![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Serpil'ciğim başın sağolsun... ... ... . . |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI suzzy, senin de... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet arkadaşlar, bugün hoop-arın'la ne yapıyoruz? TR-ance rica etsem buraya bir el atar mısın? |
Tabi ki Ne Demek :) .. Ben Bugün Algıları Açık OLmayan İnsanlar İçin Arınıyorum.. Sevginin Dönüştürücü Gücünü Benimseyemeyen Kapalı İnsanlar İçin.. Çünkü Çoğu Kaos Bundan Ötürü Çıkıyor.. Sevgisizlik.. Sevginin OLduğu Yerde Bu Tıkayıcı Enerjiler Kesinlikle Barınamaz.. Gün İçerisinde Bu Konuyla İlgili Arınmalarıma Devam Ettim Ve Aralıklarla Belirli Kasılmalar Geçirdim.. Kısacası Arınılacak Çok Ama Çoook Şey Var.. :) Sevgiyle KaLın.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sana katılıyorum Tr ance güzel bir konuu..bütünü ilgilendiren bir konu bencede.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Pekala, saat 22 oluyor, kimler burada ve çalışma konumuz ne? 'İşsizlik' mi 'sevgisizlik' mi? Lütfen bu akşam biri direksiyona geçer mi? |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben buradayım ismiracım ne derseniz uyarım ben.. |
Bu Sefer Konuyu Temelden Alalım Bence.. Bu Hafta Sevgisizlik Üzerine ÇaLışalım.. İnsanların Nasırlaşmış Düşüncelerini Bu Niyetle Temizlemek Çok Daha İyi OLacak Bence.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Pardon, sevgisizlik diye bir şey yoktur herhalde, yanlış ifade kullandım, TR-ance doğru formatı kursun:) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI kimse yokmuuuuuu?Nerde bu millet yaaa sanırım bu akşam 3 kişi arınacağız. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben geldiiim,y789 burdayım... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende varım, |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sudemciğim sevgisizlik üzerine yapacağımız çalışmanın formatını sen kur bariiy789saat 10 u kaçırdık 11 i kaçırmayalım..y789 |
Şu An Öyle Gözüküyor.. Ama OLsun Önemli Değil Bence.. Önemli OLanın İyi Niyet OLduğunu Düşünüyorum.. Yüce Yaratıcı Gönülden Yapılan Hiçbir Şeyi Boş Çevirmez.. Gönül İsterdi Yine Tam Kadro OLalım Ama Çokta Takılmayın Bence.. :) |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Dışarıda sevgisizlik olarak kendini gösteren sorunun sebebinin benim içimde devamlı tekrar eden zararlı hatıraların bulunduğu bilincindeyim.Bu hatıraları içimde barındırdığım için özür dilerim.lütfen beni affet. Lütfen ışığınla bana yardımcı ol.hatıralar sıfıra dönüşsün.böylece herşey en güzel formatında yaşamaya devam etsin.seni seviyorum..y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI serpilcim yazdım hadi nerdesin? ismira da yok bugün...O0 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ayy geldim geldimmmm.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bende buradayım bugünki çalışma formatımız bu sanırım ben bugün biraz geciktim ama şimdi sizlerleyim |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI selam arkadaşlar uygulamalara bende katılmak istiyorum metni takip ediyorum ancak son dört kelime manta söyler gibi söylenecek derken tam olarak anlayamadım açıklama olursa sevinirim sevgiyle kalın |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili Maxim konunun en başından itibaren okursan anlıyacağından eminim..(arınma grubumuza hoşgeldin bu arada) sevgiler.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bende geç katıldım bugün :( |
Merhaba.. Seni Seviyorum - Özür Dilerim - Lütfen Beni Affet - Teşekkür Ederim .. Mantra Gibi Söylemekten Kastımız Bu Sırada Söylemekti.. (İsterseniz Kendinize Göre Bir Sırayla da Söyleyebilirsiniz.. ) Bu Kelimeler Zihninizde , Ruhunuzda Ve Bedeninizde İlahi OLanın Sizi Arındırmasına Aracı OLuyor.. Daha Çok Arındıkça Hayatınız Gerçekten Güzel Bir Yola Giriyor.. Artık Kendinizi Kasmak Zorunda Kalmıyorsunuz.. Çünkü İlahi OLandan "Esinlenmeler" Geliyor.. Sizce Bizim İçin En İyi OLanı Allahtan Daha İyi Bilebilir miyiz ..? Bence Çok ZOr.. Kısacası Kurtuluşun Reçetesi.. ESİNLENME.. SevgiyLe KaLın.. |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ero-limit.html Bu linkten geniş bilgiye ulaşılabilir. (Birinci mesajda belirterek ilişkilendirmek yeni arkadaşlar için daha iyi olabilir. Sanırım MüminOKAN bunu halleder.) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben hep geç kalıyorum afedersiniz ama saat 22 de arınma yapıyorum işsizlikle ilgili konu sevgisizlik miş sonradan katılmamım mahsuru yoktur sanırım sizleri seviyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ne yapıyorsunuz? Ben de varım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI özür dilerim. seni seviyorum. özür dilerim sizi seviyorum. çok tatlısınız :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlarım merhabalar. öncelikle, serpil ablama ve suzzy ablama baş sağlığı diliyorum. çalışma yapıyorum fakat saat olarak uyum sağlayamıyorum sizlerle. aklıma geldikçe gün içerisinde, bütünün en yüksek hayrı için çalışmalarda bulunuyorum. |
yirim ben bunu yaa! çok şeker buuu! |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI hergün çalışmayı yapıyorum aradaşlar.burada olsaamda olmasamda :) bir süre ortaalarda görünmeyeceğim.bu arada işle ilgili güzel gelişmler olmaya devam ediyo.bir adım daha yaklaştım.girdiim gün yazacağım ;)sevgiler... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI (( sevgili serpil ve suzzy , başınız sağolsun , geride bıraktıklarına uzun ömür ve sabir diliyorum.. )) bende çalışmaları herzaman yapıyorum, bazen internette problem oluyor bağlanamıyorum, ama hep buradayım sevgiler; |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar hafta sonu nete giremiyorum ama her akşam çalışmaya katılıyorum bende. Gerçekten güzel bi konu üzerinde çalışıyoruz. Sevgi!!! Akşama yine sizlerleyim hepinizi hissediyorum çalışmayı yaparken gerçekten çok güzel huzur buluyorum. Sevgiyle kalın |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben de arınmaya devam :) bu aralar modemime yine bişeyler oluyo arkadaşlar,bağlanamıyorum.çalışmıyo arada.elektrikli aletleri bozma gibi bir olayım varda benim.hep bana denk geliyor,ampul patlaması,tost makinasını fişe takar takmaz bomlaması.girlhaha.y789 Seni seviyorum. Özür Dilerim. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bende bu haftaki çalışmada varım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Huu huuu, ben geldiiiimy789 Alıntı:
|
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI y789yüce Rabbim,dışarıda arkadaşlarımın topraklanma ihtiyacı olarak baş gösteren benim içimde barındırdığım zararlı hatıralarımın sebep olduğu bilincindeyim..l bu hatıraları barındırdığım için özürdilerim...Lütfen beni affet..hatıralar sıfıra dönüşsün..lütfen ışığınla hatıralarımın sıfırlanmasını diliyorum.khkh56herşey en güzel formatında yaşamaya devam etsin...seni seviyorum..actionsmile |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Merhaba, bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum. Kendimi sizin yanınızda hissettim. Sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi. Saime1 kızın için dua edeceğim. Yarın akşam toplu şifa çalışması var ( katılmak isterseniz www.reikiyasam.com saat 22:00 ). Orada da kızına ve sana şifa enerjisi göndereceğim. Bu arada, içinizde İzmir'li çok sanırım. Ben de İzmir'liyim. Toplanırsanız katılmak isterim. Seni seviyorum, lütfen beni affet, özür dilerim, teşekkür ederim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 PM. |