![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Ho'op arın yönteminin güzelliği rüyadada kendini gösteriyor demekki.sevincli |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu akşam hiç ayrılasım yok burdan ark5 Mehmet teşekkürler, evet tamgaz devam super. İsmira'cım katılıyorum devam edelim para konusuna. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Gerçekten muhteşem bir enerjiniz var arkadaşlar hepinize katılımınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben öyle çakralardan falan anlamıyorum mor ışıklarda görmüyorum ama nedense sanki altın tozu pırıltılarını görüyorum düşüncelerimde :) Bende dün akşam enerjinisi çok güçlü hissettim. İsmira+duru+sudem8+pamuk+ışık+bymehmet+mumınokan+r edflowers+cibelce+trance+hepinizin isimleri tek tek geçti aklımdan ... Ben yarından itibaren senelik izine çıkıyorum 20 gün olmayacağım.. Kendinize çok iyi bakın..Güzel haberlerinizi okumak dileklerimle... Sizleri seviyorumm..Teşekkür ederimm. |
Merhaba sevgili donusturucu, enerjiyle çalışanlar için söz etmiştim çakra dengelemeden... Hepimizin bilinçaltındaki sembollerin ve imajinasyonların farklı olması doğal olduğu gibi, her çalışmada farklılık göstermesi de olağan... Önemli olan bize hissettirdikleri bence. Ben de akşamki çalışmada ilk kez bu görüntüleri gördüm. Seninkiler de sarı altın tozları demek? Ne hoş değil mi? Bak isimler tek tek geçmiş senin de aklından. Ben giderek birbirimizin enerjisini daha fazla hissettiğimizi ve bazı telepatik hissedişlerin deneyimlenmeye başladığını düşünüyorum. Sana iyi tatiller diliyorum. Fiziksel olarak burada göremesek de enerjinin bizimle olacağına inanıyorum ve öyle kabul ediyorum. Sevgiler... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Işıkcığım , ben de çok mutlu hissettim ve senin gibi bir analiz yaptım rüyama.. ttli3 Farkettim ki bu arınma çalışması başka birşey ,yoğunlaştırdıkça bilinçaltına işliyor..Ve insan bırakmak istemiyor,sürekli tekrarlamak istiyorum çok ilginç birşey...bir de dün akşamki kadar uzun süreli çok yapmamıştım,bugün sanki daha farklı bir enerji var kafamda bir yoğunluk var uyuşma gibi ama iyiyim..:) Ben de çiğ damlasına başladım arkadaşlar ,bakalım neler olacak paylaşırım 12389 Dönüştürücü ,özleyeceğiz ,bizleri unutma tamammı tatilde :) kiss3 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Tek bir konuya odaklanıyorun ama ,birden çok önemli bulduğum başka bir şey, beni rahatsız eden duyğu bunu atlayamıyorum dolayısıyla aynı günde birkaç konu üstünde duruyorum.Bu konuların birbiri ile bağlantılı olduğunu ve birbirlerini çağırdıklarını düşünüyorum.Bu durumda işler karışmaz diyorum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Herkese Merhaba.. Öncelikle Herkese Çok Teşekkürler.. Arınma Sırasında Yaşadığım Farkındalık Anlarımı Ne Yazabilirim Ne de Anlatabilirim.. Gerçekten Sözcüklerin Ötesine Geçmeye Başladık Beraberce.. Biz Kendimizi Uyandırıyoruz Şu anda.. Ve Biz Uyandıkça Başkaları da Uyanmaya Başlıyor.. Çevremdeki İnsanlar Yavaşça Yaptıkları (Devamlı Tekrarlanan.. )Hareketleri Sorgular Hale Geldiler Şu Sıralarda.. Bir Filmin İçinde OLduklarını Anladılar.. Senaryoya ( Hatıralara.. ) Çok Bağlılardı..(Belirli Yerlerde Hala Öyleler Bu da Normaldir.. ) Ama Artık Doğaçlama ( İlham.. ) İle Hareket Etme İstekleri Doğdu.. Ama Bu Sonuçları Çiy Damlasıyla Daha Hızlı Alıyorum Ben.. Sanki Roket Hızında Gerçekleşiyor Arınmalar.. Tabi Ki Mantra OLarak Söylediğimiz Kelimelerin de Gerçekten Güçlü OLduğuna Hala İnanıyorum.. Fakat Böyle Yapmak Daha Hoşuma Gidiyor.. Gerçi Evde Kağıt Bırakmayacağım Bu Gidişle Ama Gerçekten Rahatlıyorum.. :) Tekrardan Herkese Çok Teşekkür Ederim.. Böyle Bir Ortam Yarattığınız İçin.. Ve Bu Ortama Destek Verdiğiniz İçin.. SevgiLer .. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili Tr ance senin isteklerin olsun,sen arın ben sana kağıt alırım merak etme sen y789 şaka bir yana güzel haberlerini okumak çok güzel geliyor insana..Burdan herkesin güzel haberini duyunca çok mutlu oluyorum/oluyoruz.Başarılarının devamını dilerim... |
art56art56 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili TR-ance ne güzel anlattın gerçten iş yerindekiledeğişiyormu ?Bende isterim etrafımdakilerin değişmesini. Evdekilerin değişmeye başladıklarını görüyorum, iş yerindeki arkadaşlarında değişmesini isterim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Her yağmur ve çiy damlası . . . http://img22.imageshack.us/img22/3642/gifa021205.gif içlerinde . . . http://www.bildirgec.org/imaj/xerre/drop.png tüm . . . http://www.bildirgec.org/imaj/xerre/drew-drop.jpg cenneti . . . barındırır - Henry Wadsworth Longfellow, Amerikalı şair |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI İsmiracığm fotoraflar için teşekkürler,Özellikle yeşil yaprak üzerinde ki su damlacıklarının akışı.Masa üstü resmi olara koydum, her damlanın akışı ile benim içimde yıkanıyor,arınıyor. Teşşekür ederim ,seni seviyorum. |
Canım, güle güle kullan, bir resim bin sözcüğe bedelmiş. Keyifli arınmalarımız olsun. İşin doğrusu, sembolün dilini çözdüğümde tekniği uygulamak daha bir anlamlı hale geliyor benim için. Soru işaretleri olan tüm arkadaşlara da yardımcı olabilir ümidiyle paylaştım. Yararlı olursa ne mutlu hepimize... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI İsmira'cımm sen birtanesin ya seni çok seviyorum.çok etkiledi resimler.paylaşımın için hem sanalda hem reelde alkışlıyorum.alk78 kiss3 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ismira resimler gerçekten harika bayıldım ''her damlanın içinde bir cennet'' çok etkileyici paylaştığın için teşekkürler. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgiler ve selamlar beni de aranıza kabul ediniz lütfeeen :))) |
Alıntı:
|
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI kitabın bu bölümün tekrar okuma fırsatım olmamıştı sevgili ismira. bu resimler ve senin ifadelerin benim için çok açıklayıcı oldu. bu çiğ damlası yöntemini mutlaka deneyeceğim. çok teşekkür ederim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Madem ki sevdiniz resimleri, işte bir kaç tane daha... http://img22.imageshack.us/img22/6307/gifa021203.gif |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bunlarda harika ismira hooparın hattımız dahada güzelleşti :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu gülün üstü çiğ tanesi dolu, cennetten mi geldi ne!..(tamam, abartmayalım, bu songirlhaha) http://img230.imageshack.us/img230/5820/damlaxv1.jpg |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI kitabın kaçıncı sayfası çiğ damlasını kaçırdım herhalde |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Saime1 kitabın164-168.sayfalarında..Bir kaç sayfa öncesin de dönüştürü nickli arkadaşımız da alıntı yapmıştı bilgin olsun. Alıntı:
|
|
Açıkçası ben de iç üzerinde durmamıştım, donusturucu gündemimize getirdi sağolsun. Kitapta da iki satırla geçiştirilen bu yöntem gerçekte ne kadar etkili ve güzelmiş. Ben de donusturucuye teşekkür ederim bu vesileyle bir kez daha. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ismiracum ne kadar güzel resimler bunlar..içim bir hoş oldu..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bugün içimde garip bir heyecan var neredeyse tüm gün arınma yaptım biraz ara verdim ve şimdi sabırsızlıkla saat 10'u bekliyorum. neden bilmiyorum içim kıpır kıpır bugün. sizlerle hislerimi paylaşmak istedim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alestason aynen benimde motivasyonum yüksek baya ve sanırım gitgide aramızdaki telepati gücü çoğalıyor.Heyecanımız birbirimize geçiyor,hissediyorum ben ark5 Ben başlıyorum şimdiden. herkese sevgiler.kiss3 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bugün yetiştim y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar bugün sağlıklı bir şekilde katılıyorum dün tam olarak yapamamıştım arınmayı..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Eveett, ben de hazırım ve başlıyorum... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Oo herkez burda bu ne güzel bir tablo böyle. Bugünde ben geç kaldım. Neyse kimseyi bölmeden hemen çalışmaya başlıyorum bende. Herkeze iyi arınmalar. Sevgiyle ve ışıkla kalın. |
|
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Yolculuğa çıkıyorum, sonra görüşme üzere...iyi geceler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ÖZÜR BU KONUNUN AÇILMASINDAN BU YANA BURADA TOPLANAN BÜTÜN ARKADAŞLARA: BEN İŞTEN KOVULMADIM O YAZIYI İŞE GİDERKEN MASUM BİR ŞAKA OLARAK YAZMIŞTIM AKŞAM ÜZERİ DÖNDÜĞÜMDE BUNU SÖYLEMEYE CESARET EDEMEDİM ÇÜNKÜ ÖYLESİNE ÜZÜLÜP İYİ DİLEKLERDE BULUNDUNUZ Kİ YAPTIĞIMDAN UTANDIM BU YÜZDEN UZUN ZAMANDIR ARANIZA KATILMIYORUM . BENİ AFFEDERSİNİZ YADA ETMEZSİNİZ SİZLERİN TAKDİRİ AMA SİZİ SEVİYORUM VE BU YÜZDEN ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben inanmamıştım zaten sevinclikahretsin çok zekiyim yaay789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM. |