Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ismira 29-06-2009 11:22 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Yanımıza hoş geldin fk35, İzmirliler çoğalıyor...

Hoop-arın çalışması reikiyle paralel, birlikte uygulandığında çok harika deneyimler yaşanıyor... İkisi de sevgiyle sorunun nedenini şifalandırıyor. Bir farkla, reiki 1 seviyesindeyken de kullanılabiliyor hoop-arın...

Yarın programım erken biterse, belirttiğin adresten katılırım çalışmaya, bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Sevgiler.

ışıkk 30-06-2009 01:47 AM

İsmira'cım topraklama olayını yapmıyorum ama kesin yapmam lazım.çünkü böyle olcak gibi değil girlhaha.
Serpil'cim valla hem okuyorum hem gülüyorum,çünkü aklıma vukuatlarım geliyor.:)yalnız değilmişim bu konuda burda.ama duymuştum zaten bu enerjiden ileri geliyor diye.ama hiç başıma bu elektrik faturası olayı gelmedi.aman ha deyim terli345.çok ilginç olan iki vukuatım:tüm gün beni kahreden 100 kere kurmama rağmen çalışmayan modemimi, arkadaşım gelip sadece benim yaptığım işlemin aynısını bir kere yapmasıyla modem tak çalıştı.y789.inanılır gibi değildi çünkü daha 2 dk olmadı ben aynı hareketi yapmıştım.hıı modem fişini bu kez arkadaşım taktıgirlhaha.ikincisi,elimde patlayan tost makinesini tamirciye götürdüm,taktı çalıştı,bu sağlam dedi girlhaha.gece lambamı söylemeyim bile.
Sudem'e katılıyorumgirlhaha

Seni seviyorum.
Özür Dilerim.
Lütfen beni affet.
Teşekkür ederim.

saman 02-07-2009 10:27 AM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468612)
iş arayan arkadaşlarımız, aradıklarını bulduklarını buradan bize müjdelediklerinde sevinclisevincli

müjdeee !! http://i43.tinypic.com/35id2xd.gif

ben işsizlik sorunu için dua ederken 'kardeşlerim alez ve esse'nin işsizlik sorunu......'' diye dua etmiş sonra ikisinide kalbime koyup , duamı 4 sihirli cümlemiz ile sürdürdürmüştüm,, hergün :).. Alezin bir çalışma hayatı var şu ara çalışmıyor.. Esse hiç çalışmadı, pek çalışmayada niyet etmemişti ama ailecek aklımızdan 'oda bir işe girse'' diye geçirirdik ve ne oldu biliyormusunuz!!!! esse kardeşim işe girdi !!,sevincli, hemde 1 günde hiç aklımızda yokken ,tam ona uygun süpper bir iş .. çok çok sevinçliyim inanamassınız,, Alez'de çok sevindi ve ben aslında Alezin işe kolayca girmesine engel olan en büyük blokajdan arındığını düşünüyorum,, şimdi sıra Alez'de sevinclisevincli
hepinize, hepinize, bütüne teşekkür ederim, burada olduğunuz ve paylaştığınız herşey için teşekkür ederim,, daha size buradan çoook müjde vereceğim ben anlaşılan http://i43.tinypic.com/149zgqu.gif

sevgilerimle;
samanhttp://i44.tinypic.com/xmkigk.jpg

naz78 02-07-2009 10:48 AM

bende iş istiyorum benimde buraya dahilim listeye ekleyin herkezin işsizlik sorunu bitsin inş dualarımız kabul olsun amin seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim 96kl

ışıkk 02-07-2009 10:53 AM

Mükemmel bir haber Saman,gerçekten çok sevindim.Benimde bir arkadaşım geldi geçen gün,o da iş arıyordu ,o gece ona ho'op arın yaptım ve bir hafta içinde işe girdi.gerçekten çok güzel haberler geliyor.

MuminOKAN 02-07-2009 10:57 AM

arkadaşlarım çok harika haberler veriyorsunuz. mutluluk verici. bu tatlı haberlerin devamını diliyorum.

ismira 02-07-2009 11:16 AM

Saman'cığım, Işıkk'cığım, verdiğiniz haberler harika!sevincli956kgulensmiley

Devamını umuyorum en kısa sürelerde...alk78

ismira 02-07-2009 11:23 AM

Şimdi benim yaşadığım bir durumu paylaşmak istiyorum sizinle. Bunu günlüğümde paylaştım, ama buraya da aktarıyorum:

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469300)
Ta ta ta taaaa!... İyi haber!...

Allah'ım sana şükürler olsun. Seni seviyorum. Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

Sevgili melekler teşekkür ederim, yardımlarınız için...

Arkadaşımın beynindeki metastas bir tek kitle ile sınırlı, başka yerde yok... Operasyonla temizlenebilir... (12389 Operasyona bile gerek kalmayabilir aslında, yeterince arınırsak, değil mi?)

Veee...

Kitlenin büyüklüğü;

Dün 2 cm (mr sonucu) ikeeenn...

Bugün 0.9 cm!.. ooo67

Pet sonucu ve hata yok... Ne büyüksün Allah'ım! Şükürler olsun.

Arkadaşım şaşkınlık ve sevinçle aradı, "mucizeler oluyor!" diye durumu bildirdi. Bu nasıl oluyor? Her ne yapıyorsan devam et diye gülüyor. Ben de dedim ki "Devam ediyorum zaten reiki ve hoop-arın'la, ama ameliyattan önce tekrar baktırma şansımız var mı? Beyin bu, boşuna açmasınlar. Açıp bakıp bir şey bulamadık, kitle mitle yokmuş demesinler!..khkh56 "

Bunun öncesi de günlüğümde (SÖZ'den...ÖZ'e...)

duru79 02-07-2009 11:23 AM

Ne güzel haberler bunlar :))Süper...

Saman kardeşine,Işık arkadaşına çok sevindim.Darısı diğer işsizlere..

ismira 02-07-2009 11:52 AM

Şükürler olsun...

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469303)
Burada kişi olarak kendime atfedeceğim bir meziyet değil, Yaratan'a ait bir yüce onarım söz konusu. Tüm övgüler ve şükürler O'nadır.

Saniyede bilincimizden geçen 15 bitlik veriye karşılık, bilinçaltında işlenen 15 milyon bitlik verilerin toplamı karşısında bizler insan olarak aciz kalmış olabiliriz. Ama Yüce Yaratan için bunların sıfırlanması an meselesi. İyi ki bu hoop-arın yöntemini keşfettim.

Bugün MüminOKAN'ın paylaştığı "Işık Hızı Aşıldı" yazısındaki bilimsel araştırma sonucu da, şimdiye kadar bilinenin aksine, sonuçların nedenlerden önce ortaya çıktığı yönünde. O halde çok iyi yoldayız. Hoop-arın ve reiki ile sorunların nedenlerini şifalanması dileğiyle çalıştığımızda çok hızlı sonuçlar alabiliriz demektir...

saman 02-07-2009 11:54 AM

herşeyin başı sağlık sevgili ismira,, ben duanın gücüne inanıyorum, hele hep beraber olunca başka başka dileklerimiz bile olsa iyilik ve hayır için bir araya gelişimiz, kendimizin yanında, hayatımızda olanlar içinde sorumluluk hissetmemiz kapıları birer birer açıyor artık,,

mucize bekleyin, insanın sınırı hayal ettiği kadardır, bunu herzaman hatırlayın,,

hepiniz için, hepimiz için arınmaya devam :)
sevgilerimle,
http://i40.tinypic.com/vfb7nc.gif

saime1 02-07-2009 11:59 AM

FK35 ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM KATILIMIN VE DUAN İÇİN SAĞOL VAR OL

Water_Nymph 02-07-2009 02:02 PM

arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum tam olarak nasıl bir çalışma yapıyorsunuz? birde reiki 1 seviyesinde mi olmak gerekiyor reiki nasıl yapılır bilmiyorum da sad456

serpil22 03-07-2009 12:54 AM

sevinclisevinclisevincliarkadaşlar harika haberler bunlar çok mutlu oldum partysmileypartysmiley

nidanem 03-07-2009 09:25 AM

arkadaşlar bende hep takip ediyorum sizleri ama yazma fırsatım olmuyor hergün her yazılanı okuyorum ve güzel haberler alıyorum. başarılı olanları isteklerine kavuşanları kutluyorum çok sevindim sizin adınıza. sıra bizde inşallah bizlerde tamda istediğimiz gibi bir işe sahip olacağız. ben ve kardeşimde her akşam yapıyoruz. güzel haberleri vermek için sabırsızlanıyoruz. sevgiyle kalın.

TR-ance 03-07-2009 10:19 AM

Selam..

Bir Süredir Foruma Giriş Yapamıyordum .. Sanırsam Teknik Bir Ağrıza Vardı.. Neyse Çokta Önemli DeğiL Şu Anda Girebiliyorum Nasıl OLsa .. :) Şu An Gerçekten Kendimi Çok Ama Çok İyi Hissettim Arkadaşlar.. Haberleriniz Gerçekten Çok Güzel.. İçimizde Düzensiz Bir Şekilde Gezinen Hatıraları Bir Bir Dize Getiriyoruz .. ( Tabi ki Allah'ın Yardımıyla.. ) Çünkü Gerçekten Bu Konuda Aciz Sayılırız.. Milyonlarca Belki Milyarlarca Bayt Veri Var İçimizde.. Bunlardan Hangisinin İyi , Hangisinin Kötü OLduğunu Bilemiyoruz.. Belki de Hiç Bilemeyeceğiz.. Bunu Yalnızca Yüce Yaradan Bilir.. Bu İşin Anahtarı Teslimiyet.. Emin OLun Siz Teslim OLarak Arındığınız Zaman Cennetin Kapıları Size Açılmaya Başlayacak.. Sizlere İyi Arınmalar Dilerim.. :)

Sevgiyle KaLın..

nidanem 03-07-2009 10:34 AM

arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum. ben bu arınmayı yapmaya başladığımda bugüne kadar beni metaller ve sudan elektrik çarpıyo:)) özellikle elimi yıkamak için suyu açtığımda çok feci şekilde elektrik alıyorum. sebebi ne olabilir? :)

ismira 03-07-2009 10:59 AM

Alıntı:

Water_Nymph Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469407)
arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum tam olarak nasıl bir çalışma yapıyorsunuz? birde reiki 1 seviyesinde mi olmak gerekiyor reiki nasıl yapılır bilmiyorum da sad456

Merhaba su perisi, hoop-arın yapmak için reiki gerekmiyor, tek başına hoop-arın yeterli. Ancak Reiki veya başka enerjilerle çalışanlar birleştirebilir.

fk35 03-07-2009 11:08 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469395)
Şimdi benim yaşadığım bir durumu paylaşmak istiyorum sizinle. Bunu günlüğümde paylaştım, ama buraya da aktarıyorum:

Bunun öncesi de günlüğümde (SÖZ'den...ÖZ'e...)

Arkadaşın için çok sevindim. Geçmiş olsun.
Kitlenin tamamen yok olmasını diliyorum.

Seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim.

ismira 03-07-2009 11:17 AM

Alıntı:

nidanem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469436)
arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum. ben bu arınmayı yapmaya başladığımda bugüne kadar beni metaller ve sudan elektrik çarpıyo:)) özellikle elimi yıkamak için suyu açtığımda çok feci şekilde elektrik alıyorum. sebebi ne olabilir? :)

Bu olağan bir sonuç nidanem Hoop-arın la çalışırken, diğer pek çok yöntemde olduğu gibi, enerji frekansımızda değişimler oluyor. Çünkü arındığımız konuların bizdeki enerjileri değişiyor. Bir de Yaratan'a bağlanıyoruz, yüksek bir enerji alanına yani. O yüzden topraklanma yapabilirsin. Topraklanma konusunda sitede bilgiler bulabilirsin. Ama en basiti sıklıkla toprağa basıp negatif veya fazla enerjinin ayaklarının altından akıp yerin derinliklerine gittiğini imgelemek. Ellerini tuzlu suyla yıkamak da elektriği dağıtır.

Bir diğer konu arkadaşlar, bol su içmek. Bunu söylemek aklımdaydı, hep kaldı. Lütfen bol bol su içelim. En iyi antioksidan olduğu gibi, beden enerjimizdeki en iyi temizleyici de...

Belgin ∞ 03-07-2009 11:21 AM

Alıntı:

nidanem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469436)

Bu tarz spritüel çalışmalarda vücutta mevcut olan enerji açığa çıkar isteklerimizi, dileklerimizi tezahür ettirebilmek ve arınabilmek için. Dileklerinizi olması için çok fazla içinizde tutuyorsanız, onlara sarılıyorsanız daha açığı serbest bırakmıyorsanız enerji vücutta hapis kalır ve bu da elektirik çarpması, bazı elektrikli aletlerin elinize aldığınızda bozulması gibi etkiler ortaya çıkarır, olağandır.

Bunun için topraklanma çalışması, yaz mevsiminde olduğumuz için denize girme ya da tuzlu su duşu iyi gelecektir. Topraklanma çalışması için ayaklarınızdan, ya da kök çakranızdan imajinasyonla kök dalları çıkarıp toprağa salmak, bağlamak ve topraklanmaya niyet etmek fazladan açığa çıkmış enerjinizi dengeleyecektir.

Sevgiler.

Belgin ∞ 03-07-2009 11:24 AM

İsmira'cım seninle aynı anda yazmışız y789 Teşekkür ederim verdiğin bilgi için kiss3

ismira 03-07-2009 11:56 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469446)
İsmira'cım seninle aynı anda yazmışız y789 Teşekkür ederim verdiğin bilgi için

Eh, bu kadar olur!.. Yazarken buna redflowers cevap verir diye düşünüyordumy789

Ben teşekkür ederim güzel açıklaman içinkiss3

nidanem 03-07-2009 12:04 PM

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. bugünden itibaren topraklanma çalışması yapmalıyım artık. çarpılmaktan kurtulayım:))

sudem8 03-07-2009 02:19 PM

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ben de niye böyle olmuyor diye hayıflanıyordum..benim arınma acaba iişe yaramıyor mu diye üzülüyordum..elektriklenme olmuyor..tuhaflık var derken imdadıma yetiştiniz.bende sürekli doğayla başbaşa olma ihtiyacı duyuyorum..yürüyüşe çıkıyorum..gökyüzüne bakınca çok rahatlıyorum..hele iki nokta çalışması yaptıysam o gün mutlaka kendimi açık havaya atıp yürüyorum..tekrar teşekkürler verdiğiniz bilgiler için...

peacemaker 03-07-2009 03:13 PM

arkadaslar konuya uzak kalıyorum.sevgisai

Water_Nymph 04-07-2009 12:45 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469441)
Merhaba su perisi, hoop-arın yapmak için reiki gerekmiyor, tek başına hoop-arın yeterli. Ancak Reiki veya başka enerjilerle çalışanlar birleştirebilir.

cok tesekkürler cvp için ismira actionsmile

bu arada elektrikle ilgili problemi olan arkadaslara nacizane bir önerim var; ametist ve pembe kuvars taslarını üzerinizde tasırsanız cok faydasını görürsünüz iki tasında vucuttaki negatif enerji yükünü cekme özelligi var hatta kuvars bu negatif enerji yükünü pozitife dönüştürür. belli bir süre kullandıktan sonra taslarınızı topraga yada tuzlu suya bırakırsanız bir geceligine enerji nötrlenir ve yeniden tasımaya baslayabilirsiniz. her enerjiden etkilendikleri için sizden baska kimse dokunmamalı taslarınıza birde almayı düşününen olursa mutlaka aldıgnızda eve gelince taslardaki enerjiyi nötrleyip oyle takmaya baslayın sizden önce kaç kişinin enerjisi ile temas ettgini bilemeyecegimiz için .... hepinize kucak dolusu sevgileractionsmile

ışıkk 04-07-2009 01:18 AM

Olmadı şimdi,bir hayatım değişti üyesi olarak bu kadarda yol almışken negatif enerji yakıştırmasını kabul edemem smil56 şaka bir tarafa ben bunun pozitif enerji olduğuna inanıyorum.birde bunu bizzat kullandığım için olumlu anlamda yani (iki noktada bağ kurma,ağrımı dindirme vs.) ellerim normalinden daha sıcak olabiliyor zaman zaman ve uyuşmuş.genelde de huşu içindeyken bozarım bişeyleriO0

Neyse arkadaşlar hoop'arınımımızın sonuçlarını alıyoruz ya gerçekten çok sevindirici.o bahsettiğim arkadaşım çok ümütsüzdi.o gün dert yandı.o işe girdiği şirkette çok ağırdan alır aslında biliyorum.ama bir hafta içinde sonuçlandı şimdi gidiyor işe.sevinclisevincli

sudem8 04-07-2009 01:24 AM

çok sevindim ışıkcım...arınmaya devam o zaman güzel sonuçlar aldıkça mutlu oluyoruz..darısı diğer arkadaşlarımıza..

ismira 04-07-2009 09:51 AM

Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469476)
arkadaslar konuya uzak kalıyorum.sevgisai

Ben kişisel olarak 'sevgisizlik' konusunda çalışmıyorum. Varlığın özünün sevgiden oluştuğuna, onun hep var olduğuna, sadece farklı formlarda deneyimlendiğine inanıyorum. Dolayısıyla kavram olarak 'sevgisizlik' bana uygun gelmiyor.

İkincisi, hoop-arınla sorunları Yaradan'a teslim ederken 'Seni seviyorum' la sevgi frekansına bağlanıyoruz ve arınma, sorunun nedenlerinin silinip yerine sevginin yerleşmesi şeklinde gerçekleşiyor. Yani sistem sevgi enerjisiyle işlemekte zaten.

Üçüncüsü, kişisel gözlemim somut durumlar üzerinden gitmenin daha hızlı sonuç verdiği yönünde. Bunun da nedeni, somut durumların hedef odaklılık sağlaması sanırım. Bunun yanısıra sonuçların ölçülebilir -ya da gözlenebilir- oluşu da motivasyonu arttırıyor.

Ben işsizlikle devam ettim geçen hafta. Bir kaç gündür de kanser konusunda çalışıyorum.

Bu hafta bolluk bereket enerjisinin sembolü olan 'para' konusunda çalışmayı öneriyorum. Herkesin kendisi veya çevresiyle ilişkilendirebileceği konulardan biri. Bunun için kalıbımızın içinde 'dışarıda kendini gösteren sorun' olarak kullanılacak alt başlıklar herkesin kendine uygun bulduğu şekilde çeşitlenebilir. Örneğin;

Yüce Tanrı'm seni seviyorum. Dışarıda 'parasızlık korkusu' olarak kendini gösteren duruma yol açan şeyin içimdeki hatıralar olduğunu biliyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tümü ŞİMDİ sıfırlansın. Teşekkür ederim.

gibi bir kalıbımız var diyelim. Bu kalıpta '....' içindeki kısma parasızlık korkusu yerine şunlar konulabilir:

- Para biriktirememe,
- Para kazanamama,
- Parayı zor kazanma,
- Parayı az kazanma,
- Borç ödeyememe,
- Parasal imkansızlık,
- Parasal çaresizlik,
- Maddi sıkıntı,
- Parasal özgürlük korkusu (Pozitif görünen durumla ilgili korkularımız da olabilir)
- Zenginlik korkusu,
- Parayı ya da zenginliği haketmeme inancı...

Başka şekilde de düzenlenebilir. 'Yoksulluk bilinci' veya 'bolluk bilincinde tıkanıklık' gibi ifadeler de seçilebilir. Ancak soyut kavramlardansa somutta deneyimlenen durumlardan hareket etmekten yana fikrim, yukarıda da belirttiğim gibi.

Bu bir öneri. Başka öneriler de olabilir. Buna göre değerlendirelim ve kararlaştıralım derim.

Sevgili arkadaşlarım, ilk haftanın heyecanı ve yüksek katılımlı çalışmalarla blokajları aşabileceğimize inanıyorum. Haydi karar verelim...Herkesi bekliyorum...

saime1 04-07-2009 11:38 AM

Ben katılıma hazırım.ZERO LİMİT adlı kitabı aldım bitirmek üzereyim. Bu haftaki konumuz bolluk bilincine kavuşmak olsun dualarımızı buna göre yapalım.İster hep aynı saate yapalım istersek saat kavramı koymadan bütün hafta buna çalışalım.Eminim bu konu ile ilğili blokajlarımız çoktur.Temizledikçe alttan yenileri çıkar. Başarılar katılan herkese

duru79 04-07-2009 11:57 AM

İsmira'cım bence de parasızlık korkusu üzerine çalışalım...Diğer arkadaşlar ne düşünüyor?

saime1 04-07-2009 12:05 PM

Düşündüm parayala ilğili endişem ya parasız kalırsam vet parasız kalma korkusu önceliğimiz olsun

sudem8 04-07-2009 12:27 PM

ismiracım çok iyi düşünmüşsün.malum şu an herkesin sorunu benim sorunuma da çare bulursun umarım.alacaklarını alamamak.avukat aracıliğıyla icrayla almak,ya da alamamak...tahminim parayı hakedememe korkusu benim ki.senin yazıyı okuyunca anladım.kuantumda sadece para olarak ele almayın diyorlar.parayla alabileceğin yeni bir ev araba olarak isteyin diyolar..bu konuyu açtığın için teşekkürler.skan67

ışıkk 04-07-2009 01:08 PM

İsmira süpersin.kesinlikle harika bir fikir.para,bolluk ve bereket konusunun alt bileşenleri oldukça fazla çünkü.bu konu arınma konusunda çok önemli.mesela,aileden gelen ve bize küçüklükten beri aşılanmış para konusundaki fikirler,çocuklukta geçim darlığı çekilmesinin yarattığı bilinçaltındaki kalıplar,ya da taa atalarımızdan gelen durumlar..tam arınılması gereken durumlar yani.
Bu akşam başlıyoruz değil mi?sevincli

ismira 05-07-2009 09:52 AM

Sevgili arkadaşlarım, özür dilerim. Dün dışarıdaydım, gelemedim yanınıza. Konu seçiminin isabetli olduğuna sevindim.

Ben dün başlamıştım hemen çalışmaya, sizlerin de başladığını umuyorum. Az sonra birkaç günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. Fırsat bulursam girerim internete. Ama girmemişsem de bilin ki saat 22'lerde toplu hoop-arın niyetinde çalışacağım. Lütfen sizler katılımınızı buradan gerçekleştirin ki, enerjimiz ve motivasyonumuz artsın. Konumuz belli, para blokajlarımızdan arınacağız.

Hepinize sevgiler...

cibelce 05-07-2009 11:38 AM

Bencede kesinlikle isabetli bir konu seçtin ismiracım. 1,5 yıldır işim olduğu halde parasızlık çekiyorum. Eminimki burdaki birçok kişinin en başlıca sorunlardan biri bu. Herkezin bolluk bilincine ihtiyacı var.

Yüce Tanrı'm seni seviyorum. Dışarıda
- Para biriktirememe,
- Para kazanamama,
- Parayı zor kazanma,
- Parayı az kazanma,
- Borç ödeyememe,
- Parasal imkansızlık,
- Parasal çaresizlik,
- Maddi sıkıntı,
- Parasal özgürlük korkusu
- Zenginlik korkusu,
- Parayı ya da zenginliği haketmeme inancı..
'parasızlık korkusu' olarak kendini gösteren duruma yol açan şeyin içimdeki hatıralar olduğunu biliyorum. Özür dilerim. Lütfen beni affet ki, bu hatıraların tümü ŞİMDİ sıfırlansın. Teşekkür ederim.

cibelce 05-07-2009 11:48 AM

Bu arada ismiracım sen gerçekten süpersin sezgilerin çok güçlü. Geçtiğimiz günlerde bununla ilgili bi yazmıştım buraya ve sitede sorun vardı sanırım yazdığım gitmemişti. Şimdi burda para ve bolluk bilinciyle ilgili konu başlatınca acaba benim yazdığım gitmişmi diye bir iki sayfa geri döndüm gitmemiş. ve şimdi sen bu konuyla ilgili çalışmayı öneriyosun. çok harika yaa. Artık daha fazla inanmaya başladım. Ve yine inanıyorum bu çalışmadan sonra burda çalışan arkadaşların bollukla ve bereketle ilgili sorunları bitecek.

sevgiyle kalın

ışıkk 05-07-2009 01:59 PM

Kendimle ilgili haber veremesemde agl34 bizim komşuyla ilgili bir sevindirici haber vericem arkadaşlar.kendisi işten çıkarılmıştı aylar önce,evli ve çocuğu var,ayrıca kirada oturuyor.şimdi iş bulmuş biraz önce haberini aldımsevincliblissy
bizim çevredekilerin haberleri bir bir geliyor.çok sevindirici.sevincli
Bu akşam başlıyorum sizinleyim bolluk çalışmasında.
sevgiler hepinizeactionsmile

cibelce 05-07-2009 03:10 PM

sevgili ışık
Sen bence işlerin en hayırlısını bekliyorsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 PM.