![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Tüm arkadaşlarım, şükrediyorum hepinizin varlığı ve birlikteliğinden dolayı.sevincli hayat kadere inat, çook sevindim durumuna. saime'ciğim, ben de ışık gibi hafifleme hissedenlerdenim, ama seninki de doğal bir durum bence. Çünkü bütün tekniklerde önce dipler bulanıp, sonra yerliyerine oturuyor... Esos'cuğum harikasın. Ne güzel bir şey her durumu fırsat olarak değerlendirmek, andaki farkındalıkla arınmak, değil mi?.. Evet bu çalışmalar bir kere içimize işledi mi, mucizeler kaçınılmaz bence... Sevgiler ve iyi geceler herkese.s456 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Haa, bu arada ho'oponopono yerine 'hoop-arın' gibi bir karşılık nasıl olurdu sizce? Türkçe ve fazla uzun olmayan bir isim bulalım mı? Önerileri bekliyorum... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI evet daha akılda kalır bir isim iyi düşündün bundan sonra hoop-arın olsun |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Bugün Sevgili Işık bize buradan güzel haberler verecek... Teşekkürler Işık...bizleri sevindirdiğin için!! |
Arınmaya devam.. İsmira güzel düşünmüşsün "hoop-arın" bencede güzel. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ooo67yukardaki yazıyı yazdıktan 15 dk sonra aradılar görüşmek için arkadaşlar sevincli şimdi gidiyorum arınaraktan y789 destekleriniz için teşekkürler.şimdi görüşmenin iyi geçmesi ve sonucu için arınayım sevincli görüşmek üzere.sevgilersevincli |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Çayları kimin söyleyeceği belli oldu y789 Hadi ışık bekliyoruz haberleri sevincli |
Çok sevindim inan çok mutlu ettin beni..Çok güzel olumlu geçecek görüşemen herşey istediğin gibi olacak!!Olumlu bir şekilde bunuda bizimle buradan paylaşacaksın...Sana şükürler olsun..Bunları yaşattığın içinn... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar hop arın çok hoşuma gitti...çalışmalara devam...ben eft ye de başladım...ışıkcım bugün senin için iki nokta yaptım görüşme iyi geçsin diye...sonucu sabırsızlıkla ve güven içinde bekliyorumhepinizi çoook seviyorum..y789 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI heyyooo,, ne güsssel bir haber ışıkk :)) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Ne kadar güzel bir haber bu sevincli Işık'cım çok sevindim canım inşallah çok güzel geçer görüşmen.Dualarımız seninle..Hadi çabuk gel güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum. sevincli Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI konu adı tarafımdan değiştirilmiştir, istenirse eski haline getirebilirim. yada yeni ismi yazarsanız değiştirebilirim. sapkal89 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ışık çok sevindim bu güzel habere umarım görüşmen çok iyi geçer. |
sevgiler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar, hep unutuyorum, "Hoop-arın yöntemi" ile ilgili bir kaç anımdan söz edeyim bu arada; - Geçenlerde, İzmir'e uzak bir şehirde, devlet dairelerinden birinde, sabah, saati belli bir iş için otobüsle yola çıktım akşamdan. Yolda uyumuşum. Bir ara karanlığın içinden önümüzdeki bir kamyonun refakatiyle yavaş yavaş ilerlediğimizi farkettim yarım yamalak. Otobüsün lambaları arızalanmış, Konya'da aktarma yaptık. Fakat bu şekilde mümkün değil, saatinde olamam gideceğim yerde... Başladım hoop-arın'a... Varış noktama iki kilometre kala, haydaa yarım saatlik mola. Fakat kalkmakta olan bir otobüse aktardı beni kaptan... Bir saatlik gecikmeyle ulaştım hedefe... İşi bekletmişler benim için... - Dönüyorum aynı yoldan, otobüsteyim. Ön koltukta oturan adam açmış bir poşet, 'çıt! çıt! çıt!' çekirdek yiyor. Kafayı yiycem... Adamı uyarmak üzereyken aklıma geldi, hoop-arın'a başladım(12389 deniyorum kendimce) daha bir kaç tekrar etmişken bizim sihirli dörtlüyü... Adam sakince topladı poşetini, kaldırdı ve inene kadar bir daha yok! - Tapu dairesinde işim var, nasıl kalabalık!.. Nöbetçi memura meramımı söyledim, bir kayıt kontrol edeceğim. 'Tapu yanınızda mı?' dedi, 'hayır' dedim. Eğer yanımda olsaymış, oradan bir şeye bakıp kolay bulurmuş. Bu durumda sıra beklemeliymişim, zaten iki memur birden kaybolmuş ortalıktan, kimse yokmuş bilgisayardan bakacak... Offf!... idea3 Buldum! Hoop-arın'a başladım oradan uzaklaşmadan. Arka tarafa gitmekte olan memur, yavaşça geri döndü, direk önüme geldi ve bankonun üzerindeki not kağıdımı aldı, bilgisayarın başına geçti, oradan bulduğu bilgiyle, bana lazım olan defteri getirip önüme açtı. Ben de bilgiye ulaştımsevincli Ama durun! Gitmeden önce de iki nokta yapmıştım, kaydın benim istediğim şekilde olması için ve o da... isabet!sevincli |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili ışık'tan iyi haberleri bekliyorum ben de...Hoop-arın'a devam ederken bir yandan da...y789 Hoop-arın'la...blissy hoooooppp! arınmışlığa!... Sevdim bunu956k |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Herkese Selam.. Şimdi Bakıyorum da Biz Bu Kadar Kişiyken Bile Ne Kadar Etkiliyiz.. ( Daha Yolumuz Var Ancak Bence İlk Seviyede Çok İyiyiz.. ) Düşünsenize Onbinlerce Kişi OLsak Nasıl OLuruz ? O Arınmalar Sonucu Çıkacak Enerjiyi Hissedebiliyor musunuz ? Belki Bu Bir Ütopya.. Belki de DeğiL.. Ama Bence Olabilirliği Çok Yüksek.. Ve Öyle Bir Duruma Erişirsek Eminim ki Dünyayı Cennet Haline Getirebiliriz.. Düşünsenize Dünyada İnsanlar Arasında Hiçbir Kötü Durum OLmadığını ? Egonun Son Bulduğu ? Umarım O Günler En Kısa Zamanda Gelirler.. Çünkü Şu Anda Bunları Yazarken Bile Kendimi Çok İyi Hissettim.. :) Sevgiyle KaLın.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar geldimm.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğinize, yazdıklarınızı okurken nasıl duygulandım, tüylerim diken diken oldu gerçekten.hepinizi çok öpüyorum kiss3 Gelelim mülakataaa yrl78 bekleme salonunda beklerken inanın enerjinizi hissettim arkadaşlar,süreklide kelimeleri tekrar ettim tabii.Görüşme yaptığım kişi çok saygılıydı ve övgüler yağdırdı özgeçmişime.bu bile insanın koltuklarını kabartıyoy789 iş istediğim gibi bir iş fakat ingilizce bilgisinin şakır şakır olmasını istiyolarmış b456.bakalım hafta sonu olumlu olursa dönücekler. Canıımmmm Redflowers, çayla birlikte pasta bile kescez ne diyon.y789kiss3kiss3 Diğer arkadaşlarımında güzel haberlerini iple çekiyorum.sevgiler hepinize.sizi seviyorum:)sevinclitender45 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI "Herkes kapısının önünü süpürürse, sokaklar tertemiz olur." Goethe Haydi arkadaşlaaaarrr!!... Haydi site halkı!.. Bu akşam kalabalık bir grup olalım ve güçlü bir temizlik yapalım...actionsmilegulensmiley Ne dersiniz?...actionsmile Hoop- arın... Hoop-arın... Hoop-arın... ... Hoooopp!...Arıııııınn!sevincli Herkese duyuralım, bilen bilmeyene söylesin!.. Konumuz : İşsizlik "Allah'ım, seni seviyorum. Benim içimde, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen duruma yol açan ve tekrar eden hatıraların varlığını biliyorum. Sorumluluğu üzerime alıyorum. Özür dilerim. Şimdi bu duruma yol açan içimde her ne varsa sıfırlansın ve ışığa dönüşsün. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim..."smiliyface Haydi, yoklama defterini açıyorum; Saat 22'de kimler burada?.. happy6 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben garanti burdayım ismiracım y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende burdayım kesinlikle :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende buradayım saat 22' de |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Allah'ım, seni seviyorum. Benim içimde, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen duruma yol açan ve tekrar eden hatıraların varlığını biliyorum. Sorumluluğu üzerime alıyorum. Özür dilerim. Şimdi bu duruma yol açan içimde her ne varsa sıfırlansın ve ışığa dönüşsün. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Koşun, komşulara haber verin!.. "Bir maniniz yoksa, bu akşam saat 22'de hoop-arın'a gelcekmişiniz" deyin...smiliyface |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI yarın akşam 22' de benimde birlkte yapıldığında evrenin hemen harekete geçeceği ve gerçekleştireceğine inandığım bir konuda dualarınızı isteyeceğim. şimdiden teşşekür ediyorum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI yarın sabah duamın metnini buraya yazacağım. şimdiden sabırsızlanıyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ışıkcığım görüşmemnin sonucunun iyi olacağını sana söyleyebilirim. şimdiden kutluyorum .Darısı tüm iş isteyenlerin başına seni kutluyorum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
sevgiler.sevincli |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Şimdi sayıyorum: 1- ismira 2- duru79 3- alestason 4- saime1 5- MüminOKAN 6- TR-ance 7- ışıkk 8- redflowers 9- cibelce 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- . . . |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bende varım bendeeee. beni unutmayın |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
bu arada Tr-ance birkaç sayfa önceki bir mesajında ego yu yok etmekten bahsetmişsin.Ben ego nun bizim için kötü birşey olmadığına inananlardanım.Kendi içimde bunu hissediyordum.Elimdeki kitapta yazar da benimle aynı düşüncedeymiş ve buna sevindim.Ego latince bir kelime olup anlamı sadece ''Ben '' demek.Bizim şikayetçi olduğumuz şey ise Ego muzda(Benliğimizde) hoşumuza gitmeyen düşüncelerimiz.Bunları değiştirebiliriz.Bu konu bayağı uzun.İsteyenler kitabı alıp okuyabilirler ayrıntılı.bende müsait olduğum bir zamanda bir başlık açabilirim bu jkkonuyla ilgili.Yalnız oorada burada o kadar bahsediyorumki bu kitaptan görende komisyomn alıyorum filan zannedicek :))) arkadaslar tavsiye ewdiyorum okumanızı :) Aykut oğut ve kitabın adı Evrenden torpilim var. Bir de birkaç haftadır beklediğim bir haber varr işle ilgili.ben enerjimi gayet yüksek tuttuğum için burada paylaşma gereği duymamıştım.Yani çekim yasası yaptım ve bu iş benim :) ancak şu birkaç gündür enerjim düştü ve çekimi etkileyeceğini düşünüyorum.dileyen bu gece ikinci olarak benim bu beklediğim iş için de dua edebilirmi?Saat 22 de dualarımız beraber donatacak evreni :) Sevgiler....skan67skan67skan67 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ho'oponopono yaparken o dört cümlede kalabiliyormusunuz arkadaşlar.burda önemli olanın bir defa dua halinde söylenip bırakılması değil,bilfiil ritmik şekilde tekrar edilmesi bildiğiniz gibi.kararlılıkla tekrar cümlelerine odaklanıyorum,bir de bakmışım kendimi gündelik işlerimi planlarken buluyorum.hatırlayınca tekrar dönüyorum.bu durumun çözümü olarak aklıma şöyle bir fikir geldi:hatırlamamı sağlayacak bir objeyi sık görebileceğim bir yere koymak.mesela bir tespih olabilir.tespihin böyle bir görevi vardır zaten tekrar edilir,hep çekilir.iyi bir hatırlatıcı.bir başka fikir de bu dört cümleyi bir kağıda yazıp,otururken,yatarken,çalışırken yani sık görebileceğimiz bi yere asmak.yada yüzük gibi bir takı,bizi odağımıza çağırabilir.kitapta sık sık beynin bilinçdışı,bir birimlik zamanda 15milyon bit veri işledeğini,bilincin sadece 15 bit ine tanık olabildiğinden bahsediliyor.bilinç durumumuzla bu dört cümleyi tekrarladıkça yani zihnimizin dağılmamasına mümkün olduğu kadar dikkat gösterdiğimizde ,arka planda haberimiz olmadan işleyen yanımızın yapıtaşlarını bu cümlelerle oluşturmuş olacağız.yani cenneti.dolayısıyla cennet bilincinde istenmeyen olaylar olmaz malumunuz.burda en önemli adımımız ,süreklilik,kararlılık ve sabır.ikinci en önemli adımımızsa;kendi hayatlarımızın başarılı bir gözlemcisi olmak.çünkü gün içinde bir çok eş zamanlılıklar,esinlenmeler ve mucizevi olaylar yaşanabiliniyor.(bunu kendimden biliyorum).buda hedefe sadık kalma konusunda insanın motivasyonunu arttırıyor.düşünün , artılarına tanık olmadığımız biir çalışmayı kim aylarca yapmaya gönüllü olur ki.en basitinden sıkıcı olur.22 de işsizliği arındırmaya varım.grup sinerjisi her zaman daha etkilidir.selamlar ve saygılar. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Peacemaker'cım ben kendi adıma dua ederim canım.İnşallah en hayırlısı ve istediğin şekilde olur.Sen bunu hakediyorsun.Yanlız ıslatıcaz ona göre şimdiden kendini hazırla y789 Alıntı:
|
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bendeeeeeeeeee |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Başlıyoruz... Bizim ve bütünün hayrına... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Çok güzel bir çalışma oldu benim için... Kitlesel 'işsizlik' sorunu hakkında başka, duru79, ışıkk ve pacemaker'ın iş konularına odaklandığımda her birinde başka başka hatıralar ve korkular farkındalığıma geldi... İlginç bir deneyimdi... İçimden bir ses, ilk önce pacemaker olmak üzere peşpeşe üçünden de çayları içeceğimizi söylüyor... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bu 4 sihirli cümle hiç dilimizden düşmez oldu, kardeşim ve ben devam ediyoruz,, enerjilerimiz birleşsin her birinize iş olarak geri dönsün :)) teşekkür ederim, sam |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI düşüncelerim dışında bu çalışmaya başladığımızdan bu yana yeni bir işe çok yaklaştığımı hisseder oldum ve istemsiz olarak bunu dile getirmeye başladım.rüyalarımda hep bu yönde. kendimde bu değişiklikleri keşfettim. bu arınma çalışmasından sonra.ve bugünde kendimi harika hisettim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM. |