Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

asiyah 13-07-2009 11:16 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Ben de özür dilemek istiyorum artık yaa

sudem8 13-07-2009 11:17 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470717)
Sudem'ciğim, canım bu çok iyi bir haber. Kendimizle yüzleşmek ve olduğumuz gibi kabul etmek... Tüm açık yürekliliğimiz ve dürüstlüğümüzle...Bundan daha güzeli olabilir mi?..Olur. En güzeli arınmak olur...Çok duygulandım... Özür dilerim. Böyle bir güzelliği hissettirdiğin için çok teşekkür ederim.Seni seviyorum.

iyi mi gerçekten İsmira senden bunu duymak çok güzel..içim rahatladı..arınırken alttan bunlar çıktı..hepinize teşekkür ederim.daha kitabı alamadım sipariş vereyim burada bulamadım.

ışıkk 13-07-2009 11:31 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470710)
Sevgili arkadaşlarım, bugünkü çalışmadaki biirlikteliğimiz çin teşekkür ederim. Ben bugün daha kararlı bir inanç hissettim. Her tekrarda, bizlerin enerjetik alanlarımızda ve tüm evrende güçlü bir vakumlama oluyor gibi hissettim.

Kesinlikle aynı şeyleri hissettim bende İsmira.sevincliYaşadığım değişimlerin somut bir şekilde gerçekleştiğini görmek çok güzel oluyor.hepinize teşekkürler.actionsmile

ismira 13-07-2009 11:34 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470719)
iyi mi gerçekten İsmira senden bunu duymak çok güzel..içim rahatladı..arınırken alttan bunlar çıktı..hepinize teşekkür ederim.daha kitabı alamadım sipariş vereyim burada bulamadım.

Canııımm, iyi olmaz mı hiç? İyi az kalır, harika! Bugünlerde hissediyordum ben seninle ilgili böyle bir açılımın olacağını. Savaşçının yolu bu. Bence hoop-arın'ın asıl mucizesi bu. Gerisi teferruat. Biliyorsun, biz içimizdeki hatıraların, hafıza kayıtlarının ve programların sınırlayıcı enerjetik bağlarından arınmaya çalışıyoruz. Eee, kendimizdeki en olumsuz yönlerimiz, hatalarımız, günahlarımızla yüzleşir, keza bilip bulamadıklarımız için de Yaradan'dan yardım ister arınırsak geriye ne kalır?.. Huzur... Bir kez daha seni seviyorum.kiss3

asiyah 13-07-2009 11:39 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470722)
Yaradan'dan yardım ister arınırsak geriye ne kalır?.. Huzur...

Bundan etkilendim. Hakikaten öyle mi?

ismira 13-07-2009 11:54 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470724)
Bundan etkilendim. Hakikaten öyle mi?

Hakikaten öyle.smiliyface

asiyah 14-07-2009 12:08 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470725)
Hakikaten öyle.smiliyface

Teşekkür ederim.

comte 14-07-2009 12:18 AM

Arkadaşlar, maşallah bu konu ne kadar güzel gidiyor böyle.

Müthiş bir sevgi ve dayanışma ortamı kurdunuz.alk78

Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. super

Enerjiniz, sevginiz ve dayanışmanız bol ve daim olsun...actionsmile

ismira 14-07-2009 12:38 AM

Çok teşekkürler, sevgili bymehmet.

Girdiğimiz yolda bizlerin başka türlü olmasına imkan yok gibi. İşleyişi egomuza değil Yaradan'a teslim ettik çünkü.Böylece sevgi kendi işini görüyor ve O bizim adımıza her türlü arınma ve onarımı gerçekleştiriyor bence.

Sizler de bize katılım ve desteklerinizle gücümüze güç katıyorsunuz.

Sevgi ve muhabbetle...

sudem8 14-07-2009 12:55 AM

Çok teşekkür ederiz Mehmet Bey,öyle güzel bir akışa kaptırdık ki kendimizi,sevgiye rica edin o herşeyi çözer diye bir söz vardı kitapta...kendimizi afetmemiz için yardım istedikçe, şükür halinde oldukça, sevgi de akıp geliyor...özümüzü bulmaya yaklaşınca birbirimize daha çok yakınlaştığımızı farkettim.çünkü ego özümüzden uzaklaştırınca çevremizdeki insanlara karşı da uzaklaşıyoruz.herkes olduğu gibi özüne dönse heralde ne düşmanlık ne kıskançlık kalır.ortalık güllük gülistanlik olur.burada biz küçük bir grup bunu görmeye başladık.bunu kitle halinde yapsak sonuç mükemmel olur..hepimizin farklı oluyor arınmaları onları paylaşmak çok güzel desteklerin gelmesi güzel...bizlere bu imkanı sağlayan ve biz güç veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim kendi adıma..

asiyah 14-07-2009 01:44 AM

Ben de katılıcam yakında Mehmet bey hihi sabırla bekliyorum.

sudem8 14-07-2009 01:52 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470743)
Ben de katılıcam yakında Mehmet bey hihi sabırla bekliyorum.

zaten katılıyorsun senin varlığın yeter bitanem12389

Pamukk 14-07-2009 08:05 PM

Arkadaşlar acaba "çiy damlası" dememizin özel bir sebebi var mı , çiy damlası kelimelerinin özelliği anlamında ...

Bu arada youtube da cok guzel videolar buldum,mutlaka bakın bence ,Dr Hew Len'in metodu, "how to practise ho'oponopono" gibi çok guzel birçok video var

aramaya " ho'oponopono " yazsanız yeter ;)

Herkesi öpüyorum
Sizleri seviyorum
Teşekkür ederim

http://farm1.static.flickr.com/119/3...4ca5c622e0.jpg

ismira 14-07-2009 10:22 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470838)
Arkadaşlar acaba "çiy damlası" dememizin özel bir sebebi var mı , çiy damlası kelimelerinin özelliği anlamında ...

Çiğ damlası uygulamasının orijinalini henüz bilemiyoruz. Dünden beri ben de düşünüyorum bir yandan. Sanırım çiğ damlasının doğal döngüsüyle alakalı. Sembolik çağrışım ögesi olduğuna göre...

Ben çiğ damlası diyerek sorunu ifade eden kelimenin üzerine kalem silgisiyle vurdukça; tıpkı çiğ damlalarının küçücücük tana tane birikip suya dönüşerek zemini yıkayıp parlatması, toprağı beslemesi, aynı zamanda yeni günün doğuşu ve parlayan güneşle birlikte buharlaşarak geri dönüşmesi ve böylelikle zeminin(sorunun) temizlenip arınması gibi bir imge beliriyor bende. Söze dökünce uzun gibi, ama bir anlık resim hepsi...

Bu arada, çalışmaya başlıyor muyuz hoop-arın yolcuları?

alestason 14-07-2009 10:26 PM

ben buradayım ve neredeyse tüm gün arındım diyebilirim :)

Pamukk 14-07-2009 10:26 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470857)
Çiğ damlası uygulamasının orijinalini henüz bilemiyoruz. Dünden beri ben de düşünüyorum bir yandan. Sanırım çiğ damlasının doğal döngüsüyle alakalı. Sembolik çağrışım ögesi olduğuna göre...

Ben çiğ damlası diyerek sorunu ifade eden kelimenin üzerine kalem silgisiyle vurdukça; tıpkı çiğ damlalarının küçücücük tana tane birikip suya dönüşerek zemini yıkayıp parlatması, toprağı beslemesi, aynı zamanda yeni günün doğuşu ve parlayan güneşle birlikte buharlaşarak geri dönüşmesi ve böylelikle zeminin(sorunun) temizlenip arınması gibi bir imge beliriyor bende. Söze dökünce uzun gibi, ama bir anlık resim hepsi...

Bu arada, çalışmaya başlıyor muyuz hoop-arın yolcuları?

kiss3

çok teşekkürler

Pamukk 14-07-2009 10:28 PM

Ben de 21 :15 gibi başlayıp 22:00 ye kadar arındım :)
İnsan bırakmak istemiyor ,sizinle devam ediyorum ark5

ışıkk 14-07-2009 10:35 PM

Gecikmeli olaraktan geldim...

sudem8 14-07-2009 10:51 PM

her nekadar rahatsız olsamda sizlerleyimy789

ismira 14-07-2009 11:06 PM

ağla2

Solumda Pamukk, sağımda Redflowers...
...

Tiriniti de mi var?
...

"Aşkın aldı benden beni,
Bana seni gerek seni.
Ben yanarım dünü günü
Bana seni gerek seni.

Yunus'dürür benim adım,
Gün geçtikçe artar Odum.
İki cihanda maksudum,
Bana seni gerek seni"

...
Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

...
Varlığım ihtiyaçtan azade...

Tüm arkadaşlar morlar içinde...
Muhteşemsiniz... Muhteşemdik...

agl34

Belgin ∞ 14-07-2009 11:22 PM

Evet yazmadım ama ben de katıldım çalışmamıza kısa bir aradan sonra. Yarım saat kadar sizlerle, ardından kendi arınmam gereken durumla ilgili kaldığım yerden devam ettim. Zor yazıyorum şu an çünkü parmaklarımı hissedemiyorum, uyuşmuş vaziyetteler. Ellerimden çıkan buhar kıvamında enerjiyi gözlerimle net bir şekilde görebiliyorum belki de ilk kez.

Çok güzeldi peki ben neden hüzünlendim böyle derinden?

Devam...

Seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim...

ışıkk 14-07-2009 11:29 PM

Arkadaşlar süperdi gerçekten,şuan herşey sıfırlanmış vaziyette bende.sevincli956kNasıl bir enerji bu birliktelikten doğan.:zpzp:Bugün yine çok farklıydı.

Herkeze çooook teşekkürler.sizi çook seviyorum.kiss3

duru79 14-07-2009 11:31 PM

Ben bugün yine geç katıldım aranıza utananadam bugün aklıma geldikçe arındım.
Canım redflowerım bende seni konuşturuyorum söylesene zor yazıyorum diye kusura bakma güzelim.Sen arınmana devam et.
Bu arada önümüzde ki hafta konumuz ne olucak yoksa yine bu konudamı devam edicez?

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470878)
Evet yazmadım ama ben de katıldım çalışmamıza kısa bir aradan sonra. Yarım saat kadar sizlerle, ardından kendi arınmam gereken durumla ilgili kaldığım yerden devam ettim. Zor yazıyorum şu an çünkü parmaklarımı hissedemiyorum, uyuşmuş vaziyetteler. Ellerimden çıkan buhar kıvamında enerjiyi gözlerimle net bir şekilde görebiliyorum belki de ilk kez.

Çok güzeldi peki ben neden hüzünlendim böyle derinden?

Devam...

Seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim...

duru79 14-07-2009 11:34 PM

Bu arada fikrinizi almak istiyorum.Ben gündüz hem işsizlik arınmama devam ediyorum,hem kendim de gördüğüm bir huyumun değişmesi için arınma hemde sizlerle para konusunda arınma yapıyorum.3 farklı konu hatta bugün bir arkadaşım için bile yaptım sizce çok mu karıştırıyorum?

ismira 14-07-2009 11:43 PM

Hala etkisindeyim ve devam ediyorum arınmaya...

Sudemde hastalık olarak deneyimlemekte olduğum...için de...

Ama dönüyorum tekrar o görüntü... Mor bir uzayda mor bulutlar gibi...

TR-ance, sudem, ışıkk, cibelce, alestason, duru, donusturucu, MüminOKAN, bymehmet...ve daha pek çok arkadaşın varlığını hissettim sanki. Tarifsiz bir güzellik yaşadım arkadaşlar. Bir ve bütün olmanın hazzı ve saf huzur...

Enerji çok yoğun ve huzurlu.Ayrılmak istemedim o güzellikten.

Belki sen de ayrılmak istemediğin içindir o hüzün, ne dersin Redflowers?..

cibelce 14-07-2009 11:44 PM

Karıştırığını düşünmüyorum durucum. Kitaptaki alıntılarda biçok konuda arınma örnekleri anlatıyordu. Bende gün boyunca aklıma geldikçe bu kelimeleri o anki duruma göre uyarlayıp sürekli tekrarlayorum. Birine bir öfkem yada kırgınlığım vs ne olursa gerildiğimi hissettiğim anda hemen frene basıp bu cümleleri tekrarlıyorum içimden.

Pamukk 14-07-2009 11:44 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470874)
ağla2

Solumda Pamukk, sağımda Redflowers...
...

Tiriniti de mi var?
...

"Aşkın aldı benden beni,
Bana seni gerek seni.
Ben yanarım dünü günü
Bana seni gerek seni.

Yunus'dürür benim adım,
Gün geçtikçe artar Odum.
İki cihanda maksudum,
Bana seni gerek seni"

...
Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

...
Varlığım ihtiyaçtan azade...

Tüm arkadaşlar morlar içinde...
Muhteşemsiniz... Muhteşemdik...

agl34

Canım benim ne tatlı ne duygusal yazmışsın kiss3

Mormuyduk nasıldık bilmem :=) Bende bütün çalışmalarda hissedememe durumu var ,reiki olsun başka çalışma olsun :) üzüyor bazen üzmüyor değil ama takılmamaya çalışıyorum :)Hemen kendimi avutuyorum radyo dalgalarını göremiyorsun ama onlar orada var diyorum :)
Ama gercekten çok guzeldi ve cok uyku bastırdı ,kafam surekli düştü ,şimdi de canavar gibi acıktım :)))inşallah çok guzel olur herşey ,hepimizin en yuksek hayrına ..bu çalışmayı bırakmak yok söz mü arkadaşlar

Cok sevgiler mucckk

cibelce 14-07-2009 11:47 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470887)
Hala etkisindeyim ve devam ediyorum arınmaya...

Sudemde hastalık olarak deneyimlemekte olduğum...için de...

Ama dönüyorum tekrar o görüntü... Mor bir uzayda mor bulutlar gibi...

TR-ance, sudem, ışıkk, cibelce, alestason, duru, donusturucu, MüminOKAN, bymehmet...ve daha pek çok arkadaşın varlığını hissettim sanki. Tarifsiz bir güzellik yaşadım arkadaşlar. Bir ve bütün olmanın hazzı ve saf huzur...

Enerji çok yoğun ve huzurlu.Ayrılmak istemedim o güzellikten.

Belki sen de ayrılmak istemediğin içindir o hüzün, ne dersin Redflowers?..

Bende gözlerimi kapadığımda mor görüyorum. Çakra renklerini bilmiyorum. geçenlerde oğlum bana gözlerini kapat kalp çakrasını düşün ne renk dedi. Yeşil dedim. Evet doğru dedi. sanırım bişeyleri başarıyoruz arkadaşlar. Güzel şeyler oluyor

duru79 14-07-2009 11:48 PM

Cevabın için sağol cibelcecim...Pamukcum kafayı tutamama durumu bende de var canım mutlaka arınırken bir yere dayamam gerekiyor.

ışıkk 14-07-2009 11:49 PM

Duru79'cum bende aynen bazı günler birkaç olay için arınma yapıyorum.:)gece yatmadanda kendimde,hayatımda belirlediğim birkaç durum için..mesela bazı durumlar olabiliyor,ekstra çıkan. hemen o an cümlemi hazırlayıp,içimden söyleyip,sihirli kelimeleri tekrar ediyorum.sonuçmu:mükemmelll sevincli

duru79 14-07-2009 11:54 PM

Işıkcım canım sağol bende bir kaç konu belirledim onlar üzerinde yapıyorum ama acaba çokmu karıştırıyorum dedim gerçi arınacak okadar çok şey var ki ve dediğin gibi ekstralarda çıkıyor.Bu durumda iyi bir şey arınma fırsatı çıkıyor

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470894)
Duru79'cum bende aynen bazı günler birkaç olay için arınma yapıyorum.:)gece yatmadanda kendimde,hayatımda belirlediğim birkaç durum için..mesela bazı durumlar olabiliyor,ekstra çıkan. hemen o an cümlemi hazırlayıp,içimden söyleyip,sihirli kelimeleri tekrar ediyorum.sonuçmu:mükemmelll sevincli

ismira 14-07-2009 11:54 PM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470886)
Bu arada fikrinizi almak istiyorum.Ben gündüz hem işsizlik arınmama devam ediyorum,hem kendim de gördüğüm bir huyumun değişmesi için arınma hemde sizlerle para konusunda arınma yapıyorum.3 farklı konu hatta bugün bir arkadaşım için bile yaptım sizce çok mu karıştırıyorum?

Canım, hiç problem olacağını düşünmüyorum. Hatta aksine aklımıza gelen, karşımıza çıkan her sorunla ilgili arınma halinde olmak iyi bir şey bence.

Çalışma biçimimiz deneyimlerimizle oluşmakta. Para konusunda çalışmamızda aşama aşama sıfıra yaklaşıyoruz gibi geliyor bana. Bence buna bir süre daha devam edelim, az kaldı gibi. Sonra işsizliğe tekrar dönelim, eksikliği gidermeye çalışalım. Hatta her konuyu 21 gün çalışmak da olabilir. Ama gidişatı takip edelim derim. Takip açısından da hissettiklerimizi paylaşmaya devam edelim.

Pamukk 14-07-2009 11:55 PM

Gecen akşam çok ilginc birşey olmuştu ,yine yatmadan once çalışma yapmıştım uyku akmaya başladı gozlerimden yattım,sonra ruyamda tanımadıgım insanlarla masada oturuyorum , herhalde konuştuk zaman gecti,masadan kalkarken ben onlara sizleri seviyorum teşekkür ederim dedim ,çok komikti tanımadıgım insanlar kız erkek,ben hem soylediğime guldum hem onlar bana tebessüm etti ayrılırken :))

comte 14-07-2009 11:57 PM

Mükemmelsiniz ya. Helal size..alk78

Uzaktan ben de takip ediyorum birkaç gündür. Bu birlikteliğiniz, dayanışmanız çok hoşuma gitti. Aman nazar değmesin..956k

Tam gaz devam..super

duru79 15-07-2009 12:00 AM

Tamam İsmira'cım sağol ben ozaman yaptığım çalışmaya devam edeyim.hatta reikimi açıp arınıcam akşam yatarken.Her konuyu 21 gün çalışmak bence de iyi fikir...Ama dediğin gibi gidişatı takip edelim

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470897)
Canım, hiç problem olacağını düşünmüyorum. Hatta aksine aklımıza gelen, karşımıza çıkan her sorunla ilgili arınma halinde olmak iyi bir şey bence.

Çalışma biçimimiz deneyimlerimizle oluşmakta. Para konusunda çalışmamızda aşama aşama sıfıra yaklaşıyoruz gibi geliyor bana. Bence buna bir süre daha devam edelim, az kaldı gibi. Sonra işsizliğe tekrar dönelim, eksikliği gidermeye çalışalım. Hatta her konuyu 21 gün çalışmak da olabilir. Ama gidişatı takip edelim derim. Takip açısından da hissettiklerimizi paylaşmaya devam edelim.

ismira 15-07-2009 12:04 AM

Bu arada topraklanmayı, su içmeyi, çakra dengelemeyi, tuzlu suyu hatırlıyoruz değil mi?..

sudem8 15-07-2009 12:10 AM

arkadaşlar var mı böyle birşey? yattığım yerden eşlik ettim.başımı tutamıyorum.ismircım çakra dengelemeyi bilmiyorum sadece topraklanma ve su içmeyi yapabilirim.y789

Belgin ∞ 15-07-2009 12:13 AM

Ben çiğ damlası yapmaya karar verdim, kafama üşüşenleri topluca dönüştürebilir miyim ona bakmak istiyorum.

Şimdi konuları tek kelime halinde yazıyor ve kalemle vuruşlar yaparak çiğ damlası diyorduk değil mi? Ama ne zamana kadar? Onlar silinene kadar mı, yoksa içimiz rahatlayana kadar mı?

İsmira'cım iyiyim biraz daha, duygusallaşmam kendim için yaptığım çalışmadan kaynaklıymış, aslında arınmak istemediğim ama zorunda olduğum için blokajların yükü hüzün olarak çöktü. Geçti ama.

sudem8 15-07-2009 12:18 AM

hayatından silindiğini düşünerek için rahatlayana kadar yap bence..sen ne düşünerek yaparsan..y789

ismira 15-07-2009 12:26 AM

İçimizde sıfırlayana kadar Redflowers'cığım...

Bu arada Poseydon arkadaşım merhaba, bize katılman ne hoş...
Senin izlenimin nasıl, paylaşmak ister misin?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM.