Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

poseydon 16-07-2009 11:23 AM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

sevgili Hayat Kadere İnat arkadaşım, yaptığın şakanın muhasebesini kendi içinde yapabiliyorsan ne ala, ama ben doğru bulmadım ve yakıştıramadım.. bu siteye güven duyarak giriyorum. ve konuları güven duyarak okuyorum. faydalanmaya bilgilenmeye çalışıyorum. herkesin deneyimlerinden birşeyler öğrenmeye ve kendi yolumu bulmaya çalışıyorum. herkese güveniyorum yazdıklarına güveniyorum ve bilgi edinmeye çalışıyorum.. benim gibi yüzlerce insan var bu konulara ilgi duyan faydalanmak isteyen. ama ne acı ki senin gibi bir arkadaşımız basit gibi görünen ama yıkıcı bir şakayı yapınca insanların inançları altüst oluyor. açıkçası bunu sana hiç ama hiç yakıştırmadım. okuduklarımın hangisi doğru diye sorgulamaya başladım. yapmamam gerek biliyorum ama bu basit görünen sulu şaka insanların güvenlerini sarsabiliyor ve burada yazılanların kaçı şaka kaçı değil sorusunu insanın aklına getiriyor. sen bu kötü şakanla buradaki bir çok kişiyi de vebal altında bırakabiliyorsun.. Yolun açık olsun..umarım bundan sonra sana nasıl davranmalarını istiyorsan insanlara öyle davranırsın. hoşçakal...

ismira 16-07-2009 12:33 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471121)
ÖZÜR

BU KONUNUN AÇILMASINDAN BU YANA BURADA TOPLANAN BÜTÜN ARKADAŞLARA:

BEN İŞTEN KOVULMADIM
O YAZIYI İŞE GİDERKEN MASUM BİR ŞAKA OLARAK YAZMIŞTIM AKŞAM ÜZERİ DÖNDÜĞÜMDE BUNU SÖYLEMEYE CESARET EDEMEDİM ÇÜNKÜ ÖYLESİNE ÜZÜLÜP İYİ DİLEKLERDE BULUNDUNUZ Kİ YAPTIĞIMDAN UTANDIM BU YÜZDEN UZUN ZAMANDIR ARANIZA KATILMIYORUM .
BENİ AFFEDERSİNİZ YADA ETMEZSİNİZ SİZLERİN TAKDİRİ AMA SİZİ SEVİYORUM VE BU YÜZDEN ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM

Sevgili hayat kadere inat arkadaşım,

Ben de "bir çalışmayla az kalsın işimden oluyordum!" diye korkudan katılmadığını sanarak üzülüyordum. Tamam, sorun yok bence. Aslolan arınmamızdır ve şu içinde olduğumuz günlerde aşağı yukarı hepimizde çözülme ve olumlu değişimler hızlandı.

Bugün açık yüreklilikle bu itirafı yapmış olman da bu çözülmenin göstergesi benim açımdan ve ortada suç değil, durum var sadece. Gördüğüm bu durum ise pozitif.Bunu bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.

Seninle yola devam etmekten mutluluk duyarım.Sevgiler...

MuminOKAN 16-07-2009 12:42 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif
ÖZÜR

BEN İŞTEN KOVULMADIM
O YAZIYI İŞE GİDERKEN MASUM BİR ŞAKA OLARAK YAZMIŞTIM AKŞAM ÜZERİ DÖNDÜĞÜMDE BUNU SÖYLEMEYE CESARET EDEMEDİM ÇÜNKÜ ÖYLESİNE ÜZÜLÜP İYİ DİLEKLERDE BULUNDUNUZ Kİ YAPTIĞIMDAN UTANDIM BU YÜZDEN UZUN ZAMANDIR ARANIZA KATILMIYORUM .
BENİ AFFEDERSİNİZ YADA ETMEZSİNİZ SİZLERİN TAKDİRİ AMA SİZİ SEVİYORUM VE BU YÜZDEN ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM
affedilmeyecek ne var? hayatta hiç mi bir şey affedilmedi yada aşılmadı...
...
...
..
..
.
.

paylaştığınız için teşekkür ederiz. :) bizlerde sizleri seviyoruz. çalışmalara devam o zaman :)

Belgin ∞ 16-07-2009 01:42 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471121)
ÖZÜR

BEN İŞTEN KOVULMADIM

Canım benim sen en doğru olanı yaptın bu mesajı yazmakla. İçin ne zamandır huzursuz biliyorum yakınen konuşmalarımızdan dolayı. Ben istediğin şekilde mesajı yazdığım zaman tekrar gelirsin ve aramıza katılırsın diye ummuştum ama sen gitmeyi tercih ettin o dönem. Şimdi tekrar döndün ve ne kadar da iyi ettin.

Seni açık yürekliliğin için kutluyorum, iyi ki tekrar döndün. Benim arkadaşıma da bu yakışırdı zaten. Ben seni dürüstlüğün için de ayrıca seviyorum.

Sevgiler kiss3

hayat kadere inat 16-07-2009 01:48 PM

teşekkür ederim redflowers .elbette olumlu yada olumsuz herşey yazılacak ben bunlara hazırım hakaret olmadığı sürece her eleştiriyi saygı ile karşılıyorum

sudem8 16-07-2009 02:04 PM

agl34y789sevgili arkadaşım bu durum zaten seni ilgilendiren bir durum.işsiz kalıp sıkıntıyı çekecek olan da sensin üzülen de..hani ateş düştüğü yeri yakar biz nekadar üzülsekte, senin kadar etkilenemeyiz.biz sadece senin üzülmene üzüldük o aralar da foruma girmedin yazmadın.bunalıma girip kendine birzarar vermenden korktum açıkcası kendi adıma yoksa bir şaka yüzünden bu kadr üzülmen yersiz.sen de bu kadar ciddiye alınıp üzüleceğimizi tahmin etmemişsindir.burada görmek tanımak gerekmiyor düşüncelerimiz hislerimiz çok etkiliyor birbirimizi...sonuçta sen de üzüldün ufacık bir şaka yüzünden üzüldüğümüzü görünce...önemli olan senin işini kaybetmemenyrl78..ben birde iki nokta yaptım.tekrar işe girsin diyehpm2ama işyerindeki mevkin daha bir sağlamlaşmıştır.sen de işinin kıymetini daha çok anlamışsındır...sevincliart56art56

duru79 16-07-2009 02:07 PM

Hayat kadere inat hakaret kimsenin ediceğini sanmıyorum çünkü yaptığın şey afedilmeyecek,çok kötü bir şey değil.Masumca bir şaka yapmışsın ve dahası bunu dürüstce söyleyip özür dileme cesaretini göstermişsin.Bunun için bende sana teşekkür ederim.(işten çıkmadığına çok sevindim iyi ki şakaymış girlhaha )
Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471185)
teşekkür ederim redflowers .elbette olumlu yada olumsuz herşey yazılacak ben bunlara hazırım hakaret olmadığı sürece her eleştiriyi saygı ile karşılıyorum

saime1 16-07-2009 07:22 PM

Bunu bir deneyim olarak al ve neden bunu yaptığına dair düşün ve arıma çalışması yap.Bu durum ciddi bir sorununu çözecek gibi geliyor bana .Ben bunu arımak için neden yaratma olarak alğılıyorum.Mutlaka konu ile igili arınmaya ihtiyacın var.Sende üzülme durumu bu şekilde değerlendir.Sevgi ile kal

sudem8 16-07-2009 10:04 PM

arkadaşlar arınmaya devam ben buradayım..girlhaha

serpil22 16-07-2009 10:08 PM

sudemcim bende buradayımy789

ışıkk 16-07-2009 10:09 PM

Ben de yerimi aldım ;)

cibelce 16-07-2009 10:10 PM

Bende geldiiiiimmmmmm.

sudem8 16-07-2009 10:11 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471260)
sudemcim bende buradayımy789

hoşgeldiniz serpilcim

sudem8 16-07-2009 10:12 PM

arkadaşlar cibelcecim ışıkçım hoşgeldiniz başlayalım hemen..

sudem8 16-07-2009 10:18 PM

Ayşegülümüzde gelmiş arkadaşlar bugün yine iyiyiz.ismiracım şehir dışında katılamadı.biz devam

cibelce 16-07-2009 11:21 PM

Arkadaşlar içinizde gelişme olan varmı. Ben kendimi iki gündür oldukça iyi hissediyorum çok şükür. Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. Bu çalışmayla beraber birde eft yapıyorum gün içerisinde aklıma gelen olumsuzluklarımla ilgili. Bu arada sudem ablacım iki nokta yapmayada başladım sanırım. çekimi çok iyi hissediyorum. yavaş, yavaş, ufak deneme çalışmaları yapmaya başladım. gelişmeler iyi.

Burdaki arkadaşlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum, Hepinizi çok seviyorum. ark5 kiss3

alestason 16-07-2009 11:43 PM

ancak şimdi internete girme fırsatım oldu ama arınmamı tam zamanında yaptım yine kendimi çok iyi hisettim.çok çok teşekkür ederim bende herkesi tek tek hissedebilmek çok ilginç :)

sudem8 17-07-2009 12:02 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471276)
Arkadaşlar içinizde gelişme olan varmı. Ben kendimi iki gündür oldukça iyi hissediyorum çok şükür. Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. Bu çalışmayla beraber birde eft yapıyorum gün içerisinde aklıma gelen olumsuzluklarımla ilgili. Bu arada sudem ablacım iki nokta yapmayada başladım sanırım. çekimi çok iyi hissediyorum. yavaş, yavaş, ufak deneme çalışmaları yapmaya başladım. gelişmeler iyi.

Burdaki arkadaşlara tüm kalbimle teşekkür ediyorum, Hepinizi çok seviyorum. ark5 kiss3

çok sevindim gelişmeler için cibelcecimsmil56

ışıkk 17-07-2009 08:54 PM

Ne güzel söylemişsin Cibelce "Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. " aynen benimde öyle.

Bu akşam giremiycem malesef nete:(

Sevgiler herkese.super

kiss3

cibelce 17-07-2009 09:16 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471416)
Ne güzel söylemişsin Cibelce "Sanki içimden bana ağırlık yapan kocaman, kocaman bişeyler kopup gidiyor. " aynen benimde öyle.

Bu akşam giremiycem malesef nete:(

Sevgiler herkese.super

kiss3

Olsun canım benim. sen burda olmasanda, hep aramızda bizimlesin. sen burda olmasanda biz senin varlığını hissedicez aramızda.

sevgiler

saime1 17-07-2009 09:34 PM

BU AKŞAM SAAT 22DE ARIMAYA BAŞLIYORUZ BEN HAZIRIM , HEP BEREABER OLACAĞIMIZZI BİLMEK GÜÇ VERİYOR, İNANCIMI GÜÇLENDİRİYOR.

fk35 17-07-2009 10:07 PM

Herkese merhaba, aranıza katıldığım günlerde taşındığım için iki hafta akşamları internete giremedim. Ama paylaşımlarınızı takip ettim. Aynı saatlerde olmasa da ben de arınmalarımı yapıyorum. Gerçekten işe yaraıyor. Bu siteyi ve sizleri bulduğum için çok mutluyum. Teşekkür ederim.

sudem8 17-07-2009 10:16 PM

Ay ben seni merak ediyordum arkadaşım nerelerdesin,özlettin

cibelce 17-07-2009 10:18 PM

Alıntı:

fk35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471433)
Herkese merhaba, aranıza katıldığım günlerde taşındığım için iki hafta akşamları internete giremedim. Ama paylaşımlarınızı takip ettim. Aynı saatlerde olmasa da ben de arınmalarımı yapıyorum. Gerçekten işe yaraıyor. Bu siteyi ve sizleri bulduğum için çok mutluyum. Teşekkür ederim.

Tekrar hoşgeldin aramıza. biz teşekkür ederiz

fk35 17-07-2009 10:37 PM

Sizin bu sıcaklığınız muhteşem bir şey. İçimi ısıtıyor. Yakınlarınız çok şanslı.
Ben hergün yazılarınızı okudum. Tabi işyerinde olunca sadece okudum. Cevap yazamadım, daha çok şey okuyabilmek için.
Az önce arınmalarımı yaparken çok yoğun bir şekilde enerji aldığımı hissettim.
Çok güzeldi.

sulara 17-07-2009 11:10 PM

Iznınızle bırsey sormak ıstıyorum arkadaslar aslında danısmak..Cok yakın bır arkadasım fızık tedavı merkezınde calısıyor.Bana ıs yerı olarak cok yakın ve kendısını hergun gormeye gıdıyorum.Ogrencılerı agırlıklı olarak yurumeyen yada zıhınsel engelı olan cocuklar..Hepsı o kdr tatlı o kdr sekerlerkı..Onlarla aramızda ozel bır bag olustu gormeden duramaz oldum..Arkadasıma bu yonetımı tavsıye ettım uygulamasına baslamak ıstıyorum.Mesela selin dıye dunya tatlısı bı kız cocugu var zıhınsel olarak yasıtlarından cok gerı..Selının hasta olmasına sebep olan ıcımde her ne varsa.... seklınde mı yoksa Selını boyle gormeme sebep olan ıcımde her ne varsamı..Gormeyı dusunduk cunku goren bızız mesela baskaları degıl..Ne tarz bır cumle onerırsınız sızce onların ıyılesmesıne katkısı bulunurmu

