Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

sudem8 25-06-2009 02:44 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468489)
Haklısın sudemciğim, Yaradan'a yönelik yardım talebidir özünde yaptığımız. Çünkü hatırlarsak bilincin 15 bitlik veri işlediği sırada, bilinçaltı 15 milyon bitlik veri işliyor. İşte bu büyüklük karşısında, bilip bilmediğimiz her şeyden dolayı kendimizden yüce olana, mutlak güce teslim ediyoruz arınmayı.

Öte yandan, kendimizin ve her varlığın aslında O'nunla bir ve bütün olduğunu, O'nun parçası olduğumuzu hatırladığımızda, kendimize veya karşımızdakine bu sihirli dörtlüyü söylerken, aynı anda O'na söylemiş oluyoruz...
Yani her yol O'na çıkıyor...art56art56

işte bu ya İsmirayla biz birbirimizi tamamlıyoruz..ben pratik kabataslak anlıyorum işi o incelikleriyle..ben ayrıntılarını tam bilmiyorum ama işi kavradığımı düşünüyorum sayende ismira...s45apk

Siyahça 25-06-2009 03:18 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467534)
Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

hayat kadere inat sana birşey sormak isterim izninle;

bu, işten ayrılma tekrar işe alınma hikayesi nedir kuzum?! benim bildiğim senin işinde herhangi bir değişiklik olmadı...biz mi yanlış okuduk, yoksa arınmışlık fazla mı kaçtı?!

ismira 25-06-2009 03:26 PM

Ayrıntılarda takılıp kalmadan sade ve basit şekliyle uygulayıp gitmek en iyisi zaten. "Göç yolda düzelir" diye bir söz var hani... Ben de pratikliğine hayranım sudemciğim biliyorsun...

Bu arada arkadaşlar, çalışma konumuz olarak 'işsizlik' üzerinden devam mı edelim?

Yoksa yeni konu belirleyelim mi?

Ne dersiniz?

melodiss 25-06-2009 03:27 PM

merhaba arkadaşlar size bir ricada bulunabilir miyim?sigrt56
sorun kardeşimle ilgili ama beni o derece alt üst etti ki tüm gece uyuyamadım aglamaktan...olay kardeşimin eğitimiyle alakalı bir üst sınıfa gecmesi büyük tehlikede...bu hafta son bir şans olarak sınavlara giriyor ama sonuçlarından çok endişeliyim...ağla2ailem durumunu bilmiyor ve kötü bir sonuçta sağlıkları tehlikeye girebilir...bu durumu daha önce yaşadık çünkü ...hatırlamak bile istemiyorum...kardeşimin sınıf tekrarı yapması demek okul hayatının son bulması demek ve bu bir felaket o daha lisede ... daha fazla yazamıyorum ...agl34

seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.

saman 25-06-2009 03:35 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468494)
Ayrıntılarda takılıp kalmadan sade ve basit şekliyle uygulayıp gitmek en iyisi zaten. "Göç yolda düzelir" diye bir söz var hani... Ben de pratikliğine hayranım sudemciğim biliyorsun...

Bu arada arkadaşlar, çalışma konumuz olarak 'işsizlik' üzerinden devam mı edelim?

Yoksa yeni konu belirleyelim mi?

Ne dersiniz?

bence devam edelim, :)

aysegul_tirtil 25-06-2009 03:36 PM

canım elimden gelen herşeyle yanındayım.sende kendini topla ki kardeşine destek olabilesin.ben şimdiden yapmaya başlıyorum

saman 25-06-2009 03:40 PM

birşey daha sorcağım,

acaba bir liste yapabilirmiyiz.. ( TR-ance'ın buna benzer bir uygulama yaptığını okumuştum sanki, saime1 için demişti galiba 'Arınacaklar listeme ekliyorum gibi bir ifadeydi )
olabilir mi sizce ?? hepsi için arınma uygulaması yapılabilir mi, tek tek mi konuların üzerinde durulması gerekir, bana tümü için olabilir gibi geliyor ancak siz daha iyi değerlendirebilirsiniz tabii..
teşekkür ederim
sam;

saman 25-06-2009 03:48 PM

Alıntı:

melodiss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468495)
sorun kardeşimle ilgili ama beni o derece alt üst etti ki tüm gece uyuyamadım aglamaktan...olay kardeşimin eğitimiyle alakalı bir üst sınıfa gecmesi büyük tehlikede...bu hafta son bir şans olarak sınavlara giriyor ama sonuçlarından çok endişeliyim...ağla2ailem durumunu bilmiyor ve kötü bir sonuçta sağlıkları tehlikeye girebilir...bu durumu daha önce yaşadık çünkü ...hatırlamak bile istemiyorum...kardeşimin sınıf tekrarı yapması demek okul hayatının son bulması demek ve bu bir felaket o daha lisede ... daha fazla yazamıyorum ...agl34

seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.

bir önceki hatıranı değiştir melodiss, yenisi ile değiştir :) bu bir fırsat arınmak için,,

"melodisin kardeşinin bir üst sınıfa geçmesini engelleyen zararlı hatıralarımın varlığını kabul ediyorum özür dilerim... Lütfen beni affet.sorumluluğu %100 üzerime alıyorum. İzin ver bu hatıralar nurunla Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..Seni Seviyorum.sonsuz nimetin ve merhametin için teşekkür ederim.'

Özür dilerim... Lütfen beni affet... Seni seviyorum... Teşekkür ederim...
:)

donusturucu 25-06-2009 03:48 PM

Arınıyoruz ve duamız An'ında HOOOPPP oluveriyorrr..Ben bunu hep yapıyorum ve ben bunu çok seviyorum :)y789

Belgin ∞ 25-06-2009 04:05 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467296)
arkadaşlar biz naaptık sabah 8 de işe gittim 9 da döndüm çünkü

İŞTEN KOVULDUUUUMMMağla2ağla2agl34agl344897şaşkınşaşkıns ad456sad456terli34588a88a

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467534)

Onun artık bir işi var arkadaşlar sevincli Kendisiyle konuştum ve işe geri çağırıldığı haberini aldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Geldiği zaman yazacaktı ama ben dayanamadım :) Affet canım beni.

Sevgiler kiss3

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468492)
hayat kadere inat sana birşey sormak isterim izninle;

bu, işten ayrılma tekrar işe alınma hikayesi nedir kuzum?! benim bildiğim senin işinde herhangi bir değişiklik olmadı...biz mi yanlış okuduk, yoksa arınmışlık fazla mı kaçtı?!

Belki şimdi daha net anlamışsındır Siyahça'cım. Konuyu başından takip etseydin de zaten anlardın ama neyse yardımcı olabildim sanırım bu sefer.

Siyahça 25-06-2009 04:08 PM

konuyu baştan takip etmediğimi nerden çıkardın? ben hayat kadere inata bir soru sordum, bildiğime okuduğuma göre işten kovulma ve işe tekrar alınma gibi bir durum yok ortada!...değilse gelir kendisi açıklar...

ışıkk 25-06-2009 05:04 PM

Alıntı:

seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.

Canım elbette ne demek.hemen arınayım 12389

"Sevgili Yüce Tanrım, Melodiss arkadaşımın kardeşinde meydana gelen ve dışarıda kendini gösteren bu sorunun,içimde barındırdığım sınavlardan kalma,sınıf geçememe hatıralarımın olduğunun bilincindeyim.bunun için senden özür dilerim,lütfen Tanrım beni affet ve bağışla.

Şimdi hemen bu hatıraları seninde ışığınla sıfıra dönüştürüyorum.Böylece herşey en güzel haliyle yaşanmaya devam ediyor.Teşekkürler."

seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.
sevincli

ismira 25-06-2009 05:25 PM

Melodiss'ciğim, yapabildiğim tüm yöntemlerle yanındayım canım...

