Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

sudem8 18-06-2009 12:46 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

sevgili hayat kadere inat,hiç üzülme kesin daha iyibir işe sahip olman içindir...bu boş kaldığı zamanı iyi değerlendirmeye bak...bağırsaklar temizleniyordur hayatında..yani toksik enerjiler atılıyordur.Kyo seminerinde şanal bey her kese sordu hayatınızda neler değişti olumsuz yönde...eşinden ayrılan,işinden ayrılan herkes parmak kaldırdı...benimde yasal işim vardı ama oğlumun yanında söyleyemedim...çünkü haberi yok..Ben de üzülüyordum bir senedir bu işlerle uğraşıyorum artık daha olumlu olaylar olsun...meğer haytındaki olumsuzluklar temizlenmek için daha önüne doğru gelirmiş...hiç üzülme hatta bu senin için daha iyi bir fırsat diye düşün.bugün üzüldüğün şey yarın belki senin için hayırlıdır..ayağını taş alsa Allahtan bil, yani ondan geldiğini bil derdi babam...yıllar önce yaptığım bir iş için çok üzülmüştüm..şimdi o yaptığım iş beni çok büyük bir kayıptan korudu.hayretler içersinde kaldım...boşyere gözyaşı döküp üzüldüğümü anladım..istediğin şartlarda daha iyi bir iş seni bekliyor..iyi kide ayrılmışım iyi ki de burdayım diyeceksin..sevgiler

ismira 18-06-2009 12:57 PM

Sevgili arkadaşlarım,

Hepimizin bilinçaltı programları farklı ve arınma bir kerede olamayabiliyor. Bir kerede de olabilir, eğer arınmışlık düzeyimiz gelişmiş olursa...

Karşılaştığımız durumları sadece ve sadece 'durum' olarak görürsek, 'durumlar her zaman değişebilir' de...Kuantum alanda sınırsız bolluk ve sonsuz seçenek mevcut nasılsa...

Şimdi bir önerim var: Arınma konusu olarak belirlediğimiz durumun pozitifi olan durumu tanımlayalım önce. Ondan sonra dua kalıbımızda bu pozitif tanımın gerçekleşmesine engel olan hafıza kayıtlarımızdan arınmayı dileyerek başlayalım...

Örneğin, 'işsizlik' tanımı yerine, bunun pozitifi olan 'hepimizin tam kendine uygun, yetenek ve yaratıcılığını maksimum şekilde sergileyip , maddi manevi karşılıklarını mükemmel şekilde aldığı, doyumlu işinin olması' ya da bunun gibi...

Böylece süreçleri daha hızlandırabileceğimize inanıyorum ve ben kişisel olarak bu şekilde dua kurmayı tercih ediyorum...

alestason 18-06-2009 01:07 PM

akşam nete girme fırsatım olmadı bende şimdi yorumlarımı söylemek istedim dün akşam bende sizlerleydim tabi sabırsızlanıp organizasyon belli olduğu an çalışmaya başladım heyecandan bekleyemedim saat 10:00'ı :)
işsizlikten uzun zamandır muzdarip olanlardanım bende.
hepinize güzel dilekleriniz ve hisettiğim mükemmel enerjileriniz için teşekkür etmek istedim.
sevgili hayat kadere inat senin için çok üzüldüm ve neler hisettiğini çok iyi tahmin ediyorum.
ama eminim bu senin için çok daha güzel kapıların açılacağının bir işareti.
en kısa zamanda çok çok daha mutlu olacağın mükemmel bir işe sahip olmanı diliyorum.
dualarım seninle olacak.
bütün arkadaşlarıma tekrar çok teşekkür ederim bu mükemmel enerjiyi bana histtirdiğiniz için.
birde sanki bize ilk maaşıyla çay ısmarlayacak kişinin hayat kadere inat olduğu geçti içimden :)
sevgiler.....

saman 18-06-2009 01:25 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467314)
Sevgili arkadaşlarım,

Hepimizin bilinçaltı programları farklı ve arınma bir kerede olamayabiliyor. Bir kerede de olabilir, eğer arınmışlık düzeyimiz gelişmiş olursa...

Karşılaştığımız durumları sadece ve sadece 'durum' olarak görürsek, 'durumlar her zaman değişebilir' de...Kuantum alanda sınırsız bolluk ve sonsuz seçenek mevcut nasılsa...

Şimdi bir önerim var: Arınma konusu olarak belirlediğimiz durumun pozitifi olan durumu tanımlayalım önce. Ondan sonra dua kalıbımızda bu pozitif tanımın gerçekleşmesine engel olan hafıza kayıtlarımızdan arınmayı dileyerek başlayalım...

Örneğin, 'işsizlik' tanımı yerine, bunun pozitifi olan 'hepimizin tam kendine uygun, yetenek ve yaratıcılığını maksimum şekilde sergileyip , maddi manevi karşılıklarını mükemmel şekilde aldığı, doyumlu işinin olması' ya da bunun gibi...

Böylece süreçleri daha hızlandırabileceğimize inanıyorum ve ben kişisel olarak bu şekilde dua kurmayı tercih ediyorum...

sizin gibi deneyimli arkadaşlarımız yol göstersin bize , yanlış birşeye kanalize etmeyelim bizde enerjimizi yeni öğrenciler olarak diye düşünüyorum, tam bir format aktarabilirseniz bu akşam yurdahalin çalışmasından önce çalışma yapmak isteyen yeni arkadaşlar o formatın üzerinden gidelim, fikir tabii :)

teşekkür ederim
sam;

saman 18-06-2009 01:29 PM

ay! ilk defa kendim kendime teşekkür ettim:)

ismira 18-06-2009 01:36 PM

Canlarım, önerilerimi bir basamak daha ilerletebilirim... Çok da umutluyum hepimiz için.

Şimdi çıkmak zorundayım. Formata çok takılı kalmayın şimdilik. Dünkü iki formattan devam ederiz, bir kitlesel, bir bireysel...sorun tanımı değil çözüm tanımı yapacağız...

Ondan önce,
hayatkadereinat bir sorun dile getirdi... İyi gidiyouz, alt bileşenlerden biri çıktı karşımıza...N'apıyoruz?...Fırsat işte...

Arın...Arın...Arın..

cibelce 18-06-2009 03:03 PM

slm arkadaşlar

kitabı okumadım ama başından beri konuyu takip ediyorum. En kısa sürede kitabı okuyacağım biraz anladım sanırım. ama tam ne yapmamız konusunda banada bilgi verirseniz bende size katılmak istiyorum. benim kendi işim var ama müşteriler 1 yıldır krizden dolayı yeni işler göndermiyorlar. eğer burda böyle bi çalışma yaptığımızda hepimiz birbirimize yardımcı olabiliyosak bende bu oluşumda olmak istiyorum. burdaki arkadaşlar ve kendim için elimden ne gelirse yapmak istiyorum.

Hepinizi seviyorum

cibelce 18-06-2009 03:06 PM

Bu arada kadere inat arkadaşımızında hakkında en hayırlısının olacağına gönülden inanıyoru. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. hiç üzülme, çok daha güzelini bulduğunda belkide işten çıkardıkları için teşekkür edeceksin.

kayrasu 18-06-2009 03:32 PM

öncelikle sevgili hayat kadere inat seni anlıyorum inan hiç aklımdan dahi taşınmak gecmezken 10 gün içinde ev taşıdım panikledim Allah'ım ne oluyor nasıl yapar nasıl tasınırım diye bir telaşa düştüm ama şimdi anlıyorum ki ben zaten o evi sevmiyordum ve değişim başladı şimdi ki evim hem işime yüriyerek 3dk. hem çok daha güzel inanıyorum senin içinde hayırlı olan buymuş çok ama çok daha güzel bir iş kapısı açılacak belli arkadaşlar bende katılmayı çok isterim yanlız sizden ricam daha erken saat olabilir mi 10 gibi ben ve eminim benim gibi sabah erken uyanma zorunluluğu olan arkadaşlar vardır ya da size 11 uygunsa bizler 10da dua edebilir miyiz

TR-ance 18-06-2009 07:31 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467320)
Canlarım, önerilerimi bir basamak daha ilerletebilirim... Çok da umutluyum hepimiz için.

Şimdi çıkmak zorundayım. Formata çok takılı kalmayın şimdilik. Dünkü iki formattan devam ederiz, bir kitlesel, bir bireysel...sorun tanımı değil çözüm tanımı yapacağız...

Ondan önce,
hayatkadereinat bir sorun dile getirdi... İyi gidiyouz, alt bileşenlerden biri çıktı karşımıza...N'apıyoruz?...Fırsat işte...

Arın...Arın...Arın..

Merhaba..

Bu Dua Edilirken Sorun Paterniyle Yaklaşılıyor Gibi Gözüküyor Ancak Tam Öyle DeğiL.. Bu Duayı Ettikten Sonraki Temizleme İşleminde Sıfırı Hedefliyoruz .. (Mantraları Falan Söylerken Amaç Temizlik Ve Sıfır.. ) Yani Tamamiyle Bir BoşLuk.. Böyle Bir Durumda Sorun Paterni Kalmamış OLuyor.. Ama Tabi ki Diğer Arkadaşların da Daha Motive OLması İçin OLumLu Açılımlar Eklenebilir.. Güzel Bir Fikir.. :)

SevgiyLe KaLın..

Pamukk 18-06-2009 07:40 PM

arkadaşlar bir hafta da " hayatımıza sevgiyi ve sevgi dolu insanları çekmek "için çalışma yapalım olur mu :)u859

peacemaker 18-06-2009 08:22 PM

olma mı sevgili pamukk tabii ki olur da :) anda kalalım daha 2.günümüz.hele bi 5-6 olalım o zaman karar verelimmi sonraki konuya?bugünü kaçırmayalımm:)
olma mı?? ben bu olma mı yı çok seviyorum.İç anadoluda büyüdüm ve ege de okudum.7 yıl egede kalınca herşeylerini görüyosun ve benimsiyosun bir süre sonra.bir nevi egeli oldum bende 7 yılda.en sevdiğim kelimelerden biri de bu oldu . olma mı :) y789

ismira 18-06-2009 08:33 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467352)
arkadaşlar bir hafta da " hayatımıza sevgiyi ve sevgi dolu insanları çekmek "için çalışma yapalım olur mu :)u859

Canım benim, neden olmasın? Ama özel olarak çalışma yapmasak da, sürekli bu dörtlüyü tekrarlarken sevgi enerjisinin frekansına kendimizi ayarlamış oluyoruz ve bunun doğal sonucu olarak sevgiyi hayatımıza daha çok çekiyoruz... Bu yüzden çok güçlü ve harika bir yöntem busevincli

Sevgiyle katılımların artışı da çok memnuniyet verici...

ismira 18-06-2009 08:54 PM

Sevgili arkadaşlar, önerilerim olabilir demiştim... Şimdi izin verirseniz bir küçük hatırlatma yapmak istiyorum:

Biliyorsunuz bugün sevgili yurdahalla yapılan çalışma da var. Burada yaptığımız çalışmanın esası niyet kurmak değil biliyorsunuz. Biz bilinçli ve bilinçaltı hafızamızdaki kayıtlardan arınmak üzere çalışıyoruz. Bunu yaptıkça, daha çok güven ve huzur hissederiz... İstek ve arzularımızın tezahürüyle ilgili olarak da...Sıfır noktasında yaratım olanakları sınırsızdır...

Bu yüzden o çalışmanın hemen öncesinde bu çalışmayı yapıyor olmamız çok iyi bence bu aşamada. Ancak yurdahalla çalışmaya katılıp niyet ve olumlamalarını belirleyen arkadaşların, daha sonra sorunları halen devam ediyormuş olarak burada dile getirmeleri, imgeleme ve olumlamaların sonucunu sekteye uğratabilir.Çekim yasasının işleyiş kurallarını aklımızda tutalım ve olumsuz duruma bağlı kalmayalım, yurdahalla çalışma bitiminde konuyu serbest bırakalım, derim.

Çok dediysem de özür dilerim...y789

MuminOKAN 18-06-2009 09:15 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467296)
arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü

İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkıns ad456sad456terli34588a88a

normal şartlar altında direk bakarsanız üzücü bir durum ama biraz daha içsel bakarsanız duruma, çok iyi birşey. mesela biraz dinlenmeniz gerekiyor olabilir, daha iyi bir işte çalışma durumunuz da var.
malum, yarın ne olacağını kimse bilmiyor, hatta birazdan ne olacağını kimse bilmiyor. olasılıklar dünyasındayız ve herşey olabilir. bize sadece seçmek kalıyor.

ayrıca gelişmeye bu kadar erken cevap aldığınızı görmek bence çok güzel birşey. sizin için daha iyisi olacağına inanıyorum. büyük değişimler yaşayacağınızı biliyorsunuz değil mi? sevincli

sapkal89

aquariel 18-06-2009 09:29 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467296)
arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü

İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkıns ad456sad456terli34588a88a

Cok ama cok uzuldum. Bence bunda bir hayir var. Seni cok daha guzel bir is bekliyor olabilir. Ne olurkendini cok uzme. Yeni isine baslayana kadar tatil yap....

saman 18-06-2009 09:39 PM

saat'e karar verildimi, 10:00 11:00 hangisi ??

konu işsizlik üzerine değil mi? :)

ismira 18-06-2009 09:44 PM

Şimdi yeni katılan arkadaşlarımız için de bir kolaylık olsun diye burada konuyu toparlamaya çalışayım:

Amacımız; sevgiyle arınma.

Anlayış ; Her şey kendi içimizde. Dışarıda gördüklerimiz içimizdekilerin aynada yansıması. Dolayısıyla dışarıda sorun olarak gördüğümüz durumu iyileştirmek için sadece ve sadece kendi içimizde çalışabiliriz. Bizdeki karşılık gelen tarafı iyileştirdiğimizde dışarıdaki durum ya da kişi iyileşir.

Yöntem ; % 100 sorumluluğu üstlen. Soruna kendi içinde yol açan nedenler hafıza kayıtlarıdır. Bunların sıfırlanmasını Yaratan'dan talep et.

Formül ; İki kalıbımız var. Kitlesel durumlardan hareketle veya bireysel durumdan hareketle çalışabiliriz.

1) Ey Büyük Yaratıcı..(İsterseniz Allah , Tanrı , Tao , Sevgi vs.. Kendinize göre Kullanabilirsiniz Çünkü O TEKTİR.. )

Dışarıda Kendini Gösteren ........ ( Buraya Sorunun Adı Gelecek..Ör.'İşsizlik sorunu' veya 'Ülkemizde herkesin kendine uygun, maddi manevi doyumla çalıştığı işinin olmaması' ) Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ(Bu Kısım Çok Önemli .. ) Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni
affet..

Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..

Seni Seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim

Daha Sonrasında İse son 4 cümleyi Mantra Söylermiş Gibi Söyleyin..
-----------------------------------------------------------------------

Ama SorumLuLuk Kısmının Altını Israrla Çiziyorum..
Sonuçta Herşey Bir'dir.. Hepimizi Birbirimizle Bağlıyız Ve Birbirimizden sorumLuyuz.. Ben Karşımdaki Kişinin Hislerini Kendimde Hissedersem Ve Arınırsam Böylece İkimizde Arınmış OLuruz.. Birbirimize Etki Ettiğimiz Gerçeğinin En Büyük İspatıdır Bu..

(TR-ance)

2) "duru79, yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip, maddi manevi doyumla çalıştığı bir işinin olmasını seçiyor. Allah'ım(Siz nasıl hitap etmek isterseniz) seni seviyorum... benim içimde duru79 un tam da istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarımın varlığını kabul ediyorum ve sorumluluğu üzerime alıyorum. Bundan dolayı özür dilerim... Lütfen beni affet. Teşekkür ederim...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni
affet... Teşekkür ederim..."

(İsmira)

Her hafta bir konu üzerinde çalışıyoruz. Bu haftanın konusu 'İŞ'

Saat 11 başlama saatimiz, ancak saat 10'da başlamak isteyenler öyle de yapabilir. Dua ve enerjilerimiz birleşecektir...

Umarım yararlı olur... Sevgiler...

Pamukk 18-06-2009 09:53 PM

Sevgili Peacemaker haklsın super şimdi odaklandıgımız konu üzerinden gidelim zaten sevgi bu frekanstan bize akar sevgili ismira 'nın da dediği gibi onayi

Ben de egeliyim bilmezmiyim olmamı yı ..öledir gari :)

Sevgiyle kalınnn

ismira 18-06-2009 09:54 PM

Arkadaşlar, biraz fazla oluyorum belki, ama madem burada pratikle öğreneceğiz arınmayı, mazur görün...

Ne yaptığımızın farkında mıyız?..

hayatkadereinat işten kovuldu, evet. Bu üzücü bir durum, evet. Ama bu nedir?

dışarıda 'sorun' olarak gördüğümüz bir 'durum'...

Biz ne yapıyoruz? Eski düşünme biçimimizle, dışarıda çalışıyoruz, onu teselli ederek iyileştirmeye çalışıyoruz...

Ne yapmamız lazım?..

Lütfen onda 'sorun' olarak karşımıza çıkan durumu düzeltmek için, sorumluluğu üzerimize alalım, kendi içimizdeki kayıtlarımızı sıfırlayalım.
Saat 11'e kadar bu konuda çalışmaya ne dersiniz?...

Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim..

aquariel 18-06-2009 10:01 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467369)
Arkadaşlar, biraz fazla oluyorum belki, ama madem burada pratikle öğreneceğiz arınmayı, mazur görün...

hayat kadere inat işten kovuldu, evet. Bu üzücü bir durum, evet. Ama bu nedir?

dışarıda 'sorun' olarak gördüğümüz bir 'durum'...

Biz ne yapıyoruz? Eski düşünme biçimimizle, dışarıda çalışıyoruz, onu teselli ederek iyileştirmeye çalışıyoruz...

Ne yapmamız lazım?..

Lütfen onda 'sorun' olarak karşımıza çıkan durumu düzeltmek için, sorumluluğu üzerimize alalım, kendi içimizdeki kayıtlarımızı sıfırlayalım.
Saat 11'e kadar bu konuda çalışmaya ne dersiniz?...

Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim..

Cok haklisin. Kendimi gelistirmeye calismam gerekiyor ama yine ayni hatayi yapiyorum.dunk56Saat 23'e kadar bu konuda calisma olayi hosuma gitti. Pekala baslayalim o halde. Tsk'ler ikazin icin....

peacemaker 18-06-2009 10:24 PM

ben yine 22 de yaptım:) hatta reiki çalışmamın hemen bitimine denk getirdimm:) güzel de oldu :) Herkese iyi akşamlar...

sudem8 18-06-2009 11:17 PM

arkadaşlar bu gece pek katılım yok galiba...ismiracım söylediğn gibi yaptım.hep birlikte arınarak.çözeceğiz sorunu...çok haklısın..O0

ışıkk 18-06-2009 11:39 PM

yettim gariii:)) arkadaşlar ne çok hemşerim varmış ya Ege'liler ttli3.ben de bugün dışardan yarım saat önce gelmem sebebiyle geç katıldım sanırım ama arkadaşlar zamanı kafanıza takmayın o enerjiyi her şekilde dünkü gibi hissettim.dışardayken ara ara söyledim içimden tabii :) çok güzel kendimi gerçekten sıfır sınırda hissediyorum.hepinize teşekkürler.kiss3
"iş haberimi burada veriyorum,teşekkürler,sizi seviyorum:)"

ismira 18-06-2009 11:41 PM

Ço güzel bir çalışma oldu benim açımdan. Böylece devam ediyorum...

Benim ve herkesin, bütünün hayrına en derin arınma gerçekleşsin...

sudem8 18-06-2009 11:49 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467384)
yettim gariii:)) arkadaşlar ne çok hemşerim varmış ya Ege'liler ttli3.ben de bugün dışardan yarım saat önce gelmem sebebiyle geç katıldım sanırım ama arkadaşlar zamanı kafanıza takmayın o enerjiyi her şekilde dünkü gibi hissettim.dışardayken ara ara söyledim içimden tabii :) çok güzel kendimi gerçekten sıfır sınırda hissediyorum.hepinize teşekkürler.kiss3

buldun mu ışıkcımskan67

sudem8 18-06-2009 11:51 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467384)

inan ki çok sevindim benim iki nokta tutmuş en çok ona sevindim hayırlı olsuns45apk

ışıkk 18-06-2009 11:53 PM

yok Sudem, olumlama yapem dedim ben :)) o an içimden geldi bak şimdi sen yazınca farkettim gerçekten ne yazdığımın :)))

Belgin ∞ 19-06-2009 12:22 AM

Yurdahal'ın Oldubil'ine benzemiş Işık'cım. Ben oraya ne yazdıysam gerçek oldu y789

ışıkk 19-06-2009 12:37 AM

Canımmmm evet ona benzemiş y789.Ben de oraya yazmıştım hatırladım sen söyleyince.gene girip yazayım bişeyler.öpüyorum seni çok kiss3

sudem8 19-06-2009 12:39 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467389)
yok Sudem, olumlama yapem dedim ben :)) o an içimden geldi bak şimdi sen yazınca farkettim gerçekten ne yazdığımın :)))

olsun işin olacak demek ki Allah dedirtiyor.ben iki nokta yaptım.bir nokta sen bir nokta çalışacağın binanın içindesin...bakarsın iş teklifi gelir.Bu gün bana iş teklifi geldi..

ışıkk 19-06-2009 12:44 AM

çok teşekkürler Sudem'cim.benim şu iki nokta olayım herşeyde yarıyoda iş olayımda olmuyo.neden çünkü sonuca bağlandığımı farkettim,serbest bırakamadım,beklentiye girdim.blokaj oluştu.belki sen de olur ttli3. ilk başta bu yöntemle anılarımı sıfırlayım belki ozaman belli olmaz işe yarar iki noktam.çook öpüyorum seni sevgiler kiss3

nilsoy 19-06-2009 12:52 AM

bende geldim... olayı geç fark etmişim... evdekiler bilgisayar başında olmamdan pek memnun değiller... ihmal edilmiş hissediyorlar... bende forumda pek uzun kalamadım...
saat geçoldu ama duam sizinkilere yetişir...HAYIRLI İŞLER....girlhahagirlhahagirlhahagirlhahagirlhahag irlhahagirlhahagirlhahaO0O0

peacemaker 19-06-2009 01:40 AM

:) valla bence en azından bi çekirdek topluluk oluşturduk ve hergün bu toplulukla gideceğiz gibi görünüyo.ışıkkk egeli kim var baska? :)
Bu arada arkadaşlar jim carrey in number 23 diye bi filmini izledim gerçekten güzel.adam komedi dışında da gayet iyi... tavsiye ederim ;)

sudem8 19-06-2009 01:42 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467398)
çok teşekkürler Sudem'cim.benim şu iki nokta olayım herşeyde yarıyoda iş olayımda olmuyo.neden çünkü sonuca bağlandığımı farkettim,serbest bırakamadım,beklentiye girdim.blokaj oluştu.belki sen de olur ttli3. ilk başta bu yöntemle anılarımı sıfırlayım belki ozaman belli olmaz işe yarar iki noktam.çook öpüyorum seni sevgiler kiss3

canım sen bağlantı esnasında olur mu olmaz mı gibi en ufak bir şüpheye düşüyorsundur.zaman belirle mesela bir hafta içinde, o anda mutlaka imgeleme yap sesler gelsin konuşmalarını kendin olayın içinde sevincini ayrıntılar olsun...esprilerde çok faydalı oluyor...ben boşalan evime kiracıyı daha eşyalar boşalmadan yeni kiracı buldum..yarın kapıcı arayacak eve kiracı buldum dediğinin seslerini kulağımda işittim.ve ertesi günü dediğim gibi kapıcı anahtarı istedi.yeni kiracı bulmuştu...yapıp bırakınca unutuyorum..gerçekleşince aklıma geliyor..

saman 19-06-2009 09:57 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467369)

hayatkadereinat işten kovuldu, evet....

buna inandığımıza göre, o halde onun için harika bir iş bulabilmesindede etkili olabileceğimize inanıyoruz , doğrumudur ?? ve aynı durumdaki diğer arkadaşlarımız içinde ... doğrumudur?? DOĞRUDUR :)
çalışmamıza hergün devam edip akşam 10:00 11:00 arası enerjimizi bir araya toplayalım.., bu arada kendisi ortalarda görünmüyor :(

Ey yüce rabbim,
içimde devamlı tekrar eden hatalı, zararlı ve engelleyici tüm hatıralarım için özürdilerim ve bu hatıralar ile başkalarının hayatını bilerek veya bilmeyerek olumsuz olarak etkilediğim için lütfen beni affet tüm sorumluluğu üzerime alıyorum ve şuanda hepsini sıfırlıyorum.. Seni Seviyorum,, sonsuz merhametin için teşekkür ederim..amin.

özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim.

teşekkür ederim
sam;

saime1 19-06-2009 10:07 AM

Günaydın bende buradayım, tüm virislerimden arınmak ıçın acele ediyorum.

ismira 19-06-2009 12:11 PM

Merhaba arkadaşlarrr,

Ben bugün kendimi çok hafiflemiş hissediyorum. super

Sizler nasılsınız??..

ismira 19-06-2009 12:16 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467416)
Günaydın bende buradayım, tüm virislerimden arınmak ıçın acele ediyorum.

Hoşgeldin saime1,

Hep birlikte, sevgiyle tüm virüslerimizden arınmak ne güzel...

saman 19-06-2009 12:17 PM

ben gergin ve endişeliyim ve fekat umutlu ve iyi hissediyorum :)) çorba yaniy789

sorduğun için teşekkür ederim,
sam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 PM.