alestason 17-07-2009 11:20 PM

sevgili sulara bir rehabilitasyon ve fizik tedavi merkezinde kısa süren bir çalışmam oldu benimde, bu fikrin çok harika.bu çocuklar gerçekten çok farklı ve şekerler.ilk zamanlar iletişim kurmakta çok zorlanmıştım ama onlardan çok sorun benden kaynaklanıyordu nasıl yaklaşmalıyım acaba düşüncesiyle çok tedirgin davranıyordum ama sonra alıştım.gerçekten harikalar :)
dediğim gibi çalışma sürem çok az sürdü ama şimdi senin bu fikrin beni çok etkiledi arınma çalışmalarıma mutlaka o tatlı çocuklarıda ekliyeceğim.
çok teşekkür ederim:)

sudem8 17-07-2009 11:34 PM

Alıntı:

sulara Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471454)
Iznınızle bırsey sormak ıstıyorum arkadaslar aslında danısmak..Cok yakın bır arkadasım fızık tedavı merkezınde calısıyor.Bana ıs yerı olarak cok yakın ve kendısını hergun gormeye gıdıyorum.Ogrencılerı agırlıklı olarak yurumeyen yada zıhınsel engelı olan cocuklar..Hepsı o kdr tatlı o kdr sekerlerkı..Onlarla aramızda ozel bır bag olustu gormeden duramaz oldum..Arkadasıma bu yonetımı tavsıye ettım uygulamasına baslamak ıstıyorum.Mesela selin dıye dunya tatlısı bı kız cocugu var zıhınsel olarak yasıtlarından cok gerı..Selının hasta olmasına sebep olan ıcımde her ne varsa.... seklınde mı yoksa Selını boyle gormeme sebep olan ıcımde her ne varsamı..Gormeyı dusunduk cunku goren bızız mesela baskaları degıl..Ne tarz bır cumle onerırsınız sızce onların ıyılesmesıne katkısı bulunurmu

sularacım çok tatlısın şu düşünceniz beni çok duygulandırdı bu işin piri İsmira ama nacizane fikrim:selinin hasta olması durumu derseniz daha uygun olur çünkü durumlar değişebilir.geçen ismira beni bir konuda uyarmıştı.ordan aklımda kaldı ben kitabı iyice okumadığım için yani hasta olması durumuna sebep olan benim içimdeki zararlı hatıralardır.bunların bilincindeyim ve sorumluluğunu alıyorum.lütfen beni affet ki zararlı hatıralar sıfıra dönüşsün.özür dilrim seni seviyorum teşekkür ederim...gibi.allah hepsinin şifasını versin..

melodiss 18-07-2009 03:06 PM

Arkadaşlar nasıl mutluyum bilemezsiniz... http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...pphuepmw9c.gif
kardeşime ek sınav hakkı tanındı... önünde koskoca 1.5 ayı var ve çalışmalara çoktan başladı eeee bazılarına böyle dersler gerekiyor ama bizimde ömrümüzden ömür gitti sanki neyse ki bu fırsat icimize su serpti ...

destekleriniz için binlerce kez teşekkürler... iyiki varsınız...

http://dl10.glitter-graphics.net/pub...kkfslwz3p1.jpg

duru79 18-07-2009 03:09 PM

Melodis çok sevindim 956kk8908 derty

ışıkk 18-07-2009 04:16 PM

956kMelodiss çok güzel bir haber bu.super.çok sevindim canım.

SNMKAYA 18-07-2009 04:27 PM

bende bende

alestason 18-07-2009 04:57 PM

melodis bu harika habere çok sevindimpartysmiley.
bu sorunun seni çok üzdüğünü daha önce paylaşmıştın şimdi bu mutlu haberi payşalman beni çok mutlu etti. kardeşinede çalışmalarında kolaylıklar ve sınavında başarılar diliyorumactionsmile

cibelce 18-07-2009 08:27 PM

Bu çok güzel haber melodis hayırlı olsun art56art56

sudem8 18-07-2009 09:18 PM

happy6çok sevindim Melodiscim,gözünüzaydıny789

cibelce 18-07-2009 10:08 PM

Text Arınma treni kalkıyoooorrr. Lütfen arınma yolcusu kalmasıııııınnnnn
cilgin897

sudem8 19-07-2009 02:59 AM

arkadaşlar bugün çok güzel bir olay oldu.bundan birkaç hafta önce canımı sıkan bir yakınımın yaptığı davranış beni çok üzdü.o günden beri arınma yapıyorum.....o kişinin canımı sıkmasına neden olan içimdeki sebep nedir?bu kişinin canımı sıkmasına neden olan şeyler için üzgünüm.Lütfen beni bağışla ki içimdeki zararlı hatıralar sıfırlansın.üzgünüm,problem olarak tezahür eden içimde süregiden herne ise lütfen beni bunun için bağışla... Lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür ederim...sevgi bunu sildi ve düzeltti...o kişi bu gün aradı sanki o davranışı yapmamış gibi pişman olmuş bir şekilde yani o durumunu düzeltmiş bir şekilde konuştu.çok sevindim.anlatamam.arınmayla ilgili ikinci gerçekleşen olayım.darısı diğerlerinin başına.bu olayda benim için çok önemliydi.y789çok mutlu oldum inanın paylaşmak istedim.önceden hazırladığım yazılar var arınma metni her olay için bir kağıda yazdım.gerçekleşen yani durumu değişenleri ayrı bir yere asıyorum herzaman göreceğim bir panoya..bakınca biliyorum ki diğer durumlarda değişecek pozitife..iki tanesi gerçekleşti.girlhahaçok şükür arınmaya devam:zpzp:

asiyah 19-07-2009 04:14 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471594)
arkadaşlar bugün çok güzel bir olay oldu.bundan birkaç hafta önce canımı sıkan bir yakınımın yaptığı davranış beni çok üzdü.o günden beri arınma yapıyorum.....o kişinin canımı sıkmasına neden olan içimdeki sebep nedir?bu kişinin canımı sıkmasına neden olan şeyler için üzgünüm.Lütfen beni bağışla ki içimdeki zararlı hatıralar sıfırlansın.üzgünüm,problem olarak tezahür eden içimde süregiden herne ise lütfen beni bunun için bağışla... Lütfen beni affet özür dilerim seni seviyorum teşekkür ederim...sevgi bunu sildi ve düzeltti...o kişi bu gün aradı sanki o davranışı yapmamış gibi pişman olmuş bir şekilde yani o durumunu düzeltmiş bir şekilde konuştu.çok sevindim.anlatamam.arınmayla ilgili ikinci gerçekleşen olayım.darısı diğerlerinin başına.bu olayda benim için çok önemliydi.y789çok mutlu oldum inanın paylaşmak istedim.önceden hazırladığım yazılar var arınma metni her olay için bir kağıda yazdım.gerçekleşen yani durumu değişenleri ayrı bir yere asıyorum herzaman göreceğim bir panoya..bakınca biliyorum ki diğer durumlarda değişecek pozitife..iki tanesi gerçekleşti.girlhahaçok şükür arınmaya devam:zpzp:

vay bee sapkal89

gnm77 19-07-2009 03:48 PM

selam sudem ablacım; bana yazdığın arınma metnini okuyorum iki gündür. benim üzülmeme sebep olan kişinin annesini rüyamda gördüm (gerçi şu anda hayatta değil ama kızgınlığımı, öfkemi tek tek anlattım rüyamda ona ,gel de bu sorunumu düzelt dedim tabiki gelemeyeceğini söylediy789)sence bu durum neye işaret?

sudem8 19-07-2009 04:36 PM

Alıntı:

gnm77 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471637)
selam sudem ablacım; bana yazdığın arınma metnini okuyorum iki gündür. benim üzülmeme sebep olan kişinin annesini rüyamda gördüm (gerçi şu anda hayatta değil ama kızgınlığımı, öfkemi tek tek anlattım rüyamda ona ,gel de bu sorunumu düzelt dedim tabiki gelemeyeceğini söylediy789)sence bu durum neye işaret?

Bence güzel iyiye işaret.zaten o kişiden istemiyoruz yardım.biz sadece yaradanımızdan yardım istiyoruz bu durumu değiştirmesi için.ilk önce kendimizi affederek,yani bizim kendimizi affetmemize yardım etmesini talep ediyoruz yaradandan..daha sonra o kişiyi affedebilmemiz için yardım istiyoruz.allah bizi sevgisinden yarattığı için, sevgi ile çözüyor.yani içinde bulunduğumuz negatif durumu değiştiriyor.pozitife çeviriyorgerçekten değişeceğine inanarak yaparsak mutlaka durum bizim lehimize değişiyor.12389hiç merak etme sen arınmaya devam et,bak nasıl durumlar değişebiliyor.y789sevgi kaynağına bağlanıp durumu değişmesi için yardım istiyoruz yaradandan.hem özümüzü bulmaya çalışıyoruz,egomuzu kırıp,hem durumu değiştiriyoruz.devam etmeni tavsiye ederim.iki olayımda değişti şimdi diğerleri için arınıyorum...Gnm nin acısına neden olan benim içimdeki zararlı hatıralar olduğunun bilincindeyim.bu hatıraları barındırdığım için özür dilerim.lütfen beni affet ki bu hatıralar sıfırlansın.seni seviyorum teşekkür ederim.O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 PM.