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468498)
birşey daha sorcağım,

acaba bir liste yapabilirmiyiz.. ( TR-ance'ın buna benzer bir uygulama yaptığını okumuştum sanki, saime1 için demişti galiba 'Arınacaklar listeme ekliyorum gibi bir ifadeydi )
olabilir mi sizce ?? hepsi için arınma uygulaması yapılabilir mi, tek tek mi konuların üzerinde durulması gerekir, bana tümü için olabilir gibi geliyor ancak siz daha iyi değerlendirebilirsiniz tabii..
teşekkür ederim
sam;

TR-ance'ın listesi gibi bireysel çalışma listesi ben de yapıyorum kişisel olarak ve listeye zaman ayırıp yapabileceğim durumları alıyorum öncelikli olarak...Bana göre tek tek uygulama yapmak gerekiyor. Her durumda farkedilen veya hissedilen şeyler farklı olabiliyor. Bir durumun pek çok bileşeniyle uğraşmakla, çok durumun çok bileşeniyle uğraşmak kıyaslanamaz sanırım...

Hazır örnek; melodiss'in mesajını okuduğunuzda, arınılması gereken konu olarak neyi görüyorsunuz?.. 'Ne'den yada 'neler'den arınacağız? Melodiss'in durumundan mı, kardeşinin durumundan mı? ...?.. Eminim her birimizin durumda gördüğümüz sorunlar farklılık gösterir.

İşte bu yüzden çok bireysel bir iç çalışma olduğunu düşünüyorum ben hoop-arın'ın...

Tam da bu noktada bir şeye dikkat çekmek istiyorum;

Hepimizin bireysel yaşamımızda yaşadığımız ve karşılaştığımız sorunlarımız var değil mi? Sorumluluğu ne kadar üzerimize alır isek, durumları da o ölçüde değiştirebiliriz, biliyorsunuz. Bu yüzden toplu çalışmamıza odaklı kalmakta yarar var bence, sonuca yaklaşmak açısından. Bakın bir 'işsizlik' konusunun ne kadar çok bileşeni var ve bir duayla hallediliverecek konu değil. Zaten hoop-arın da duadan ibaret değil...

Burada bireysel taleplerde bulunan arkadaşlar açısından ben derim ki, biz elbette ki çalışma yaparız, ama bizim bir kerelik çalışmamızdan ziyade, sizin sürekli arınmanız daha etkili sonuç verebilir...

Bunları söylerken işi zorlaştırmak değil amacım. Aksine öncelikle kendimize güvenelim, durumları düzeltebileceğimizi bilelim ve sorumluluk bilinciyle Yaradan'a teslim edelim en yalın haliyle...

sudem8 26-06-2009 01:56 AM

Alıntı:

seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.

melodiscim hiç üzülme, bu gece dua ederiz Allah büyük..korktuklarını yazma artık..bak göreceksin bir üst sınıfa geçecek...Allahın izniyle..O0

ismira 26-06-2009 08:59 AM

Yaa, akşam ne oldu? Ben bağlanamadım foruma, sunucu bulunamıyordu, nereye gittiyse s45apk
Ben de hoop-arın yaparken uyuyakalmışım...y789

sudem8 26-06-2009 10:36 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468578)
Yaa, akşam ne oldu? Ben bağlanamadım foruma, sunucu bulunamıyordu, nereye gittiyse s45apk
Ben de hoop-arın yaparken uyuyakalmışım...y789

evet ismiracım ben de bağlanamadım...bir sorun vardı galiba...s45apk

peacemaker 26-06-2009 10:54 AM

arada sırada sitenin düzenlenmesi tamiriiçin geçici süreli hizmet dılı kalıyo sanırım öyle birşey :) bu arada artık eskisi gibi sık cevap yazamaytacağım,netim bir süreliğine olmayacak.ama her akşam duaarımız beraber olucak.bir de bi iş görüşmesinden geldim az önce :) dün akşam yazacaktım ama bende giremediğim için yazamdım.15 gün içinde ikinci birt görüşme olucak eğer ilk görüşmenin değerlendirmesi pozitif olursa.haber gelicek 15 gün içinde.bakalım tercih yapacağız iki iş arasında :) Herkese sevgiler....

saman 26-06-2009 11:18 AM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468509)

TR-ance'ın listesi gibi bireysel çalışma listesi ben de yapıyorum kişisel olarak ve listeye zaman ayırıp yapabileceğim durumları alıyorum öncelikli olarak...Bana göre tek tek uygulama yapmak gerekiyor. Her durumda farkedilen veya hissedilen şeyler farklı olabiliyor. Bir durumun pek çok bileşeniyle uğraşmakla, çok durumun çok bileşeniyle uğraşmak kıyaslanamaz sanırım...

Hazır örnek; melodiss'in mesajını okuduğunuzda, arınılması gereken konu olarak neyi görüyorsunuz?.. 'Ne'den yada 'neler'den arınacağız? Melodiss'in durumundan mı, kardeşinin durumundan mı? ...?.. Eminim her birimizin durumda gördüğümüz sorunlar farklılık gösterir.

İşte bu yüzden çok bireysel bir iç çalışma olduğunu düşünüyorum ben hoop-arın'ın...

Tam da bu noktada bir şeye dikkat çekmek istiyorum;

Hepimizin bireysel yaşamımızda yaşadığımız ve karşılaştığımız sorunlarımız var değil mi? Sorumluluğu ne kadar üzerimize alır isek, durumları da o ölçüde değiştirebiliriz, biliyorsunuz. Bu yüzden toplu çalışmamıza odaklı kalmakta yarar var bence, sonuca yaklaşmak açısından. Bakın bir 'işsizlik' konusunun ne kadar çok bileşeni var ve bir duayla hallediliverecek konu değil. Zaten hoop-arın da duadan ibaret değil...

Burada bireysel taleplerde bulunan arkadaşlar açısından ben derim ki, biz elbette ki çalışma yaparız, ama bizim bir kerelik çalışmamızdan ziyade, sizin sürekli arınmanız daha etkili sonuç verebilir...

Bunları söylerken işi zorlaştırmak değil amacım. Aksine öncelikle kendimize güvenelim, durumları düzeltebileceğimizi bilelim ve sorumluluk bilinciyle Yaradan'a teslim edelim en yalın haliyle...

evet doğru söylüyorsun, tek tek ve sürekli bir konu üzerinde çalışmak sonuca daha kesin ulaştıracaktır şeklinde düşünelim o halde.. ben bir konu üzerinde arınmaya konsantre olmuşken hoop aklıma başka birşey daha geliyor birden onun içinde dua eder buluyorum kendimi, biraz karışıyor da,, o yüzden hani bütünü kastederek arınma fikrini düşünmüştümsmil56 ama aklıma gelenleri liste olarak saklıyım sırasıyla arınma çalışmaları yaparım, daha iyi olur,,

açıklama için çok teşekkür ederim, benim güssel izmirli hemşerim,http://i44.tinypic.com/2hqgp6g.jpg

saman 26-06-2009 11:21 AM

Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468586)
arada sırada sitenin düzenlenmesi tamiriiçin geçici süreli hizmet dılı kalıyo sanırım öyle birşey :) bu arada artık eskisi gibi sık cevap yazamaytacağım,netim bir süreliğine olmayacak.ama her akşam duaarımız beraber olucak.bir de bi iş görüşmesinden geldim az önce :) dün akşam yazacaktım ama bende giremediğim için yazamdım.15 gün içinde ikinci birt görüşme olucak eğer ilk görüşmenin değerlendirmesi pozitif olursa.haber gelicek 15 gün içinde.bakalım tercih yapacağız iki iş arasında :) Herkese sevgiler....

hangisini istiyorsan o olsun sevgili peacemaker,
şimdiden tebrik ederim :)

sevgiler,

ismira 26-06-2009 01:21 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468588)
evet doğru söylüyorsun, tek tek ve sürekli bir konu üzerinde çalışmak sonuca daha kesin ulaştıracaktır şeklinde düşünelim o halde.. ben bir konu üzerinde arınmaya konsantre olmuşken hoop aklıma başka birşey daha geliyor birden onun içinde dua eder buluyorum kendimi, biraz karışıyor da,, o yüzden hani bütünü kastederek arınma fikrini düşünmüştümsmil56 ama aklıma gelenleri liste olarak saklıyım sırasıyla arınma çalışmaları yaparım, daha iyi olur,,

açıklama için çok teşekkür ederim, benim güssel izmirli hemşerim,http://i44.tinypic.com/2hqgp6g.jpg

Rreca ederimm sevgili hemşerim, ne demek?..y789

Hepimiz kendimize en uygun gelen biçimini deneyimlerimizle buluruz sanırım. Ben bir konuda çalışırken ona bağlı olarak alttan başka konular çıkabiliyor. Farkındalığıma gelen bu konularda aynı şekilde hoop-arın yaparak devam ediyorum arınmaya. Bir ana konunun alt bileşenleri diyorum buna. Sıfırlama da böyle bir şey olsa gerek sanırım... Tüm bileşenlerden arınmak...

Geçen gün 'işsizlik' konusunda çalışmam sırasında, güvensizlik, yetersizlik, imkansızlık...vs korkular su yüzüne çıkarken farkettim, hoop-arın yöntemiyle Yaradan'a teslim ettim. Bu arada 'sınırlayıcı hatıraların sadece negatif olmayacağı, pozitif olarak değerlendirdiklerimizden de arınmak gerektiği' düşüncesi de geldi içimden. Sonra düşündüm üzerinde; gerçekten durumun en mükemmel formatında gerçekleşmesini istiyorsak, tutunduğumuz durumlar ve beklentiler de engeldirler. Öyleyse dedim, ilahi olana yer aç, arın...arın...arın...

lale85 26-06-2009 01:58 PM

ismira biz sürekli işsizlikle ilgili arınma yapıyoruz ya bu ne kadar daha devam edicek arındığımızı nerden anlayacağızactionsmile

saman 26-06-2009 02:13 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468601)
Rreca ederimm sevgili hemşerim, ne demek?..y789

Hepimiz kendimize en uygun gelen biçimini deneyimlerimizle buluruz sanırım. Ben bir konuda çalışırken ona bağlı olarak alttan başka konular çıkabiliyor. Farkındalığıma gelen bu konularda aynı şekilde hoop-arın yaparak devam ediyorum arınmaya. Bir ana konunun alt bileşenleri diyorum buna. Sıfırlama da böyle bir şey olsa gerek sanırım... Tüm bileşenlerden arınmak...

Geçen gün 'işsizlik' konusunda çalışmam sırasında, güvensizlik, yetersizlik, imkansızlık...vs korkular su yüzüne çıkarken farkettim, hoop-arın yöntemiyle Yaradan'a teslim ettim. Bu arada 'sınırlayıcı hatıraların sadece negatif olmayacağı, pozitif olarak değerlendirdiklerimizden de arınmak gerektiği' düşüncesi de geldi içimden. Sonra düşündüm üzerinde; gerçekten durumun en mükemmel formatında gerçekleşmesini istiyorsak, tutunduğumuz durumlar ve beklentiler de engeldirler. Öyleyse dedim, ilahi olana yer aç, arın...arın...arın...

süpersin, sen anlatınca çok kolaymış gibi geliyor :)

teşekkür ederim;

saman 26-06-2009 02:30 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468607)
ismira biz sürekli işsizlikle ilgili arınma yapıyoruz ya bu ne kadar daha devam edicek arındığımızı nerden anlayacağızactionsmile

iş arayan arkadaşlarımız, aradıklarını bulduklarını buradan bize müjdelediklerinde sevinclisevincli

serpil22 26-06-2009 07:32 PM

Arkadaşlarr benim arınmam sanırım oldukça kökten oluyor...çok sevdiğim bir arkadaşımın beyin kanamasından vefat ettiği haberini aldımmagl34çok üzgünüm...allahım geçmişten gelen acı hatırlarımdan dolayı şuan beni çok üzen bu durumun sorumluluğunu kabul ediyorum senin ışığınla tüm acı hatıralarımın dönüşmesini ve sıfırlanmasını diliyorum..seni seviyorum ..özür dilerim..lütfen beni affet...teşekkür ederimm..

sudem8 26-06-2009 07:39 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468652)
Arkadaşlarr benim arınmam sanırım oldukça kökten oluyor...çok sevdiğim bir arkadaşımın beyin kanamasından vefat ettiği haberini aldımmagl34çok üzgünüm...allahım geçmişten gelen acı hatırlarımdan dolayı şuan beni çok üzen bu durumun sorumluluğunu kabul ediyorum senin ışığınla tüm acı hatıralarımın dönüşmesini ve sıfırlanmasını diliyorum..seni seviyorum ..özür dilerim..lütfen beni affet...teşekkür ederimm..

serpilcim başın sağolsun çok üzüldüm..Allah sabır versin..O0http://80.190.202.79/pic/h/hazirgifl...ingifleri3.gifüzülmene dayanamayız demek k üzülüp ağlayarak göz yaşı dökerek te arınacağız..hepimizin farklı oluyor arınmalarımız..

cibelce 26-06-2009 07:56 PM

Alıntı:

Başın sağolsun arkadaşım.

serpil22 26-06-2009 08:46 PM

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sizler sağolun..

duru79 26-06-2009 09:35 PM

Serpil ablacım başınız sağolsun.Çok üzüldüm.Allah hepinize sabır versin.

Alıntı:

alestason 26-06-2009 09:42 PM

başınız sağolsun.çok üzücü allah sabır versin.

saime1 26-06-2009 09:53 PM

Başın sağolsun serpil ölen arkadaşının adı zuhal olabilirmi

suzzy 26-06-2009 11:24 PM

canım serpilcim çok üzüldüm...gerçekten acı bir şey insanın sevdiğinden ani ayrılışı...ağla2

iki hafta öncede benim kuzenim vefat etti...biz kuzenimle yaklaşık on yıldır görüşmüyorduk...

kanser olduğunu öğrendiğim an yanına koştum...ve ellerine sarıldım...doya doya öptüm onu...sad456

öldüğünde allahıma şükürler ettim benim ona gitmeme vesile olduğu için ve ona doya doya sarılmam için bana zaman ve fırsat verdiği için... tekrar başın sağolsun canım arkadaşım...

bu arada...arkadaşlar...çok ilginç ama gerçekten bu sözcükler bir mucize yaratıyor..

ben düzenli olarak her akşam çalışmalara katılamıyorum...

fakat ertesi gün günün herhangibir saatinde aklıma gelir gelmez bu muteşem sözcükleri arka arkaya ara vermeden söylüyorum...

geçen hafta yaşadığım bir değil bir kaç sorun bu hafta başından itibaren çözülmeye başladı...

(itiraf ediyorum sadece bir sorunum için iki arkadaşımdan destek istedim)utananadam

serpil22 27-06-2009 12:01 AM

Arkadaşlarr hepinizi çok seviyorum tek tek teşşekkür ederim hepinize yanımda olduğunuz için..iyiki varsınız...inanın duyduğum andan itibaren yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..allahım gani ganii rahmet eylesin canım arkadaşıma..onun doyamadığı ömrü minicik kızına versin...

serpil22 27-06-2009 12:02 AM

Bu arada saimecim arkadaşımın adı zuhal değil canım..

serpil22 27-06-2009 12:07 AM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468679)
canım serpilcim çok üzüldüm...gerçekten acı bir şey insanın sevdiğinden ani ayrılışı...ağla2

iki hafta öncede benim kuzenim vefat etti...biz kuzenimle yaklaşık on yıldır görüşmüyorduk...

kanser olduğunu öğrendiğim an yanına koştum...ve ellerine sarıldım...doya doya öptüm onu...sad456

öldüğünde allahıma şükürler ettim benim ona gitmeme vesile olduğu için ve ona doya doya sarılmam için bana zaman ve fırsat verdiği için... tekrar başın sağolsun canım arkadaşım...

bu arada...arkadaşlar...çok ilginç ama gerçekten bu sözcükler bir mucize yaratıyor..

ben düzenli olarak her akşam çalışmalara katılamıyorum...

fakat ertesi gün günün herhangibir saatinde aklıma gelir gelmez bu muteşem sözcükleri arka arkaya ara vermeden söylüyorum...

geçen hafta yaşadığım bir değil bir kaç sorun bu hafta başından itibaren çözülmeye başladı...

(itiraf ediyorum sadece bir sorunum için iki arkadaşımdan destek istedim)utananadam

Canım suzzycimm inan kafamı toparlıyamıyorum yazıyı gönderdikten sonra senin kuzenine baş sağlığı dilemediğimi farkettim..canım benimm seninde başın sağolsun allah geride kalanlarına ömür versin..

suzzy 27-06-2009 12:27 AM

ne demek serpilcim....seni çok iyi anlıyorum...çok zor gerçekten...

rabbim kalan yakınlarına sabır versin...sadanim

melodiss 27-06-2009 12:52 AM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468507)
Canım elbette ne demek.hemen arınayım 12389

"Sevgili Yüce Tanrım, Melodiss arkadaşımın kardeşinde meydana gelen ve dışarıda kendini gösteren bu sorunun,içimde barındırdığım sınavlardan kalma,sınıf geçememe hatıralarımın olduğunun bilincindeyim.bunun için senden özür dilerim,lütfen Tanrım beni affet ve bağışla.

Şimdi hemen bu hatıraları seninde ışığınla sıfıra dönüştürüyorum.Böylece herşey en güzel haliyle yaşanmaya devam ediyor.Teşekkürler."

seni seviyorum
lütfen beni affet
özür dilerim
teşekkur ederim.
sevincli

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468509)

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468497)
canım elimden gelen herşeyle yanındayım.sende kendini topla ki kardeşine destek olabilesin.ben şimdiden yapmaya başlıyorum

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468499)
bir önceki hatıranı değiştir melodiss, yenisi ile değiştir :) bu bir fırsat arınmak için,,

"melodisin kardeşinin bir üst sınıfa geçmesini engelleyen zararlı hatıralarımın varlığını kabul ediyorum özür dilerim... Lütfen beni affet.sorumluluğu %100 üzerime alıyorum. İzin ver bu hatıralar nurunla Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin..Seni Seviyorum.sonsuz nimetin ve merhametin için teşekkür ederim.'

Özür dilerim... Lütfen beni affet... Seni seviyorum... Teşekkür ederim...
:)

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468553)
melodiscim hiç üzülme, bu gece dua ederiz Allah büyük..korktuklarını yazma artık..bak göreceksin bir üst sınıfa geçecek...Allahın izniyle..O0

çok çok çok teşekkürler ...
yoğun,endişe dolu,bazen umutlu ,bazen karamsar...karışık günler geçiriyorum...
içimdeki herşey güzel sonuçlanacak merak etme diyen kıza okadar çok inanmak istiyorum ki...
sizin msjlarınız buna bir adım daha yaklaştırıyor...

kardeşimin sınavları tamamlandı şimdi sonucları bekliyoruz...2 gün boyunca hiç durmadan o dört cümleyi tekrar ettim gerçektende insana huzur veriyor ...devam edicem biliyorum ki içimdeki huzur dışarıda olumlu sonuçlar vericek...bu dört cümlenin mucizesi ve sizlerden aldığım güç beni çok rahatlatıyor ...iyiki varsınız.

Serpil ablacım başın sağolsun.Çok üzüldüm.
Allah yakınlarına sabır versin.

suzzy 27-06-2009 01:00 AM

melodiscim...her şeyin öncelikle hayırlısını diloyoruz canım...
sevgili kardeşininde yaşamında onun için en hayırlısını diledim...

eminim bir üst sınıfa başarıyla geçicektir...merakla sonuçları bekliyoruz...sevgiler...actionsmile

ışıkk 27-06-2009 01:56 AM

Melodiss sen de iyi ki varsın.Suzzy çok güzel söylemiş, evet herşeyin hayırlısı,ne olursa olsun herşeyde hayır var canım.Kardeşine sevgiler selamlar.Ben inanıyorum geçicek.

Serpil'cim başın sağolsun.Sözün bittiği yer.sad456

melodiss 27-06-2009 02:11 AM

suzzy ablacım ve ışıkcım teşekkür ederim...http://dl.glitter-graphics.net/pub/1...o8bbcgnnka.gif

yeni kartlar hazırladım;)

http://img150.imageshack.us/img150/899/40953470.gif

http://img141.imageshack.us/img141/8121/98788735.gif

http://img141.imageshack.us/img141/295/11193047.gif

ESOS 27-06-2009 03:34 AM

serpil22 başın sağolsun arkadaş allah onu tanıyıp seven herkese sabır ihsan etsin bedeni öldü ama ruhu tekamül için gelecek .........

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 PM.