![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de özür dilemek istiyorum artık yaa |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
|
|
|
|
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar, maşallah bu konu ne kadar güzel gidiyor böyle. Müthiş bir sevgi ve dayanışma ortamı kurdunuz.alk78 Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. super Enerjiniz, sevginiz ve dayanışmanız bol ve daim olsun...actionsmile |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Çok teşekkürler, sevgili bymehmet. Girdiğimiz yolda bizlerin başka türlü olmasına imkan yok gibi. İşleyişi egomuza değil Yaradan'a teslim ettik çünkü.Böylece sevgi kendi işini görüyor ve O bizim adımıza her türlü arınma ve onarımı gerçekleştiriyor bence. Sizler de bize katılım ve desteklerinizle gücümüze güç katıyorsunuz. Sevgi ve muhabbetle... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Çok teşekkür ederiz Mehmet Bey,öyle güzel bir akışa kaptırdık ki kendimizi,sevgiye rica edin o herşeyi çözer diye bir söz vardı kitapta...kendimizi afetmemiz için yardım istedikçe, şükür halinde oldukça, sevgi de akıp geliyor...özümüzü bulmaya yaklaşınca birbirimize daha çok yakınlaştığımızı farkettim.çünkü ego özümüzden uzaklaştırınca çevremizdeki insanlara karşı da uzaklaşıyoruz.herkes olduğu gibi özüne dönse heralde ne düşmanlık ne kıskançlık kalır.ortalık güllük gülistanlik olur.burada biz küçük bir grup bunu görmeye başladık.bunu kitle halinde yapsak sonuç mükemmel olur..hepimizin farklı oluyor arınmaları onları paylaşmak çok güzel desteklerin gelmesi güzel...bizlere bu imkanı sağlayan ve biz güç veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim kendi adıma.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de katılıcam yakında Mehmet bey hihi sabırla bekliyorum. |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar acaba "çiy damlası" dememizin özel bir sebebi var mı , çiy damlası kelimelerinin özelliği anlamında ... Bu arada youtube da cok guzel videolar buldum,mutlaka bakın bence ,Dr Hew Len'in metodu, "how to practise ho'oponopono" gibi çok guzel birçok video var aramaya " ho'oponopono " yazsanız yeter ;) Herkesi öpüyorum Sizleri seviyorum Teşekkür ederim http://farm1.static.flickr.com/119/3...4ca5c622e0.jpg |
Ben çiğ damlası diyerek sorunu ifade eden kelimenin üzerine kalem silgisiyle vurdukça; tıpkı çiğ damlalarının küçücücük tana tane birikip suya dönüşerek zemini yıkayıp parlatması, toprağı beslemesi, aynı zamanda yeni günün doğuşu ve parlayan güneşle birlikte buharlaşarak geri dönüşmesi ve böylelikle zeminin(sorunun) temizlenip arınması gibi bir imge beliriyor bende. Söze dökünce uzun gibi, ama bir anlık resim hepsi... Bu arada, çalışmaya başlıyor muyuz hoop-arın yolcuları? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben buradayım ve neredeyse tüm gün arındım diyebilirim :) |
kiss3 çok teşekkürler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de 21 :15 gibi başlayıp 22:00 ye kadar arındım :) İnsan bırakmak istemiyor ,sizinle devam ediyorum ark5 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Gecikmeli olaraktan geldim... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI her nekadar rahatsız olsamda sizlerleyimy789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ağla2 Solumda Pamukk, sağımda Redflowers... ... Tiriniti de mi var? ... "Aşkın aldı benden beni, Bana seni gerek seni. Ben yanarım dünü günü Bana seni gerek seni. Yunus'dürür benim adım, Gün geçtikçe artar Odum. İki cihanda maksudum, Bana seni gerek seni" ... Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... ... Varlığım ihtiyaçtan azade... Tüm arkadaşlar morlar içinde... Muhteşemsiniz... Muhteşemdik... agl34 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet yazmadım ama ben de katıldım çalışmamıza kısa bir aradan sonra. Yarım saat kadar sizlerle, ardından kendi arınmam gereken durumla ilgili kaldığım yerden devam ettim. Zor yazıyorum şu an çünkü parmaklarımı hissedemiyorum, uyuşmuş vaziyetteler. Ellerimden çıkan buhar kıvamında enerjiyi gözlerimle net bir şekilde görebiliyorum belki de ilk kez. Çok güzeldi peki ben neden hüzünlendim böyle derinden? Devam... Seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar süperdi gerçekten,şuan herşey sıfırlanmış vaziyette bende.sevincli956kNasıl bir enerji bu birliktelikten doğan.:zpzp:Bugün yine çok farklıydı. Herkeze çooook teşekkürler.sizi çook seviyorum.kiss3 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben bugün yine geç katıldım aranıza utananadam bugün aklıma geldikçe arındım. Canım redflowerım bende seni konuşturuyorum söylesene zor yazıyorum diye kusura bakma güzelim.Sen arınmana devam et. Bu arada önümüzde ki hafta konumuz ne olucak yoksa yine bu konudamı devam edicez? Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu arada fikrinizi almak istiyorum.Ben gündüz hem işsizlik arınmama devam ediyorum,hem kendim de gördüğüm bir huyumun değişmesi için arınma hemde sizlerle para konusunda arınma yapıyorum.3 farklı konu hatta bugün bir arkadaşım için bile yaptım sizce çok mu karıştırıyorum? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Hala etkisindeyim ve devam ediyorum arınmaya... Sudemde hastalık olarak deneyimlemekte olduğum...için de... Ama dönüyorum tekrar o görüntü... Mor bir uzayda mor bulutlar gibi... TR-ance, sudem, ışıkk, cibelce, alestason, duru, donusturucu, MüminOKAN, bymehmet...ve daha pek çok arkadaşın varlığını hissettim sanki. Tarifsiz bir güzellik yaşadım arkadaşlar. Bir ve bütün olmanın hazzı ve saf huzur... Enerji çok yoğun ve huzurlu.Ayrılmak istemedim o güzellikten. Belki sen de ayrılmak istemediğin içindir o hüzün, ne dersin Redflowers?.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Karıştırığını düşünmüyorum durucum. Kitaptaki alıntılarda biçok konuda arınma örnekleri anlatıyordu. Bende gün boyunca aklıma geldikçe bu kelimeleri o anki duruma göre uyarlayıp sürekli tekrarlayorum. Birine bir öfkem yada kırgınlığım vs ne olursa gerildiğimi hissettiğim anda hemen frene basıp bu cümleleri tekrarlıyorum içimden. |
Canım benim ne tatlı ne duygusal yazmışsın kiss3 Mormuyduk nasıldık bilmem :=) Bende bütün çalışmalarda hissedememe durumu var ,reiki olsun başka çalışma olsun :) üzüyor bazen üzmüyor değil ama takılmamaya çalışıyorum :)Hemen kendimi avutuyorum radyo dalgalarını göremiyorsun ama onlar orada var diyorum :) Ama gercekten çok guzeldi ve cok uyku bastırdı ,kafam surekli düştü ,şimdi de canavar gibi acıktım :)))inşallah çok guzel olur herşey ,hepimizin en yuksek hayrına ..bu çalışmayı bırakmak yok söz mü arkadaşlar Cok sevgiler mucckk |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Cevabın için sağol cibelcecim...Pamukcum kafayı tutamama durumu bende de var canım mutlaka arınırken bir yere dayamam gerekiyor. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Duru79'cum bende aynen bazı günler birkaç olay için arınma yapıyorum.:)gece yatmadanda kendimde,hayatımda belirlediğim birkaç durum için..mesela bazı durumlar olabiliyor,ekstra çıkan. hemen o an cümlemi hazırlayıp,içimden söyleyip,sihirli kelimeleri tekrar ediyorum.sonuçmu:mükemmelll sevincli |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Işıkcım canım sağol bende bir kaç konu belirledim onlar üzerinde yapıyorum ama acaba çokmu karıştırıyorum dedim gerçi arınacak okadar çok şey var ki ve dediğin gibi ekstralarda çıkıyor.Bu durumda iyi bir şey arınma fırsatı çıkıyor Alıntı:
|
Çalışma biçimimiz deneyimlerimizle oluşmakta. Para konusunda çalışmamızda aşama aşama sıfıra yaklaşıyoruz gibi geliyor bana. Bence buna bir süre daha devam edelim, az kaldı gibi. Sonra işsizliğe tekrar dönelim, eksikliği gidermeye çalışalım. Hatta her konuyu 21 gün çalışmak da olabilir. Ama gidişatı takip edelim derim. Takip açısından da hissettiklerimizi paylaşmaya devam edelim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Gecen akşam çok ilginc birşey olmuştu ,yine yatmadan once çalışma yapmıştım uyku akmaya başladı gozlerimden yattım,sonra ruyamda tanımadıgım insanlarla masada oturuyorum , herhalde konuştuk zaman gecti,masadan kalkarken ben onlara sizleri seviyorum teşekkür ederim dedim ,çok komikti tanımadıgım insanlar kız erkek,ben hem soylediğime guldum hem onlar bana tebessüm etti ayrılırken :)) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Mükemmelsiniz ya. Helal size..alk78 Uzaktan ben de takip ediyorum birkaç gündür. Bu birlikteliğiniz, dayanışmanız çok hoşuma gitti. Aman nazar değmesin..956k Tam gaz devam..super |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Tamam İsmira'cım sağol ben ozaman yaptığım çalışmaya devam edeyim.hatta reikimi açıp arınıcam akşam yatarken.Her konuyu 21 gün çalışmak bence de iyi fikir...Ama dediğin gibi gidişatı takip edelim Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu arada topraklanmayı, su içmeyi, çakra dengelemeyi, tuzlu suyu hatırlıyoruz değil mi?.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar var mı böyle birşey? yattığım yerden eşlik ettim.başımı tutamıyorum.ismircım çakra dengelemeyi bilmiyorum sadece topraklanma ve su içmeyi yapabilirim.y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben çiğ damlası yapmaya karar verdim, kafama üşüşenleri topluca dönüştürebilir miyim ona bakmak istiyorum. Şimdi konuları tek kelime halinde yazıyor ve kalemle vuruşlar yaparak çiğ damlası diyorduk değil mi? Ama ne zamana kadar? Onlar silinene kadar mı, yoksa içimiz rahatlayana kadar mı? İsmira'cım iyiyim biraz daha, duygusallaşmam kendim için yaptığım çalışmadan kaynaklıymış, aslında arınmak istemediğim ama zorunda olduğum için blokajların yükü hüzün olarak çöktü. Geçti ama. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI hayatından silindiğini düşünerek için rahatlayana kadar yap bence..sen ne düşünerek yaparsan..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI İçimizde sıfırlayana kadar Redflowers'cığım... Bu arada Poseydon arkadaşım merhaba, bize katılman ne hoş... Senin izlenimin nasıl, paylaşmak ister misin? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM. |