![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Hak şerleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Arif onu seyreyler; Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler... Kalbin O'na berk eyle Tedbirini terk eyle Takdirini derk eyle; Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler. Bir işi murâd etme Olduysa inâd etme Hak’dandır o reddetme; Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler. Hakk'ın olacak işler Boştur gâm-u teşvişler Ol hikmetini işler; Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler. Deme şu niçin şöyle Bak sonuna sabr eyle Yerincedir ol öyle; Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ah şu kadın milleti!... Nerede olsa muhabbeti koyultmayı, konuyu dağıtmayı(!) nasıl biliriz, hem de sayfalar boyu...khkh56 Canlarım benim, muhabbetler arasından algıladığım olumlu enerjiler ve bugünlerde peş peşe gelen olumlu haberler öyle heyecan verici ki... Sevgili cibelce, hoop-arını hayatına geçiriş biçimin çok güzel, hele de arınma kutusu hiç aklıma gelmemişti, çok hoş fikir. O kutuya attıklarınla ilgili gelişmeleri de paylaşırsın umarım. Sudemciğim teveccühte bulunmuş, ancak üstadlık pirlik söz konusu değil benim için. Ben de bu yolun naçizane yolcusuyum sadece. Teslimiyet, tövbe, istiğfar ve şükrün en yalın, en doğrudan, bir o kadar da etkili formülü hoop-arın bence.Kısa, öz...Şükürler olsun ki arınma niyetimin karşılığı olarak bu yol açıldı, yolumda da bu sitenin güzel insanları... Bu aralar akşamları müsait olup giremiyorum foruma. Ama çalışmalarım devam ediyor. Gün içerisinde anlık durumlarla ilgili olarak sihirli dörtlüyü kullanmak sonuç verdiği gibi, Sudem'in de bahsettiği gibi huşu içinde teslimiyetle çalışmayı yapmak, hissetmek ve farkındalık güçlü etki yapıyor. İnanıyorum ki hayatımdeğişti hava üssünden kalkan uçaklardan seçtiğimiz hoop-arın jeti, süper hızla bizi huzura götürüyor... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Çok haklısın Sevgili ismira kitabı almamıştım "Aman boşver işte herkes açıklıyor" diyordum yapıyordum ama hissetmeden yapmak var yüreğinde kalbinde O buyuk sevgiliyi hissetmek var..Çok önemli..Yaradanıma şükürler olsun ki bizlerin karşına böyle bir site çıkardı.Kitabı okuyorum hepsi bitmedi ama dün okumaya başladığımdan beri O yüce sevgiyi hissetmek her an-ım için gerçekten şükretmenin önemini farkettirdi en azından bana şimdilik diyorum.Bakalım An lar çoğaldıkça daha ne güzellikler yaşayacağım bugun yukarıda cibelcenin alıntıladığı yazıyı bulup okumak vardı aklımda sadece aklımda sürekli "Mevlam ne eylerse güzel eyler" kısmı kalmıştı yanlış hatırlmıyorsam Yunus Emre diye biliyordum ama şimdi baktımda İbrahim Hakkı Erzurumî 'ye aitmiş.Allah razı olsun cümlenizden!! Ama sabah sabah karşımdaydı işte tümü çok ilginç dimi :) Şükürler olsun.Karşıma getirene! |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet, ihtiyaç duyduğumuz bilgi, hazır olduğumuzda bir şekilde bize ulaşıyor. Benim de bilimsel tarafını için için sorgulayan bir yanım var. Geçenlerde pat diye karşıma sevgili MüminOKAN'ın alıntıladığı bir yazı çıktı, 'Işık Yılı Aşıldı' diye. Nedenler daha sahaya girmeden sonuçların tezahür ettiğini kanıtlar nitelikte. Buna göre yorumladığımızda, hoop-arının işlevi daha bir anlam kazanıyor. Çünkü biz hoop-arında 'sorun' olarak görünen durumun içimizdeki nedenlerinden, hatıraların taşıdığı bağlayıcı enerjilerden arınmak üzere niyet ve dua ediyoruz. Burada nedenleri düzelttiğimizde sonuçlar düzeliyor. Mucize gibi geliyor insana. Bunu daha önce yazmıştım, bir kez daha buradan tüm arkadaşlara öneriyorum o yazıyı. Hoop-arınla Yaradan'la sürekli bağlantı ve şükür halinde oluyoruz. Bu sabah da 'Şükürün DNA'ya etkisi' başlıklı hoş bir yazıyla karşılaştım forumda :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Az önce hoop-arın yaparken bir şey farkettim: Bir yandan arınma yaparken bir yandan da mucize beklentisi içine girdiğimi farkettim. İşte bu da bir sorun! Bu beklentiden ve daha başka beklenti ve sonuçlardan da özgürleşmek gerekiyor. Değil mi ki arınacağız, bağlandığımız sonuçlar ve beklentiler de sınırlayıcı oluyor. Sürekli 'beklenti' içinde kalır, beklediğimiz şeyi hep bekleriz. Oysa hedefimiz sıfır sınır! Olumlu olumsuz tüm sınırları sıfırladığımızda mucizeler kendiliğinden olacak. Amaç sıfırlamak. Mucize onun getirisi. Bunu düşünerek bu konuda da arınmaya çalıştım... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI İsmira çok güzel açılıyorsun gerçekten.tam bu konuya giricektim,Ho'op arındaki mucize beklentisi konusuna.İsmira yazmış,çokta güzel yazmış... Bu yöntemin bana kattığı en önemli şey asıl amaç olan sıfır sınıra ulaşmak,farkındalık, Öz'e dönüş,hafiflemek.gerçekten söylüyoruz ya içimdeki zararlı hatıralar diye,ho'op arın yaparken,sihirli cümleleri söylerken sanki o zararlı düşünceler zihnimden bedenimden çıkıyorlar uçup gidiyorlar,öyle bir özgürleşiyorsun ki.Asıl güzellik bu olsa gerek.hele ki topluca yaptığımızdaki o enerji gerçekten süper.zaten zararlı hatıra ve düşüncelerden arındığımızda herşey en güzel haliyle devam edicek.sevinclibazı örneklerde bunu kanıtlıyor zaten. sevincli smileydance Sevgiler. |
herkeze sevgiler. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI [quote=ismira;470021]Az önce hoop-arın yaparken bir şey farkettim: Bir yandan arınma yaparken bir yandan da mucize beklentisi içine girdiğimi farkettim. İşte bu da bir sorun! Bu beklentiden ve daha başka beklenti ve sonuçlardan da özgürleşmek gerekiyor. Değil mi ki arınacağız, bağlandığımız sonuçlar ve beklentiler de sınırlayıcı oluyor. Sürekli 'beklenti' içinde kalır, beklediğimiz şeyi hep bekleriz. Oysa hedefimiz sıfır sınır! Olumlu olumsuz tüm sınırları sıfırladığımızda mucizeler kendiliğinden olacak. Amaç sıfırlamak. Mucize onun getirisi. Bunu düşünerek bu konuda da arınmaya çalıştım...[/quotekrzm67]İsmiracım çok haklısın.sonucu beklemek veya mucize beklediğin zaman gelmiyor serbest bıraktığın yada hiç düşünmediğin anda oluyor.serbest bırakmak konudan sorundan uzaklaşmak değil.istedikten sonra tamamen Allaha bırakmak teslimiyet çok önemli.iki noktayı yapacak arkadaşlara da aynı şeyi söylüyorum.yapıp serbest bırakın.sonuç gelince çok güzel oluyor.İsmiracım konuyu dağıtmadık yine değil mi?dün akşam dayanışma hattı mı sohbet hattı mı iki noktamı karıştırmışız y789Cibelceyle arkadaşlar çevreye vediğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.actionsmile |
Dün akşam bu cümleler geçerken zihnimden "Mevlam Neylerse Güzel Eyler" bende yunus emre nin olduğunu düşünüyodum. Akşam aradım nette bu sözleri. dediğiniz gibi İbrahim Hakkı Erzurumi ninmiş. Hepsini almadım aslında çok uzun ama eski türkçe. Anlaşılan kısımlarını aldım. ve gerçektende bizim yaptığımız bu çalışmalara çok uyuyuyo |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Cibelceyle arkadaşlar çevreye vediğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.actionsmile[/QUOTE] Evet verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Ama oğlum var deyince dayanamadım sormak istedim bende bir erker evlat annesi olduğum için :-D |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI [quote=sudem8;470032İsmiracım konuyu dağıtmadık yine değil mi?dün akşam dayanışma hattı mı sohbet hattı mı iki noktamı karıştırmışız Cibelceyle arkadaşlar çevreye vediğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.actionsmile[/quote] Alıntı:
Canlarım benim çok tatlısınız, hadi affedildiniz tarafımdansevincli (12389 Ama biri bizi gözetliyor... MüminOKAN... Ne çenebaz kadınlar diyecek. Hele TR-ance hepten göstermez oldu kendini. Hemen buraya bununla ilgili bir arınma kalıbı yerleştirse hiç şaşmam doğrusuy789) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili arkadaşlar, bu akşam de pc başında olamıyorum. Enerjilerimi ve arınma niyetimi saat 22'den itibaren sizinkilerle birleştirmek ve arınmak üzere programladım. Görüşmek üzere, hoşçakalın... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ho'op Arın jeti kalkıyoor.ben yerimi aldım.sevinclisevincli |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yetiştim!... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili arkadaşlarım, nasılız bu haftaki çalışmalarımızda? Ben hafifleme hissediyorum. Somut bir gelişme yok henüz bu konuda aktarabileceğim. Arınma ilerledikçe sonuçlar gelmeye başlıyor sanırım. Sizleri merak ediyorum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bugün nihayet bende sizlerleyim aslında hep sizlerleydim arınma çalışöalarımı hiç aksatmadım ama epeydir nete girme şensım yoktu. benim çalışmalarım çok iyi gidiyor.her geçen gün kendimi çok daha iyi hissediyorum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Çok iyi hissediyorum,hafifleme en üst sınırda.sevinclibendede gelişmeler var tabii, blokajlar kalkıyor kendini göstererekten.sonuna kadar devam yanii İsmira'cım.smileydance |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet devamsevincli Yarın aynı saatlerde görüşürüz umarım, iyi geceler... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bu akşam misafirim geldi ama arınmaya şimdi başlıyorum arkadaşlar. Sanki hislerim değişmeye başladı. bende de bir hafifleme hissi var. Sanki hayata bakışım değişiyo. zihnimden zorlayarak çıkarmaya çalıştığım olumsuz düşünceler şimdi kendiliğinden gidiyo gibi. geleceğimi düşündüğümde gözümün önüne daha güzel resimler geliyo. Umarım dalgalanma hissi olmaz. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bende de önemli diyebileceğim değişimler var vücudumda sanki bütün vidaları gevşemiş bir alet gibi genişleme ve hareket hissediyorum.Özellikle omurgamda her nefesi her hareketi duyuyorum. Aynı zamanda kitabıda okuyorum.Alğılarımda meydana geleni degişimleri daha netleşince sizilele paylaşacağım. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI on günlük aradan sonra sizlerle birarada olmaktan çok mutluyum arınmaya devam |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI kimse varmı arkadaşlar |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben varım cibelce,yine ikimiz kaldık.sonra muhabbete dalınca ismira kızıyor.konuyu dağıtıyorsunuz diye.dikkatli olalım.y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Pekala, ben de katılıyorum...............................0 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI aman Tanrım hoop arının kraliçesi gelmiş,sensiz arınma olmuyor ismiramy789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende buradayım :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar enerjinin çok yükseldiğini hissediyorum, lütfen devam edin... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili arkadaşlarım, o kadar harikulade bir çalışma oldu ki anlatamam... Yüksek enerjilerle arınma zamanın tüm evrelerinde ve tüm uzay katmanlarında, bizim ve ilgili herkesin, herşeyin hayrına olacak şekilde gerçekleşmeye devam etsin ve öyledir... Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar arınmayı bu akşam oğlumla beraber yaptık. Fakat çok enteresan bişey gelişti. ışığı kapadık gece lambasını yaktık. Konsantire olmuştum. içimden sürekli arınmayı tekrarlıyordum. Oğlum bi ara bana bakmış. yerinden sıçradı. koştu ışığı açtı. çok heyecanlıydı. Bende bir an korktum o öyle garip garip bana bakınca Anne çok değişik görünüyodun dedi. gözleri yaşarmıştı ve dehşet içinde bana bakıyodu.göz yanılması olmuşsundur dedim. ısrarla hayır göz yanılması değil dedi. sizce bu nedir. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Çok ilginç ve muhteşem bence! (Nasıl farklı görüntüymüş acaba cibelce?) Bu akşam kesinlikle çok farklıydı... Sürekli ürpertiler hissettim tenimde. Ellerim ayaklarım alev alev yandı ve ellerimden halen enerji akışı devam ediyor. Hepinize bol su içmenizi, eller ve ayakları tuzlu suyla yıkamayı öneriyorum.. |
|
Bence Oğlunuz Sizin Bilinç Varlık OLduğunuzu Kavradı Bir An.. Çünkü Fiziksel Varlık Aşıldığı Zaman Şekilsizlik Başlar Ve Bazı Yerlerimiz Abartılı Gibi Görünebilir.. (Tabi ki Algıları Açık OLan İnsanlar Tarafından.. ) Kısacası Hem Siz Hem de OğLunuz Aydınlanmaya Yakın Birşey Yaşadınız Gibime Geliyor.. Tabi Ki Bu Sadece Bir Varsayım.. Ben de Bugün Farklı Bir Hava Yakaladım Bu Çalışmadan.. Sizin Durumunuz İçin İse Dediğim Gibi.. Mistik Bir Şey Sezinliyorum.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI cibelce ne olduğunu tam olarak bilemesem de, kesinlikle iyi bir şey olduğuna inanıyorum. Ben enerjinin yükseldiğini farkedip size mesaj attıktan itibaren hepimizin enerjilerinin birleşerek güçlü bir arınmanın gerçekleşmesini diledim ve hepimizin yüksek benliğiyle bağlantılı olarak, bu arada melekleri de davet ederek, reiki eşliğinde devam ettim. Konsantre olup kaptırdım gitti. Bakın daha yeni yeni durulmaya başladı sırtımdaki ürperti. Dedim ya muhteşem bir şey oldu. Bence bu gece çok etkili bir temizlik oldu. İlahi olana teslim ettim her şeyi, ilahi olanın mükemmelliğinde tezahürler göreceğiz, biliyorum... |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu arada seni aramızda görmekten çok mutlu oldum TR-ance. Bizi bu kadar uzun süre sensiz bırakma bundan böyle olur mu? |
|
Aslında Pek Yanılmamışım Gibi Geliyor.. Çünkü Astral Boyutta Bazı Şeylerin Çok Daha İdrakına Varılır.. Şu Ana Kadar Çıkamamış Sanırsam Ama Kendini Mental OLarak Hazırlıyor.. Yani Başarılı OLma OLasılığı Yüksek.. Bence Ürpermenize Gerek Yok .. Dediğim Gibi Bence Güzel Bir Şey.. İçinizdeki Devasa Varlığın Yalnızca Bir Kısmını Görebilmiş.. Size Önerim Şu.. Eğer Bu Tip Konularda Korku Taşıyorsanız Hemen Arınmaya Başlayın.. Emin OLun Herşey En Güzel Haliyle Şekil Alacaktır O Zaman.. |
|
|
Ben de Tekrar Burda OLmaktan Çok Mutluyum.. Bu Sıralar Biraz Meşguldüm Ama Artık Burada OLacağım.. Çünkü Burada Yapmamız Gereken Çok Şey Var.. Aklımızın Hayal Edemeyeceği Kadar Veri Var Silmemiz Gereken.. Ve Dikkat Edersen Sorun Neredeyse Biz de Oradayız.. Hatta OLmadığımız Yerdeki Şeylerden Bile Sorumluyuz.. Mesela Çin'de Yaşanan Vahşet Bile Bizim Eserimiz.. ( Sağolsun Kitle İletişim Araçları Bilinçaltımızdaki Gezen Şeyleri Söylüyor Ve Arınma Fırsatı Buluyoruz.. :) ) Kısacası En İçten Bir Şekilde Arınmaya Devam Edelim.. Ve En İyisini Umalım.. SevgiLer.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |