Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ışıkk 15-07-2009 12:32 AM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470898)
Gecen akşam çok ilginc birşey olmuştu ,yine yatmadan once çalışma yapmıştım uyku akmaya başladı gozlerimden yattım,sonra ruyamda tanımadıgım insanlarla masada oturuyorum , herhalde konuştuk zaman gecti,masadan kalkarken ben onlara sizleri seviyorum teşekkür ederim dedim ,çok komikti tanımadıgım insanlar kız erkek,ben hem soylediğime guldum hem onlar bana tebessüm etti ayrılırken :))

Çok güzel bir rüya Pamuk'cum.Onlar senin arındığın duyguların olabilir mi hani seni seviyorum da demişsin ya.teşekkür etmeklede serbest bırakmışsın sanki sevgiyle.dusun2 nacizane yorumum.

Ho'op arın yönteminin güzelliği rüyadada kendini gösteriyor demekki.sevincli

ışıkk 15-07-2009 12:43 AM

Bu akşam hiç ayrılasım yok burdan ark5

Mehmet teşekkürler, evet tamgaz devam super.

İsmira'cım katılıyorum devam edelim para konusuna.

donusturucu 15-07-2009 09:31 AM

Gerçekten muhteşem bir enerjiniz var arkadaşlar hepinize katılımınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben öyle çakralardan falan anlamıyorum mor ışıklarda görmüyorum ama nedense sanki altın tozu pırıltılarını görüyorum düşüncelerimde :)

Bende dün akşam enerjinisi çok güçlü hissettim. İsmira+duru+sudem8+pamuk+ışık+bymehmet+mumınokan+r edflowers+cibelce+trance+hepinizin isimleri tek tek geçti aklımdan ...
Ben yarından itibaren senelik izine çıkıyorum 20 gün olmayacağım..
Kendinize çok iyi bakın..Güzel haberlerinizi okumak dileklerimle...
Sizleri seviyorumm..Teşekkür ederimm.

ismira 15-07-2009 10:04 AM

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470948)
Gerçekten muhteşem bir enerjiniz var arkadaşlar hepinize katılımınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben öyle çakralardan falan anlamıyorum mor ışıklarda görmüyorum ama nedense sanki altın tozu pırıltılarını görüyorum düşüncelerimde :)

Bende dün akşam enerjinisi çok güçlü hissettim. İsmira+duru+sudem8+pamuk+ışık+bymehmet+mumınokan+r edflowers+cibelce+trance+hepinizin isimleri tek tek geçti aklımdan ...
Ben yarından itibaren senelik izine çıkıyorum 20 gün olmayacağım..
Kendinize çok iyi bakın..Güzel haberlerinizi okumak dileklerimle...
Sizleri seviyorumm..Teşekkür ederimm.

Merhaba sevgili donusturucu, enerjiyle çalışanlar için söz etmiştim çakra dengelemeden...

Hepimizin bilinçaltındaki sembollerin ve imajinasyonların farklı olması doğal olduğu gibi, her çalışmada farklılık göstermesi de olağan... Önemli olan bize hissettirdikleri bence. Ben de akşamki çalışmada ilk kez bu görüntüleri gördüm. Seninkiler de sarı altın tozları demek? Ne hoş değil mi?

Bak isimler tek tek geçmiş senin de aklından. Ben giderek birbirimizin enerjisini daha fazla hissettiğimizi ve bazı telepatik hissedişlerin deneyimlenmeye başladığını düşünüyorum.

Sana iyi tatiller diliyorum. Fiziksel olarak burada göremesek de enerjinin bizimle olacağına inanıyorum ve öyle kabul ediyorum.

Sevgiler...

Pamukk 15-07-2009 11:17 AM

Işıkcığım , ben de çok mutlu hissettim ve senin gibi bir analiz yaptım rüyama.. ttli3 Farkettim ki bu arınma çalışması başka birşey ,yoğunlaştırdıkça bilinçaltına işliyor..Ve insan bırakmak istemiyor,sürekli tekrarlamak istiyorum çok ilginç birşey...bir de dün akşamki kadar uzun süreli çok yapmamıştım,bugün sanki daha farklı bir enerji var kafamda bir yoğunluk var uyuşma gibi ama iyiyim..:)

Ben de çiğ damlasına başladım arkadaşlar ,bakalım neler olacak paylaşırım 12389

Dönüştürücü ,özleyeceğiz ,bizleri unutma tamammı tatilde :)

kiss3

saime1 15-07-2009 12:04 PM

Tek bir konuya odaklanıyorun ama ,birden çok önemli bulduğum başka bir şey, beni rahatsız eden duyğu bunu atlayamıyorum dolayısıyla aynı günde birkaç konu üstünde duruyorum.Bu konuların birbiri ile bağlantılı olduğunu ve birbirlerini çağırdıklarını düşünüyorum.Bu durumda işler karışmaz diyorum.

TR-ance 15-07-2009 12:22 PM

Herkese Merhaba..

Öncelikle Herkese Çok Teşekkürler.. Arınma Sırasında Yaşadığım Farkındalık Anlarımı Ne Yazabilirim Ne de Anlatabilirim.. Gerçekten Sözcüklerin Ötesine Geçmeye Başladık Beraberce.. Biz Kendimizi Uyandırıyoruz Şu anda.. Ve Biz Uyandıkça Başkaları da Uyanmaya Başlıyor.. Çevremdeki İnsanlar Yavaşça Yaptıkları (Devamlı Tekrarlanan.. )Hareketleri Sorgular Hale Geldiler Şu Sıralarda.. Bir Filmin İçinde OLduklarını Anladılar.. Senaryoya ( Hatıralara.. ) Çok Bağlılardı..(Belirli Yerlerde Hala Öyleler Bu da Normaldir.. ) Ama Artık Doğaçlama ( İlham.. ) İle Hareket Etme İstekleri Doğdu.. Ama Bu Sonuçları Çiy Damlasıyla Daha Hızlı Alıyorum Ben.. Sanki Roket Hızında Gerçekleşiyor Arınmalar.. Tabi Ki Mantra OLarak Söylediğimiz Kelimelerin de Gerçekten Güçlü OLduğuna Hala İnanıyorum.. Fakat Böyle Yapmak Daha Hoşuma Gidiyor.. Gerçi Evde Kağıt Bırakmayacağım Bu Gidişle Ama Gerçekten Rahatlıyorum.. :) Tekrardan Herkese Çok Teşekkür Ederim.. Böyle Bir Ortam Yarattığınız İçin.. Ve Bu Ortama Destek Verdiğiniz İçin..

SevgiLer ..

duru79 15-07-2009 01:00 PM

Sevgili Tr ance senin isteklerin olsun,sen arın ben sana kağıt alırım merak etme sen y789 şaka bir yana güzel haberlerini okumak çok güzel geliyor insana..Burdan herkesin güzel haberini duyunca çok mutlu oluyorum/oluyoruz.Başarılarının devamını dilerim...

ismira 15-07-2009 01:10 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470970)
Tek bir konuya odaklanıyorun ama ,birden çok önemli bulduğum başka bir şey, beni rahatsız eden duyğu bunu atlayamıyorum dolayısıyla aynı günde birkaç konu üstünde duruyorum.Bu konuların birbiri ile bağlantılı olduğunu ve birbirlerini çağırdıklarını düşünüyorum.Bu durumda işler karışmaz diyorum.

art56art56

saime1 15-07-2009 01:47 PM

Sevgili TR-ance ne güzel anlattın gerçten iş yerindekiledeğişiyormu ?Bende isterim etrafımdakilerin değişmesini. Evdekilerin değişmeye başladıklarını görüyorum, iş yerindeki arkadaşlarında değişmesini isterim.

ismira 15-07-2009 02:01 PM

Her yağmur ve çiy damlası
.
.
.

http://img22.imageshack.us/img22/3642/gifa021205.gif

içlerinde
.
.
.

http://www.bildirgec.org/imaj/xerre/drop.png

tüm
.
.
.

http://www.bildirgec.org/imaj/xerre/drew-drop.jpg

cenneti
.
.
.
barındırır

- Henry Wadsworth Longfellow, Amerikalı şair

saime1 15-07-2009 02:53 PM

İsmiracığm fotoraflar için teşekkürler,Özellikle yeşil yaprak üzerinde ki su damlacıklarının akışı.Masa üstü resmi olara koydum, her damlanın akışı ile benim içimde yıkanıyor,arınıyor.
Teşşekür ederim ,seni seviyorum.

ismira 15-07-2009 03:12 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470995)
İsmiracığm fotoraflar için teşekkürler,Özellikle yeşil yaprak üzerinde ki su damlacıklarının akışı.Masa üstü resmi olara koydum, her damlanın akışı ile benim içimde yıkanıyor,arınıyor.
Teşşekür ederim ,seni seviyorum.

Canım, güle güle kullan, bir resim bin sözcüğe bedelmiş. Keyifli arınmalarımız olsun.

İşin doğrusu, sembolün dilini çözdüğümde tekniği uygulamak daha bir anlamlı hale geliyor benim için. Soru işaretleri olan tüm arkadaşlara da yardımcı olabilir ümidiyle paylaştım. Yararlı olursa ne mutlu hepimize...

ışıkk 15-07-2009 03:14 PM

İsmira'cımm sen birtanesin ya seni çok seviyorum.çok etkiledi resimler.paylaşımın için hem sanalda hem reelde alkışlıyorum.alk78
kiss3

alestason 15-07-2009 03:36 PM

ismira resimler gerçekten harika bayıldım
''her damlanın içinde bir cennet'' çok etkileyici
paylaştığın için teşekkürler.

anceline 15-07-2009 03:47 PM

Sevgiler ve selamlar beni de aranıza kabul ediniz lütfeeen :)))

ismira 15-07-2009 03:51 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471002)
İsmira'cımm sen birtanesin ya seni çok seviyorum.çok etkiledi resimler.paylaşımın için hem sanalda hem reelde alkışlıyorum.alk78
kiss3

Canım, ben de mutlu oluyorum beğendiğinizi, işe yararlığını gördükçe...

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471007)
ismira resimler gerçekten harika bayıldım
''her damlanın içinde bir cennet'' çok etkileyici
paylaştığın için teşekkürler.

Alestason'cuğum ben de işin sırrını merak etmiştim. Kitaptan anladığım kadarıyla, Dr.Ihaleakala Hew Len şiiri çok seven ve anlatımlarında sıklıkla da bunlardan yararlanan biri. Bilinçaltına çok mesajı bir kerede verebilen böylesine anlamlı bir sembol kullanmış olması çok etkileyici gerçekten de...

ismira 15-07-2009 03:53 PM

Alıntı:

anceline Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471011)

Hoşgeldin anceline, aramıza bir çiğ damlasının daha katılması hepimizi mutlu eder...

alestason 15-07-2009 03:56 PM

kitabın bu bölümün tekrar okuma fırsatım olmamıştı sevgili ismira.
bu resimler ve senin ifadelerin benim için çok açıklayıcı oldu.
bu çiğ damlası yöntemini mutlaka deneyeceğim.
çok teşekkür ederim.

ismira 15-07-2009 03:56 PM

Madem ki sevdiniz resimleri, işte bir kaç tane daha...

http://img22.imageshack.us/img22/6307/gifa021203.gif

alestason 15-07-2009 03:58 PM

Alıntı:

anceline Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471011)

aramıza hoşgeldin anceline.

ismira 15-07-2009 04:01 PM

http://img22.imageshack.us/img22/55/...ilewallpap.gif
http://img24.imageshack.us/img24/3788/rainning2.gif

alestason 15-07-2009 04:15 PM

bunlarda harika ismira
hooparın hattımız dahada güzelleşti :)

ismira 15-07-2009 04:31 PM

Bu gülün üstü çiğ tanesi dolu, cennetten mi geldi ne!..(tamam, abartmayalım, bu songirlhaha)

http://img230.imageshack.us/img230/5820/damlaxv1.jpg

saime1 15-07-2009 04:33 PM

kitabın kaçıncı sayfası çiğ damlasını kaçırdım herhalde

duru79 15-07-2009 04:37 PM

Saime1 kitabın164-168.sayfalarında..Bir kaç sayfa öncesin de dönüştürü nickli arkadaşımız da alıntı yapmıştı bilgin olsun.

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471032)

ismira 15-07-2009 04:39 PM

Alıntı:

saime1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471032)

Saime'ciğim, buradan geriye dönüp 57.sayfada donusturucunün yazdığı mesajdan başlayarak okursan daha iyi olur. Kitapta çok kısa söz edilmiş, dönüştürücü onu da alıntılamış zaten...

ismira 15-07-2009 05:14 PM

Alıntı:

alestason Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471014)
kitabın bu bölümün tekrar okuma fırsatım olmamıştı sevgili ismira.
bu resimler ve senin ifadelerin benim için çok açıklayıcı oldu.
bu çiğ damlası yöntemini mutlaka deneyeceğim.
çok teşekkür ederim.

Açıkçası ben de iç üzerinde durmamıştım, donusturucu gündemimize getirdi sağolsun. Kitapta da iki satırla geçiştirilen bu yöntem gerçekte ne kadar etkili ve güzelmiş. Ben de donusturucuye teşekkür ederim bu vesileyle bir kez daha.

sudem8 15-07-2009 08:05 PM

ismiracum ne kadar güzel resimler bunlar..içim bir hoş oldu..y789

alestason 15-07-2009 09:31 PM

bugün içimde garip bir heyecan var
neredeyse tüm gün arınma yaptım biraz ara verdim ve şimdi sabırsızlıkla saat 10'u bekliyorum.
neden bilmiyorum içim kıpır kıpır bugün.
sizlerle hislerimi paylaşmak istedim.

ışıkk 15-07-2009 09:48 PM

Alestason aynen benimde motivasyonum yüksek baya ve sanırım gitgide aramızdaki telepati gücü çoğalıyor.Heyecanımız birbirimize geçiyor,hissediyorum ben ark5
Ben başlıyorum şimdiden.
herkese sevgiler.kiss3

duru79 15-07-2009 09:52 PM

Bugün yetiştim y789

sudem8 15-07-2009 09:54 PM

arkadaşlar bugün sağlıklı bir şekilde katılıyorum dün tam olarak yapamamıştım arınmayı..y789

ismira 15-07-2009 09:54 PM

Eveett, ben de hazırım ve başlıyorum...

cibelce 15-07-2009 10:37 PM

Oo herkez burda bu ne güzel bir tablo böyle. Bugünde ben geç kaldım. Neyse kimseyi bölmeden hemen çalışmaya başlıyorum bende. Herkeze iyi arınmalar.

Sevgiyle ve ışıkla kalın.

sudem8 15-07-2009 10:45 PM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471107)
Oo herkez burda bu ne güzel bir tablo böyle. Bugünde ben geç kaldım. Neyse kimseyi bölmeden hemen çalışmaya başlıyorum bende. Herkeze iyi arınmalar.

Sevgiyle ve ışıkla kalın.

cibelecim bütün kızlar toplandık toplandık:)y789

cibelce 15-07-2009 10:58 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471108)
cibelecim bütün kızlar toplandık toplandık:)y789

Evet ablacım. Bütün kızlar toplanmışız. Ne mutlu ki bize böyle güzel bir çalışma için toplanıyoruz. hy789 O0 alk78

ismira 15-07-2009 11:55 PM

Yolculuğa çıkıyorum, sonra görüşme üzere...iyi geceler

hayat kadere inat 16-07-2009 12:12 AM

ÖZÜR

BU KONUNUN AÇILMASINDAN BU YANA BURADA TOPLANAN BÜTÜN ARKADAŞLARA:

BEN İŞTEN KOVULMADIM
O YAZIYI İŞE GİDERKEN MASUM BİR ŞAKA OLARAK YAZMIŞTIM AKŞAM ÜZERİ DÖNDÜĞÜMDE BUNU SÖYLEMEYE CESARET EDEMEDİM ÇÜNKÜ ÖYLESİNE ÜZÜLÜP İYİ DİLEKLERDE BULUNDUNUZ Kİ YAPTIĞIMDAN UTANDIM BU YÜZDEN UZUN ZAMANDIR ARANIZA KATILMIYORUM .
BENİ AFFEDERSİNİZ YADA ETMEZSİNİZ SİZLERİN TAKDİRİ AMA SİZİ SEVİYORUM VE BU YÜZDEN ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM

lale85 16-07-2009 12:29 AM

ben inanmamıştım zaten sevinclikahretsin çok zekiyim yaay789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM.