Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

sudem8 21-06-2009 12:12 AM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

y789iş arayan forumdaki bütün arkadaşlarımın yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip,maddi manevi doyumla çalıştığıbir işinin olmsını seçiyor,Allahım seni seviyorum.Benim içimde işsiz arkadaşlarımın tamda istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarının varlığını kabul ediyorum.sorumluluğu üzerine alıyorum.Bundan dolayı özür dilerim.Lütfen beni affet.teşekkür ederim.seni seviyorum. özür dilerim. hepinizin en kısa zamanda iş bulmasını yaradanımdan canı gönülden istiyorum...actionsmile

ESOS 21-06-2009 12:47 AM

arkadaşlar sizden bi ricam olacak bi arkadaşım aylardır iş arıyor acayip bunalımda adı sennur lütfen yardımcı olalım hep birlikte .... sizlere güveniyorum yüreğinize sağlık

saime1 21-06-2009 12:47 PM

herkese iyi pazarlar ben duamı yazark , hemde bu siteye yazarak yapmayı tercih ediyorum sanki evren daha çabuk harekete geçeçek diye düşünüyorum
Ey tanrım dışarıda eşimin iş haytının bozuk gitmesinin bemin içimde sürekli tekrarladığım kötü hatıralımın sebep olduğunun bilincindeyim.İçimde barındırdığım bu kötü hatıralarım için senden özür diliyorum lütfen beni affet,İçimdeki kötü anıları temizlememe yardımcı ol.İlahi ışığınla bu kötü anıları sıfıra dönütştür.Teşekkür ederim .Bundan sonra herşey en güzel ve olmsı gerektiği formatında yaşanacaktır. SENİ SEVİYORUM.

saman 21-06-2009 01:59 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467534)
Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

bu harika ,, çok çok çok sevindim sevinclisevincli
(..bu tesadüf olamaz :) )

teşekkür ederim,

ismira 21-06-2009 03:08 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467665)
herkese iyi pazarlar ben duamı yazark , hemde bu siteye yazarak yapmayı tercih ediyorum sanki evren daha çabuk harekete geçeçek diye düşünüyorum
Ey tanrım dışarıda eşimin iş haytının bozuk gitmesinin bemin içimde sürekli tekrarladığım kötü hatıralımın sebep olduğunun bilincindeyim.İçimde barındırdığım bu kötü hatıralarım için senden özür diliyorum lütfen beni affet,İçimdeki kötü anıları temizlememe yardımcı ol.İlahi ışığınla bu kötü anıları sıfıra dönütştür.Teşekkür ederim .Bundan sonra herşey en güzel ve olmsı gerektiği formatında yaşanacaktır. SENİ SEVİYORUM.

258892588925889

İşte, dışarda karşılaştığımız sorunla ilgili 'dışarıda' değil 'kendi içimizde' çalışma prensibinin hayata uygulanışının güzel bir örneği daha!..

Evet prensibi ne kadar içselleştirir ve hayata geçirirsek, o kadar hızlı olur değişimler... Gündelik yaşantımızda, her durumu fırsat olarak değerlendirmek gerçekten en iyisi. Ben kişisel olarak her an farkındalığımın daha çok geliştiğini gözlüyorum ve her an arınma halinde düşüncelerim ve iç sesim...

Bunun sonucu sanıyorum, kendi içimde gittikçe daha hafiflediğimi, bu sırada farkedip niyet kurduğum durumlarda da olumlu değişimlerin arttığını gözlüyorum.

Henüz yolun başlarındayken böyle hissediliyorsa, arındıkça varacağımız noktaların güzelliği tarif edilemez gibi geliyor...smiliyface

ismira 21-06-2009 03:23 PM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467622)
arkadaşlar sizden bi ricam olacak bi arkadaşım aylardır iş arıyor acayip bunalımda adı sennur lütfen yardımcı olalım hep birlikte .... sizlere güveniyorum yüreğinize sağlık

Esos'cuğum, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen 'durum'la ilgili olarak, birimiz bile tam olarak arınmayı gerçekleştirebilirsek, evrendeki bununla ilgili tüm kayıtlar değişecek ve herkes yararlanacak. Bu yüzdendir ki kendi içimizde çalışıyoruz ve niyet kuruyoruz. Bu hepimiz için fırsat..Dualarımız arkadaşın için de olsun...

Yüce Tanrı'm, seni seviyorum. Şimdi benim içimde, dışarıda Esos vasıtasıyla kendini gösteren 'çözümü dışarıda arama' durumuna yol açan hatıraların varlığını kabul ediyorum ve özür diliyorum. Lütfen beni affet.Bu hatıralarım sıfırlansın. Teşekkür ederim...

Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

O0O0

TR-ance 21-06-2009 09:54 PM

Arkadaşlar Lütfen Arındırmalarımızı Aksatmayalım.. Bir Şeyi Ne Kadar Kısa Yaparsanız Yapın Devamlılık Önemlidir.. Devamlılık Başarıyı Getirir.. Eğer Başarılı OLmak İstiyorsak Yapmamız Gereken Tek Şey Arınmak Arınmak ..

Sevgiyle KaLın..

ismira 21-06-2009 10:01 PM

Geldim arkadaşlarım, buradayım...

Haydi ARINMA yolcusu kalmasıııınnn!... Ho'oponopono kalkıyoooorrr!!...y789

ismira 21-06-2009 10:12 PM

Sadece beş kişi miyiz??.. Başka gelen yok mu?

alestason 21-06-2009 10:17 PM

bende burdayım arınmaya devam :)

saman 21-06-2009 10:22 PM

burdıyım :))

ışıkk 21-06-2009 10:23 PM

Geldim, arınmaya başlamıştımsevincli, güzel bir müzik açtım, ruhumu dinlendiren ve başlıyoruum.O0

sudem8 21-06-2009 10:25 PM

kızlaaar burdaaayııımskan67

duru79 21-06-2009 10:31 PM

Bende burdayım yazmıyorum ama ilk günden beri devam ediyorum sevincli

peacemaker 21-06-2009 10:36 PM

evren de burada :)

lale85 21-06-2009 10:54 PM

arkadaşlar ben cümleleri söylerken ilk bir iki dakka odaklanıyorum sonrasında başka şeyler düşünerek söylüyorum ama öyle yapıncada içime sinmiyor işe yaramaz gibi geliyor yani kendini vererek söylemek önemli mi

sudem8 21-06-2009 11:04 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467756)
arkadaşlar ben cümleleri söylerken ilk bir iki dakka odaklanıyorum sonrasında başka şeyler düşünerek söylüyorum ama öyle yapıncada içime sinmiyor işe yaramaz gibi geliyor yani kendini vererek söylemek önemli mi

lalecim içinden geldiği gibi şüpheyle yapma içten olsun yeter

serpil22 21-06-2009 11:42 PM

arkadaşlarr bende devam ediyorum iki gecedir pc başında olamıyorum ama çalışmaya devammmy789

ismira 21-06-2009 11:46 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467756)

Konuya odaklı kalmak iyi tabii ki, ama bir anda dünya kadar düşünce beynimizden geçmekte. O yüzden olağan bir şey düşüncelerin kayması. Önemli olan, başka düşünceleri farkettiğimizde, niyetimizi hatırlayıp dört cümleyi tekrarla, başka düşüncelerin geçip gitmesine izin vermek...

MuminOKAN 22-06-2009 08:51 AM

merhaba arkadaşlar. birkaç gündür yazamadım, ancak konuları okumaya çalıştım. tatlı bir telaş içerisindeydik,

çalışmalara katılamasamda aklıma geldikçe tekrar yaptım. yürüyorken geziyorken vs vs

arkadaşlar, haberler çok güzel. devamını diliyorum. sapkal89

sapkal89 sağlıcakla ve ışıkla...

saman 22-06-2009 09:18 AM

tatlı bir telaş derken ?? :)

MuminOKAN 22-06-2009 09:38 AM

Kardeşim Evlendi :)

saman 22-06-2009 09:45 AM

ne güzel :) Allah mesut etsin ;
tebrik ederim,

aysegul_tirtil 22-06-2009 09:58 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467819)

aaa benimde kardeşim evlendi.y789 ee mümin demekki sıra bize gelmiş partysmiley

MuminOKAN 22-06-2009 10:08 AM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467821)
ne güzel :) Allah mesut etsin ;
tebrik ederim,

saolun.

---
Ayşegül daha var. :) y789

ismira 22-06-2009 11:29 AM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467819)

Hayırlı olsun MüminOKAN, darısı başına:))

Varlığın güç katıyor bize...

tiriniti 22-06-2009 12:18 PM

buna çok sevindim. zaman zaman hayatım değişti ailesini toplamak amacıyla toplantılar düzenliyoruz inşallah bunlardan birine denk gelir sudemcim...

sevgiler
kiss 3

suzzy 22-06-2009 12:57 PM

yakın zaman da kardeşi evlenenlerden biride benim...sevincli çok güzel,tatlı telaşlar bunlar...allah tüm evlenenleri yuva kuranları mesut etsin...
ve darısı tüm bekarlarımıza....actionsmile

saman 22-06-2009 02:01 PM

guitar yanlışlıkla mesajımı buraya yazmışım, aslında başka bir konuya yazmak istemiştim.. mesajımı tamamen silemediğimden boş kalmasın diye müzik koydum :)

MuminOKAN 22-06-2009 07:45 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467841)
yakın zaman da kardeşi evlenenlerden biride benim...sevincli çok güzel,tatlı telaşlar bunlar...allah tüm evlenenleri yuva kuranları mesut etsin...
ve darısı tüm bekarlarımıza....actionsmile

amiiinnn ablacım amiiin :)

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467835)
Hayırlı olsun MüminOKAN, darısı başına:))

Varlığın güç katıyor bize...

saolun,
ben sadece bir aynayım :)

--
neyse konuyu dağıtmadan sohbete kafede devam edelim arkadaşlar. sapkal89

hayat kadere inat 22-06-2009 08:48 PM

arkadaşlar geldim buradayım ve mutluyum ufak bir anlaşmazlık yaşadık ama sonu tatlı bitti benim için üzülen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum actionsmile

SEVGİLER...

alestason 22-06-2009 09:02 PM

seni burda görmüşken güzel dileklerimi sanada söyleyim sevgili hayat kadere inat.actionsmile
tekrar işe başlamana çok sevindim.

saime1 22-06-2009 09:04 PM

ismira sana çok teşekkür ediyorum herzaman her yerde yapabileceğimiz bir arınma öğrettin bize.

saime1 22-06-2009 09:09 PM

İsmira sana gönülden teşşekür ediyorum .Her zaman her yerde yapabileceğimiz bir arınma metodu öğrenmemizi sagladın.Bu gün işe istanbul trafiği nedeni lie tam 2, 5 saate gittim otobüste sürekli dualarımı tekrerladım ve zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim.Ben duaya başlayalı beri çok fazla terliyorum ve başım ağrıyor.Bu belitileri yaşayanlar varmı? merak ediyorum.lütfen deneyimlerinizi paylaşın

ışıkk 22-06-2009 10:22 PM

Ben de geldim arkadaşlar, Saime ben de öyle şeyler yok,aksine söyledikçe inanılmaz hafifliyorum,dün tekrarlarken uyumuşum.
Bu arada arkadaşlar hayatımda değişen birşeyler oldu iş anlamında olmasada,gerçekten bu yöntem inanılmaz.y789ayrıca işe kendi içinden başlamakta çok güzel.dikkatini kendi içine veriyorsun,süper.sıfır sınırdayım gerçekten.herkeze sevgiler.sevincli

ışıkk 22-06-2009 10:28 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467894)
arkadaşlar geldim buradayım ve mutluyum ufak bir anlaşmazlık yaşadık ama sonu tatlı bitti benim için üzülen dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum actionsmile

SEVGİLER...

Tekrar hoşgeldin arkadaşım,işlerin yoluna girmesine çok sevindim.sevgilersevinclipartysmiley

alestason 22-06-2009 10:38 PM

merhaba ışık sanırım çok yakında senden mutlu bir haber alacağız :)
sabırsızlıkla bekliyorum

aquariel 22-06-2009 10:49 PM

Cok sevindim hayat kadere inat,
Dilerim hersey istedigin gibi olmaya devam eder.

ışıkk 22-06-2009 10:49 PM

alestason, canım çokk teşekkürler.ben de sabırsızlanıyorum güzel haber vermek ve sizlerdende duymak için.kiss3

sudem8 23-06-2009 01:10 AM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467894)

SEVGİLER...

hoşgeldin arkadaşım çok sevindim iyi haberlerine...yalnız değildin dualarımız seninleydi inanO0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM.