Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ışıkk 05-07-2009 10:26 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Arkadaşlar buralarda olan var mı.ben geldim ve çalışmayı yapıyorum.herbir konu üzerinde teker teker bu hafta çalışıcam,sıralandığı üzre aşağıda sevincli.
Sevgili Tanrım,dışarıda kendini gösteren
- Para biriktirememe,
- Para kazanamama,
- Parayı zor kazanma,
- Parayı az kazanma,
- Borç ödeyememe,
- Parasal imkansızlık,
- Parasal çaresizlik,
- Maddi sıkıntı,
- Parasal özgürlük korkusu
- Zenginlik korkusu,
- Parayı ya da zenginliği haketmeme inancımın,içimdeki zararlı hatıralardan,düşüncelerden kaynaklandığının bilincindeyim.Bunları içimde barındırdığım için Özür dilerim,Lütfen beni affet..
Şimdi seninde yardımın ve ışığınla bu zararlı düşünceler sıfıra dönüşsün ve herşey en güzel haliyle yşanmaya devam etsin.
Seni seviyorum,
Özür dilerim,
Lütfen beni affet,
Teşekkür ederim...

cibelce 05-07-2009 10:53 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469730)
Arkadaşlar buralarda olan var mı.ben geldim ve çalışmayı yapıyorum.herbir konu üzerinde teker teker bu hafta çalışıcam,sıralandığı üzre aşağıda sevincli.
Sevgili Tanrım,dışarıda kendini gösteren
- Para biriktirememe,
- Para kazanamama,
- Parayı zor kazanma,
- Parayı az kazanma,
- Borç ödeyememe,
- Parasal imkansızlık,
- Parasal çaresizlik,
- Maddi sıkıntı,
- Parasal özgürlük korkusu
- Zenginlik korkusu,
- Parayı ya da zenginliği haketmeme inancımın,içimdeki zararlı hatıralardan,düşüncelerden kaynaklandığının bilincindeyim.Bunları içimde barındırdığım için Özür dilerim,Lütfen beni affet..
Şimdi seninde yardımın ve ışığınla bu zararlı düşünceler sıfıra dönüşsün ve herşey en güzel haliyle yşanmaya devam etsin.
Seni seviyorum,
Özür dilerim,
Lütfen beni affet,
Teşekkür ederim...

ben burdayım ama sanırım başka kimse yok bugün

sudem8 05-07-2009 10:54 PM

ışıkcım harikasın aynen yazdıklarına katılıyorum.yarın sabah istanbul yolcusuyum.yolculukta arına arına giderim artık.bir haftadaki gelişmeleri yazalım lütfen diğer arkadaşların katılımı da gerçekleşir belki.s45apkBir kaçgün katılamasam bile sürekli bu arınmayı yapacağımdan emin olun.sevgiyle kalın...O0

ışıkk 05-07-2009 10:56 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469697)
sevgili ışık
Sen bence işlerin en hayırlısını bekliyorsun.

çook çok teşekkürler Cibelce sevincli.ne güzel söylemişsin.smileydance
sevgilerkiss3

ismira 05-07-2009 10:58 PM

Nerede bu milleeett?...

He he he, yoklama kaçaklarını tespite geldimmm!..

Ne o, nerede bu millet? Haydi hoop-arın kalkıyooorrr!...

ışıkk 05-07-2009 11:03 PM

ooo İsmira'cımda geldi Sudem'cimde geldi sende harikasın bu arada,teşekkürler.valla varlığınızla enerjim daha da yükseldi.sevgilerkiss3

sudem8 05-07-2009 11:03 PM

Cevap: Nerede bu milleeett?...

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469736)
He he he, yoklama kaçaklarını tespite geldimmm!..

Ne o, nerede bu millet? Haydi hoop-arın kalkıyooorrr!...

ismira hocaaammmben burdayıms45apk

serpil22 05-07-2009 11:07 PM

Arkadaşlar bir iki gündür yokum ama ben sürekli yapıyorum çalışmayı ...geçende demiştim benim arınmalarım kökten oluyor diye dünde anneannemi kaybettim..ağla2

cibelce 05-07-2009 11:11 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469735)
çook çok teşekkürler Cibelce sevincli.ne güzel söylemişsin.smileydance
sevgilerkiss3

Teşükkür benden Işıkçım, burda güzellikler için varız zaten öyle değilmi. Adı üstünde Ho' op daşanışma arınma Hattı. Hadi hayırlı arınmalar herkeze. Allah herkeze en güzelini nasip eder inşallah.

Sevgiler

ismira 05-07-2009 11:13 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469739)
Arkadaşlar bir iki gündür yokum ama ben sürekli yapıyorum çalışmayı ...geçende demiştim benim arınmalarım kökten oluyor diye dünde anneannemi kaybettim..ağla2

Tüm arkadaşlar namına başsağlığı dilerim.

Ben seansa başladım...Arınma seansından sonra serpil22 ye özelden taziyelerimizi sunmayı öneriyorum..

ışıkk 05-07-2009 11:14 PM

Alıntı:

Başın sağolsun Serpil'cim :(

ışıkk 05-07-2009 11:19 PM

Aynı anda yazmışız İsmira,sitede sorun var çok yavaş.bende devam edeyim.gecede meditasyonla tamamlayım çalışmamı.herkese iyi geceler.kiss3 sevgiler.

cibelce 05-07-2009 11:19 PM

Alıntı:

Başın sağolsun Serpil Allah sabır versin.

sudem8 05-07-2009 11:25 PM

Alıntı:

Başsağlığı diliyorum, Serpilcim..Allah sizlere ömür versin,çok üzüldüm.

duru79 05-07-2009 11:51 PM

Serpil abla başınız sağolsun çok üzüldüm.

Alıntı:

ismira 05-07-2009 11:57 PM

Cevap:

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469741)
Tüm arkadaşlar namına başsağlığı dilerim.

Ben seansa başladım...Arınma seansından sonra serpil22 ye özelden taziyelerimizi sunmayı öneriyorum..

Sevgili arkadaşlarım, hepiniz namına hareket ettiğim için özür dilerim. Çalışmanın bölünmemesi ve odağımızın kaymaması amacıyla müdahalede bulunmuş oldum. Çünkü teslimiyetle konuya odaklı çalışmalar etkili oluyor bence.

Öte yandan çok teşekkür ederim, varlığınız ve katılımınız için.
Toplu çalışmanın enerjisi farklı hissediliyor.

Hepinize sevgiler...

saime1 06-07-2009 09:58 AM

Günaydın ismira bu hafta boyunca bolluk ve bereket ile ilğili arınmalarımız yapacagız diye biliyorum.Bende bu gün başladım.Prasızkalma korkusu ve peşinden gelenler

ismira 06-07-2009 10:07 AM

Günaydın Saime'ciğim, evet bu hafta para blokajlarımızdan arınıyoruz. Biz arındıkça yerine ilahi olan doluyor, bolluk bereketin bizim için en mükemmel tezahürlerini Yaradan sunuyor. Gelsin mucizelersevincli

serpil22 06-07-2009 12:03 PM

Arkadaşlar taziyeleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız...

aysegul_tirtil 06-07-2009 12:09 PM

Serpil Ablacım başın sagolsun allah kalanlara hayırlı uzun ömür versin

Pamukk 06-07-2009 08:22 PM

Başın sağolsun Serpil abla , mekanı cennet olsun

ismira 06-07-2009 10:26 PM

Merhaba arkadaşlar,

Burası hoop-arın jeti. Para blokajlarından kalkıp zero limite olan yolculuğumuz saat 22.30'da başlayıp 23.00'a kadar sürecektir.

Yolculuğumuz boyunca seyahat amacımız dışında akivitelere ara verilmesini rica ediyoruz. Güvenlik ve rotamızı etkileyecek her türlü iletişim aracının kapalı tutulması rica olunur. Mesaj yazılmıyor ve okunmuyor. Huşu içerisinde hoop-arına teslim olunarak konuya odaklı kalınıyor. Gözler açık veya kapalı olabilir...

Yolculuğun sonunda deneyimleri paylaşabiliriz...

Şimdi uçuşa geçmeden önce yolcu kontrolümüzü yapıyoruz. y789

duru79 06-07-2009 10:59 PM

Bugün benim dikkatim çok dağıldı?nedeni bilmiyorum

ışıkk 06-07-2009 11:07 PM

Merhaba İsmira, benim çalışmam bitti.gerçekten birlikte yapılınca o enerji farklı oluyor.herkeze teşekkürler arkadaşlar.sevgiler.

cibelce 07-07-2009 10:05 PM

bu akşam kimse yokmu arkadaşlar

ışıkk 07-07-2009 10:09 PM

Ben burdayım Cibelce.başlıyorum arınmaya.
sevgiler herkese.

sudem8 07-07-2009 10:15 PM

arkadaşlar ben de geldim.çok müthiş bir teknik, bir dileğim oldu, herkes yapmalı bence...12389O0

ışıkk 07-07-2009 10:36 PM

Sudem çok güzel bir haber.meyvelerini toplamaya başlıyoruz desene y789.
ben bu sefer balkona çıktım yıldızlara bakarak "Ho'op arın" dım.:)çok rahatladım gerçekten yine.
sevgiler arkadaşlar.

cibelce 07-07-2009 11:04 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469954)
arkadaşlar ben de geldim.çok müthiş bir teknik, bir dileğim oldu, herkes yapmalı bence...12389O0

hayırlı olsun canım inşallah bundan sonra her dileğin kabul olur. Darısı bizim başımıza inşallah:)

sudem8 07-07-2009 11:05 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469956)
Sudem çok güzel bir haber.meyvelerini toplamaya başlıyoruz desene y789.
ben bu sefer balkona çıktım yıldızlara bakarak "Ho'op arın" dım.:)çok rahatladım gerçekten yine.
sevgiler arkadaşlar.

evet ışıkçım,darısı hepinizin başına...iyi ki varsınız iyi ki bu foruma girmişim bu tekniklerin hiçbirini 2 ay önce bilmiyordum.sadece kuantum düşünce tekniği ve imgeleme yapıyordum.şimdi hepsi birbirine pekişti.gerçi hepsi birbirine bağıntılı.oğlum bu durumdan çok memnun.iyi ki öğrenmişsin anne diyor.dün boğaza karşı hem çay içtik hem şükrettik.ona da bu konuları anlattım.sonuçlar onu da ilgilendirdiği için gayet mutlu...s45apk

cibelce 07-07-2009 11:07 PM

Arkadaşlar arınma yaparken neler yapıyorsunuz. Ben doğru yolumu izliyorum biraz merak ediyorum bahsedermisiniz banada neler yaptığınızı.

cibelce 07-07-2009 11:09 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469963)
evet ışıkçım,darısı hepinizin başına...iyi ki varsınız iyi ki bu foruma girmişim bu tekniklerin hiçbirini 2 ay önce bilmiyordum.sadece kuantum düşünce tekniği ve imgeleme yapıyordum.şimdi hepsi birbirine pekişti.gerçi hepsi birbirine bağıntılı.oğlum bu durumdan çok memnun.iyi ki öğrenmişsin anne diyor.dün boğaza karşı hem çay içtik hem şükrettik.ona da bu konuları anlattım.sonuçlar onu da ilgilendirdiği için gayet mutlu...s45apk

Ne güzel kaç yaşında oğlunuz. Benimde oğlum ilgileniyo bu konularla ama tabi onunkisi biraz daha farklı o pisişik olmak istiyo

sudem8 07-07-2009 11:15 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469964)
Arkadaşlar arınma yaparken neler yapıyorsunuz. Ben doğru yolumu izliyorum biraz merak ediyorum bahsedermisiniz banada neler yaptığınızı.

Cibelce'cim bu işin piri hocamız üstadımız İsmira'dır.onun yazdığı bir format vardı.ona kendi sorunumu yazıyorum.bir kağıda hazırladım.yola çıktım.otobüste dahi oluyor.o yazıyı birkaç kez okudum.daha sonra bu sorunumu düşünerek konsantre önemli sürekli lütfen beni affet,özür dilerim seni seviyorum.teşekkür ederim.tekrarladım.arada bir muavin arkadaş gelince kağıdı sakladım.kadın kağıda bakıp duruyor ne yapıyor böyle demesin diyesevinclihissetmek ve huşu içinde yapmak çok önemli aynı dua edrken kabul olacağını bilerek yaptığımız gibi..O0

sudem8 07-07-2009 11:21 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469965)
Ne güzel kaç yaşında oğlunuz. Benimde oğlum ilgileniyo bu konularla ama tabi onunkisi biraz daha farklı o pisişik olmak istiyo

sizin ki küçüktür,forumdaki arkadaşlar hepsi genç maşallah.benim oğlum 23 yaşında...fakat çok olumsuz düşünür her olayı.çekim gücünü çok güzel yapar birde baştan olumsuz bakmasa, daha çok istekleri gerçekleşecek..baştan mücadele eder ama sonunda olur.olumsuz düşüncelerini hep değiştiririm.sonunda ben haklı çıkarım.daha yolun başındayız hergeçen gün birşeyler öğreniyoruz.s45apk

cibelce 07-07-2009 11:23 PM

Sudem cim demekki aşağı yukarı doğru yapıyormuşum. Bende defterime yazdım bu cümleleri ve sürekli okudum. Bazen arada gözlerimi kapadım bu durumun tersini imgelemeye çalıştım. Sonra bildiğimiz dua yöntemleriyle avuçlarımı açarak dua ettim bu sözleri tekrarlıyarak. Birazda medidasyon yaptım. He birde mesala gündüz işte çalışırken aklıma bi sorunmu takıldı hemen küçük kağıtlardan bi tane alıyorum burdaki formatı kendi sorunuma uyarlıyarak yazıyorum arınma kutusuna atıyorum. Hehe ben birde arınma kutusuda yaptım. :))

cibelce 07-07-2009 11:29 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469969)
sizin ki küçüktür,forumdaki arkadaşlar hepsi genç maşallah.benim oğlum 23 yaşında...fakat çok olumsuz düşünür her olayı.çekim gücünü çok güzel yapar birde baştan olumsuz bakmasa, daha çok istekleri gerçekleşecek..baştan mücadele eder ama sonunda olur.olumsuz düşüncelerini hep değiştiririm.sonunda ben haklı çıkarım.daha yolun başındayız hergeçen gün birşeyler öğreniyoruz.s45apk

Evet çok haklısınız bende ona hep olumlu düşünmesi aşılamaya çalışıyorum. Ve ona ne kadar şanslı olduğunu söylüyorum her zaman. Keşke zamanında bizde çok erken yaşlarda olumlu düşünmeyi bilseydik. Aslında ben kuantum dan habersiz bir çok kez ufak tefek dileklerimin gerçekleştiğini çok net hatırlıyorum. Ama ne olduğunu nasıl olduğunun bilincinde değildim. dileğim gerçekleştikten bi hayli zaman sonra birden zihnimde bir ışık beliriyor aaa ben bunu falanca zaman kalbimden geçirmiştim (dilemiştim) böyle olsa ne güzel olur diye. 16 yaşında benim oğlumda.

sudem8 07-07-2009 11:31 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469970)
Sudem cim demekki aşağı yukarı doğru yapıyormuşum. Bende defterime yazdım bu cümleleri ve sürekli okudum. Bazen arada gözlerimi kapadım bu durumun tersini imgelemeye çalıştım. Sonra bildiğimiz dua yöntemleriyle avuçlarımı açarak dua ettim bu sözleri tekrarlıyarak. Birazda medidasyon yaptım. He birde mesala gündüz işte çalışırken aklıma bi sorunmu takıldı hemen küçük kağıtlardan bi tane alıyorum burdaki formatı kendi sorunuma uyarlıyarak yazıyorum arınma kutusuna atıyorum. Hehe ben birde arınma kutusuda yaptım. :))

tamam işte önemli olan hissedebilmek, gönülden istemek dualar, meditasyonlar hiç biri boşa gitmez.meditasyon yaparken de çok etkilenirim. tam olarak huşu içinde olunca hepsi etkili oluyor.kendinden de birşeyler katabilirsin içten gelen çok önemli... gerçekleşeceğinden emin olmak gerekiyor.Allah hepimizin dualarını çalışmalarını kabul etsin..hepimiz biran önce arınıp,O0 özümüze kavuşalım.

cibelce 07-07-2009 11:38 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469975)
tamam işte önemli olan hissedebilmek, gönülden istemek dualar, meditasyonlar hiç biri boşa gitmez.meditasyon yaparken de çok etkilenirim. tam olarak huşu içinde olunca hepsi etkili oluyor.kendinden de birşeyler katabilirsin içten gelen çok önemli... gerçekleşeceğinden emin olmak gerekiyor.Allah hepimizin dualarını çalışmalarını kabul etsin..hepimiz biran önce arınıp,O0 özümüze kavuşalım.

Amin Ablacım inşallah.

Birde şu iki noktayı her defasında yapabilsem bir kez hissettim o çekimi çok şiddetli bir şekilde daha sonrakilerinde başarılı olamadım. Her gün bir kaç kez tekrarlıyorum. sizin yazılarınızı takip ediyorum anlamaya çalışıyorum.

sudem8 08-07-2009 12:27 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469973)
Evet çok haklısınız bende ona hep olumlu düşünmesi aşılamaya çalışıyorum. Ve ona ne kadar şanslı olduğunu söylüyorum her zaman. Keşke zamanında bizde çok erken yaşlarda olumlu düşünmeyi bilseydik. Aslında ben kuantum dan habersiz bir çok kez ufak tefek dileklerimin gerçekleştiğini çok net hatırlıyorum. Ama ne olduğunu nasıl olduğunun bilincinde değildim. dileğim gerçekleştikten bi hayli zaman sonra birden zihnimde bir ışık beliriyor aaa ben bunu falanca zaman kalbimden geçirmiştim (dilemiştim) böyle olsa ne güzel olur diye. 16 yaşında benim oğlumda.

ooo maşallah sizin oğlunuz da delikanlı olmuş.bana çok kızardı küçükken hep umutla yaşıyorsun.hiç yorulmadın mı umut etmekten diyordu.şimdi ben ona diyorum.nasılmış?hepsi çıktı değil mi? haklısın anne iyi ki çaresiz bir anne olmadın hep güçlü oldun.aramızda ki diolog daha dün geçti yine..Allah'a inancınız mucizelere inancınız tam olunca, duaların ve bu tür çalışmaların gerçekleşmesine inancınız varsa imkansız diye birşey kalmıyor.yeter ki kendimizi aciz hissetmeyelim.

sudem8 08-07-2009 12:35 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469978)
Amin Ablacım inşallah.

Birde şu iki noktayı her defasında yapabilsem bir kez hissettim o çekimi çok şiddetli bir şekilde daha sonrakilerinde başarılı olamadım. Her gün bir kaç kez tekrarlıyorum. sizin yazılarınızı takip ediyorum anlamaya çalışıyorum.

olduysa mutlaka devamı gelir.geçenlerde benim hiç biri olmadı.bıraktım üzerine düşmedim.kendi ruh halimizde çok önemli.negatif olduğumuz halde sakın yapmamaya çalışın.çünkü o anda sağlıklı düşünemiyorsun.olmuyor.geçen avukat aracılığla alacağım vardı.avukat hanımı aradığımda anca temmuzda alırsınız dedi.çok saygı duyduğum ve güvendiğim bir bayan kaç senedir bana yardımcı oluyor.alacaklarım gelsin diye yapıyorum.geçen aydan beri olmuyor.kafamda hep temmuzda gelir sözü kulaklarımda nerden duydum o sözleri kazımışım resmen.bekliyorum artık bu ayın içinde gelecek.basit işlerle başlayın onlar hemen oluyor.s45apk

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM.