiler edinebilirsiniz........

kumkea 08-06-2008 01:11 AM

teşekkürler
ben site ile yeni tanıştım çok güzel şeyler var.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM.