Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ismira 11-07-2009 12:14 AM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Evet canlarım, ayrılamıyoruz buradan değil mi? Haydi bir seans daha yapalım.
Şaka, şaka!

Ben sabahları da yapıyorum. Şimdi tadını çıkaralım ve ilahi huzura teslim edelim kendimizi... O bizim için temizleyip düzeltmekte...

İyi geceler diyorum ve çekiliyorum...

sudem8 11-07-2009 12:15 AM

cibelce yazdıklarından çok etkilendim.bu gün gerçekten çok farklıydı.bir ara uykum geldi sanki esneme oldu sonrad cin gibi oldum.

TR-ance 11-07-2009 12:19 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470335)
Teşekkür ederim Sevgili Tr-ance. Dediğiniz gibi bu konuda da arınma yapacağım. bu arada bişeyden daha bahsetmek istiyorum. burdaki konumuzla alakası yok ama affınıza sığınıyorum.bundan iki akşam önce ben bu sitedeki konuları okurken yanıma geldi. 10 tane kart hazırlamış. üzerlerine bazı isimler yazmış. hepsini kartı yere dizdi. şimdi söylediğim ismi bul dedi. ve ben kartlardan 8 tanesini doğru buldum. 2 sinide şımardığım için bulamadım. Nasıl olur dedi. ben niye yapamıyorum dedi ve gitti yanımdan. Tesadüfmüdür buda acaba. bu siteyi takip ettiğimden buyana gerçekten enteresan şeyler yaşıyorum. Önceleride zaman zaman yaşardım ama üzerinde durmazdım. tesadüf olduğunu düşünüyordum.

Sanırsam Genetiklerinizde Ailecek Bir Psişe Gücü Taşıyorsunuz.. Ve Bu Siteye Geldiğinizde BunLar Aktive OLmaya Başladı.. 10 Tane Karttan 8 Kadarını Doğru Tahmin Etmek Gerçekten Zor Bir İştir.. (Matematiksel OLarak Çok Düşük Bir OLasılıktır.. )Kısacası Tipik Bir Telepat Özelliği Taşıyorsunuz.. Ben Mesela O Konuda Deyim Yerindeyse Odun Gibiyim .. :D 2 Veya 3 Tane Doğru Bilsem Sevindirik OLurum O Derece :) .. Bence Siz Bu Konuların Üstünde Durun.. Kim Bilir Daha Neler Çıkar ..

ismira 11-07-2009 12:20 AM

Dedim... Ama gidemedim:)

cibelce 11-07-2009 12:20 AM

Evet sudem im bu gece benim içinde gerçekten farklıydı. Enerjimiz çok yüksekti bu akşam. zararlı hatıralarımızdan arınıp hafifliyoruz sanırım

cibelce 11-07-2009 12:23 AM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470339)
Sanırsam Genetiklerinizde Ailecek Bir Psişe Gücü Taşıyorsunuz.. Ve Bu Siteye Geldiğinizde BunLar Aktive OLmaya Başladı.. 10 Tane Karttan 8 Kadarını Doğru Tahmin Etmek Gerçekten Zor Bir İştir.. (Matematiksel OLarak Çok Düşük Bir OLasılıktır.. )Kısacası Tipik Bir Telepat Özelliği Taşıyorsunuz.. Ben Mesela O Konuda Deyim Yerindeyse Odun Gibiyim .. :D 2 Veya 3 Tane Doğru Bilsem Sevindirik OLurum O Derece :) .. Bence Siz Bu Konuların Üstünde Durun.. Kim Bilir Daha Neler Çıkar ..

:-))) Sonra bizi deli diye bakırköye kapatmasınlar :-)))))

TR-ance 11-07-2009 12:27 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470342)

Bu Belki Türkiye Şartları İçin Böyle Olabilir Ona Birşey Diyemem.. :) Ancak Rusya da OLsanız İnceleme Yaparlardı Parapsikoloji Enstitüsünde İncelerlerdi Bu Durumu.. İşte Bu da Bizim OnLarla Farkımız.. Ama Eminim Bir Gün Biz de Normale Döneceğiz.. Araştıracağız Bu Tarz Konuları.. Bir Rus Bu Konuda Milyar Dolar Harcayabiliyor İse Ciddi Bir Konudur Bu Çünkü..

sudem8 11-07-2009 12:30 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470342)

ne kadar güzel niye kapatsınlar ki, o kart çalışmaları telapatı duru görü çalışmalarını uyguluyor sanırım.bende okudum ama uygulayacağım kimse yok oğlum yanımda olsa uzaktan olmuyor.ama bu gün düşündüğüm saatte aradı.telapati yaptım.

cibelce 11-07-2009 12:35 AM

Umarım bizde birgün nolmale döneriz ve bunlar için deli gözüyle bakılmaz kimseye. Hoş ben kimseye söylemedim. :-)) bu site dışında

sudem8 11-07-2009 12:40 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470345)
Umarım bizde birgün nolmale döneriz ve bunlar için deli gözüyle bakılmaz kimseye. Hoş ben kimseye söylemedim. :-)) bu site dışında

zaten site dışında bu konuları pek kimseyle paylaşamıyoruz.anlamakta zorluk çekiyorlar.garip geliyor konular.O0

ismira 11-07-2009 12:45 AM

Ayyy!.. Işıkk'cığım nerelerdeydin sen? Çok baktım ben sana...

cibelce 11-07-2009 12:45 AM

Yani deli olduğmuzu düşünüyorlar :-)))

sudem8 11-07-2009 12:52 AM

geçen nette araştırırken bir gazetede bu teknikten bahsedilmiş fakat çok tepkiler vardı.çok saçma bulunmuş.dosyalarına sadece bu dört kelime söylenerek nasıl olur gibi eleştiriler yorumlar.yazar tam olarak konuyu anlatamamış sadece o yazyı koymuş bende tamamını okumadım.

ışıkk 11-07-2009 12:53 AM

Şimdi girme fırsatı buldum, aklım burdaydı tabii.Bugün enerjim biraz düşüktü fakat sonradan düzeldim ve sizlerin mesajlarını okuduktan sonrada kendime iyice geldim.sevinclismileydance.şimdi uyuyana kadarda arınmaya devam edicem.super
Cibelce bu tür psişik denilen olayları bende bir ara baya bir yaşamıştım.saf bilince, Öz'le tam temasa geçtiğim zamanlarda oluyor.

Sevgiler hepinize actionsmile

sudem8 11-07-2009 12:55 AM

ışıkcım hoşgeldin çok şey kaçırdın.cibelceyi de artık ışıklı enerji yüklemesi yaptık.ben de hevese geldim sabaha kadar arınma yapmak geliyor içimden:)

ışıkk 11-07-2009 12:59 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470350)
Ayyy!.. Işıkk'cığım nerelerdeydin sen? Çok baktım ben sana...

İsmira'cım,her gece yazardım valla dimiy789.aklım burdaydı hep hemen geçtim başına bilgisayarın.herkesler burdaymış meğersad456.
tabii sizinleydim ho'op arınımı yaptım o saatte.sevincli.
Çok güzel olmuş gerçekten arkadaşlar her gece böyle toplaşalım.sevincli

cibelce 11-07-2009 01:05 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470355)
Şimdi girme fırsatı buldum, aklım burdaydı tabii.Bugün enerjim biraz düşüktü fakat sonradan düzeldim ve sizlerin mesajlarını okuduktan sonrada kendime iyice geldim.sevinclismileydance.şimdi uyuyana kadarda arınmaya devam edicem.super
Cibelce bu tür psişik denilen olayları bende bir ara baya bir yaşamıştım.saf bilince, Öz'le tam temasa geçtiğim zamanlarda oluyor.

Sevgiler hepinize actionsmile

Evet ışıkcım okudun sanırım oğlumla yaşadığımız durumu. Acaba gerçekmi diye düşünüyorum şimdi kendi kendime. :-)))

cibelce 11-07-2009 01:06 AM

bencede toplanalım. bu geceyi muhteşemdi. kalabalık olunca enerji daha yoğun oluyo

ışıkk 11-07-2009 01:10 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470356)
ışıkcım hoşgeldin çok şey kaçırdın.cibelceyi de artık ışıklı enerji yüklemesi yaptık.ben de hevese geldim sabaha kadar arınma yapmak geliyor içimden:)

Hoşbuldum Sudem'cim ve çook güzel buldum.smileydance.Ben birde gece uyumadan önce bu kelimeleri söylerekten uykuya dalıyorumO0.rüyalarım çok net ve sanki ben bizzat gitmişim yaşıyormuşum gibi hissediyorum o anları.hatta birkaçı var rüya bölümünde paylaşayım bir aray789

Cibelce'cim o an o kadar konsantre olunuyor ki,tam anlamıyla geçmiş yok,hiçbişey yok bilinç saf halini alıyor işte ozaman neler yaşanmaz kisevincli nacizane yorumum.birazda deneyimimden kendiminde.

Sizleri çook seviyorum kiss3

sudem8 11-07-2009 01:13 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470361)
Hoşbuldum Sudem'cim ve çook güzel buldum.smileydance.Ben birde gece uyumadan önce bu kelimeleri söylerekten uykuya dalıyorumO0.rüyalarım çok net ve sanki ben bizzat gitmişim yaşıyormuşum gibi hissediyorum o anları.hatta birkaçı var rüya bölümünde paylaşayım bir aray789

Cibelce'cim o an o kadar konsantre olunuyor ki,tam anlamıyla geçmiş yok,hiçbişey yok bilinç saf halini alıyor işte ozaman neler yaşanmaz kisevincli nacizane yorumum.birazda deneyimimden kendiminde.

Sizleri çook seviyorum kiss3

ışıkçım gelmiş yok geçmiş yk o anda birşey düşünmediğimiz anda yani dünya ile ilgili teslimiyet başlıyor bence..O0

cibelce 11-07-2009 01:29 AM

İyiki bu siteyi bulmuşum seni anlayan ve aynı dili konuşan insanların olması çok güzel. Öğrenecek daha çooook şey var diyorum

Bende sizleri çok seviyorum.

sudem8 11-07-2009 02:29 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470365)
İyiki bu siteyi bulmuşum seni anlayan ve aynı dili konuşan insanların olması çok güzel. Öğrenecek daha çooook şey var diyorum

Bende sizleri çok seviyorum.

çok haklısın cibelce ben de aynı düşüncedeyim.biz de seni çok seviyoruz.O0

MuminOKAN 11-07-2009 09:34 PM

Alıntı:

lotus64 Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif
üzgün olmam bir şey ifade edermi bilemem ama
neyin özürü?
neyin affı?
neyin teşekkürü?
evet gerçek olan şeylerin yanısıra bu kadarmı inanıp bağlanıyoruz bu her söylenen her yazılana vah yurdum insanına evet busadece bir oyunsa tamam yok gerçek inanışsa eyvahhh bu denli kandırabildiysek kendimizi kırmızı alarm

Eğer Üzgünseniz Bilin Ki, Ben Sizden Daha Üzgünüm.
Sorularınıza Kendimce Cevap Vermek İstiyorum.

Özür; Yaradana, İçimdeki Sevgiyi Yaşadığım Olumsuzluklar Sebebiyle Yerini Olumsuz Bir Duruma Dönüştürdüğüm İçin.

Af; Yaradana, İçimde Oluşturmuş Olduğum Bu Olumsuz Durumu Sevginin Yerine Koyduğum İçin.

Teşekkür; Yaradana, Beni Affedeceğini Bilme Şansına Layık Olduğum İçin.

Bir Nev'i Şükür Diyelim Mi? Ne Dersiniz?

Evet, Sizin Realitenizi Bilemiyorum Ama Benim Ve Konu Üzerinde Yorum Yapan, Çeşitli Olumsuzluklar İçin Sorumluluk Alan Ve Bu Konular İle Alakalı Olarak Çalışan Arkadaşlarım, Bu Olumsuzluğu Değiştirme Şansına Kanallık Yaptığı/Yaptığımız Ve De Olumlu Cevaplarını Da Aldığımız İçin Bağlanıyoruz.

Bu Bağlılık Eğer Yurdum İnsanında Bir Yudum Olsaydı Şuan Bu Açıklamayı Yapma Gereği Duymazdık.

Bana Bunun İçin Üzülecekseniz Lütfen Bir Kere Daha Düşünün. Bizleri Ayrıca, Kandırılmış Olarak Görmeniz, Üzücü... Lütfen Bizi Affedin...

Sizden Tek Bir Ricada Bulunabilirmiyim?

Lüften Bize/Bana Kendi Realitenizden/Gerçeklerinizden Bahsedermisiniz?

cibelce 11-07-2009 09:42 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470428)
Eğer Üzgünseniz Bilin Ki, Ben Sizden Daha Üzgünüm.
Sorularınıza Kendimce Cevap Vermek İstiyorum.

Özür; Yaradana, İçimdeki Sevgiyi Yaşadığım Olumsuzluklar Sebebiyle Yerini Olumsuz Bir Duruma Dönüştürdüğüm İçin.

Af; Yaradana, İçimde Oluşturmuş Olduğum Bu Olumsuz Durumu Sevginin Yerine Koyduğum İçin.

Teşekkür; Yaradana, Beni Affedeceğini Bilme Şansına Layık Olduğum İçin.

Bir Nev'i Şükür Diyelim Mi? Ne Dersiniz?

Evet, Sizin Realitenizi Bilemiyorum Ama Benim Ve Konu Üzerinde Yorum Yapan, Çeşitli Olumsuzluklar İçin Sorumluluk Alan Ve Bu Konular İle Alakalı Olarak Çalışan Arkadaşlarım, Bu Olumsuzluğu Değiştirme Şansına Kanallık Yaptığı/Yaptığımız Ve De Olumlu Cevaplarını Da Aldığımız İçin Bağlanıyoruz.

Bu Bağlılık Eğer Yurdum İnsanında Bir Yudum Olsaydı Şuan Bu Açıklamayı Yapma Gereği Duymazdık.

Bana Bunun İçin Üzülecekseniz Lütfen Bir Kere Daha Düşünün. Bizleri Ayrıca, Kandırılmış Olarak Görmeniz, Üzücü... Lütfen Bizi Affedin...

Sizden Tek Bir Ricada Bulunabilirmiyim?

Lüften Bize/Bana Kendi Realitenizden/Gerçeklerinizden Bahsedermisiniz?

Sanırım bundan daha güzel bir yanıt verilemezdi. Teşekkürler Mümin Okan

ismira 11-07-2009 09:59 PM

[lotus64 Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif
üzgün olmam bir şey ifade edermi bilemem ama
neyin özürü?
neyin affı?
neyin teşekkürü?
evet gerçek olan şeylerin yanısıra bu kadarmı inanıp bağlanıyoruz bu her söylenen her yazılana vah yurdum insanına evet busadece bir oyunsa tamam yok gerçek inanışsa eyvahhh bu denli kandırabildiysek kendimizi kırmızı alarm
[/quote]

Allah'ım seni seviyorum. Dışarıda şüphe ve inkar olarak kendini gösteren durumun nedenlerinin kendi içimdeki hafıza kayıtları olduğunu biliyorum. Özür dilerim.Lütfen beni affet ki, bu hafıza kayıtlarımın tamamı ŞİMDİ sıfırlansın. Teşekkür ederim.
Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...
...
.
.

ışıkk 11-07-2009 10:12 PM

Geldim arkadaşlar sevincliO0

sudem8 11-07-2009 10:21 PM

canlarım ballarım güzellerim toplaştık mı?O0

cibelce 11-07-2009 10:40 PM

Evet bende burdayım.

ismira 11-07-2009 10:40 PM

özür dilerim, şimdi katılabiliyorum

ışıkk 11-07-2009 10:40 PM

Ohh be kendime geldim,sevincli arındıım.Bymehmet arkadaşımda gelmiş sevincli

Düşüncelerimde daha fazla farkındalık sağlamama ve ayrıca çevremdeki kişilerin davranış ve düşüncelerine karşıda farkındalık kazanmama sebeb olan bu yöntemi keşfeden kişiye,burada paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

sudem8 11-07-2009 10:49 PM

arkadaşlar bu gün garip bir şey oldu akşamüstü yürüyüşe çıktım.hem arınma hem yürüyüş malum.fakat açık havada birden bağlantı kurmuşum gibi bu sözleri tekrarladıkça beynim yerinden çıkacak gibi oldu.aynı duyguyu iki noktada bağlantı kurduğum zamnda yaşıyorum.güzel Allahım bu sözlerle ortak bilinçe bağlandım,hepsi aynı yere çıkıyor demek ki evrensel bilinç mi ortak bilinç mi yanlış söylüyorsam düzeltin lütfen.kafam yerinde değil.çok etkilendim.O0

ismira 11-07-2009 11:07 PM

Bazen bu oluyor, neden bilmiyorum. Kafam zonkluyor gibi biraz...
Ama içimde gittikçe büyüyen bir ferahlık...

ışıkk 11-07-2009 11:14 PM

Sudem'cim bana bu yöntemde zonklama olmuyorda, iki noktada oluyor hemde nasıl :)her ikisinde de sıfır noktada olduğumu hissediyorum ama.

TR-ance 11-07-2009 11:15 PM

Çok İlginçtir Ki Bende de Baş Ağrıları OLuyor Arınmalar Sonrasında.. Ben Bunun Yalnızca Sinüslerimden OLduğunu Düşünmüştüm Ancak Bunun Altında Daha Değişik Sebepler Var Sanırsam..

cibelce 11-07-2009 11:20 PM

Bu ağrıların herkezde olması çok enteresan arkadaşlar. bende hem bitarftan çalışıyor bi taraftanda cümleleri bugün sürekli içimden tekrarlıyordum. 8 den buyana benimde başım ağrıyo tarif ettiğiniz gibi zonkluyor

ismira 11-07-2009 11:30 PM

Sanırım direnç gösteren yanımızdan dolayı zonklama veya başağrısı. Yeni düşünce modelinin yerleşmesi için geçilen bir aşama olabilir. Sürekli tekrarlarda nöronların tamamında bir aktiflik ve titreşim oluyor bildiğim kadarıyla. Frekans değişiyor.

Ben bir de duayı söyleyip, ardından duraksadığımda tüm vücuduma yayılan hafif bir titreşim hisediyorum. Beyaz bir ışıkla birlikte tepeden tırnağa doğru tüm hücrelerimde bir akış oluyor sanki... Sonra da bir rahatlama, huzur hali...

TR-ance 11-07-2009 11:32 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470448)
Bu ağrıların herkezde olması çok enteresan arkadaşlar. bende hem bitarftan çalışıyor bi taraftanda cümleleri bugün sürekli içimden tekrarlıyordum. 8 den buyana benimde başım ağrıyo tarif ettiğiniz gibi zonkluyor

Bence Bu İçimizde Yaşattığımız Sıkışmış Duygulardan Kaynaklıyor.. Ortak OLarak Yaşadığımız Sıkıştırdığımız Duygulardan.. Hepimiz Aynı Şeyi Yaşıyorsak Arınma Seanslarında Gerçekten Çok Güzel Bir İlişki Kurmuş OLuyoruz Birbirimizle.. Ve Birbirimiz İçin Yapmış OLduğumuz Bütün Silme İşlemi Dünyadaki 6 Milyon İnsanıda Temizliyor.. Burada Gerçekten Güzel İşler Yapıyoruz.. Ve Baş Ağrısı Bizim Doğru Yolda OLduğumuzu Gösteriyor.. Lütfen Arınmalara Devam Edelim.. :)

sudem8 11-07-2009 11:48 PM

arkadaşlar benim baş ağrısı ve zonklama şeklinde değilde farklı bir şey,iki noktada tam başarılı bağlantı kurduğum zaman ki beynimde titreşim diyelim artık az önce araştırdım.İsmira 'da bahsetmiş ya beynimde adeta bir hareketlenme uyuşma acayip bir şeyler oluyor.sanırım doğru yoldayız.

ismira 11-07-2009 11:49 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470452)
Bence Bu İçimizde Yaşattığımız Sıkışmış Duygulardan Kaynaklıyor.. Ortak OLarak Yaşadığımız Sıkıştırdığımız Duygulardan.. Hepimiz Aynı Şeyi Yaşıyorsak Arınma Seanslarında Gerçekten Çok Güzel Bir İlişki Kurmuş OLuyoruz Birbirimizle.. Ve Birbirimiz İçin Yapmış OLduğumuz Bütün Silme İşlemi Dünyadaki 6 Milyon İnsanıda Temizliyor.. Burada Gerçekten Güzel İşler Yapıyoruz.. Ve Baş Ağrısı Bizim Doğru Yolda OLduğumuzu Gösteriyor.. Lütfen Arınmalara Devam Edelim.. :)

Kesinlikle katılıyorum. Doğru yolda olduğumuzun göstergesi bence de. Sonraki aşama iyileşmedir.

Çalışma sırasında birbirimizle bağlantı kurduğumuza inanıyorum. Benim deneyimlerim bu yönde. Her çalışmamda ilgili kişi ya da kişilerle paylaştığımda, sanki telepatik bir bağ ve kavrayışla onlarda olanı hissettiğimi farkediyorum.İlginç ve de güzel bir şey bu.

Dr.Hew Len kendine danışanlarla ilgili olarak önce kendi içinde çalışma yaptığında bunun çok daha ileri boyutunda bir şeyleri algılıyordu sanırım. Bizler de devam ettiğimizde yeteneğimiz ve evrene katkımız daha da artacaktır...

sudem8 11-07-2009 11:57 PM

Haklısın İsmira'cım, hep birlikte aynı duygularla enerji gönderiyoruz.sanki düğmeye basılmış gibi dört kelimeyi söylemeye başladığım anda transa geçmeye başladım.bunu sık yaptıkça oluyor.daha önce olmuyordu.etkileşim bugün daha fazla oldu ben de...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 AM.