![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar buralarda olan var mı.ben geldim ve çalışmayı yapıyorum.herbir konu üzerinde teker teker bu hafta çalışıcam,sıralandığı üzre aşağıda sevincli. Sevgili Tanrım,dışarıda kendini gösteren - Para biriktirememe, - Para kazanamama, - Parayı zor kazanma, - Parayı az kazanma, - Borç ödeyememe, - Parasal imkansızlık, - Parasal çaresizlik, - Maddi sıkıntı, - Parasal özgürlük korkusu - Zenginlik korkusu, - Parayı ya da zenginliği haketmeme inancımın,içimdeki zararlı hatıralardan,düşüncelerden kaynaklandığının bilincindeyim.Bunları içimde barındırdığım için Özür dilerim,Lütfen beni affet.. Şimdi seninde yardımın ve ışığınla bu zararlı düşünceler sıfıra dönüşsün ve herşey en güzel haliyle yşanmaya devam etsin. Seni seviyorum, Özür dilerim, Lütfen beni affet, Teşekkür ederim... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ışıkcım harikasın aynen yazdıklarına katılıyorum.yarın sabah istanbul yolcusuyum.yolculukta arına arına giderim artık.bir haftadaki gelişmeleri yazalım lütfen diğer arkadaşların katılımı da gerçekleşir belki.s45apkBir kaçgün katılamasam bile sürekli bu arınmayı yapacağımdan emin olun.sevgiyle kalın...O0 |
sevgilerkiss3 |
Nerede bu milleeett?... He he he, yoklama kaçaklarını tespite geldimmm!.. Ne o, nerede bu millet? Haydi hoop-arın kalkıyooorrr!... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ooo İsmira'cımda geldi Sudem'cimde geldi sende harikasın bu arada,teşekkürler.valla varlığınızla enerjim daha da yükseldi.sevgilerkiss3 |
Cevap: Nerede bu milleeett?... Alıntı:
|
Cevap: Nerede bu milleeett?... Arkadaşlar bir iki gündür yokum ama ben sürekli yapıyorum çalışmayı ...geçende demiştim benim arınmalarım kökten oluyor diye dünde anneannemi kaybettim..ağla2 |
Sevgiler |
Tüm arkadaşlar namına başsağlığı dilerim. Ben seansa başladım...Arınma seansından sonra serpil22 ye özelden taziyelerimizi sunmayı öneriyorum.. |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Aynı anda yazmışız İsmira,sitede sorun var çok yavaş.bende devam edeyim.gecede meditasyonla tamamlayım çalışmamı.herkese iyi geceler.kiss3 sevgiler. |
|
|
Cevap: Nerede bu milleeett?... Serpil abla başınız sağolsun çok üzüldüm. Alıntı:
|
Cevap: Alıntı:
Öte yandan çok teşekkür ederim, varlığınız ve katılımınız için. Toplu çalışmanın enerjisi farklı hissediliyor. Hepinize sevgiler... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Günaydın ismira bu hafta boyunca bolluk ve bereket ile ilğili arınmalarımız yapacagız diye biliyorum.Bende bu gün başladım.Prasızkalma korkusu ve peşinden gelenler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Günaydın Saime'ciğim, evet bu hafta para blokajlarımızdan arınıyoruz. Biz arındıkça yerine ilahi olan doluyor, bolluk bereketin bizim için en mükemmel tezahürlerini Yaradan sunuyor. Gelsin mucizelersevincli |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar taziyeleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Serpil Ablacım başın sagolsun allah kalanlara hayırlı uzun ömür versin |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Başın sağolsun Serpil abla , mekanı cennet olsun |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Merhaba arkadaşlar, Burası hoop-arın jeti. Para blokajlarından kalkıp zero limite olan yolculuğumuz saat 22.30'da başlayıp 23.00'a kadar sürecektir. Yolculuğumuz boyunca seyahat amacımız dışında akivitelere ara verilmesini rica ediyoruz. Güvenlik ve rotamızı etkileyecek her türlü iletişim aracının kapalı tutulması rica olunur. Mesaj yazılmıyor ve okunmuyor. Huşu içerisinde hoop-arına teslim olunarak konuya odaklı kalınıyor. Gözler açık veya kapalı olabilir... Yolculuğun sonunda deneyimleri paylaşabiliriz... Şimdi uçuşa geçmeden önce yolcu kontrolümüzü yapıyoruz. y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bugün benim dikkatim çok dağıldı?nedeni bilmiyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Merhaba İsmira, benim çalışmam bitti.gerçekten birlikte yapılınca o enerji farklı oluyor.herkeze teşekkürler arkadaşlar.sevgiler. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bu akşam kimse yokmu arkadaşlar |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben burdayım Cibelce.başlıyorum arınmaya. sevgiler herkese. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar ben de geldim.çok müthiş bir teknik, bir dileğim oldu, herkes yapmalı bence...12389O0 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sudem çok güzel bir haber.meyvelerini toplamaya başlıyoruz desene y789. ben bu sefer balkona çıktım yıldızlara bakarak "Ho'op arın" dım.:)çok rahatladım gerçekten yine. sevgiler arkadaşlar. |
|
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar arınma yaparken neler yapıyorsunuz. Ben doğru yolumu izliyorum biraz merak ediyorum bahsedermisiniz banada neler yaptığınızı. |
|
|
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sudem cim demekki aşağı yukarı doğru yapıyormuşum. Bende defterime yazdım bu cümleleri ve sürekli okudum. Bazen arada gözlerimi kapadım bu durumun tersini imgelemeye çalıştım. Sonra bildiğimiz dua yöntemleriyle avuçlarımı açarak dua ettim bu sözleri tekrarlıyarak. Birazda medidasyon yaptım. He birde mesala gündüz işte çalışırken aklıma bi sorunmu takıldı hemen küçük kağıtlardan bi tane alıyorum burdaki formatı kendi sorunuma uyarlıyarak yazıyorum arınma kutusuna atıyorum. Hehe ben birde arınma kutusuda yaptım. :)) |
|
|
Birde şu iki noktayı her defasında yapabilsem bir kez hissettim o çekimi çok şiddetli bir şekilde daha sonrakilerinde başarılı olamadım. Her gün bir kaç kez tekrarlıyorum. sizin yazılarınızı takip ediyorum anlamaya çalışıyorum. |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM. |