![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI y789iş arayan forumdaki bütün arkadaşlarımın yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip,maddi manevi doyumla çalıştığıbir işinin olmsını seçiyor,Allahım seni seviyorum.Benim içimde işsiz arkadaşlarımın tamda istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarının varlığını kabul ediyorum.sorumluluğu üzerine alıyorum.Bundan dolayı özür dilerim.Lütfen beni affet.teşekkür ederim.seni seviyorum. özür dilerim. hepinizin en kısa zamanda iş bulmasını yaradanımdan canı gönülden istiyorum...actionsmile |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar sizden bi ricam olacak bi arkadaşım aylardır iş arıyor acayip bunalımda adı sennur lütfen yardımcı olalım hep birlikte .... sizlere güveniyorum yüreğinize sağlık |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI herkese iyi pazarlar ben duamı yazark , hemde bu siteye yazarak yapmayı tercih ediyorum sanki evren daha çabuk harekete geçeçek diye düşünüyorum Ey tanrım dışarıda eşimin iş haytının bozuk gitmesinin bemin içimde sürekli tekrarladığım kötü hatıralımın sebep olduğunun bilincindeyim.İçimde barındırdığım bu kötü hatıralarım için senden özür diliyorum lütfen beni affet,İçimdeki kötü anıları temizlememe yardımcı ol.İlahi ışığınla bu kötü anıları sıfıra dönütştür.Teşekkür ederim .Bundan sonra herşey en güzel ve olmsı gerektiği formatında yaşanacaktır. SENİ SEVİYORUM. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
(..bu tesadüf olamaz :) ) teşekkür ederim, |
258892588925889 İşte, dışarda karşılaştığımız sorunla ilgili 'dışarıda' değil 'kendi içimizde' çalışma prensibinin hayata uygulanışının güzel bir örneği daha!.. Evet prensibi ne kadar içselleştirir ve hayata geçirirsek, o kadar hızlı olur değişimler... Gündelik yaşantımızda, her durumu fırsat olarak değerlendirmek gerçekten en iyisi. Ben kişisel olarak her an farkındalığımın daha çok geliştiğini gözlüyorum ve her an arınma halinde düşüncelerim ve iç sesim... Bunun sonucu sanıyorum, kendi içimde gittikçe daha hafiflediğimi, bu sırada farkedip niyet kurduğum durumlarda da olumlu değişimlerin arttığını gözlüyorum. Henüz yolun başlarındayken böyle hissediliyorsa, arındıkça varacağımız noktaların güzelliği tarif edilemez gibi geliyor...smiliyface |
Esos'cuğum, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen 'durum'la ilgili olarak, birimiz bile tam olarak arınmayı gerçekleştirebilirsek, evrendeki bununla ilgili tüm kayıtlar değişecek ve herkes yararlanacak. Bu yüzdendir ki kendi içimizde çalışıyoruz ve niyet kuruyoruz. Bu hepimiz için fırsat..Dualarımız arkadaşın için de olsun... Yüce Tanrı'm, seni seviyorum. Şimdi benim içimde, dışarıda Esos vasıtasıyla kendini gösteren 'çözümü dışarıda arama' durumuna yol açan hatıraların varlığını kabul ediyorum ve özür diliyorum. Lütfen beni affet.Bu hatıralarım sıfırlansın. Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... O0O0 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar Lütfen Arındırmalarımızı Aksatmayalım.. Bir Şeyi Ne Kadar Kısa Yaparsanız Yapın Devamlılık Önemlidir.. Devamlılık Başarıyı Getirir.. Eğer Başarılı OLmak İstiyorsak Yapmamız Gereken Tek Şey Arınmak Arınmak .. Sevgiyle KaLın.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Geldim arkadaşlarım, buradayım... Haydi ARINMA yolcusu kalmasıııınnn!... Ho'oponopono kalkıyoooorrr!!...y789 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Sadece beş kişi miyiz??.. Başka gelen yok mu? |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bende burdayım arınmaya devam :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI burdıyım :)) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Geldim, arınmaya başlamıştımsevincli, güzel bir müzik açtım, ruhumu dinlendiren ve başlıyoruum.O0 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI kızlaaar burdaaayııımskan67 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Bende burdayım yazmıyorum ama ilk günden beri devam ediyorum sevincli |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI evren de burada :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar ben cümleleri söylerken ilk bir iki dakka odaklanıyorum sonrasında başka şeyler düşünerek söylüyorum ama öyle yapıncada içime sinmiyor işe yaramaz gibi geliyor yani kendini vererek söylemek önemli mi |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlarr bende devam ediyorum iki gecedir pc başında olamıyorum ama çalışmaya devammmy789 |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI merhaba arkadaşlar. birkaç gündür yazamadım, ancak konuları okumaya çalıştım. tatlı bir telaş içerisindeydik, çalışmalara katılamasamda aklıma geldikçe tekrar yaptım. yürüyorken geziyorken vs vs arkadaşlar, haberler çok güzel. devamını diliyorum. sapkal89 sapkal89 sağlıcakla ve ışıkla... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI tatlı bir telaş derken ?? :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Kardeşim Evlendi :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ne güzel :) Allah mesut etsin ; tebrik ederim, |
|
--- Ayşegül daha var. :) y789 |
Hayırlı olsun MüminOKAN, darısı başına:)) Varlığın güç katıyor bize... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI buna çok sevindim. zaman zaman hayatım değişti ailesini toplamak amacıyla toplantılar düzenliyoruz inşallah bunlardan birine denk gelir sudemcim... sevgiler kiss 3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI yakın zaman da kardeşi evlenenlerden biride benim...sevincli çok güzel,tatlı telaşlar bunlar...allah tüm evlenenleri yuva kuranları mesut etsin... ve darısı tüm bekarlarımıza....actionsmile |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI guitar yanlışlıkla mesajımı buraya yazmışım, aslında başka bir konuya yazmak istemiştim.. mesajımı tamamen silemediğimden boş kalmasın diye müzik koydum :) |
Alıntı:
ben sadece bir aynayım :) -- neyse konuyu dağıtmadan sohbete kafede devam edelim arkadaşlar. sapkal89 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar geldim buradayım ve mutluyum ufak bir anlaşmazlık yaşadık ama sonu tatlı bitti benim için üzülen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum actionsmile SEVGİLER... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI seni burda görmüşken güzel dileklerimi sanada söyleyim sevgili hayat kadere inat.actionsmile tekrar işe başlamana çok sevindim. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ismira sana çok teşekkür ediyorum herzaman her yerde yapabileceğimiz bir arınma öğrettin bize. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI İsmira sana gönülden teşşekür ediyorum .Her zaman her yerde yapabileceğimiz bir arınma metodu öğrenmemizi sagladın.Bu gün işe istanbul trafiği nedeni lie tam 2, 5 saate gittim otobüste sürekli dualarımı tekrerladım ve zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim.Ben duaya başlayalı beri çok fazla terliyorum ve başım ağrıyor.Bu belitileri yaşayanlar varmı? merak ediyorum.lütfen deneyimlerinizi paylaşın |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Ben de geldim arkadaşlar, Saime ben de öyle şeyler yok,aksine söyledikçe inanılmaz hafifliyorum,dün tekrarlarken uyumuşum. Bu arada arkadaşlar hayatımda değişen birşeyler oldu iş anlamında olmasada,gerçekten bu yöntem inanılmaz.y789ayrıca işe kendi içinden başlamakta çok güzel.dikkatini kendi içine veriyorsun,süper.sıfır sınırdayım gerçekten.herkeze sevgiler.sevincli |
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI merhaba ışık sanırım çok yakında senden mutlu bir haber alacağız :) sabırsızlıkla bekliyorum |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Cok sevindim hayat kadere inat, Dilerim hersey istedigin gibi olmaya devam eder. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI alestason, canım çokk teşekkürler.ben de sabırsızlanıyorum güzel haber vermek ve sizlerdende duymak için.kiss3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM. |