![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlarım merhabalar. şu sıralar işler yoğun, bu sebeple öğlen iş için istanbul dışındaydım. yemek arasında bir kafe bulup oturdum. bir yandan işlerimi halletmeye çalıştım bir yerden de konuyu aradım. resmi daireler açıldı bende bu sebeple acilen çıkmak zorunda kaldım, bu sebeple konuyu açamadım. ellerinize emeğinize klavyenize sağlık. az evvel geldim ofise mesajlarınız ve konuyu gördüm çok sevindim. bu enerji başdöndürücü :)sevincli |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Canım benim çok duygulandırdın beni Çok teşekkür ederim.Sözün bittiği yerdeyim. Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI yettim :) nooluyo yahu burada:) bi baştan okudum ama anlamadım.gerçi hopoopnoyu (yanlış yazdıysam affedin) da okumamıştım.hayırlı bir iş yapılıyor burada şüphem yok.biri bana en bastan ne olduğunu anlatabilirmi veya yolu gösterebilirmi?bende çalışmaya katılabilirim...??? |
sudemciğim, her konuda yapabilirsin, ama tek tek... Yani her birinde ayrı ayrı arınma sözkonusu. Bu akşam ise toplu bir çalışma olacağından, hepimiz tek konu -işsizlik- hakkında çalışacağız. Bu anlayışın temelinde, görerek, duyarak, yaşayarak, bir şekilde algımızdan geçen her sorundan sorumlu olduğumuz var. Dolayısıyla senin kendin ve yeğenin için dile getirdiğin problemler benim ve okuyan herkesin sorumluluk alanında olduğu için, kişisel olarak ben bu konularda arınma yapmayı planlıyorum... Ama bu gece işsizlikten arınacağız:) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Belki Bu Yazı İlk Etapta Kafasında Soru İşareti OLanları Aydınlatabilir... Alıntı:
|
Kitaplar bölümünde, zero limit başlığı altında açıklanan ho'oponopono yöntemi ile arınma çalışmaları yapacağız toplu bir şekilde... İstersen zero limit bölümüne bir göz at... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Canım benim gel msne anlatıcam ben sana Alıntı:
|
MüminOKAN hoşgeldin...956k |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar, çıkmam gerek, aquariel'e yardımcı olursunuz sanırım. Saat 22 de buradayım... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI saat 22 de bende varımk8908 |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI şimdi mesele şunun gibi; bir adam katil, ama bunu görmüş olmam benim sorumluluğum.ben kendi içimde bun iyileştirmiş olsam o katil benim hayatımda olmayacaktı...gibi mi? ee madem öyle şu kızın katilinin bulunması için yapalım?bugün yapılacak çalışma bir günlük mü?yarın o konuda çalışsak mesela? |
Hatta Bununla Alakalı Kitapta Çok Güzel Bir Örnek Vardı.. Aslında Yapılabilir.. Sonuçta O Katilin Yetişme Şartlarını İyicene İncelerseniz Tam Tamına Sorunlu Bir Kişilik.. Bilinçdışının En Derin Katmanına ( Ben Gölgeler Alemi Diyorum.. Temizliği O Bölge İçin Yapıyoruz Zaten.. ) Gömülmüş.. Tek Yapabileceğim Şey Arınmak Ve Doğru OLanın Gerçekleşmesini Sağlamak.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar çok güzel bir fikir bulmuşsunuz harikasınız ..Ben de varım 956k Bu yöntemi içinde sevgi oldugu için daha bir çok seviyorum :))) "Seni Seviyorum" demek çok güzel hissettiriyor,tabii duymak da :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bu koca forumda bu kadarmı toplanabildik lütfen 22 ye kadar 100 ü bulalım gayret arkadaşlar bu gece mutlaka çok güzel şeyler olacak bir bildiğim var hadiactionsmile |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Hemen defterime yazdım ve saatin 22:00 olmasını iple çekiyorum.bu büyük enerjinin ilk etapta bu konuyla alakalı olmasının benim için çok önemi var çünkü 3 yıldır iş aradığımı düşünürsek sigrt56 Hepinize şimdiden güzel enerjiniziçin teşekkürler dostlar.kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI hayat kadere inat çetereyi sen tut kaç kişi olduk :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI TopLam 17 Kişiyiz Şu Anda.. Eklenti : Tabi ki Mesaj Yazanları Söyledim Sadece.. Eminim Buraya Yazmayan Ama Gönülden Destekleyen Arkadaşlar OLacaktır.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI işim çıkmazsa kesin yapıcam ben de.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlarım ben hala çalışıyorum. saat 10 a yetişemeyebilirim, fakat yüksek benliğim çalışmayı yapacaktır. saygılar. sapkal89 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI biz iki kişiyiz, kardesim alez nick'li üyemiz.. oda iş arıyor :) vebiz bu akşam şu şekilde mi dua ediyoruz ; Ey Büyük Yaratıcım, Dışarıda Kendini Gösteren İŞSİZLİK Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni affet.. Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin.. Seni Seviyorum.. 'Daha Sonrasında İse 4 Kelimeyi Mantra Söylermiş Gibi Söylüyoruz. Ama SorumLuLuk kısmına özellikle dikkat ediyoruz. İşsizlik olmasındaki sorumluluğumuzu kabul ediyoruz. yada şöyle mi dua ediyoruz; "duru79, yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip, maddi manevi doyumla çalıştığı bir işinin olmasını seçiyor. Allah'ım(Siz nasıl hitap etmek isterseniz) seni seviyorum... benim içimde duru79 un tam da istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum ve sorumluluğu üzerime alıyorum. Bundan dolayı özür dilerim... Lütfen beni affet. Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... sorum var : her hangi duayı ediyorsak farketmez, bir kez mi tekrar edeceğiz? 12389bize laf anlatmasıda zor, diğilmi peacemaker :)) ) teşekkür ederim sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bir inat ettim şu an bütün tanıdık yakınlarımı topluyorum gelebilen gelecek en kötü ihtimal ben burada 13 kişi olurum çook üzüldüm 17 de içerde eşdost hadi 50 kişi olalım fena değil amma bu foruma göre bence bi fena hy789 |
|
Ben İki ÇaLışmayıda Yapacağım.. Duaları Birer Kez Edin Ama Diğer Sözcükleri Sık Sık Söylerseniz Çok Daha Güzel OLur.. Sizde Bir Huzur Hissedersiniz Çünkü Yaratıyla Konuşuyorsunuz O Sözcüklerle.. Ona Sevginizi Söylemek Ne Güzel DeğiL Mi ? :) Not : Bu Arada Emeği Geçen Herkese Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum.. %100 Eminm Çok Güzel Anlar Yaşayacağız Bu ÇaLışmayı Yaparken.. Enerjiyi Şimdiden Hissediyorum.. Tekrar Teşekkürler.. ;) |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI dua için ön hazırlık yapmalımıyız, herhangi bir şey önerirmisiniz çıkmadan önce ; teşekkür ederim sam; |
Bence Derin Nefesler Alarak Rahatlaryın Ve Arınmak İçin Konsantre OLun.. Hepsi Bu.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI her akşam yapabiliriz aslında.sonuçta dua ediyoruz ve katılabilen herkes katılır.belki bir konu üzerinde bir süre çalışıp sonra başka bir konuya geçebiliriz. Saman bir hazırlık yapacakmıyız a gelince sessiz bir yerde elimizi yıkayıp ağzımızı çalkalayıp, rahat olduğumuz bir pozisyonda bu duayı edebiliriz. ve bize laf anlatmak zor evet:) duru yu 20 dk sonunda bıktırdım:) şaka bir yana teşekkür ediyorum herkese.hoppono pono yu öğrenme zamanım gelmiş demekki :) bir de işe doğru yazılışını öğrenmekle başlayacağım.son13 dk.hazırlık zamanı ;) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI artık herkes hazırdır biiz 9 olduk hadi kolay gelsiiinsapkal89 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Bak hala bıktırdı diyor ağla2 bıkmadım canım bensenden bıkarmıyım hiç aşk olsun..şaka yapmıştım 956k Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar bende geldim |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar 11 de değilmiydi? ecem 18 de katılıyor |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Bende 11 diye biliyorum serpil ablacım.. demek ki kimimiz saat 10 kimimiz 11 biliyor Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI 10 da değil miydi şimdi yaptım ben |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI İşte geldim, burdayım...s456 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI y789saat 10 değilmiydi arkadaşlar ben de yaptım hemde iki noktalısından |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar Bence Pek Farketmez.. Enerji Bildiğiniz Üzere Yok Edilemez.. Saat 11'de Yapılanlardan Çıkan Enerjilerde Bizimkilere Katılır .. :) Sonuçta Gene Bilinçaltımızdaki Hatıraları Sıfırlıyoruz Kaybedilen Birşey Yok Bence.. ;) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ahahahaa organizasyonu yapan arkadaslarım saat kaç demiştik? |
Ne diyoruz hergün belirli bir saat belirleyip yapalımmı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 PM. |